HAIER HSR3918ENPG

Gratis levering mogelijk vanaf 20.09.21

€ 679,00  € 899,00

kleine deuk voorkant

zonder verpakking

Dit toestel is uniek en wordt toegewezen aan de eerste klant die de bestelling ervan afrondt.

Technische specificaties

Kleur deuren Inox look
Kleur zijkanten Zilver grijs
Energieklasse E
Energieverbruik jaar 330 kWh/jaar
Energiekost 102.3 euro/jaar
Klimaatklasse SN-T
Geluidsniveau 38 dB
Waterfilter
Watertoevoer Niet van toepassing
Totale inhoud 504 l
Inhoud koelkast 337 l
Koeltechniek koelk. Dynamisch
Inhoud diepvriezer 191 l
Koeltechniek diepvr. No Frost
Invriesvermogen 12 kg/24u
Snelvriesfunctie
Opendeuralarm Ja, met geluid
Aantal deuren 2
Auton. stroomuitval 7 u.
Dispenser
Homebar
Vershoudzone (0-3°C)
Weergave ingestelde temp.
Binnenverlichting Ja, ledverlichting
Horiz. flessenhouder
Groentelade
Type Amerikaanse koelkast
Ecocheques aanvaard
Afmetingen zonder deuren 177.5 x 90.8 x 55 cm
Afmetingen (HxBxD) 177.5 x 90.8 x 64.7 cm
Gewicht 93 kg
Gescheiden koelcircuits
Zachte sluiting van de deur
Supercool-functie
Temperatuurregeling Elektronisch
Vanden Borre-code 20093094 - 8116741 - 105
Garantie 2 jaar
Energieklasse

Er bestaat in de hele Europese Unie een uniform energielabel. Dit label is eenvormig voor alle apparaten in een bepaalde categorie (bv. wasmachines, koelkasten…) zodat je gemakkelijk het energieverbruik van verschillende toestellen kunt vergelijken.

Energiekost
De energiekost geeft de jaarlijkse verbruikskosten van je toestel weer (in euro). Deze kost wordt berekend op basis van het jaarlijks energieverbruik van het toestel en de gemiddelde energieprijs van 0,31 euro per kWh (kilowattuur).
Klimaatklasse

De klimaatklasse geeft de minimale en maximale omgevingstemperatuur weer voor de goede werking van een toestel.

SN = omgevingstemperatuur tussen 10°C en 32°C

N = omgevingstemperatuur tussen 16°C en 32°C

ST = omgevingstemperatuur tussen 16°C en 38°C

T = omgevingstemperatuur tussen 16°C en 43°C

Wateraansluiting noodzakelijk
Indien je toestel een intern waterreservoir heeft, heb je enkel een stopcontact nodig. De interne watertank zorgt voor gekoeld water en soms ook ijsblokjes via de dispenser. 

Toestellen waar een wateraansluiting noodzakelijk is, hebben wel een waterkraan nodig (vaak type 'shell') en bieden zo steeds vers water en ijsblokjes.
Inhoud koelkast
De netto-inhoud, uitgedrukt in liter, wordt bepaald, door rekening te houden met het aantal liter men in een horizontaal geplaatst appraat kan gieten, met alle legplaten en accessoires in het toestel.
Koeltechniek koelkast
Statische koeling: In een koelkast kan er een groot verschil zijn tussen de bovenste zone en de onderste zone. De koude lucht is zwaarder en blijft onderaan. De warmere lucht is lichter en stijgt. Dit zorgt voor verschillende temperatuurzones.

Dynamische koeling: Een ventilator verspreidt de koude lucht in de koelkast voor een homogene temperatuur, maar brengt geen lucht van buitenaf naar binnen. De ventilator springt aan als het toestel een koudeverlies opmerkt zodat de gewenste temperatuur snel bereikt wordt. Voedingsmiddelen kunnen tot 2x langer bewaard worden dan in een koelkast met statische koeling.
Inhoud diepvriezer
De netto-inhoud, uitgedrukt in liter, wordt bepaald, door rekening te houden met het aantal liter men in een horizontaal geplaatst appraat kan gieten, met alle legplaten en accessoires in het toestel.
Koeltechniek diepvriezer

Bij statische koeling wordt de ruimte gekoeld door het aanwezige koelelement. De luchtcirculatie is beperkt en wordt op natuurlijke wijze bekomen, nl. koude lucht daalt en warme lucht stijgt. Het gevormde ijs moet manueel ontdooid worden.

Bepaalde toestellen met statische koeling werden zo ontworpen dat er veel minder snel rijpvorming in ontstaat. Sommige merken noemen dit LowFrost, Stopfrost, SmartFrost,... Door de beperkte rijpvorming moeten deze toestellen veel minder vaak worden ontdooid en stijgt hun energieverbruik minder snel dan bij toestellen met de standaard statische koeling. Sommige toestellen bieden zelfs een vereenvoudigde manier van ontdooien.

Bij toestellen met No Frost wordt de vochtigheid uit de lucht gehaald. Het vocht wordt afgevoerd naar een bakje op de motor waar het verdampt. Een ventilator blaast de koude en droge lucht opnieuw in de diepvriezer. Verpakkingen en etiketten blijven leesbaar en uw diepvriesproducten vriezen niet meer aan elkaar vast. Het grote voordeel voor jou : je hoeft je diepvriezer nooit meer manueel te ontdooien en het energieverbruik is constant.

Snelvriesfunctie
Met de snelvriesfunctie verlaag je de temperatuur in de diepvriezer tijdelijk om een grote hoeveelheid verse producten tegelijk in te vriezen. Zo vermijd je dat de temperatuur in de diepvriezer te veel stijgt. Al ingevroren producten blijven diepgevroren en de verse producten worden sneller ingevroren zodat de celstructuur niet wordt aangetast en de smaak en vitamines behouden blijven. Je activeert deze functie best enkele uren op voorhand.
Opendeuralarm
Een opendeuralarm geeft een signaal wanneer de deur niet goed gesloten is. Dit kan door middel van een geluidssignaal of een lampje.
Homebar
Een homebar of minibar is ideaal om voeding en drank te bewaren die je graag dichtbij hebt. Je hoeft de koelkast niet helemaal te openen om er iets uit te nemen. Zo bespaar je energie, want er ontsnapt minder koude lucht.
Type
Een Amerikaanse koelkast bestaat uit 2 langwerpige deuren: één voor de koelkast en één voor de diepvriezer. Een French Door-koelkast bestaat echter uit meerdere compartimenten. Meestal beschikt u over 2 deuren boven die toegang geven tot de koelkast en daaronder lades die toegang geven tot de vriezer.
Ecocheques aanvaard
Met ecocheques wil de overheid via de werkgevers de aankoop van energiezuinige producten stimuleren. De ecocheques worden verdeeld door de bedrijven Sodexo (EcoPass), Monizze en Accor Services / Edenred (Ticket Ecocheque) en hebben een waarde van 5€ of 10€. Ze zijn 2 jaar geldig.

Je kan verschillende ecologische producten in onze winkels met papieren of elektronische ecocheques betalen. Bij levering aan huis van groot elektro of een tv kan je ook betalen met ecocheques, maar enkel elektronische ecocheques (geen papieren versie) van Sodexo, Monizze en Edenred. 

Ontdek hier alle toestellen die je met ecocheques kan aankopen.
Afmetingen (hxbxd)
De buitenafmetingen van het toestel, gemeten in centimeter in de volgorde hoogte, breedte, diepte.