WHIRLPOOL TDLR 7221BS BX/N

Gratis levering mogelijk vanaf 09.12.21

€ 489,00  € 649,00

zeer kleine deuk linkerkant

zonder verpakking

Dit toestel is uniek en wordt toegewezen aan de eerste klant die de bestelling ervan afrondt.

Technische specificaties

Max. zwiersnelheid 1200 tr/min
Wascapaciteit 7 kg
Energieklasse E
Beladingsherkenning Mechanisch
Energiekost 53.94 euro/jaar
Zwierresultaat B
Startuitstel
Aanduiding resttijd
Kort programma
Voorwas
Spoelstop
Stoomfunctie
Programma's Snel, Eco-katoen, Handwas- en wolprogramma, Jeans, Sport, Kleuren 15°, Babyprogramma
Antilekbeveiliging Enkele beveiliging (darm)
Kinderbeveiliging
Geluidsniveau wassen 52 dB
Geluidsniveau zwieren 78 dB
Bijzonderheden Sense Inverter Motor, 6th Sense Technologie, Soft opening door
Wegklapbare wieltjes
Warmwateraansluiting
Afmetingen (HxBxD) 90 x 40 x 60 cm
Gewicht 56 kg
Waterverbruik 8900 l/jaar
Energieverbruik jaar 174 kWh/jaar
Auto positionering trommelopening
Type motor Inductiemotor
Ecocheques aanvaard
Wasmiddeldosering
Vanden Borre-code 20095247 - 8121117 - 65
Garantie 2 jaar
Max. zwiersnelheid
De maximale zwiersnelheid geeft aan hoeveel toeren de trommel maximaal draait per minuut .
Capaciteit
De capaciteit omvat het aantal kilo (droog) wasgoed dat er maximaal tegelijkertijd gewassen of gedroogd kan worden.

Aanbevolen capaciteit wasmachine:
6kg: gezin van 1 tot 2 personen
> 6kg - 8kg: gezin van 3 tot 4 personen
> meer dan 8kg: gezin van 5 personen of meer

Aanbevolen capaciteit droogkast:
> Tot 6kg: 1 persoon
> 6kg - 7kg: gezin van 1 tot 2 personen
> 7kg - 8kg: gezin van 3 tot 4 personen
> meer dan 9kg: gezin van 5 personen of meer
Energieklasse
Er bestaat in de hele Europese Unie een uniform energielabel. Dit label is eenvormig voor alle apparaten in een bepaalde categorie (bv. wasmachines, koelkasten…) zodat je gemakkelijk het energieverbruik van verschillende toestellen kunt vergelijken.

Sinds 1 maart 2021 gelden nieuwe criteria voor het bepalen van het energielabel. De nieuwe energielabels gaan van A tot G. Klik hier voor gedetailleerde info over de nieuwe energielabels.

Het energielabel drukt de energiescore uit in zogenaamde energieklassen. Deze energieklassen gaan van “zeer energiezuinig” A tot “zeer energieverspillend” G. Het verbruik van je toestel is minstens zo belangrijk als de aankoopprijs. Anders gezegd: een duurder nieuw apparaat is uiteindelijk goedkoper als het weinig energie verbruikt. Indien je kiest voor een energiezuinig apparaat, gaat de winst bovendien niet alleen naar je portefeuille maar ook naar het milieu. Hoe minder energie er verloren gaat, hoe beter voor de natuur.
Beladingsherkenning
De meeste wasmachines werken vandaag elektronisch. Kies een wasprogramma en de machine past het waterverbruik en de wastijd aan. Sensoren in de wasmachine meten de lading en de vuiltegraad van je wasgoed om het waterverbruik en de wastijd te bepalen. Zo beslist de machine bijvoorbeeld zelf of een extra spoelbeurt nodig is.
Energiekost
De energiekost geeft de jaarlijkse verbruikskosten van je toestel weer (in euro). Deze kost wordt berekend op basis van het jaarlijks energieverbruik van het toestel en de gemiddelde energieprijs van 0,31 euro per kWh (kilowattuur).
Zwierresultaat
Het zwierresultaat van wasmachines wordt aangegeven met de letters A tot en met G, waarbij A staat voor het beste resultaat. De waarden werden bepaald bij het standaardprogramma '60°katoen'.
Uitgestelde start- of eindtijd
Dankzij de startuitsteltoets kunt u een was- of droogcyclus programmeren die 1 tot 24 uur later aanvangt.
Aanduiding resttijd
De aanduiding van de resttijd vertelt je hoe lang de wascyclus van je toestel nog duurt. De resttijd wordt weergegeven op een klein scherm.
Kort programma
Ideaal voor kleinere hoeveelheden was of om uw kleren op te frissen.
Voorwas

