MIELE KF 37272 id

Gratis levering mogelijk vanaf 21.01.22

€ 879,00  € 1399,00

grote kras rechterkant

zeer kleine deuk rechterkant

zeer kleine kras linkerkant

beschadigd verpakking

Vanden Borre installeert ook je tweede keuze toestel op maat (klik hier voor meer info). En om een afspraak te maken? Stuur een mail naar webshop@vandenborre.be na je bestelling.

Dit toestel is uniek en wordt toegewezen aan de eerste klant die de bestelling ervan afrondt.

Technische specificaties

Type Inbouw 2-deurskoelkast met diepvriezer onderaan
Deursysteem Deur-op-deur
Energieklasse F
Energieverbruik jaar 232 kWh
Energiekost 71.92 euro/jaar
Temperatuurregeling Elektronisch
Spec. functies DynaCool, PerfectFresh
Koeltechniek koelk. Dynamisch
Inhoud koelkast 204 l
Koeltechniek diepvr. Beperkte rijpvorming
Inhoud diepvriezer 57 l
Invriesvermogen 10 kg/24u
Opendeuralarm
Temperatuuralarm Ja, visueel en met geluid
Geluidsniveau 35 dB
Weergave ingestelde temp.
Diepvriesvakken 2
Vershoudzone (0-3°C)
Groentelade 2
Horiz. flessenhouder
Binnenverlichting Ja, ledverlichting
Zachte sluiting van de deur
Plaats deurscharnieren Rechts
Omkeerbare deur
Hoogte bovenste deur 120.6 cm
Hoogte onderste deur 54.9 cm
Klimaatklasse SN-ST
Afmetingen nis (HxBxD) 177.2 - 177.8 x 56 x 57 cm
Zelfde model in glijsysteem Bestaat niet
Gewicht 63.9 kg
Bijzonderheden VarioRoom, DynaCool, PerfectFresh
Ecocheques aanvaard
Afmetingen (HxBxD) 177 x 55.9 x 54.5 cm
Vanden Borre-code 20092575 - 8810354 - 165
Garantie 2 jaar
Type
Onderbouw: deze koelkasten worden onder de werktafel geplaatst. De lucht gaat weg via de sokkel, er zijn dus geen ventilatieroosters nodig in het werkblad. Via de sokkel kan het toestel in hoogte en diepte afgesteld worden.

1 deur - 2 deurs: deze koelkasten worden in een kolomkast van de keuken ingebouwd. Het toestel zit achter een deur die perfect aansluit bij de andere keukenmeubels.
Deursysteem
  1. Deur-op-deursysteem: de deur van het meubel is rechtstreeks vastgemaakt op de koelkast of diepvriezer. Je herkent dit systeem aan de zwaardere scharnieren.
  2. Glijsysteem: de decoratieve deur (deur van het meubel) is met eigen scharnieren vastgemaakt aan het keukenmeubel. De deur van de koelkast of van de diepvriezer gaat op hetzelfde moment open als de decoratieve deur.
  3. Decorkader: rond de koelkast of diepvriezer bevindt zich een kader waarin je een blad schuift dat bij de keuken past. Bij het kader hoort een deurgreep.
Energieklasse

Er bestaat in de hele Europese Unie een uniform energielabel. Dit label is eenvormig voor alle apparaten in een bepaalde categorie (bv. wasmachines, koelkasten…) zodat je gemakkelijk het energieverbruik van verschillende toestellen kunt vergelijken.

Sinds 1 maart 2021 gelden nieuwe criteria voor het bepalen van het energielabel. De nieuwe energielabels gaan van "zeer energiezuinig" A tot "zeer energieverspillend" G. Klik hier voor gedetailleerde info over de nieuwe energielabels.

Energiekost
De energiekost geeft de jaarlijkse verbruikskosten van je toestel weer (in euro). Deze kost wordt berekend op basis van het jaarlijks energieverbruik van het toestel en de gemiddelde energieprijs van 0,31 euro per kWh (kilowattuur).
Temperatuurregeling

De temperatuurregeling van je koelkast kan zowel mechanisch als elektronisch ingesteld worden:


  • De elektronische temperatuurregeling biedt je de mogelijkheid om de temperatuur tot op de graad nauwkeurig aan te passen, via een lcd-cherm of ledindicator.
  • De mechanische temperatuurregeling werkt via een draaiknopje dat 1-2-3-4-5 aangeeft, 1 is minder koud en 5 is het koudst.
Speciale functies

AEG

Coolmatic : om snel een grote hoeveelheid voedingsmiddelen op de ideale bewaartemperatuur te brengen. De temperatuur wordt gedurende 6 uur op 2°C gebracht en schakelt daarna weer over op de ingestelde temperatuur.

