ZANUSSI ZDT 22004 FA

Gratis levering mogelijk vanaf 08.06.20

€ 339,00  € 449,00

verscheidene krassen rechterkant

zonder verpakking

Vanden Borre installeert ook je tweede keuze toestel op maat (meer info). Wij contacteren je na de bestelling.

Dit toestel is uniek en wordt toegewezen aan de eerste klant die de bestelling ervan afrondt.

Technische specificaties

Type Volledig integreerbaar
Geluidsniveau 48 dB
Waterverbruik/jaar 3080 liter
Energieverbruik 295 kWh/jaar
Energiekost 91.45 euro/jaar
Energieklasse A+
Motor Standaard
Aantal programma's 5 programma's
Aantal temperaturen 3 temperaturen
Wasoptie 1/2 gevuld
Automatisch programma
Intensief programma
Kort programma
Eco programma
Normaal programma
Delicaat programma
Stil programma
Programma's Eco 50°, Intensief 70°, Normaal 65°, Quick 65°
Speciale functies AirDry
Startuitstel
Max. startuitstel 3 u
Aanduiding resttijd
Afwas-/Droogresultaat A/A
Droogsysteem Natuurlijke condensatie
Auto openen deur einde cyclus
Warmwateraansluiting mogelijk Ja, 60°C
Antilekbeveiliging Enkele beveiliging (kuip)
Kinderbeveiliging
Signaal einde programma Met geluid
Indicatielampjes Zout + spoelmiddel
Spoelprogramma
Intensieve zone in onderkorf
Type display Led-indicatoren
Capaciteit 13 bestekken
Bovenkorf In hoogte regelbaar
Neerklapbaar bordenrek
Bestekschikking Bestekmandje
Binnenverlichting
Afwerking kuip Inox
Kleur bedieningspaneel Niet van toepassing (in binnenkant deur)
Hoogte van de vaatwasser 82 - 88 cm
Afmetingen (hxbxd) 81.8 x 59.6 x 55 cm
Afmetingen nis (hxbxd) 82-88 x 60 x 55 cm
Kan op hoogte ingebouwd worden
Ecocheques aanvaard Ja, in de winkel
Gewicht 37.2 Kg
Vanden Borre-code 20083898 - 8459835 - 60
Garantie 2 jaar
Type

Er bestaan verschillende types inbouwvaatwassers:

> Met zichtbaar bedieningspaneel: het bedieningspaneel (inbegrepen of niet inbegrepen bij aankoop) blijft zichtbaar en naargelang het model kunt u de kleur van het bedieningspaneel kiezen: zwart, wit, bruin, inox, …

> Volledig integreerbaar model: de vaatwasser wordt onzichtbaar want het toestel wordt volledig in uw keuken ingebouwd, achter een paneel in dezelfde afwerking als uw keuken (hout, gelakt, ...). Als u het paneel opent, kunt u de vaatwasser bedienen met de toetsen aan de binnenkant van het paneel.

> Compact model: indien u over weinig plaats beschikt, kunt u kiezen voor een inbouwbaar of volledig integreerbaar model van 45 cm.

> Onderbouwbaar: Als u geen decoratief paneel heeft en u wilt een vaatwasser onder uw werkblad plaatsen, kies dan een onderbouwbare vaatwasser voor een harmonieuze integratie in uw keuken. Een onderbouwbare vaatwasser is minder diep dan een traditionele vaatwasser en heeft een sokkel die regelbaar is in de hoogte en de diepte, zodat hij perfect in uw keuken ingebouwd wordt. Hij wordt geleverd zonder bovenblad (want onnodig) en met een inox deur (of andere kleur naargelang het model). De plint van uw keukenkast zorgt voor een verzorgde afwerking.

 

Let op : enkel de onderbouwmodellen hebben een decoratiepaneel inbegrepen. Alle andere inbouwvaatwassers hebben een decoratiepaneel nodig voor de afwerking.

