Winkelwagen
Leveringskosten: Gratis
Totaal: -
Afrekenen

SIEMENS SN25ZI49CE

Levering mogelijk vanaf 15.12.23

€ 899,00  € 1199,00
Of - Simulatie
Let op, geld lenen kost ook geld.

Verscheidene deuken linkerkant

Verscheidene deuken rechterkant

Hersteld, garantie 2 jaar

zonder verpakking

Dit toestel is uniek en wordt toegewezen aan de eerste klant die de bestelling ervan afrondt.

Technische specificaties

Type Standaard vaatwasser (60 cm breed)
Geluidsniveau 42 dB
Energieverbruik 75 kWh/100 cycli
Energiekost 29.25 euro/100cycli
Energieklasse C
Type motor Inductiemotor
Aantal programma's 8 prog.
Aantal temperaturen 6
Wasmiddeldosering Handmatig
Wasoptie 1/2 gevuld
Auto programma
Intensief programma
Kort programma
Ecoprogramma
Delicaat programma
Stil programma
Programma's Eco 50 įC, Auto 45-65 įC, Intensief 70 įC, Kort 60 įC, Snel 45 įC, brilliantShine 40 įC, Silence 50 įC, Favourite
Startuitstel
Aanduiding resttijd
Droogsysteem Zeoliet
Automatisch deur openen
Warmwateraansluiting
Antilekbeveiliging Dubbele beveiliging (kuip + darm)
Kinderbeveiliging
Signaal einde progr.
Indicatielampjes Zout + spoelmiddel
Spoelprogramma
Intensieve zone
Bijzonderheden Zeolith, HomeConnect
Type scherm Klein lcd-display met led-indicatoren
Capaciteit 14 bestekken
Bovenkorf In hoogte regelbaar
Neerklapbaar bordenrek Ondermand en bovenmand
Bestekschikking Besteklade
Binnenverlichting
Afwerking kuip Inox
Kleur Inox look
Afmetingen (HxBxD) 84.5 x 60 x 60 cm
Ecocheques aanvaard Ja: winkel (papier/elektronisch) en levering (elektronisch)
Gewicht 55.5 kg
Display Klein lcd-display met led-indicatoren
Inkorting programmatijd
Vanden Borre-code 20105208 - 8074372 - 180
Type
Er bestaan verschillende types vaatwassers. De meeste keukens zijn voorzien op een vaatwasser met de standaardafmetingen van 85 x 60 x 60 cm. Indien u weinig beschikbare ruimte heeft of indien u weinig vaat heeft, kan een smalle vaatwasser (45 cm breed) een oplossing bieden of mini-vaatwasser (45 à 60 cm hoog). Deze laatste kan eenvoudigweg op je keukenwerkblad geplaatst worden.
Geluidsniveau
Het geluidsniveau wordt aangeduid in dB (decibel). Dankzij de uitstekende geluidsisolatie zijn sommige modellen nog nauwelijks te horen. Een vaatwasser met een geluidsniveau ≤ 44 decibel, kunnen we een "stille" vaatwasser noemen.

Goed om te weten: 3 decibel minder betekent ook dubbel zo stil!
Energiekost
De energiekost geeft het verbruik in euro weer van het toestel per 100 cycli. Het wordt berekend op basis van het verbruik van het toestel per 100 cycli en van de gemiddelde* energieprijs.
*Het gemiddelde tarief voor juli 2023 = 0,39 euro per kilowattuur (€/kWh)
Energieklasse
Er bestaat in de hele Europese Unie een uniform energielabel. Dit label is eenvormig voor alle apparaten in een bepaalde categorie (bv. wasmachines, koelkasten…) zodat je gemakkelijk het energieverbruik van verschillende toestellen kunt vergelijken.

Sinds 1 maart 2021 gelden nieuwe criteria voor het bepalen van het energielabel. De nieuwe energielabels gaan van A tot G. Klik hier voor gedetailleerde info over de nieuwe energielabels.

