ZANUSSI ZS8651DWD

Gratis levering mogelijk vanaf 13.12.22

€ 489,00  € 699,00

grote deuk rechterkant vooraan

grote deuk linkerkant vooraan

kleine deuk voorkant

zonder verpakking

Dit toestel is uniek en wordt toegewezen aan de eerste klant die de bestelling ervan afrondt.

Technische specificaties

Type Was-droogcombinatie
Max. zwiersnelheid 1600 tr/min
Droogsysteem Condensatie
Wascapaciteit 8 kg
Droogcapaciteit 4 kg
Min. zwiersnelheid 1200 tr/min
Beladingsherkenning Mechanisch
Energieklasse E
Energieverbruik 266 kWh/100 cycli
Energiekost 156.94 euro/100cycli
Zwierresultaat A
Startuitstel Ja, tot 20u
Aanduiding resttijd
Kort programma
Voorwas
Spoelstop
Programma's Eco 40-60, Katoen, Synthetisch, Wol, Delicaat, 20min Wash, Spoelen, Pompen, Zwieren, Wol drogen, Synthetic Drying, Cotton Drying, 60min Wash&Dry, Steam
Antilekbeveiliging Enkele beveiliging (kuip)
Kinderbeveiliging
Geluidsniveau 76 dB
Afmetingen (HxBxD) 84.7 x 59.7 x 53.4 cm
Gewicht 66.5 kg
Ecocheques aanvaard
Antivlekkenfunctie
Antikreukfase Niet van toepassing
Automatische waakstand
Indicator filter reinigen
Condensatie-efficiëntieklasse B
Bediening via smartphone
Delicaat programma
Display Groot lcd-display
Plaats deurscharnieren Links
Type deur Glazen deur
Materiaal trommel Gegalvaniseerd
Draairichting trommel Alternerend
Droogkorf
Ecoprogramma
Afvoer Via afvoerslang
Snelle wasmiddelactivatie
Schuimdetectie
Binnenverlichting
Handwasprogramma
Programma lage temperatuur
Type motor Standaardmotor
Besturing Elektronisch
Omkeerbare deur
Inkorting programmatijd
Zelfreinigende condensor
Signaal einde progr. Met geluid
Programmatijd standaardcyclus 210 min.
Stoomfunctie Als optie
Afwerking kuip Carboran
Warmwateraansluiting
Wasmiddeldosering Handmatig
Woolmark-certificatie
Indicator ledigen reservoir Niet van toepassing
Vanden Borre-code 20098260 - 7960603 - 45
Max. zwiersnelheid
De maximale zwiersnelheid geeft aan hoeveel toeren de trommel maximaal draait per minuut .
Drogingssysteem

Een wasdroger beschikt meestal over een condensdroger dat u toelaat uw wasgoed te drogen in een gesloten circuit. Er wordt geen vochtigheid uitgestoten naar de omgeving omdat het condenswater wordt gerecupereerd in een speciaal daarvoor voorziene bak. Een verklikkerlichtje vertelt u wanneer u de bak dient te ledigen.

De condensatie wasdroger met warmtepomp is een energiezuinige wasdroger met energielabel A. De lucht van deze droogkast wordt verwarmd dankzij een ingebouwde warmtepomp en geen elektrische weerstand.

Wascapaciteit
De wascapaciteit duidt de maximale hoeveelheid wasgoed (in kg) aan die tegelijkertijd kan gewassen worden.
Droogcapaciteit
De droogcapaciteit duidt de maximale hoeveelheid wasgoed (in kg) aan die tegelijkertijd gedroogd kan worden.
Min. zwiersnelheid
De minimumzwiersnelheid duidt het aantal toeren per minuut aan dat de wasmachine minstens draait tijdens een zwierbeurt.
Beladingsherkenning
De meeste wasmachines werken vandaag elektronisch. Kies een wasprogramma en de machine past het waterverbruik en de wastijd aan. Sensoren in de wasmachine meten de lading en de vuiltegraad van je wasgoed om het waterverbruik en de wastijd te bepalen. Zo beslist de machine bijvoorbeeld zelf of een extra spoelbeurt nodig is.
Energieklasse
Er bestaat in de hele Europese Unie een uniform energielabel. Dit label is eenvormig voor alle apparaten in een bepaalde categorie (bv. wasmachines, koelkasten…) zodat je gemakkelijk het energieverbruik van verschillende toestellen kunt vergelijken.

