SAMSUNG BRB26715FWW/EF

Gratis levering mogelijk vanaf 13.12.22

€ 629,00  € 929,00

verscheidene krassen rechterkant

zeer kleine deuk voorkant

zonder verpakking

Vanden Borre installeert ook je tweede keuze toestel op maat (klik hier voor meer info). En om een afspraak te maken? Stuur een mail naar webshop@vandenborre.be na je bestelling.

Dit toestel is uniek en wordt toegewezen aan de eerste klant die de bestelling ervan afrondt.

Technische specificaties

Type Inbouw 2-deurskoelkast met diepvriezer onderaan
Deursysteem Deur-op-deur
Energieklasse E
Energieverbruik jaar 231 kWh/jaar
Energiekost 136.29 euro/jaar
Temperatuurregeling Elektronisch
Koeltechniek koelk. Dynamisch
Volume van de koelkast 193 l
Koeltechniek diepvr. No Frost
Volume van de diepvriezer 74 l
Invriesvermogen 3 kg/24u
Opendeuralarm Ja, met geluid
Temperatuuralarm Ja, met geluid
Geluidsniveau 35 dB
Weergave ingestelde temp.
Diepvriesvakken 2
Vershoudzone (0-3°C)
Groentelade 2. op telescopische rails
Horiz. flessenhouder
Binnenverlichting Ja, ledverlichting
Zachte sluiting van de deur
Plaats deurscharnieren Rechts
Omkeerbare deur
Hoogte bovenste deur 98.7 cm
Hoogte onderste deur 62.1 cm
Klimaatklasse SN-T
Afmetingen nis (HxBxD) 177.8 - 200 x 55.5 x 56 cm
Bijzonderheden All Around
Ecocheques aanvaard
Afmetingen (HxBxD) 177.5 x 54 x 55 cm
Kleur Volgens je deurpaneel
Diepvriesvak Onderaan
Ontdooiing koelkast Manueel
Supercool-functie
Telescopische rails
Vanden Borre-code 20098978 - 8046875 - 70
Type
Onderbouw: deze koelkasten worden onder de werktafel geplaatst. De lucht gaat weg via de sokkel, er zijn dus geen ventilatieroosters nodig in het werkblad. Via de sokkel kan het toestel in hoogte en diepte afgesteld worden.

1 deur - 2 deurs: deze koelkasten worden in een kolomkast van de keuken ingebouwd. Het toestel zit achter een deur die perfect aansluit bij de andere keukenmeubels.
Deursysteem
  1. Deur-op-deursysteem: de deur van het meubel is rechtstreeks vastgemaakt op de koelkast of diepvriezer. Je herkent dit systeem aan de zwaardere scharnieren.
  2. Glijsysteem: de decoratieve deur (deur van het meubel) is met eigen scharnieren vastgemaakt aan het keukenmeubel. De deur van de koelkast of van de diepvriezer gaat op hetzelfde moment open als de decoratieve deur.
  3. Decorkader: rond de koelkast of diepvriezer bevindt zich een kader waarin je een blad schuift dat bij de keuken past. Bij het kader hoort een deurgreep.
Energieklasse

Er bestaat in de hele Europese Unie een uniform energielabel. Dit label is eenvormig voor alle apparaten in een bepaalde categorie (bv. wasmachines, koelkasten…) zodat je gemakkelijk het energieverbruik van verschillende toestellen kunt vergelijken.

Sinds 1 maart 2021 gelden nieuwe criteria voor het bepalen van het energielabel. De nieuwe energielabels gaan van "zeer energiezuinig" A tot "zeer energieverspillend" G. Klik hier voor gedetailleerde info over de nieuwe energielabels.

Energiekost

De energiekost geeft het jaarlijks verbruik in euro weer van je toestel. Het wordt berekend op basis van het jaarlijks verbruik van het toestel en van de gemiddelde* energieprijs.
*Het gemiddelde tarief voor november 2022 = 0,59 euro per kilowattuur (€/kWh)

 

Temperatuurregeling

De temperatuurregeling van je koelkast kan zowel mechanisch als elektronisch ingesteld worden:


  • De elektronische temperatuurregeling biedt je de mogelijkheid om de temperatuur tot op de graad nauwkeurig aan te passen, via een lcd-cherm of ledindicator.
  • De mechanische temperatuurregeling werkt via een draaiknopje dat 1-2-3-4-5 aangeeft, 1 is minder koud en 5 is het koudst.
Koeltechniek koelkast
Statische koeling: In een koelkast kan er een groot verschil zijn tussen de bovenste zone en de onderste zone. De koude lucht is zwaarder en blijft onderaan. De warmere lucht is lichter en stijgt. Dit zorgt voor verschillende temperatuurzones.

Dynamische koeling: Een ventilator verspreidt de koude lucht in de koelkast voor een homogene temperatuur, maar brengt geen lucht van buitenaf naar binnen. De ventilator springt aan als het toestel een koudeverlies opmerkt zodat de gewenste temperatuur snel bereikt wordt. Voedingsmiddelen kunnen tot 2x langer bewaard worden dan in een koelkast met statische koeling.
Inhoud koelkast
De netto-inhoud, uitgedrukt in liter, wordt bepaald, door rekening te houden met het aantal liter men in een horizontaal geplaatst appraat kan gieten, met alle legplaten en accessoires in het toestel.
Koeltechniek diepvriezer

Bij statische koeling wordt de ruimte gekoeld door het aanwezige koelelement. De luchtcirculatie is beperkt en wordt op natuurlijke wijze bekomen, nl. koude lucht daalt en warme lucht stijgt. Het gevormde ijs moet manueel ontdooid worden.