Het energielabel drukt de energiescore uit in zogenaamde energieklassen. Deze energieklassen gaan van “zeer energiezuinig” A tot “zeer energieverspillend” G. Het verbruik van je toestel is minstens zo belangrijk als de aankoopprijs. Anders gezegd: een duurder nieuw apparaat is uiteindelijk goedkoper als het weinig energie verbruikt. Indien je kiest voor een energiezuinig apparaat, gaat de winst bovendien niet alleen naar je portefeuille maar ook naar het milieu. Hoe minder energie er verloren gaat, hoe beter voor de natuur.
Motor
o Standaard
o Inductie (=inverter): de inverter-technologie garandeert een stille werking. Een toestel met een inductiemotor maakt niet alleen veel minder geluid, het verslijt ook minder snel dan een toestel met standaard motor.
Aantal temperaturen
Dit getal duidt het aantal temperaturen aan waarop een vaatwasser kan functioneren. Vaak beschikt de vaatwasser over diverse automatische programma's met diverse temperaturen. Een hogere temperatuur is noodzakelijk wanneer de vaat erg vuil is.
Wasoptie 1/2 gevuld
De optie 'half gevuld' of 'halve belading' is handig wanneer je slechts een kleine hoeveelheid vaat hebt. Dit programma verbruikt minder water en stroom dan een volle machine.
Automatisch programma
Dit sensorgestuurde programma gaat eerst hoeveel vaat je hebt ingeladen en hoe vuil die is. Daarna past hij het programma en de temperatuur aan voor een uitstekend resultaat.
Intensief programma
Een intensief programma is perfect voor erg vuile vaat.
Kort programma
Heb je weinig tijd? Gebruik dan het korte programma. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld straks vrienden verwacht en nog snel een machine wil laten draaien.
Eco programma
Wat doet het eco-programma? Het reinigt je vaat op een iets lagere temperatuur dan gewoonlijk. Afhankelijk van het model en het merk gebruikt dit programma ook minder water. Het eco-programma duurt wel wat langer, maar je bespaart energie in vergelijking met andere programma's.
Delicaat programma
Een zacht en behoedzaam programma voor temperatuurgevoelig, licht vervuild vaatwerk. Ideaal voor uw delicaat servies en glazen.
Stil programma
Heb je een open keuken of laat je je vaatwasser vaak 's nachts draaien? Dan is een stil programma een waardevolle extra.
Startuitstel
Dankzij de startuitsteltoets kan je het toestel programmeren zodat het programma 1 tot 24 uur later start.
Aanduiding resttijd
De aanduiding van de resttijd vertelt je hoe lang de wascyclus van je toestel nog duurt. De resttijd wordt weergegeven op een klein scherm.
Droogsysteem
Er zijn 2 mogelijke droogsystemen:

> Natuurlijke condensatie : de eigenwarmte van het vaatwerk wordt gebruikt om de vaat te drogen. Het vaatwerk, dat warm is door het warme was- en spoelwater, zorgt ervoor dat het water erop verdampt. De waterdamp komt in de lucht terecht en wordt naar een koudere zone in het toestel gebracht waar de waterdamp condenseert.

> Turbo drogen / Zeoliet: dit systeem verwijdert alle sporen van water op de vaat, vermijdt stoomwolken bij het openen van de deur en maakt het mogelijk de vaat onmiddellijk in de kast weg te zetten zonder dat u eerst nog een handdoek moet gebruiken. Vaatwassers met 'Turbo drogen' of 'Zeoliet' garanderen ook een perfect droog resultaat voor plastieken borden, potjes en bekers.
Auto openen deur einde cyclus
Gaat de deur van je vaatwasser automatisch open na een programma? Dan kan er via die kier frisse lucht naar binnen die je vaat sneller droogt.
Antilekbeveiliging
Een antilekbeveiliging sluit de watertoevoer van de vaat- of wasmachine af zodra er een lek gedetecteerd wordt om zo eventuele waterschade te voorkomen.

Er zijn 2 mogelijkheden:

> Enkele beveiliging: De antilekbeveiliging bevindt zich in de machine zelf. De machine detecteert het lek en sluit de watertoevoer af na enkele minuten. Opgelet: de watertoevoer wordt niet onmiddellijk afgesloten en bovendien wordt een lek aan de toevoerdarm niet gedetecteerd.

