ELECTROLUX WE 170 V MyPro

Gratis levering mogelijk vanaf 09.07.22

€ 1229,25  € 1764,25

verscheidene krassen bovenkant

kleine kras rechterkant achteraan

zonder verpakking

Dit toestel is uniek en wordt toegewezen aan de eerste klant die de bestelling ervan afrondt.

Technische specificaties

Type Professionele wasmachine
Geschatte levensduur toestel 7500 cycli
Max. zwiersnelheid 1400 tr/min
Energieklasse A+++ -30%
Startuitstel Ja, tot 70u
Aanduiding resttijd
Signaal einde progr.
Afvoer Via afvoerklep
Type motor Inductiemotor
Kort programma
Progr. lage temperatuur
Delicaat programma
Warmwateraansluiting
Antilekbeveiliging Dubbele beveiliging (kuip + darm)
Kinderbeveiliging
Plaats deurscharnieren Links
Energiekost 47.74 euro/jaar
Geluidsniveau wassen 49 dB
Geluidsniveau zwieren 75 dB
Afmetingen (HxBxD) 85 x 59.7 x 62.4 cm
Gewicht 80.5 kg
Vanden Borre-code 20096508 - 8687897 - 112
Garantie 2 jaar
Max. zwiersnelheid
De maximale zwiersnelheid geeft aan hoeveel toeren de trommel maximaal draait per minuut .
Energieklasse
Er bestaat in de hele Europese Unie een uniform energielabel. Dit label is eenvormig voor alle apparaten in een bepaalde categorie (bv. wasmachines, koelkasten…) zodat je gemakkelijk het energieverbruik van verschillende toestellen kunt vergelijken.

Sinds 1 maart 2021 gelden nieuwe criteria voor het bepalen van het energielabel. De nieuwe energielabels gaan van A tot G. Klik hier voor gedetailleerde info over de nieuwe energielabels.

Het energielabel drukt de energiescore uit in zogenaamde energieklassen. Deze energieklassen gaan van “zeer energiezuinig” A tot “zeer energieverspillend” G. Het verbruik van je toestel is minstens zo belangrijk als de aankoopprijs. Anders gezegd: een duurder nieuw apparaat is uiteindelijk goedkoper als het weinig energie verbruikt. Indien je kiest voor een energiezuinig apparaat, gaat de winst bovendien niet alleen naar je portefeuille maar ook naar het milieu. Hoe minder energie er verloren gaat, hoe beter voor de natuur.
Uitgestelde start- of eindtijd
Dankzij de startuitsteltoets kunt u een was- of droogcyclus programmeren die 1 tot 24 uur later aanvangt.
Aanduiding resttijd
De aanduiding van de resttijd vertelt je hoe lang de wascyclus van je toestel nog duurt. De resttijd wordt weergegeven op een klein scherm.
Motor

Een inductiemotor heeft, in tegenstelling tot een standaardmotor geen koolborstels die voor wrijving zorgen. Hierdoor is hij niet alleen efficiënter maar ook stiller.

Er bestaan ook inductiemotoren met rechtstreekse aandrijving (DirectDrive). Deze werken nog stiller, hebben een lager toerental en bevatten minder onderdelen die kunnen verslijten.

Kort programma
Ideaal voor kleinere hoeveelheden was of om uw kleren op te frissen.
Programma lage temperatuur
Via dit programma was je ook op 15°C of 20°C. De grote wasproducenten verkopen zeep die al efficiënt werkt bij zulke lage temperaturen. Het resultaat? Heel propere kledij, gewassen met een minimum aan energie.
Warmwateraansluiting
Sommige wasmachines beschikken over een warmwateraansluiting. In dit geval wordt er een koudwater- en een warmwaterslang aan de wasmachine gekoppeld (ipv. enkel een koudwaterslang). Hiermee bespaart u de energie die nodig is om het water op te warmen.
Antilekbeveiliging
Een antilekbeveiliging sluit de watertoevoer van de vaat- of wasmachine af zodra er een lek gedetecteerd wordt om zo eventuele waterschade te voorkomen.

Er zijn 2 mogelijkheden:

> Enkele beveiliging: De antilekbeveiliging bevindt zich in de machine zelf. De machine detecteert het lek en sluit de watertoevoer af na enkele minuten. Opgelet: de watertoevoer wordt niet onmiddellijk afgesloten en bovendien wordt een lek aan de toevoerdarm niet gedetecteerd.

> Dubbele beveiliging: Dit systeem sluit de watertoevoer vanaf de kraan af zodra er een lek (zowel in de watertoevoerdarm als in de wasmachine zelf) gedetecteerd wordt. Op deze manier bent u optimaal beschermd tegen eventuele waterschade.
Kinderslot
Het kinderslot blokkeert het bedieningspaneel tijdens de wasbeurt zodat kleine nieuwsgierige handjes het programma niet kunnen annuleren of wijzigen.
Energiekost
De energiekost geeft de jaarlijkse verbruikskosten van je toestel weer (in euro). Deze kost wordt berekend op basis van het jaarlijks energieverbruik van het toestel en de gemiddelde energieprijs van 0,37 euro per kWh (kilowattuur).
Geluidsniveau wassen
Dit is het geluidsniveau tijdens het wasproces (standaard katoenprogramma, 60°C, volle wastrommel).
Geluidsniveau zwieren
Het geluidsniveau van de zwierbeurt wordt uitgedrukt in decibels (dB). Hoe hoger het aantal decibels, hoe meer lawaai uw wasmachine produceert bij het zwieren.
Afmetingen (hxbxd)
De buitenafmetingen van het toestel, gemeten in centimeter in de volgorde hoogte, breedte, diepte.