Geluidsniveau
Het geluidsniveau wordt aangeduid in dB (decibel). Dankzij de uitstekende geluidsisolatie zijn sommige modellen nog nauwelijks te horen. Een vaatwasser met een geluidsniveau ≤ 44 decibel, kunnen we een "stille" vaatwasser noemen.

Goed om te weten: 3 decibel minder betekent ook dubbel zo stil!
Energiekost
De energiekost geeft de jaarlijkse verbruikskosten van je toestel weer (in euro). Deze kost wordt berekend op basis van het jaarlijks energieverbruik van het toestel en de gemiddelde energieprijs van 0,31 euro per kWh (kilowattuur).
Energieklasse
Sinds 2010 is er in de hele Europese Unie een vernieuwd uniform energielabel. Dit nieuwe label is eenvormig voor alle apparaten in een bepaalde categorie (bv. wasmachines, koelkasten…) zodat je gemakkelijk het energieverbruik van verschillende toestellen kunt vergelijken.
Motor
o Standaard
o Inductie (=inverter): de inverter-technologie garandeert een stille werking. Een toestel met een inductiemotor maakt niet alleen veel minder geluid, het verslijt ook minder snel dan een toestel met standaard motor.
Aantal temperaturen
Dit getal duidt het aantal temperaturen aan waarop een vaatwasser kan functioneren. Vaak beschikt de vaatwasser over diverse automatische programma's met diverse temperaturen. Een hogere temperatuur is noodzakelijk wanneer de vaat erg vuil is.
Wasoptie 1/2 gevuld
De optie 'half gevuld' of 'halve belading' is handig wanneer je slechts een kleine hoeveelheid vaat hebt. Dit programma verbruikt minder water en stroom dan een volle machine.
Automatisch programma
Dit sensorgestuurde programma gaat eerst hoeveel vaat je hebt ingeladen en hoe vuil die is. Daarna past hij het programma en de temperatuur aan voor een uitstekend resultaat.
Intensief programma
Een intensief programma is perfect voor erg vuile vaat.
Kort programma
Heeft u weinig tijd? Gebruik dan het korte programma. Ideaal wanneer u bijvoorbeeld straks vrienden verwacht en nog een machine moet laten draaien.
Eco programma
Wat doet het eco-programma? Het reinigt je vaat op een iets lagere temperatuur dan gewoonlijk. Afhankelijk van het model en het merk gebruikt dit programma ook minder water. Het eco-programma duurt wel wat langer, maar je bespaart energie in vergelijking met andere programma's.
Normaal programma
Het normale programma gebruik je voor je alledaagse vaat (geen potten, pannen en ovenschotels).
Delicaat programma
Een zacht en behoedzaam programma voor temperatuurgevoelig, licht vervuild vaatwerk. Ideaal voor uw delicaat servies en glazen.
Stil programma
Heb je een open keuken of laat je je vaatwasser vaak 's nachts draaien? Dan is een stil programma een waardevolle extra.
Speciale functies
AEG
AirDry
: na de droogcyclus opent de deur zich automatisch op een kier de vaat perfect droogt
ExtraHygiëne: voor ultra-hygiënische resultaten.
Extra Silence: met dit programma wordt het geluidsniveau met 2 dB(A) verlaagd.
Multitab: de Multitab-functie past de duur van de cyclus, temperatuur en de hoeveelheden zout en waterontharder aan volgens het type wasmiddel dat u gebruikt om de effectiefste was- en droogprestatie te verkrijgen. Deze functie kan worden ingesteld voor 3-in-1-, 4-in-1- of zelfs 5-in-1-wasmiddelen.
ProZone: een hogedrukzone in de onderste korf. De waterdruk is 3 maal sterker en de temperatuur is 25% hoger dan in de bovenkorf.
Thermo Efficient Technology: deze technologie detecteert hoe vuil uw vaat is en hoe groot de lading is om de verbruikte hoeveelheid water en energie aan te passen.
Time Saver: De TimeSaver-functie van de vaatwasser halveert de cyclusduur door het vermogen en de waterdruk te verhogen. Zo bespaart u tijd en verkrijgt u dezelfde uitstekende resultaten.
XtraDry: door extra warm spoelwater te gebruiken voor de droogcyclus, is de vaat onmiddellijk merkbaar droger