> Dubbele beveiliging: Dit systeem sluit de watertoevoer vanaf de kraan af zodra er een lek (zowel in de watertoevoerdarm als in de machine zelf) gedetecteerd wordt. Op deze manier bent u optimaal beschermd tegen eventuele waterschade.
Kinderbeveiliging
Vaatwassers die beschikken over een kinderbeveiliging of deurvergrendeling zorgen ervoor dat de deur vergrendeld blijft tot het einde van het afwasprogramma.
Indicatielampjes
De indicatielampjes vertellen je wanneer je zout en spoelmiddel moet toevoegen.
Spoelprogramma
De spoelfunctie verwijdert de slechte geurtjes van je vaat. Ideaal wanneer je je vaatwasser niet meteen aanzet.
Intensieve zone in onderkorf
Met deze speciale functie kan je de sproeikracht in de onderkorf verhogen om hardnekkig vuil te verwijderen. De sproeikracht in de bovenkorf blijft onveranderd waardoor delicate vaat zoals kristal nog steeds met zachtheid gereinigd wordt.
Divers
AEG
AutoOff:
 10 minuten na afloop van de cyclus schakelt het toestel zichzelf automatisch uit. Dit zorgt ervoor dat de vaatwasser helemaal geen energie verbruikt tot het volgende gebruik.
ProClean: de dubbele ProClean-sproeiarm zorgt voor een maximaal bereik.  
Time Beam: het scherm wordt op de vloer geprojecteerd om de resterende tijd tot het einde van de cyclus aan te duiden.  
Beam on Floor: visueel signaal geprojecteerd op de vloer om het einde van de cyclus aan te duiden.
SensorLogic: detecteert de vaat en past het water en het energieverbruik aan.
Soft grips: SoftGrip-wijnglashouders houden uw wijnglazen op een veilige maar stevige manier vast voor een superieure zorg van uw glazen.
Soft spikes: uw delicate glazen worden op een veilige manier schoongemaakt dankzij de SoftSpikes die uw glazen perfect beschermen tegen beschadiging.
 
BOSCH & SIEMENS  
Doseerassistent: de vaatwastablet lost op gecontroleerde wijze op tijdens het vaatwasprogramma.  
Beladingssensor: berekent de hoeveelheid water dat nodig is voor de hoeveelheid vaat en voegt automatisch schoon water toe. Als er niet veel vaat is, wordt er minder water gebruikt.
Zeolith: nieuwe droogtechniek. Zeolith is een mineraal dat vochtigheid absorbeert en omzet in energie.  Dankzij dit mineraal droogt de vaat veel sneller en met een gering stroomverbruik.
Vario korven: 3 opklapbare niveaus in de bovenste korf en 2 omklapbare steunen in de bovenste en onderste korf.
VarioFlex korven: idem Vario-korven met 2 extra omklapbare steunen in de onderste korf.
VarioFlexPlus-korven: idem VarioFlex-korven met glazensteun in de onderste en bovenste korf.
Rackmatic: de bovenste korf is regelbaar op 3 niveaus, zelfs wanneer de korf volgeladen is.
Open Assist: deuropeningshulp. Geef de bovenkant van de deur een duwtje en de deur zal zich lichtjes openen. Ideaal voor moderne keukens zonder handgrepen.
Aquasensor: de AquaSensor meet tijdens het spoelen met een infrarode lichtstraal de mate van verontreiniging van het spoelwater en bepaalt zo de tijdsduur van een wasbeurt.
Eco Silence Drive: deze door Bosch ontwikkelde motor is krachtig en duurzaam. Hij wordt gekenmerkt door zijn hoge energie-efficiëntie, snelheid en zijn uiterst lage energieverbruik.
Infolight: een laserlicht wordt op de grond geprojecteerd tijdens het wasproces. Zodra het lichtpunt verdwijnt, is het programma ten einde.
Timelight: de resttijd tot het einde van de cyclus wordt op geprojecteerd op de keukenvloer. Bij activatie van de functie startuitstel wordt ook de resterende tijd tot de start van het programma aangeduid.

IQ Drive: de iQdrive-motor van Siemens zorgt voor een stillere werking, nog betere wasprestaties en minder energieverbruik.

EasyLock: de deur van uw vaatwasser sluit bijna vanzelf, zachtjes drukken tegen de deur volstaat.
 

ELECTROLUX

Beam on floor: visueel signaal geprojecteerd op de vloer om het einde van de cyclus aan te duiden.

