Winkelwagen
Leveringskosten: Gratis
Totaal: -
Afrekenen

WHIRLPOOL AKR 3290 IX (73CM)

Levering mogelijk vanaf 02.04.24

€ 259,00  € 399,00
Of - Simulatie
Let op, geld lenen kost ook geld.

Verscheidene krassen op het kookvlak

Kleine deuk op het kookvlak

Vanden Borre installeert ook je tweede keuze toestel op maat (klik hier voor meer info). En om een afspraak te maken? Stuur een mail naar webshop@vandenborre.be na je bestelling.

Dit toestel is uniek en wordt toegewezen aan de eerste klant die de bestelling ervan afrondt.

Technische specificaties

Aantal kookzones 5
Thermokoppelbeveiliging
Wokbrander
Pannendragers Gietijzer
Ombouwbaar Ja, sproeiers bijgeleverd
Vermogen zone 1 3500 W
Vermogen zone 2 1750 W
Vermogen zone 3 3000 W
Vermogen zone 4 4000 W
Vermogen zone 5 1750 W
Uitvoering Inox
Gewicht 13.6 kg
Elektrische ontsteking Ja, bij indrukken draaiknop
Ecocheques aanvaard
Type kookplaat Gas
Afmetingen (HxBxD) 5.1 x 73 x 51 cm
Vanden Borre-code 20090288 - 8961689 - 50
Thermokoppel beveiliging
Thermokoppel beveiliging is een extra vlambeveiliging. Indien de vlam dooft door tocht of overkoken van het gerecht, stopt de thermokoppel de gastoevoer.
Wokbrander
Een wokbrander is zeer krachtig (minimum 3500 W) en zorgt voor een snellere stijging van de temperatuur in de kookpot. Een wokbrander is dus perfect voor grote kookpotten.
Type rooster

De roosters waarop je je potten en pannen plaatst, bestaan in email, inox of gietijzer. Samen met de uitvoering van de kookplaat zelf, zorgen zijn voor de juiste uitstraling van de kookplaat in je keuken.

Ombouwbaar

Als je geen aardgasaansluiting heeft in je keuken, kan je werken met butaan- of propaangas. In dat geval moet je kookplaat aangepast worden met butaansproeiers (al dan niet in optie).

 

Uitvoering

Naast de veelvoorkomende uitvoeringen in inox en in vitrokeramisch glas, zien we (opnieuw) kookplaten opduiken in email of geëmailleerd grafiet. Een speciale uitstraling en een eenvoudige reiniging gegarandeerd

Ecocheques aanvaard

Een 'eco-cheques aanvaard'-logo is duidelijk weergegeven op de pagina's van onze toestellen die je met ecocheques kan betalen.

 

Je kan verschillende producten in onze winkels met papieren of elektronische ecocheques betalen. Bij levering aan huis van groot elektro of een tv kan je ook betalen met ecocheques, maar enkel elektronische ecocheques (geen papieren versie) van Sodexo, Monizze en Edenred.


Ecocheques worden verdeeld door de bedrijven Sodexo (EcoPass), Monizze en Accor Services / Edenred (Ticket Ecocheque) en hebben een waarde van 5€ of 10€. Ze zijn 2 jaar geldig.

Ontdek hier alle toestellen die je met ecocheques kan aankopen.

Afmetingen (hxbxd)
De buitenafmetingen van het toestel, gemeten in centimeter in de volgorde hoogte, breedte, diepte.