Winkelwagen
Leveringskosten: Gratis
Totaal: -
Afrekenen

NEFF B 45 VS 24 N0

Levering mogelijk vanaf 02.04.24

€ 799,00  € 1199,00
Of - Simulatie
Let op, geld lenen kost ook geld.

Vanden Borre installeert ook je tweede keuze toestel op maat (klik hier voor meer info). En om een afspraak te maken? Stuur een mail naar webshop@vandenborre.be na je bestelling.

Dit toestel is uniek en wordt toegewezen aan de eerste klant die de bestelling ervan afrondt.

Technische specificaties

Reiniging Manueel
Inhoud oven 71 l
Verwarmingselement 3 weerstanden + ventilator
Aantal inschuifhoogtes 4
Formaat oven Standaard
Energieklasse A
Energieverbruik per cyclus 0.9 kWh
Energiekost 0.35 euro/cyclus
Koude deur
Kinderbeveiliging
Timer Elektronisch
Klok
Kernthermometer
Temperatuur oven 40 °C
Traditionele ovenfuncties Boven- / onder- / boven+onderwarmte
Turbogrill
Stoomfunctie Enkel in combinatie met een andere bereidingswijze
Snel voorverwarmen
Deeg rijzen (40°)
Warmhoudfunctie
Bereiding op lage t°
Ontdooifunctie
Pizzastand
Voorgeprogrammeerde recepten
Auto kookprogr.
Max. vermogen microgolf
Spec. functies Baking & roasting assist
Draaispit
Grill Kleine en grote grill
Neerklapbare grill
Telescopische rails Bijgeleverd voor 1 niveau
Kleur Inox
Uitvoering ovenruimte Email
Type deur Uittrekbaar
Hoogte Unieke Slide en Hide-deur voor een gemakkelijke toegang
Spanning 220 V
Aansluitwaarde 504576000 A
Ecocheques aanvaard
Gewicht 42 kg
Afmetingen nis (HxBxD) 58.5 x 56 x 55 cm
Afmetingen (HxBxD) 59.5 x 59.6 x 54.8 cm
Vanden Borre-code 20086420 - 8683050 - 130
Reiniging
Er bestaan verschillende manieren om uw oven te reinigen:  
  • Pyrolysereiniging: Ovens met pyrolyse zijn zelfreinigend. U hoeft enkel de cyclus op 500°C in te stellen en er daarna met een spons over te gaan om assporen te verwijderen. De ovenwanden zijn uitgevoerd in speciaal email, dat tot 500°C kan verdragen, bij welke temperatuur vuil en vet volledig wordt verkoold.
  • Manueel: Nogal omslachtig en tijdrovend

  • Katalysereiniging: Ovens met katalyse zijn zelfontvettend. Katalyse verwijdert de vetspatten door oxidatie als de temperatuur hoger is dan 180°C (Opgelet: katalyse werkt voor verwijdering van vet maar niet van suiker). Het is aanbevolen om uw oven nog 10 tot 15 minuten na het bakken te laten draaien om zo de katalysewanden te regenereren. 
  • Hydrolyse: Ovens met hydrolyse hebben een deels geautomatiseerd reinigingssysteem. Je giet wat water gemengd met afwasmiddel op de bodemplaat van de oven en schakelt het reinigingssysteem in. De oven zal nu ong. 4 minuten met de onderste weerstand opwarmen tot 60°C. Het mengsel van water en detergent verdampt en condenseert op de wanden en de ovendeur. Hierna volgt een inwekingscyclus van ong. 17 minuten om het vuil los te weken. Op het einde van de cyclus moet je enkel nog het losgeweekte vuil met een spons wegvegen.
Inhoud oven
De capaciteit van de binnenruimte van de microgolfoven wordt uitgedrukt in liter. De ideale capaciteit van een microgolfoven hangt af van de ruimte waarover u beschikt en van het gebruik. Een klein volume is ideaal voor een of twee personen. Een grotere capaciteit is meer geschikt voor een gezin. De beschikbare capaciteit varieert van 12 tot 46 liter.
Weerstanden
Een oven kan uitgerust zijn met:

  • 2 weerstanden op de bovenwand (vaak om te grillen) en op de onderwand 

  • 2 weerstanden en een ventilator: naast de weerstanden op boven- en onderwand, is er een ventilator aan de achterkant van de oven om de warme lucht te doen circuleren. Op die manier is de oven sneller voorverwarmd en kunt u op 2 niveaus bakken.
  • 3 weerstanden en een ventilator: een extra weerstand bevindt zich ter hoogte van de ventilator om zo de hete lucht voort te stuwen. Op die manier is de oven sneller voorverwarmd en kan hij op meerdere niveaus gebruikt worden zonder smaken of geuren te vermengen.
Type oven
Een kolomoven heeft standaardafmetingen.
Een compacte oven is minder hoog zodat u ruimte wint.
Energieklasse

Sinds 1 maart 2021 gelden nieuwe criteria voor het bepalen van het energielabel. De nieuwe energielabels gaan van "zeer energiezuinig" A tot "zeer energieverspillend" G. Klik hier voor gedetailleerde info over de nieuwe energielabels.

Energiekost
De energiekost geeft het verbruik in euro weer per cyclus van het toestel. Het wordt berekend op basis van het verbruik per cyclus van het toestel en van de gemiddelde* energieprijs.
*Het gemiddelde tarief voor juli 2023 = 0,39 euro per kilowattuur (€/kWh)
Koude deur
Een koude deur bestaat uit glasplaten (2 tot 4) met ventilatieruimte ertussen om de temperatuur aan de voorkant van de oven te verminderen.
Kinderslot
Met nieuwsgierige handjes in huis is het praktisch om uw oven te kunnen vergrendelen: kinderen kunnen de oven niet inschakelen en ongelukjes worden zo vermeden.
Timer
Met de timerfunctie kunt u instellen hoe lang de oven moet werken. Sommige ovens schakelen automatisch uit als de ingestelde tijd verlopen is.
Thermische sonde
Dankzij een kernthermometer of vleesthermometer geeft de oven je een seintje zodra de gewenste cuisson (bleu, saignant, à point of bien cuit) bereikt is.
Trad. functies
Bovenwarmte is geschikt als er geen onderwarmte nodig is. Bijvoorbeeld om borden of kopjes voor te verwarmen of taart van een korstje te voorzien. De grillfunctie is de veel krachtigere variant.
Onderwarmte gebruik je om taartbodems krokant te bakken. De klassieke bakwijze is met boven- én onderwarmte. Dit is geschikt om een volledig gerecht integraal te bakken.
Rijzen deeg 40°
Met deze functie kan je brood- of patisseriedeeg in de oven laten rijzen op een temperatuur van 40 °C. Het voordeel? Tijdswinst!
Warmhoudfunctie
Warmtebehoud: uw gerechten worden warmgehouden zolang u wenst. Klaargemaakte gerechten behouden hun smaak en blijven warm tot al uw gasten of tafelgenoten er zijn.
Bereiding lage t°
Bakken op lage temperatuur is ideaal om vlees en vis zachtjes te laten garen. Op een temperatuur onder de 100 °C worden de voedingsvezels niet onder druk gezet. De textuur van het voedsel blijft behouden en de sappen verdampen niet. Zo blijft vlees zacht en sappig. Hoewel de baktijd langer is, bespaar je met deze bakwijze tot 20% energie ten opzicht van de klassieke bakwijze. 
Ontdooifunctie
Om voedingswaren te ontdooien wordt de lucht opgewarmd tot iets boven de kamertemperatuur. De ventilator zorgt dan voor een gelijkmatige verspreiding van de verwarmde lucht en dus gelijkmatige ontdooiing.
Voorgeprogrammeerde recepten

Bij een voorgeprogrammeerd recept lees je op het scherm van je oven stap voor stap wat je moet doen om een gerecht klaar te maken.

Automatische bakprogramma's

Bij een oven met automatisch bakprogramma geef je aan wat je wilt maken (gebraad, brood, …), hoeveel je baksel weegt, en soms ook hoe het moet garen (à point, bien cuit, …). Daarna stelt de oven zelf de ideale bakwijze (hete lucht, grill, …) en baktijd in !

Functie microgolfoven

Sommige ovens beschikken over functies voor microgolfovens. Het zijn in de eerste plaats ovens met hete-/warmelucht, maar die uitgerust zijn met microgolfovenfuncties die u toelaten om de kooktijd te verminderen, gerechten te ontdooien en op te warmen.

