Winkelwagen
Leveringskosten: Gratis
Totaal: -
Afrekenen

SAMSUNG RF23R62E3B1/EG

Levering mogelijk vanaf 22.03.24

€ 1369,00  € 1999,00
Of - Simulatie
Let op, geld lenen kost ook geld.

Grote deuk voorkant

Kleine deuk rechterkant vooraan

Kleine deuk rechterkant

SAMSUNG RF23R62E3B1/EG

Ook nieuw verkrijgbaar op vandenborre.be

Dit toestel is uniek en wordt toegewezen aan de eerste klant die de bestelling ervan afrondt.

Technische specificaties

Type French Doors
Dispenser Water + ijsblokjes + ijsschilfers
Watertoevoer Aansluiting op watertoevoer
Totale inhoud 630 l
Hoogte 177.7 cm
Geluidsniveau 41 dB
Kleur deuren BlackSteel
Materiaal deuren Antraciet
Waterfilter
Volume van de koelkast 426 l
Volume van de diepvriezer 204 l
Energieklasse F
Energiekost 166.53 euro/jaar
Energieverbruik jaar 427 kWh/jaar
Klimaatklasse SN-T
Gescheiden koelcircuits
Koeltechniek koelk. Dynamisch
Koeltechniek diepvr. No Frost
Supercool-functie
Snelvriesfunctie
Invriesvermogen 10 kg/24u
Aantal deuren 3
Homebar
Horiz. flessenhouder
Groentelade
Polyvalente zone
Inhoud polyvalente zone Niet van toepassing
Binnenverlichting Ja, ledverlichting
Temperatuuralarm
Opendeuralarm Ja, met geluid
Zachte sluiting van de deur
Weergave ingestelde temp.
Temperatuurregeling Elektronisch
Vakantiestand
Auton. stroomuitval 12 u.
Wifi
Bediening via smartphone
Gewicht 142 kg
Afmetingen (HxBxD) 177.7 x 90.8 x 78.8 cm
Afmetingen zonder deuren 177.7 x 90.8 x 61.4 cm
Hoogte Digital inverter motor, cool select zone, twin cooling plus
Ecocheques aanvaard
Vanden Borre-code 20093569 - 8138753 - 300
Type
Een Amerikaanse koelkast bestaat uit 2 langwerpige deuren: één voor de koelkast en één voor de diepvriezer. Een French Door-koelkast bestaat echter uit meerdere compartimenten. Meestal beschikt u over 2 deuren boven die toegang geven tot de koelkast en daaronder lades die toegang geven tot de vriezer.
Wateraansluiting noodzakelijk
Indien je toestel een intern waterreservoir heeft, heb je enkel een stopcontact nodig. De interne watertank zorgt voor gekoeld water en soms ook ijsblokjes via de dispenser. 

Toestellen waar een wateraansluiting noodzakelijk is, hebben wel een waterkraan nodig (vaak type 'shell') en bieden zo steeds vers water en ijsblokjes.
Afmetingen (hxbxd)
De buitenafmetingen van het toestel, gemeten in centimeter in de volgorde hoogte, breedte, diepte.
Inhoud koelkast
De netto-inhoud, uitgedrukt in liter, wordt bepaald, door rekening te houden met het aantal liter men in een horizontaal geplaatst appraat kan gieten, met alle legplaten en accessoires in het toestel.
Inhoud diepvriezer
De netto-inhoud, uitgedrukt in liter, wordt bepaald, door rekening te houden met het aantal liter men in een horizontaal geplaatst appraat kan gieten, met alle legplaten en accessoires in het toestel.
Energieklasse

Er bestaat in de hele Europese Unie een uniform energielabel. Dit label is eenvormig voor alle apparaten in een bepaalde categorie (bv. wasmachines, koelkasten…) zodat je gemakkelijk het energieverbruik van verschillende toestellen kunt vergelijken.

Energiekost

De energiekost geeft het jaarlijks verbruik in euro weer van je toestel. Het wordt berekend op basis van het jaarlijks verbruik van het toestel en van de gemiddelde* energieprijs.
*Het gemiddelde tarief voor juli 2023 = 0,39 euro per kilowattuur (€/kWh)

 

Klimaatklasse

De klimaatklasse geeft de minimale en maximale omgevingstemperatuur weer voor de goede werking van een toestel.

SN = omgevingstemperatuur tussen 10°C en 32°C

N = omgevingstemperatuur tussen 16°C en 32°C

ST = omgevingstemperatuur tussen 16°C en 38°C

T = omgevingstemperatuur tussen 16°C en 43°C

Koeltechniek koelkast
Statische koeling: In een koelkast kan er een groot verschil zijn tussen de bovenste zone en de onderste zone. De koude lucht is zwaarder en blijft onderaan. De warmere lucht is lichter en stijgt. Dit zorgt voor verschillende temperatuurzones.