BOSCH 
Hoge drukzone: deze speciale functie verhoogt de sproeikracht in de onderkorf om hardnekkig vuil te verwijderen. De sproeikracht in de bovenkorf blijft onveranderd waardoor delicate vaat zoals kristal nog steeds met zachtheid gereinigd wordt.
HygiënePlus: met deze functie wordt een hoge temperatuur gedurende langere tijd aangehouden tijdens de afwascyclus en wordt de afwas gedroogd op 70°C. Ideaal voor gevoelige personen of mensen met allergieën, maar ook voor het reinigen van zuigflessen, snijplanken enz...
Shine & Dry: speciale droogcyclus voor schitterende glazen en vaat dankzij de Zeolith-technologie.
VarioSpeed: met deze toets vermindert u de wastijd met 50%.

VarioSpeedPlus: verkrijg optimale resultaten met een wastijd die driemaal sneller is.


ELECTROLUX

MyFavourite: activeer uw favoriete programma en instellingen met één druk op de knop.

MIELE
EcoFeedBack: deze functie geeft bij de keuze van het afwasprogramma in het display aan hoe hoog het verwachte water- en stroomverbruik is. Zo kunt u de ecologisch optimale variant kiezen. Aan het einde van het programma kunt u de werkelijke verbruikswaarden bekijken.
Intensieve zone: een hogedruk zone in de onderste korf, terwijl de delicate vaat in de bovenste korf behoedzaam gereinigd wordt.
Perfect GlassCare: een indicatielampje duidt aan dat u een uiterst delicaat vaatwasprogramma gekozen heeft.
Turbo-toets: via deze toets kunt u de wastijd van verschillende programma's verminderen.

SIEMENS
EnergySave : enkel van toepassing bij vaatwassers met zeolieten, u bespaart extra energie dankzij deze functie. 
ExtraDroog: zorgt voor een beter droogresultaat dankzij een hogere temperatuur tijdens het spoelen en een langer droogproces. Ideaal voor vaatwerk in plastic of kunststof.
Hoge druk zone: zie Bosch
HygiënePlus: zie Bosch
Shine & Dry: zie Bosch
TurboSpeed: een afwasprogramma van slechts 20 minuten.
VarioSpeed: zie Bosch

WHIRLPOOL
Anti-bacteriën: met deze functie wordt tot 99.99% van de bacteriën verwijderd bij de laatste spoelbeurt op het einde van de cyclus. Deze functie is heel handig en wordt aanbevolen voor babyschotels, voor vaat die al een tijd in de vaatwasser zit en om de binnenkant van de vaatwasser eens grondig te reinigen.  
AquaSteam: deze functie zorgt voor een stoomproductie tijdens de wascyclus om een uitstekend resultaat te garanderen en bacteriën te elimineren. 
Hot fill option: als u over een installatie op zonne-energie beschikt, kunt u uw vaatwasser op het warme water aansluiten en tegelijkertijd energie besparen. 
PowerClean: de achterzijde van de kuip beschikt over 32 hogedrukstralen die aangekoekt vuil probleemloos van uw ovenschalen en kookpotten verwijderen.