Sinds 1 maart 2021 gelden nieuwe criteria voor het bepalen van het energielabel. De nieuwe energielabels gaan van A tot G. Klik hier voor gedetailleerde info over de nieuwe energielabels.

Het energielabel drukt de energiescore uit in zogenaamde energieklassen. Deze energieklassen gaan van “zeer energiezuinig” A tot “zeer energieverspillend” G. Het verbruik van je toestel is minstens zo belangrijk als de aankoopprijs. Anders gezegd: een duurder nieuw apparaat is uiteindelijk goedkoper als het weinig energie verbruikt. Indien je kiest voor een energiezuinig apparaat, gaat de winst bovendien niet alleen naar je portefeuille maar ook naar het milieu. Hoe minder energie er verloren gaat, hoe beter voor de natuur.
Energiekost
De energiekost geeft het verbruik in euro weer van het toestel per 100 cycli. Het wordt berekend op basis van het verbruik van het toestel per 100 cycli en van de gemiddelde* energieprijs.
*Het gemiddelde tarief voor november 2022 = 0,59 euros per kilowattuur (€/kWh)
Zwierresultaat
Het zwierresultaat van wasmachines wordt aangegeven met de letters A tot en met G, waarbij A staat voor het beste resultaat. De waarden werden bepaald bij het standaardprogramma '60°katoen'.
Uitgestelde start- of eindtijd
Dankzij de startuitsteltoets kunt u een was- of droogcyclus programmeren die 1 tot 24 uur later aanvangt.
Aanduiding resttijd
De aanduiding van de resttijd vertelt je hoe lang de wascyclus van je toestel nog duurt. De resttijd wordt weergegeven op een klein scherm.
Kort programma
Ideaal voor kleinere hoeveelheden was of om uw kleren op te frissen.
Voorwas

Met de voorwas kun je hardnekkige vlekken voorbereiden.

Spoelstop
Kan je de was niet meteen uit de wasmachine halen? Gebruik dan de functie spoelstop. Je kleren blijven in het spoelwater liggen waardoor ze niet kreuken. Je kan het water laten wegvloeien en je kledij uitwringen wanneer het jou past.
Antilekbeveiliging
Een antilekbeveiliging sluit de watertoevoer van de vaat- of wasmachine af zodra er een lek gedetecteerd wordt om zo eventuele waterschade te voorkomen.

Er zijn 2 mogelijkheden:

> Enkele beveiliging: De antilekbeveiliging bevindt zich in de machine zelf. De machine detecteert het lek en sluit de watertoevoer af na enkele minuten. Opgelet: de watertoevoer wordt niet onmiddellijk afgesloten en bovendien wordt een lek aan de toevoerdarm niet gedetecteerd.

> Dubbele beveiliging: Dit systeem sluit de watertoevoer vanaf de kraan af zodra er een lek (zowel in de watertoevoerdarm als in de wasmachine zelf) gedetecteerd wordt. Op deze manier bent u optimaal beschermd tegen eventuele waterschade.
Kinderslot
Het kinderslot blokkeert het bedieningspaneel tijdens de wasbeurt zodat kleine nieuwsgierige handjes het programma niet kunnen annuleren of wijzigen.
Afmetingen (hxbxd)
De buitenafmetingen van het toestel, gemeten in centimeter in de volgorde hoogte, breedte, diepte.
Ecocheques aanvaard

Een 'eco-cheques aanvaard'-logo is duidelijk weergegeven op de pagina's van onze toestellen die je met ecocheques kan betalen.

 

Je kan verschillende producten in onze winkels met papieren of elektronische ecocheques betalen. Bij levering aan huis van groot elektro of een tv kan je ook betalen met ecocheques, maar enkel elektronische ecocheques (geen papieren versie) van Sodexo, Monizze en Edenred.


Ecocheques worden verdeeld door de bedrijven Sodexo (EcoPass), Monizze en Accor Services / Edenred (Ticket Ecocheque) en hebben een waarde van 5€ of 10€. Ze zijn 2 jaar geldig.

Ontdek hier alle toestellen die je met ecocheques kan aankopen.

Automatische waakstand
Dit is een handige functie om energie te besparen. Je toestel schakelt automatisch over naar waakstand indien je het een tijdje niet gebruikt. Het toestel is niet helemaal uitgeschakeld en blijft meteen weer klaar voor gebruik wanneer je het wenst te gebruiken.