Dynamische koeling: Een ventilator verspreidt de koude lucht in de koelkast voor een homogene temperatuur, maar brengt geen lucht van buitenaf naar binnen. De ventilator springt aan als het toestel een koudeverlies opmerkt zodat de gewenste temperatuur snel bereikt wordt. Voedingsmiddelen kunnen tot 2x langer bewaard worden dan in een koelkast met statische koeling.
Koeltechniek diepvriezer

Bij statische koeling wordt de ruimte gekoeld door het aanwezige koelelement. De luchtcirculatie is beperkt en wordt op natuurlijke wijze bekomen, nl. koude lucht daalt en warme lucht stijgt. Het gevormde ijs moet manueel ontdooid worden.

Bepaalde toestellen met statische koeling werden zo ontworpen dat er veel minder snel rijpvorming in ontstaat. Sommige merken noemen dit LowFrost, Stopfrost, SmartFrost,... Door de beperkte rijpvorming moeten deze toestellen veel minder vaak worden ontdooid en stijgt hun energieverbruik minder snel dan bij toestellen met de standaard statische koeling. Sommige toestellen bieden zelfs een vereenvoudigde manier van ontdooien.

Bij toestellen met No Frost wordt de vochtigheid uit de lucht gehaald. Het vocht wordt afgevoerd naar een bakje op de motor waar het verdampt. Een ventilator blaast de koude en droge lucht opnieuw in de diepvriezer. Verpakkingen en etiketten blijven leesbaar en uw diepvriesproducten vriezen niet meer aan elkaar vast. Het grote voordeel voor jou : je hoeft je diepvriezer nooit meer manueel te ontdooien en het energieverbruik is constant.

Snelvriesfunctie
Met de snelvriesfunctie verlaag je de temperatuur in de diepvriezer tijdelijk om een grote hoeveelheid verse producten tegelijk in te vriezen. Zo vermijd je dat de temperatuur in de diepvriezer te veel stijgt. Al ingevroren producten blijven diepgevroren en de verse producten worden sneller ingevroren zodat de celstructuur niet wordt aangetast en de smaak en vitamines behouden blijven. Je activeert deze functie best enkele uren op voorhand.
Homebar
Een homebar of minibar is ideaal om voeding en drank te bewaren die je graag dichtbij hebt. Je hoeft de koelkast niet helemaal te openen om er iets uit te nemen. Zo bespaar je energie, want er ontsnapt minder koude lucht.
Polyvalente zone
In een polyvalente zone stel je de temperatuur in naar keuze. Zo kun je hem gebruiken als 0° tot 3°C-zone of als uitbreiding van je koelkast of diepvriezer.
Opendeuralarm
Een opendeuralarm geeft een signaal wanneer de deur niet goed gesloten is. Dit kan door middel van een geluidssignaal of een lampje.
Temperatuurregeling

Er bestaan verschillende soorten temperatuurinstellingen:

Automatisch: het toestel stelt de temperatuur automatisch in voor een optimale werking

Manueel: je kiest zelf de temperatuur van je toestel uit de verschillende beschikbare temperaturen. Dit kan op 2 manieren:

  • Mechanisch: via een draaiknop kies je de temperatuur bij benadering. Vaak wordt op de wijzerplaat een schaal aangegeven, bijvoorbeeld van 1 tot 5.
  • Elektronisch: via toetsen of een aanraakscherm kies je precies de gewenste temperatuur van het toestel. De elektronische instelling is dus nauwkeuriger dan de mechanische instelling.

 

Vakantiestand
Stel: je vertrekt op vakantie of op zakenreis en je gebruikt je koelkast een lange tijd niet. Dan zet je de koelkast op vakantiestand. Naargelang het merk en model schakel je de koeling zo helemaal uit of houdt het koelgedeelte een temperatuur van 15 °C aan. Het vriesgedeelte blijft wel gewoon werken.
Wifi
Een toestel met ingebouwde wifi maakt verbinding met je telefoon, zelfs als deze te ver uit de buurt is, waardoor je nog bepaalde meldingen kan ontvangen.
Connected toestel
Verbind je toestel met je smartphone of tablet, om zo van extra voordelen te genieten. 
Afmetingen (hxbxd)
De buitenafmetingen van het toestel, gemeten in centimeter in de volgorde hoogte, breedte, diepte.
Divers
Hier vindt u een verklaring van de meest gebruike termen, die bovendien alfabetisch gerangschikt zijn.