MIELE
3D-besteklade
: deze lade is regelbaar in de breedte, diepte en hoogte, zodat u er ook bestek dat veel plaats inneemt kunt inleggen, zoals soeplepels e.d.
AutoOpen: na afloop van het spoelprogramma gaat de deur van de vaatwasser automatisch open. Glazen en vaatwerk drogen perfect en koelen sneller af. Deze functie verkort de programmaduur en doet het energieverbruik aanzienlijk dalen.  
AutoSensor: meet de vuiltegraad van het water maar ook het aantal en de grootte van de vuildeeltjes.
EcoSensor: meet de vuiltegraad van het water.
SensorDry: een intelligent droogsysteem met sensor zorgt voor een optimaal droogresultaat.
ComfortClose: geniet van het bijzonder licht openen.

Type display

1. Led-indicatoren
2. Klein lcd-display met led-indicatoren
3. Groot lcd-display met led-indicatoren
4. Klein lcd-display
5. Uitgebreid TFT-display met led-indicatoren
Capaciteit
Dit getal geeft het maximale aantal bestekken aan, wat ook een goede indicatie is voor de totale capaciteit van je vaatwasser. Een toestel van 60 cm breed heeft plaats voor 12 à 14 bestekken.
Volgens de IEC-norm bestaat één bestek of couvert uit een bord, soepkom, dessertbord, een glashouder, een teekopje en schoteltje, een mes, een vork, een soeplepel, een dessertlepel en een koffielepel.
Bovenkorf
Vaatwassers hebben een in de hoogte regelbare bovenkorf. Soms vermelden we dat deze bovenkorf vast is omdat je die enkel kan verhogen of verlagen door de hele korf uit de telescopische geleiders te halen, te verzetten en opnieuw vast te maken.
Neerklapbaar bordenrek
In de meeste vaatwassers kan je de bordenrekjes in de bovenkorf en/of onderkorf neerklappen. Zo kun je ook grotere potten kwijt in je toestel.
Bestekschikking

Een vaatwasser is uitgerust met een besteklade, een bestekmand of allebei. Een besteklade neemt bovenaan wat ruimte in, maar je kunt er meer bestek in plaatsen én het mooi schikken. Zo wordt het altijd perfect afgewassen. Met een bestekmand hou je meer plaats over in de bovenkorf, maar kun je beneden een zestal borden minder afwassen.

Binnenverlichting
Sommige vaatwassers beschikken over binnenverlichting. Dit kan handig zijn wanneer je de vaatwasser 's avonds opvult of leegmaakt.
Afwerking kuip

Inox: 
> Voordeel: biedt een stevige kwaliteit en zorgt mee voor een goed droogresultaat daar het de condensatie bevordert.
> Nadeel: zoutkorrels die je op de bodem vallen, kunnen voor corrosie zorgen

Inox/kunststof of inox/polinox: De bodem bestaat uit kunststof, de zijkanten en het plafond bestaan uit inox.
> Voordeel: goed droogresultaat, de bodem is makkelijker te recycleren, iets lagere productiekost, minder kans op corrosie ten gevolge van zoutkorrels.

Kunststof:
> Voordeel: lage productiekost, zeer makkelijk te recycleren, wordt meestal gebruikt bij instapmodellen.
> Nadeel: kunststof zorgt voor een minder goede condensatie. Het droogresultaat is daardoor ook meestal niet perfect.

Afmetingen (hxbxd)
De buitenafmetingen van het toestel, gemeten in centimeter in de volgorde hoogte, breedte, diepte.
Ecocheques aanvaard

Een 'eco-cheques aanvaard'-logo is duidelijk weergegeven op de pagina's van onze toestellen die je met ecocheques kan betalen.

 

Je kan verschillende producten in onze winkels met papieren of elektronische ecocheques betalen. Bij levering aan huis van groot elektro of een tv kan je ook betalen met ecocheques, maar enkel elektronische ecocheques (geen papieren versie) van Sodexo, Monizze en Edenred.


Ecocheques worden verdeeld door de bedrijven Sodexo (EcoPass), Monizze en Accor Services / Edenred (Ticket Ecocheque) en hebben een waarde van 5€ of 10€. Ze zijn 2 jaar geldig.

Ontdek hier alle toestellen die je met ecocheques kan aankopen.