Winkelwagen
Leveringskosten: Gratis
Totaal: -
Afrekenen

LIEBHERR GNP 2303

Levering mogelijk vanaf 02.04.24

€ 494,00  € 699,00
Of - Simulatie
Let op, geld lenen kost ook geld.

Grote deuk linkerkant achteraan

Grote deuk rechterkant achteraan

Grote deuk voorkant

beschadigd verpakking

Dit toestel is uniek en wordt toegewezen aan de eerste klant die de bestelling ervan afrondt.

Technische specificaties

Volume van de diepvriezer 195 l
Koeltechniek diepvr. No Frost
Energieklasse F
Energieverbruik jaar 275 kWh/jaar
Energiekost 107.25 euro/jaar
Geluidsniveau 41 dB
Klimaatklasse SN-T
Diepvriesvakken 6
Invriesvermogen 16 kg/24u
Snelvriesfunctie
Auton. stroomuitval 24 u.
Temperatuurregeling Elektronisch
Temperatuuralarm Ja, visueel en met geluid
Opendeuralarm Ja, met geluid
Plaats deurscharnieren Rechts
Omkeerbare deur
Hoogte VarioSpace
Kleur Wit
Afmetingen (HxBxD) 145 x 60 x 63 cm
Gewicht 68.5 kg
Ecocheques aanvaard
Type Kastdiepvriezer
Vanden Borre-code 20094224 - 8786763 - 150
Inhoud
De netto inhoud, uitgedrukt in liter, wordt bepaald, door rekening te houden met het aantal liter men in een horizontaal geplaatst appraat kan gieten, met alle legplaten en accessoires in het toestel.
Koeltechniek diepvriezer

Bij statische koeling wordt de ruimte gekoeld door het aanwezige koelelement. De luchtcirculatie is beperkt en wordt op natuurlijke wijze bekomen, nl. koude lucht daalt en warme lucht stijgt. Het gevormde ijs moet manueel ontdooid worden.

Bepaalde toestellen met statische koeling werden zo ontworpen dat er veel minder snel rijpvorming in ontstaat. Sommige merken noemen dit LowFrost, Stopfrost, SmartFrost,... Door de beperkte rijpvorming moeten deze toestellen veel minder vaak worden ontdooid en stijgt hun energieverbruik minder snel dan bij toestellen met de standaard statische koeling. Sommige toestellen bieden zelfs een vereenvoudigde manier van ontdooien.

Bij toestellen met No Frost wordt de vochtigheid uit de lucht gehaald. Het vocht wordt afgevoerd naar een bakje op de motor waar het verdampt. Een ventilator blaast de koude en droge lucht opnieuw in de diepvriezer. Verpakkingen en etiketten blijven leesbaar en uw diepvriesproducten vriezen niet meer aan elkaar vast. Het grote voordeel voor jou : je hoeft je diepvriezer nooit meer manueel te ontdooien en het energieverbruik is constant.

Energieklasse
Er bestaat in de hele Europese Unie een uniform energielabel. Dit label is eenvormig voor alle apparaten in een bepaalde categorie (bv. wasmachines, koelkasten…) zodat je gemakkelijk het energieverbruik van verschillende toestellen kunt vergelijken.

Sinds 1 maart 2021 gelden nieuwe criteria voor het bepalen van het energielabel. De nieuwe energielabels gaan van A tot G. Klik hier voor gedetailleerde info over de nieuwe energielabels.

Het energielabel drukt de energiescore uit in zogenaamde energieklassen. Deze energieklassen gaan van “zeer energiezuinig” A tot “zeer energieverspillend” G. Het verbruik van je toestel is minstens zo belangrijk als de aankoopprijs. Anders gezegd: een duurder nieuw apparaat is uiteindelijk goedkoper als het weinig energie verbruikt. Indien je kiest voor een energiezuinig apparaat, gaat de winst bovendien niet alleen naar je portefeuille maar ook naar het milieu. Hoe minder energie er verloren gaat, hoe beter voor de natuur.
Energiekost

De energiekost geeft het jaarlijks verbruik in euro weer van je toestel. Het wordt berekend op basis van het jaarlijks verbruik van het toestel en van de gemiddelde* energieprijs.
*Het gemiddelde tarief voor juli 2023 = 0,39 euro per kilowattuur (€/kWh)

 

Klimaatklasse

De klimaatklasse geeft de minimale en maximale omgevingstemperatuur weer voor de goede werking van een toestel.