 

Speciale functies
AEG

Backcontrol : een scherm geeft de huidige en de geprogrammeerde temperatuur weer, maar ook de tijd en de baktijd. Back control is ook voorzien van een snelle voorverwarmfunctie.

Backcontrol PLUS : geeft u de info die u nodig heeft: verwarmingswijze, ingestelde temperatuur, timer en andere geactiveerde functies.

BOSCH

AutoPilot : een keuze van automatische programma's om stressvrij te koken. 

DirectSence : Naargelang de gekozen oven, beschikt u over een digitale symbool- of tekstweergave die u toelaat te kiezen uit 40 tot 68 automatische bakprogramma's. 

Grill rabattable : de grill kan neergeklapt worden om gemakkelijker de bovenwand van uw oven te reinigen. 

MIELE

Pyrolyse Sensorcontrol : de oven beheert het verloop van de pyrolyse dankzij een temperatuur- en zuurstofsensor. Een minimaal verbruik voor een perfecte reiniging.

Profi : deze functie zorgt voor een vochttoevoer tijdens het bakken met heteluchtfunctie. Dit zorgt voor een optimaal resultaat van brood, taart, vlees, soufflés en ovenschotels. 

Thermische sonde : meet de binnentemperatuur van vlees, vis of gevogelte voor een perfecte schotel 

FlexiClip : volledig uitneembare telescopische rails 

SCHOLTES

Fonctions Succès : automatische functies voor vlees, patisserie, pizza en brood. 
 
Fonctions Créations : half-automatische functies om u te helpen bij uw bereidingen. 

SIEMENS

CookControl : automatische bereiding dankzij de elektronica. Verschillende elektronische programma's voor vlees en vis zorgen voor perfecte gerechten. U hoeft enkel het programma te kiezen, het gewicht in te voeren en uw voorkeuren in te geven (bv. saignant ofvolledig gebakken), uw oven doet het nodige. 

WHIRLPOOL

Cook3 : XXL oven geeft de mogelijkheid om 3 verschillende gerechten klaar te maken dankzij een nieuw systeem om warmte te verspreiden.

6th Sense : een oven die uitgerust is met deze functie bepaalt automatisch het bakproces terwijl het tijd en energie uitspaart. De sensors berekenen de massa en de temperatuur van het gerecht. De baktijd wordt automatisch bepaald en bijgesteld. Het bakproces wordt systematisch nagekeken wat zorgt voor uitstekende bakresultaten in een minimum van tijd en energie.
Draaispit
Dankzij een draaispit gaart kip op een gelijkmatige wijze.
Grill
De grill zorgt ervoor dat uw gerecht een krokant korstje krijgt. Handig om een ovenschotel te gratineren of om een kip te braden. Als de oven ook een "kleine grill" heeft, kunt u ook kleine porties gratineren zonder de volledige grill te moeten gebruiken.
Neerklapbare grill

Bij bepaalde ovens kunt u de grill uit de oven halen zodat u de bakruimte gemakkelijker kunt schoonmaken.

Telescopisch railsysteem
Met telescopische rails kunnen roosters en bakplaten volledig uit de oven getrokken worden, zonder om te kantelen.
Ecocheques aanvaard

Een 'eco-cheques aanvaard'-logo is duidelijk weergegeven op de pagina's van onze toestellen die je met ecocheques kan betalen.

 

Je kan verschillende producten in onze winkels met papieren of elektronische ecocheques betalen. Bij levering aan huis van groot elektro of een tv kan je ook betalen met ecocheques, maar enkel elektronische ecocheques (geen papieren versie) van Sodexo, Monizze en Edenred.


Ecocheques worden verdeeld door de bedrijven Sodexo (EcoPass), Monizze en Accor Services / Edenred (Ticket Ecocheque) en hebben een waarde van 5€ of 10€. Ze zijn 2 jaar geldig.

Ontdek hier alle toestellen die je met ecocheques kan aankopen.

Afmetingen nis (hxbxd in cm)
De nismaten zijn de minimummaten die nodig zijn om uw toestel in te bouwen.
Afmetingen (hxbxd)
De buitenafmetingen van het toestel, gemeten in centimeter in de volgorde hoogte, breedte, diepte.