Frostmatic : om voedingsmiddelen sneller in te vriezen. De temperatuur wordt snel van +25°C naar -18°C gebracht.
Turbo-Frostmatic : het invriesproces gebeurt nog sneller. De geïntegreerde ventilator draait nog sneller om de koude lucht in een recordtempo in het vriesgedeelte te verspreiden.

BOSCH
Antibacteria
: de binnenwanden zijn voorzien van een op natuurlijk zilver gebaseerde substantie die een duurzaam afweerschild tegen bacteriën en schimmels opbouwt.
Vita-Fresh : bewaarzone waar de temperatuur schommelt rond 0°C zodat de producten langer vers blijven.
MultiAirflow : een ventilator creëert toevoer van koude lucht zodat overal in de koelkast dezelfde temperatuur heerst.

LIEBHERR :
Bio Fresh : bewaarzone met een temperatuur rond 0°C. De voedingswaren behouden langer hun vitamines en hun smaak en blijven 3 maal langer vers.

FrostControl : Na een stroomstoring geeft het FrostControl systeem, bij het inschakelen van de stroom, weer wat de warmste temperatuur van uw producten is geweest. Hiermee wordt voorkomen dat voedsel dat ontdooid was, weer opnieuw wordt ingevroren zonder dat u daarvan weet hebt.

Soft System : zachte deursluiting, de deur sluit automatisch vanaf een hoek van 40°.
Ice maker : wordt aangesloten op waterleiding. Het water wordt via een magneetventiel naar de IceMaker unit gevoerd waar het ijslaatje wordt gevuld. Wanneer het water is bevroren, wordt het ijslaatje omgekeerd en vallen de ijsblokjes in de voorraadlade.
Home Dialog : stelt u in staat met behulp van de PowerLine modules (optie) uw in de bijkeuken of bijvoorbeeld garage geplaatste vriezer op afstand vanaf uw koel- vriescombinatie met het LCD display te bedienen.
Led-verlichting : led-zuilverlichting beschikt over 66 led-lampjes die niet alleen een goede verlichting geven, maar bovendien vele voordelen bieden ten opzichte van de traditionele gloeilamp : laag energieverbruik en gaat 10 maal langer mee.
PowerCooling : een krachtige, geluidsarme ventilator verspreidt de koude lucht door de gehele ruimte. Hierdoor ontstaat dezelfde temperatuur in de koelkast.
Super Cool : de temperatuur wordt gedurende 6 uur verlaagd naar +2°C. Wanneer u uw boodschappen in de koelkast legt, worden deze snel gekoeld.

SIEMENS :
CoolBox : bewaarzone met een temperatuur tussen -2°C en +3°C, ideaal voor vlees, vis en charcuterie.
MultiAirflow : een ventilator creëert toevoer van koude lucht zodat overal in de koelkast dezelfde temperatuur heerst.
Vita-Fresh : bewaarzone waar de temperatuur schommelt rond 0°C zodat de producten langer vers blijven.

WHIRLPOOL :
Easy Cube : Easy Cube is het ijsblokjessysteem van Whirlpool. De praktische en hygiënische container wordt gevuld met water. De ijsblokjes worden gevormd in de container. Met een simpele draai aan de knop vallen de ijsblokjes direct in de ijslade daaronder, klaar voor gebruik.
Fresh control compartment : een speciaal vak waarin temperatuur en vochtigheidsgraad zeer laag worden gehouden, de perfecte omstandigheden om vlees en vis te bewaren.

Koeltechniek koelkast
Statische koeling: In een koelkast kan er een groot verschil zijn tussen de bovenste zone en de onderste zone. De koude lucht is zwaarder en blijft onderaan. De warmere lucht is lichter en stijgt. Dit zorgt voor verschillende temperatuurzones.

Dynamische koeling: Een ventilator verspreidt de koude lucht in de koelkast voor een homogene temperatuur, maar brengt geen lucht van buitenaf naar binnen. De ventilator springt aan als het toestel een koudeverlies opmerkt zodat de gewenste temperatuur snel bereikt wordt. Voedingsmiddelen kunnen tot 2x langer bewaard worden dan in een koelkast met statische koeling.
Inhoud koelkast
De netto-inhoud, uitgedrukt in liter, wordt bepaald, door rekening te houden met het aantal liter men in een horizontaal geplaatst appraat kan gieten, met alle legplaten en accessoires in het toestel.
Koeltechniek diepvriezer

Bij statische koeling wordt de ruimte gekoeld door het aanwezige koelelement. De luchtcirculatie is beperkt en wordt op natuurlijke wijze bekomen, nl. koude lucht daalt en warme lucht stijgt. Het gevormde ijs moet manueel ontdooid worden.

Bepaalde toestellen met statische koeling werden zo ontworpen dat er veel minder snel rijpvorming in ontstaat. Sommige merken noemen dit LowFrost, Stopfrost, SmartFrost,... Door de beperkte rijpvorming moeten deze toestellen veel minder vaak worden ontdooid en stijgt hun energieverbruik minder snel dan bij toestellen met de standaard statische koeling. Sommige toestellen bieden zelfs een vereenvoudigde manier van ontdooien.