Zanussi
AirDry
: na de droogcyclus opent d
Startuitstel
Dankzij de startuitsteltoets kunt u een vaatwascyclus programmeren die 1 tot 24u later aanvangt. U kunt op die manier uw vaatwasser programmeren zodanig dat de vaat gebeurt in de daluren en u geniet van voordelige nachttarieven.
Max. startuitstel
Het maximale startuitstel duidt aan hoelang de start van het vaatwasprogramma kan uitgesteld worden (in uren).
Aanduiding resttijd
De aanduiding van de resttijd vertelt je hoe lang de wascyclus van je toestel nog duurt. De resttijd wordt weergegeven op een klein scherm.
Afwas-/Droogresultaat
Het droogresultaat wordt weergegeven met letters: van A tot G. A is het beste resultaat. Tegenwoordig hebben de meeste vaatwassers een A- of B-label voor droogresultaat.
Droogsysteem
Er zijn 2 mogelijke droogsystemen:

> Natuurlijke condensatie : de eigenwarmte van het vaatwerk wordt gebruikt om de vaat te drogen. Het vaatwerk, dat warm is door het warme was- en spoelwater, zorgt ervoor dat het water erop verdampt. De waterdamp komt in de lucht terecht en wordt naar een koudere zone in het toestel gebracht waar de waterdamp condenseert.

> Turbo drogen / Zeoliet: dit systeem verwijdert alle sporen van water op de vaat, vermijdt stoomwolken bij het openen van de deur en maakt het mogelijk de vaat onmiddellijk in de kast weg te zetten zonder dat u eerst nog een handdoek moet gebruiken. Vaatwassers met 'Turbo drogen' of 'Zeoliet' garanderen ook een perfect droog resultaat voor plastieken borden, potjes en bekers.
Auto openen deur einde cyclus
Gaat de deur van je vaatwasser automatisch open na een programma? Dan kan er via die kier frisse lucht naar binnen die je vaat sneller droogt.
Warmwateraansluiting mogelijk
Indien u over zonnepanelen beschikt voor het opwarmen van water, sluit u uw vaatwasser best aan de zonneboiler aan om energie te besparen.
Antilekbeveiliging
Een antilekbeveiliging sluit de watertoevoer van de vaat- of wasmachine af zodra er een lek gedetecteerd wordt om zo eventuele waterschade te voorkomen.

Er zijn 2 mogelijkheden:

> Enkele beveiliging: De antilekbeveiliging bevindt zich in de machine zelf. De machine detecteert het lek en sluit de watertoevoer af na enkele minuten. Opgelet: de watertoevoer wordt niet onmiddellijk afgesloten en bovendien wordt een lek aan de toevoerdarm niet gedetecteerd.

> Dubbele beveiliging: Dit systeem sluit de watertoevoer vanaf de kraan af zodra er een lek (zowel in de watertoevoerdarm als in de wasmachine zelf) gedetecteerd wordt. Op deze manier bent u optimaal beschermd tegen eventuele waterschade.
Kinderbeveiliging
Vaatwassers die beschikken over een kinderbeveiliging of deurvergrendeling zorgen ervoor dat de deur vergrendeld blijft tot het einde van het afwasprogramma.
Signaal einde programma
Sommige vaatwassers duiden met een signaal aan wanneer het programma ten einde is. Dit kan gebeuren door een geluidssignaal of door een indicatielampje dat gaat branden zodra de cyclus werd beëindigd.
Indicatielampjes
De indicatielampjes vertellen je wanneer je zout en spoelmiddel moet toevoegen.
Spoelprogramma
De spoelfunctie verwijdert de slechte geurtjes van je vaat. Ideaal wanneer je je vaatwasser niet meteen aanzet.
Intensieve zone in onderkorf
Met deze speciale functie kan je de sproeikracht in de onderkorf verhogen om hardnekkig vuil te verwijderen. De sproeikracht in de bovenkorf blijft onveranderd waardoor delicate vaat zoals kristal nog steeds met zachtheid gereinigd wordt.
Type display

