WHIRLPOOL PACB212 HP

Gratis levering mogelijk vanaf 20.12.19

€ 479,00 € 599,00

Dit toestel is uniek en wordt toegewezen aan de eerste klant die de bestelling ervan afrondt.

Technische specificaties

Max. kameroppervlakte 40 m²
Max. koelvermogen 12000 BTU/u
Geluidsniveau 64 dB
Aantal snelheden 3
Max. ruimte 100 m³
Afvoer warmte Via afvoerbuis
Energieklasse A
Verwarmingsfunctie
Elektrische bediening
Programmeerbaar
Koelgas R290
Filtratie Stoffilter
Afstandsbediening
Type climatisor Mobiel mono blok
Kleur Zwart
Afmetingen (hxbxd) 74.4 x 44.8 x 40 cm
Gewicht 35.0 Kg
Ecocheques aanvaard
Vanden Borre-code 20082502 - 8314837 - 20
Garantie 2 jaar
Max. kameroppervlakte

Het aantal vierkante meters die de climatisator maximaal kan koelen met een maximale plafondhoogte van 2,40 m. Indien de ruimte slecht geïsoleerd is, zuidelijk gericht is of veel ramen heeft, kiest u beter een toestel dat een grotere oppervlakte kan koelen.

Max. koelvermogen
Het koelvermogen duidt de capaciteit van een airco aan om de omgeving waarin hij zich bevindt af te koelen. Koelvermogen wordt weergegeven in Watt of in British Thermal Units (BTU).
Geluidsniveau
Het geluidsniveau van airco's wordt uitgedrukt in decibel (dB). Een airco maakt meer lawaai dan een eenvoudige ventilator omdat de koude lucht door een sterke compressor wordt geproduceerd.
Max. ruimte
Dit is de maximale ruimte die het toestel kan koelen. Is de ruimte slecht geïsoleerd, naar het zuiden gericht of net onder het dak gelegen, Dan kies je best voor een airco die een grotere ruimte aankan.
Afvoer warmte

De afvoer naar buiten van de warmte kan gebeuren via een externe unit. Deze is verbonden met een dubbele darm aan de binnenunit. Deze darm is smaller dan bij een toestel dat zijn warmte via een afvoerbuis afgeeft, maar het is minder flexibel. De externe unit kan best vastgemaakt worden aan het raamkozijn of aan de gevel.

 

Toestellen die de warme lucht afvoeren via een afvoerbuis zijn makkelijk overal te plaatsen. Je hebt enkel één brede buis dat naar buiten leidt. De diameter is 12 à 15 cm voor een lengte van +/- 180 à 250 cm. Let op : de buis mag niet verlengd worden om condensatie in de buis te vermijden. 

Energieklasse
Sinds 2010 is er in de hele Europese Unie een vernieuwd uniform energielabel. Dit nieuwe label is eenvormig voor alle apparaten in een bepaalde categorie (bv. wasmachines, koelkasten…) zodat je gemakkelijk het energieverbruik van verschillende toestellen kunt vergelijken.
Verwarmingsfunctie
Sommige climatisators zijn uitgerust met elektrische weerstanden of een warmtepomp (die de luchtstroom omkeert) waardoor ze als verwarming gebruikt kunnen worden.
Programmeerbaar
Een climatisator kan uitgerust zijn met een programmatiefunctie, waardoor er regelmatig gedurende dag in korte intervallen gekoeld kan worden of gedurende een vastgelegde periode.
Afmetingen (hxbxd)
De buitenafmetingen van het toestel, gemeten in centimeter in de volgorde hoogte, breedte, diepte.
Ecocheques aanvaard
Met ecocheques wil de overheid via de werkgevers de aankoop van energiezuinige producten stimuleren. De ecocheques worden verdeeld door de bedrijven Sodexo (EcoPass) en Accor Services / Edenred (Ticket Ecocheque) en hebben een waarde van 5€ of 10€. Ze zijn 2 jaar geldig. Vanaf 2016 zijn ecocheques zowel in papieren als in elektronische versie beschikbaar. 

Je kan verschillende ecologische producten in onze winkels met ecocheques betalen. Ontdek ze hier.