Bij toestellen met No Frost wordt de vochtigheid uit de lucht gehaald. Het vocht wordt afgevoerd naar een bakje op de motor waar het verdampt. Een ventilator blaast de koude en droge lucht opnieuw in de diepvriezer. Verpakkingen en etiketten blijven leesbaar en uw diepvriesproducten vriezen niet meer aan elkaar vast. Het grote voordeel voor jou : je hoeft je diepvriezer nooit meer manueel te ontdooien en het energieverbruik is constant.

Inhoud diepvriezer
De netto-inhoud, uitgedrukt in liter, wordt bepaald, door rekening te houden met het aantal liter men in een horizontaal geplaatst appraat kan gieten, met alle legplaten en accessoires in het toestel.
Invriescapaciteit
De invriescapaciteit duidt de hoeveelheid voedingsmiddelen (in kilogram) aan die het vriesvak in 24 uur kan invriezen.
Temperatuuralarm
Een temperatuuralarm verwittigt je via een geluidssignaal of lampje wanneer er een abnormale temperatuurstijging is.
Aanduiding temperatuur
De temperatuur kan binnenin het toestel aangeduid zijn of langs de buitenkant, bv. bovenaan het toestel. Sommige modellen hebben geen temperatuuraanduiding.
0° zone
De 0°-zone (vaak een aparte lade) is een deel van je koelkast waar de temperatuur dicht bij 0°C ligt. Zo bewaar je vis, vlees, fruit en zuivelproducten tot 3 keer langer. Bij sommige merken kun je de temperatuur (van -2 tot 6°C) en de luchtvochtigheid regelen. Een lage luchtvochtigheid is ideaal voor vlees, vis en zuivelproducten. Een hoge luchtvochtigheid is dan weer optimaal voor de bewaring van groenten en fruit.
Fruit- & groentelade(n)
Sommige toestellen hebben fruit-en groenteladen op telescopische rails. Deze glijden soepel en kunnen zelfs bij zware belasting vlot worden uitgetrokken.
Flessenhouder
Handig om flessen veilig en stabiel op te bergen zonder al te veel plaats in te nemen binnenin de koelruimte
Zachte sluiting van de deur
Dankzij een geïntegreerde demper sluit de deur zachtjes en automatisch vanaf een bepaalde openingshoek. Een tikje tegen de deur volstaat dan. Handig als je je handen vol hebt.
Hoogte bovenste deur
Als je een nieuwe inbouw-combikoelkast koopt, moet je rekening houden met de afmetingen van de deuren. Die verschillen soms, ook al is de hoogte van het volledige toestel dezelfde. Meet dus apart de koelkastdeur en de diepvriesdeur voor je een nieuw toestel aankoopt. Zo ben je zeker dat de keukendeurpanelen ook op je nieuwe toestel passen.
Hoogte onderste deur

Als je een nieuwe inbouw-combikoelkast koopt, moet je rekening houden met de afmetingen van de deuren. Die verschillen soms, ook al is de hoogte van het volledige toestel dezelfde. Meet dus apart de koelkastdeur en de diepvriesdeur voor je een nieuw toestel aankoopt. Ook de afstand tussen de koelkastdeur en de diepvriesdeur zijn belankrijk.

Zo ben je zeker dat je keuken-deurpanelen ook op je nieuwe toestel passen.

Klimaatklasse

De klimaatklasse geeft de minimale en maximale omgevingstemperatuur weer voor de goede werking van een toestel.

SN = omgevingstemperatuur tussen 10°C en 32°C

N = omgevingstemperatuur tussen 16°C en 32°C

ST = omgevingstemperatuur tussen 16°C en 38°C

T = omgevingstemperatuur tussen 16°C en 43°C

Ecocheques aanvaard
Een 'eco-cheques aanvaard'-logo is duidelijk weergegeven op de pagina's van onze ecologische toestellen.

Je kan verschillende ecologische producten in onze winkels met papieren of elektronische ecocheques betalen. Bij levering aan huis van groot elektro of een tv kan je ook betalen met ecocheques, maar enkel elektronische ecocheques (geen papieren versie) van Sodexo, Monizze en Edenred.

Met ecocheques wil de overheid via de werkgevers de aankoop van energiezuinige producten stimuleren. De ecocheques worden verdeeld door de bedrijven Sodexo (EcoPass), Monizze en Accor Services / Edenred (Ticket Ecocheque) en hebben een waarde van 5€ of 10€. Ze zijn 2 jaar geldig.

Ontdek hier alle toestellen die je met ecocheques kan aankopen.
Afmetingen (hxbxd)
De buitenafmetingen van het toestel, gemeten in centimeter in de volgorde hoogte, breedte, diepte.