1. Led-indicatoren
2. Klein lcd-display met led-indicatoren
3. Groot lcd-display met led-indicatoren
4. Klein lcd-display
5. Uitgebreid TFT-display met led-indicatoren
Capaciteit
Dit getal geeft het maximale aantal bestekken aan, wat ook een goede indicatie is voor de totale capaciteit van je vaatwasser. Een toestel van 60 cm breed heeft plaats voor 12 à 14 bestekken.
Volgens de IEC-norm bestaat één bestek of couvert uit een bord, soepkom, dessertbord, een glashouder, een teekopje en schoteltje, een mes, een vork, een soeplepel, een dessertlepel en een koffielepel.
Bovenkorf
Vaatwassers hebben een in de hoogte regelbare bovenkorf. Soms vermelden we dat deze bovenkorf vast is omdat je die enkel kan verhogen of verlagen door de hele korf uit de telescopische geleiders te halen, te verzetten en opnieuw vast te maken.
Neerklapbaar bordenrek
In de meeste vaatwassers kan je de bordenrekjes in de bovenkorf en/of onderkorf neerklappen. Zo kun je ook grotere potten kwijt in je toestel.
Bestekschikking

Een vaatwasser is uitgerust met een besteklade, een bestekmand of allebei. Een besteklade neemt bovenaan wat ruimte in, maar je kunt er meer bestek in plaatsen én het mooi schikken. Zo wordt het altijd perfect afgewassen. Met een bestekmand hou je meer plaats over in de bovenkorf, maar kun je beneden een zestal borden minder afwassen.

Binnenverlichting
Sommige vaatwassers beschikken over binnenverlichting. Dit kan handig zijn wanneer je de vaatwasser 's avonds opvult of leegmaakt.
Afwerking kuip

Inox: 
> Voordeel: biedt een stevige kwaliteit en zorgt mee voor een goed droogresultaat daar het de condensatie bevordert.
> Nadeel: zoutkorrels die je op de bodem vallen, kunnen voor corrosie zorgen

Inox/kunststof of inox/polinox: De bodem bestaat uit kunststof, de zijkanten en het plafond bestaan uit inox.
> Voordeel: goed droogresultaat, de bodem is makkelijker te recycleren, iets lagere productiekost, minder kans op corrosie ten gevolge van zoutkorrels.

Kunststof:
> Voordeel: lage productiekost, zeer makkelijk te recycleren, wordt meestal gebruikt bij instapmodellen.
> Nadeel: kunststof zorgt voor een minder goede condensatie. Het droogresultaat is daardoor ook meestal niet perfect.

Kleur bedieningspaneel
Het bedieningpaneel van een vaatwasser kan verschillende kleuren hebben (wit, zwart, bruin, aluminium, inox,...) naargelang de keuze van uw toestel. Bij een volledig integreerbaar model is er geen bedieningspaneel zichtbaar. Pas als je de vaatwasser opent, zie je de verschillende toetsen, zodat alles mooi verstopt blijft.
Afmetingen (hxbxd)
De buitenafmetingen van het toestel, gemeten in centimeter in de volgorde hoogte, breedte, diepte.
Afmetingen nis (hxbxd)
De nismaten zijn de minimummaten die nodig zijn om uw toestel in te bouwen.
Ecocheques aanvaard
Met ecocheques wil de overheid via de werkgevers de aankoop van energiezuinige producten stimuleren. De ecocheques worden verdeeld door de bedrijven Sodexo (EcoPass) en Accor Services / Edenred (Ticket Ecocheque) en hebben een waarde van 5€ of 10€. Ze zijn 2 jaar geldig. Vanaf 2016 zijn ecocheques zowel in papieren als in elektronische versie beschikbaar. 

Je kan verschillende ecologische producten in onze winkels met ecocheques betalen. Ontdek ze hier.
Een tv of groot elektrotoestel kan je ook met elektronische ecocheques betalen bij de levering aan huis.

Goed om weten: de geldigheidsdatum van echocheques die in maart, april, mei en juni 2020 vervallen is met 6 maanden verlengd.