Bepaalde toestellen met statische koeling werden zo ontworpen dat er veel minder snel rijpvorming in ontstaat. Sommige merken noemen dit LowFrost, Stopfrost, SmartFrost,... Door de beperkte rijpvorming moeten deze toestellen veel minder vaak worden ontdooid en stijgt hun energieverbruik minder snel dan bij toestellen met de standaard statische koeling. Sommige toestellen bieden zelfs een vereenvoudigde manier van ontdooien.

Bij toestellen met No Frost wordt de vochtigheid uit de lucht gehaald. Het vocht wordt afgevoerd naar een bakje op de motor waar het verdampt. Een ventilator blaast de koude en droge lucht opnieuw in de diepvriezer. Verpakkingen en etiketten blijven leesbaar en uw diepvriesproducten vriezen niet meer aan elkaar vast. Het grote voordeel voor jou : je hoeft je diepvriezer nooit meer manueel te ontdooien en het energieverbruik is constant.

Inhoud diepvriezer
De netto-inhoud, uitgedrukt in liter, wordt bepaald, door rekening te houden met het aantal liter men in een horizontaal geplaatst appraat kan gieten, met alle legplaten en accessoires in het toestel.
Invriescapaciteit
De invriescapaciteit duidt de hoeveelheid voedingsmiddelen (in kilogram) aan die het vriesvak in 24 uur kan invriezen.
Temperatuuralarm
Een temperatuuralarm verwittigt je via een geluidssignaal of lampje wanneer er een abnormale temperatuurstijging is.
Aanduiding temperatuur
De temperatuur kan binnenin het toestel aangeduid zijn of langs de buitenkant, bv. bovenaan het toestel. Sommige modellen hebben geen temperatuuraanduiding.
0° zone
De 0°-zone (vaak een aparte lade) is een deel van je koelkast waar de temperatuur dicht bij 0°C ligt. Zo bewaar je vis, vlees, fruit en zuivelproducten tot 3 keer langer. Bij sommige merken kun je de temperatuur (van -2 tot 6°C) en de luchtvochtigheid regelen. Een lage luchtvochtigheid is ideaal voor vlees, vis en zuivelproducten. Een hoge luchtvochtigheid is dan weer optimaal voor de bewaring van groenten en fruit.
Fruit- & groentelade(n)
Sommige toestellen hebben fruit-en groenteladen op telescopische rails. Deze glijden soepel en kunnen zelfs bij zware belasting vlot worden uitgetrokken.
Flessenhouder
Handig om flessen veilig en stabiel op te bergen zonder al te veel plaats in te nemen binnenin de koelruimte
Zachte sluiting van de deur
Dankzij een geïntegreerde demper sluit de deur zachtjes en automatisch vanaf een bepaalde openingshoek. Een tikje tegen de deur volstaat dan. Handig als je je handen vol hebt.
Hoogte bovenste deur
Als je een nieuwe inbouw-combikoelkast koopt, moet je rekening houden met de afmetingen van de deuren. Die verschillen soms, ook al is de hoogte van het volledige toestel dezelfde. Meet dus apart de koelkastdeur en de diepvriesdeur voor je een nieuw toestel aankoopt. Zo ben je zeker dat de keukendeurpanelen ook op je nieuwe toestel passen.
Hoogte onderste deur

Als je een nieuwe inbouw-combikoelkast koopt, moet je rekening houden met de afmetingen van de deuren. Die verschillen soms, ook al is de hoogte van het volledige toestel dezelfde. Meet dus apart de koelkastdeur en de diepvriesdeur voor je een nieuw toestel aankoopt. Ook de afstand tussen de koelkastdeur en de diepvriesdeur zijn belankrijk.

Zo ben je zeker dat je keuken-deurpanelen ook op je nieuwe toestel passen.

Klimaatklasse

De klimaatklasse geeft de minimale en maximale omgevingstemperatuur weer voor de goede werking van een toestel.

SN = omgevingstemperatuur tussen 10°C en 32°C

N = omgevingstemperatuur tussen 16°C en 32°C

ST = omgevingstemperatuur tussen 16°C en 38°C

T = omgevingstemperatuur tussen 16°C en 43°C

Ecocheques aanvaard

Een 'eco-cheques aanvaard'-logo is duidelijk weergegeven op de pagina's van onze toestellen die je met ecocheques kan betalen.

 

Je kan verschillende producten in onze winkels met papieren of elektronische ecocheques betalen. Bij levering aan huis van groot elektro of een tv kan je ook betalen met ecocheques, maar enkel elektronische ecocheques (geen papieren versie) van Sodexo, Monizze en Edenred.


Ecocheques worden verdeeld door de bedrijven Sodexo (EcoPass), Monizze en Accor Services / Edenred (Ticket Ecocheque) en hebben een waarde van 5€ of 10€. Ze zijn 2 jaar geldig.

Ontdek hier alle toestellen die je met ecocheques kan aankopen.

Afmetingen (hxbxd)
De buitenafmetingen van het toestel, gemeten in centimeter in de volgorde hoogte, breedte, diepte.