SN = omgevingstemperatuur tussen 10°C en 32°C

N = omgevingstemperatuur tussen 16°C en 32°C

ST = omgevingstemperatuur tussen 16°C en 38°C

T = omgevingstemperatuur tussen 16°C en 43°C

Invriesvermogen
Het invriesvermogen duidt de hoeveelheid voedingsmiddelen (in kilogram) aan die het vriesvak in 24 uur kan invriezen.
Snelvriesfunctie
Met de snelvriesfunctie verlaag je de temperatuur in de diepvriezer tijdelijk om een grote hoeveelheid verse producten tegelijk in te vriezen. Zo vermijd je dat de temperatuur in de diepvriezer te veel stijgt. Al ingevroren producten blijven diepgevroren en de verse producten worden sneller ingevroren zodat de celstructuur niet wordt aangetast en de smaak en vitamines behouden blijven. Je activeert deze functie best enkele uren op voorhand.
Autonomie
Bij een stroomonderbreking dient men te vermijden dat de temperatuur in het toestel te snel oploopt. De autonomie duidt dus de tijd aan die overeenkomt met het stijgen van de temperatuur van -18°C naar 9°C. (begin van verval van diepgevroren voedsel)
Temperatuurregeling

Er bestaan verschillende soorten temperatuurinstellingen:

Automatisch: het toestel stelt de temperatuur automatisch in voor een optimale werking

Manueel: je kiest zelf de temperatuur van je toestel uit de verschillende beschikbare temperaturen. Dit kan op 2 manieren:

  • Mechanisch: via een draaiknop kies je de temperatuur bij benadering. Vaak wordt op de wijzerplaat een schaal aangegeven, bijvoorbeeld van 1 tot 5.
  • Elektronisch: via toetsen of een aanraakscherm kies je precies de gewenste temperatuur van het toestel. De elektronische instelling is dus nauwkeuriger dan de mechanische instelling.

 

Temperatuuralarm
Een temperatuuralarm verwittigt je via een geluidssignaal of lampje wanneer er een abnormale temperatuurstijging is.
Opendeuralarm
Een opendeuralarm geeft een signaal wanneer de deur niet goed gesloten is. Dit kan door middel van een geluidssignaal of een lampje.
Omkeerbare deur
Bij een omkeerbare deur kunt u de draairichting van de deur aanpassen.
Divers
Hier vind je een verklaring van de meest gebruike termen, die bovendien alfabetisch gerangschikt zijn.

6th sense technologie: zorgt voor een betere en langere houdbaarheid van het voedsel. Sensoren meten de temperatuur in het toestel en passen de temperatuur aan naargelang de hoeveelheid producten. Ook bij meermaals openen van de deur herstelt de temperatuur zich 5 maal sneller zodat het voedsel optimaal bewaard blijft.
FreshSense: houdt met sensoren de binnentemperatuur constant. Hierdoor blijven etenswaren gegarandeerd langer vers.
Frostmatic: om sneller in te vriezen. De eetwaren worden snel gekoeld van +25°C naar -18°C.
Home Dialog: stel : je diepvriezer bevindt zich in de kelder of garage. Met het Home Dialog System kan je in je keuken vanaf je koel/vriescombinatie met LCD display, je diepvriezer in de kelder bedienen met behulp van een Powerline module (in optie).
LowFrost: deze technologie genereert 80% minder ijs in de diepvriezer.
Multi Airflow: verdeelt de koelingslucht gelijk over de binnenruimte van de diepvriezer
Soft opening: gemakkelijkere deuropening dankzij een speciaal luchtventiel dat het drukverschil tussen de buitenkant en de binnenkant van de deur verkleint.
Soft System: schokdemper voor het sluiten van de deur, voor een zachte sluiting.
StopFrost: dankzij dit systeem kan je de deur gemakkelijk meermaals na elkaar openen. Bovendien wordt de vochtige warme lucht afgevoerd waardoor er veel minder rijpvorming ontstaat.
SuperFrost: verlaagt de temperatuur automatisch tijdelijk naar -32°C waarmee een koudereserve voor vitaminevriendelijk invriezen wordt gecreëerd.
Turbo-frostmatic: het invriesproces wordt nog versneld. De geïntegreerde ventilator draait nog sneller om de koude lucht sneller te verdelen in het vriesgedeelte.
VarioSpace / VarioZone: alle vriesladen en daaronder geplaatste glasplateaus kunnen eenvoudig worden verwijderd.
Afmetingen (hxbxd)
De buitenafmetingen van het toestel, gemeten in centimeter in de volgorde hoogte, breedte, diepte.
Ecocheques aanvaard

Een 'eco-cheques aanvaard'-logo is duidelijk weergegeven op de pagina's van onze toestellen die je met ecocheques kan betalen.

 

Je kan verschillende producten in onze winkels met papieren of elektronische ecocheques betalen. Bij levering aan huis van groot elektro of een tv kan je ook betalen met ecocheques, maar enkel elektronische ecocheques (geen papieren versie) van Sodexo, Monizze en Edenred.


Ecocheques worden verdeeld door de bedrijven Sodexo (EcoPass), Monizze en Accor Services / Edenred (Ticket Ecocheque) en hebben een waarde van 5€ of 10€. Ze zijn 2 jaar geldig.

Ontdek hier alle toestellen die je met ecocheques kan aankopen.