6th sense technologie
: zorgt voor een betere en langere houdbaarheid van het voedsel. Sensoren meten de temperatuur in het toestel en passen de temperatuur aan naargelang de hoeveelheid producten. Ook bij meermaals openen van de deur herstelt de temperatuur zich 5 maal sneller zodat het voedsel optimaal bewaard blijft.
Antibacteria of ABT: de binnenwanden zijn behandeld met bv een natuurlijke substantie op basis van zilver, die een permanente barrière creëert op de oppervlakken van het toestel tegen bacteriën en schimmels.
Bio-fresh: bewaarzone met een temperatuur van ongeveer 0°C. De producten behouden hun vitamines, hun uitzicht en hun smaak 3 keer langer.
Bio-fresh +: In het compartiment boven de 0°C-zone, kan de temperatuur geregeld worden van -2°C (voor vis) tot +6°C (voor tropische vruchten).
BluPerformance: Door een doordacht koelingsconcept met ventilatie t.h.v. de plint, bieden deze toestellen meer binnenruimte en zijn ze erg energiezuinig.
CoolBox: compartiment met een temperatuur tussen -2°C en +3°C; ideaal voor vlees, vis en charcuterie.
Coolmatic: om snel een grote hoeveelheid verse eetwaren op de ideale temperatuur te brengen. Het toestel gaat eerst 6 uur lang naar +2°C en keert daarna automatisch terug naar de daarvoor geprogrammeerde temperatuur.
CustomFlex™ Systeem laat toe om de binnendeur van uw koelkast naar eigen wens in te richten. De houders (in verschillende maten) en de clips kunnen op zoveel verschillende manieren geplaatst worden, dat iedereen de inrichting kan kiezen die het beste bij de eigen voorkeur past
Easy Cube: praktisch systeem voor het maken van ijsblokjes
Easy Fill system: voor het vullen van flessen in elke vorm en van elk formaat. Dankzij een praktisch systeem haalt u een extra vulkraantje uit de behuizing zodat zelfs zeer grote flessen in de uitsparing passen.
Fresh Control Compartment: onafhankelijk compartiment waar de temperatuur en de vochtigheidsgraad op zeer laag niveau gehouden worden en waar de bewaaromstandigheden perfect zijn voor bederfbare eetwaren, zoals vlees en vis.
Frostmatic: om sneller in te vriezen. De eetwaren worden snel gekoeld van +25°C naar -18°C.
Home Dialog: Stel : uw diepvriezer bevindt zich in de kelder of garage. Met het Home Dialog System kunt u in uw keuken vanaf uw koel/vriescombinatie met LCD display, uw diepvriezer in de kelder bedienen met behulp van een Powerline module (in optie).
Ice maker: directe aansluiting op de waterleiding. Het water wordt door een magneetventiel naar de ice maker gevoerd om de ijslade te vullen. Wanneer het water bevroren is, wordt de ijslade omgedraaid en vallen de ijsblokjes in de ijsblokjesverdeler.
LowFrost : deze technologie genereert 80% minder ijs in de diepvriezer.
Max Space deurvak: zeer praktisch deurvak dat uit 2 delen bestaat om er gemakkelijk flessen en blikjes in te bewaren.
MultiAirflow: verdeelt de koelingslucht gelijk over de binnenruimte van de koelkast. De multiAirflow is terug te vinden op de achterwand van de koelkast.
MyZone: is een aanpasbare zone die u zowel als koel- als vriesvak kunt gebruiken, afhankelijk van de seizoenen en uw behoeftes. De My-Zone gaat van een temperatuur van 5°C naar -18°C en dat in minder dan 3 uur.
PowerCooling: luchtcirculatiesysteem waardoor een uniforme koelingstemperatuur in heel de frigo verzekerd wordt.
Soft opening: gemakkelijkere deuropening dankzij een speciaal luchtventiel dat het drukverschil tussen de buitenkant en de binnenkant van de deur verkleint.
Soft System: schokdemper voor het sluiten van de deur, voor een zachte sluiting.
StopFrost: dankzij dit systeem kunt u de deur gemakkelijk meermaals na elkaar openen. Bovendien wordt de vochtige warme lucht afgevoerd waardoor er veel minder rijpvorming ontstaat.
Super cool: dit systeem zorgt ervoor dat de temperatuur van de koelkast gedurende 6 uur tot +2°C verlaagd wordt. De ideale oplossing om etenswaren die net in de koelkast geplaatst werden, snel af te koelen.
SuperFrost: verlaagt de temperatuur automatisch tijdelijk naar -32°C waarmee een koudereserve voor vitaminevriendelijk invriezen wordt gecreëerd.
Turbo-frostmatic: het invriesproces wordt nog versneld. De geïntegreerde ventilator draait nog sneller om de koude lucht sneller te verdelen
Ecocheques aanvaard

Een 'eco-cheques aanvaard'-logo is duidelijk weergegeven op de pagina's van onze toestellen die je met ecocheques kan betalen.

 

Je kan verschillende producten in onze winkels met papieren of elektronische ecocheques betalen. Bij levering aan huis van groot elektro of een tv kan je ook betalen met ecocheques, maar enkel elektronische ecocheques (geen papieren versie) van Sodexo, Monizze en Edenred.


Ecocheques worden verdeeld door de bedrijven Sodexo (EcoPass), Monizze en Accor Services / Edenred (Ticket Ecocheque) en hebben een waarde van 5€ of 10€. Ze zijn 2 jaar geldig.

Ontdek hier alle toestellen die je met ecocheques kan aankopen.