Winkelwagen
Leveringskosten: Gratis
Totaal: -
Afrekenen

DELONGHI PAC N90 ECO SILENT

Levering mogelijk vanaf 03.04.24

€ 609,05  € 789,05
Of - Simulatie
Let op, geld lenen kost ook geld.

Dit toestel is uniek en wordt toegewezen aan de eerste klant die de bestelling ervan afrondt.

Technische specificaties

Max. oppervlakte 28 m²
Aantal snelheden 3
Max. kamervolume 85 m³
Afvoer warmte Via afvoerbuis
Energieklasse A
Verwarmingsfunctie
Ontvochtigingsvermogen 34 l/24u
Bediening
Programmeerbaar
Koelgas R290
Luchtfilter
Afstandsbediening
Ecocheques aanvaard
Type Mobiel mono blok
Afmetingen (HxBxD) 75 x 44.9 x 39.5 cm
Gewicht 30 kg
Vanden Borre-code 20080834 - 8992894 - 200
Max. kameroppervlakte

Het aantal vierkante meters die de climatisator maximaal kan koelen met een maximale plafondhoogte van 2,40 m. Indien de ruimte slecht geïsoleerd is, zuidelijk gericht is of veel ramen heeft, kiest u beter een toestel dat een grotere oppervlakte kan koelen.

Max. ruimte
Dit is de maximale ruimte die het toestel kan koelen. Is de ruimte slecht geïsoleerd, naar het zuiden gericht of net onder het dak gelegen, Dan kies je best voor een airco die een grotere ruimte aankan.
Afvoer warmte

De afvoer naar buiten van de warmte kan gebeuren via een externe unit. Deze is verbonden met een dubbele darm aan de binnenunit. Deze darm is smaller dan bij een toestel dat zijn warmte via een afvoerbuis afgeeft, maar het is minder flexibel. De externe unit kan best vastgemaakt worden aan het raamkozijn of aan de gevel.

 

Toestellen die de warme lucht afvoeren via een afvoerbuis zijn makkelijk overal te plaatsen. Je hebt enkel één brede buis dat naar buiten leidt. De diameter is 12 à 15 cm voor een lengte van +/- 180 à 250 cm. Let op : de buis mag niet verlengd worden om condensatie in de buis te vermijden. 

Energieklasse
Er bestaat in de hele Europese Unie een uniform energielabel. Dit label is eenvormig voor alle apparaten in een bepaalde categorie (bv. wasmachines, koelkasten…) zodat je gemakkelijk het energieverbruik van verschillende toestellen kunt vergelijken.

Sinds 1 maart 2021 gelden nieuwe criteria voor het bepalen van het energielabel. De nieuwe energielabels gaan van A tot G. Klik hier voor gedetailleerde info over de nieuwe energielabels.

Het energielabel drukt de energiescore uit in zogenaamde energieklassen. Deze energieklassen gaan van “zeer energiezuinig” A tot “zeer energieverspillend” G. Het verbruik van je toestel is minstens zo belangrijk als de aankoopprijs. Anders gezegd: een duurder nieuw apparaat is uiteindelijk goedkoper als het weinig energie verbruikt. Indien je kiest voor een energiezuinig apparaat, gaat de winst bovendien niet alleen naar je portefeuille maar ook naar het milieu. Hoe minder energie er verloren gaat, hoe beter voor de natuur.
Verwarmingsfunctie
Sommige climatisators zijn uitgerust met elektrische weerstanden of een warmtepomp (die de luchtstroom omkeert) waardoor ze als verwarming gebruikt kunnen worden.
Ontvochtigingsfunctie
Door overtollig vocht uit de lucht te halen, verdwijnt ook het zware of drukkende gevoel wanneer het zeer warm is . Sommige toestellen doen enkel de luchtvochtigheid dalen zonder de kamer af te koelen. Ze zijn dan ook zeer geschikt om in de winter te gebruiken.
Programmeerbaar
Een climatisator kan uitgerust zijn met een programmatiefunctie, waardoor er regelmatig gedurende dag in korte intervallen gekoeld kan worden of gedurende een vastgelegde periode.
Ecocheques aanvaard

Een 'eco-cheques aanvaard'-logo is duidelijk weergegeven op de pagina's van onze toestellen die je met ecocheques kan betalen.

 

Je kan verschillende producten in onze winkels met papieren of elektronische ecocheques betalen. Bij levering aan huis van groot elektro of een tv kan je ook betalen met ecocheques, maar enkel elektronische ecocheques (geen papieren versie) van Sodexo, Monizze en Edenred.


Ecocheques worden verdeeld door de bedrijven Sodexo (EcoPass), Monizze en Accor Services / Edenred (Ticket Ecocheque) en hebben een waarde van 5€ of 10€. Ze zijn 2 jaar geldig.

Ontdek hier alle toestellen die je met ecocheques kan aankopen.

Afmetingen (hxbxd)
De buitenafmetingen van het toestel, gemeten in centimeter in de volgorde hoogte, breedte, diepte.