Met de voorwas kun je hardnekkige vlekken voorbereiden.

Spoelstop
Kan je de was niet meteen uit de wasmachine halen? Gebruik dan de functie spoelstop. Je kleren blijven in het spoelwater liggen waardoor ze niet kreuken. Je kan het water laten wegvloeien en je kledij uitwringen wanneer het jou past.
Stoomfunctie

Een stoomfunctie of stoomprogramma kan verschillende functies hebben.

Bij de meeste toestellen verwijdert het kreuken, zodat je minder of geen strijkwerk hebt. Deze stoomfunctie kan op het einde van de was- of droogcyclus worden toegevoegd, als optie.

Sommige toestellen beschikken ook over een apart stoomprogramma. Met een stoomprogramma voor droog wasgoed kan je ook je gedragen kledij gemakkelijk ontkreuken of opfrissen. Super handig!

Bij andere toestellen zorgt het stoomprogramma dat ziektekiemen zoals bacteriën effectief vernietigd worden.

Antilekbeveiliging
Een antilekbeveiliging sluit de watertoevoer van de vaat- of wasmachine af zodra er een lek gedetecteerd wordt om zo eventuele waterschade te voorkomen.

Er zijn 2 mogelijkheden:

> Enkele beveiliging: De antilekbeveiliging bevindt zich in de machine zelf. De machine detecteert het lek en sluit de watertoevoer af na enkele minuten. Opgelet: de watertoevoer wordt niet onmiddellijk afgesloten en bovendien wordt een lek aan de toevoerdarm niet gedetecteerd.

> Dubbele beveiliging: Dit systeem sluit de watertoevoer vanaf de kraan af zodra er een lek (zowel in de watertoevoerdarm als in de wasmachine zelf) gedetecteerd wordt. Op deze manier bent u optimaal beschermd tegen eventuele waterschade.
Kinderslot
Het kinderslot blokkeert het bedieningspaneel tijdens de wasbeurt zodat kleine nieuwsgierige handjes het programma niet kunnen annuleren of wijzigen.
Geluidsniveau wassen
Dit is het geluidsniveau tijdens het wasproces (standaard katoenprogramma, 60°C, volle wastrommel).
Geluidsniveau zwieren
Het geluidsniveau van de zwierbeurt wordt uitgedrukt in decibels (dB). Hoe hoger het aantal decibels, hoe meer lawaai uw wasmachine produceert bij het zwieren.
Warmwateraansluiting
Sommige wasmachines beschikken over een warmwateraansluiting. In dit geval wordt er een koudwater- en een warmwaterslang aan de wasmachine gekoppeld (ipv. enkel een koudwaterslang). Hiermee bespaart u de energie die nodig is om het water op te warmen.
Afmetingen (hxbxd)
De buitenafmetingen van het toestel, gemeten in centimeter in de volgorde hoogte, breedte, diepte.
Waterverbruik/jaar

Het jaarlijks waterverbruik wordt volgens de richtlijnen van de Europese Commissie gemeten. 

 

Bij vaatwassers wordt dit berekend op basis van 280 cycli per jaar, gemeten bij gebruik van het standaardprogramma. Met standaardprogramma wordt bedoeld het programma geschikt is voor het wassen van normaal bevuild tafelgerei, en dat het het meest efficiënte programma is wat het gecombineerd energie- en waterverbruik betreft (meestal het "Eco-programma"). 

 

 

Wasmachines worden doorgaans iets minder vaak gebruikt. Daarom wordt hier het waterverbruik berekend op basis van 220 cycli per jaar, bij gebruik van een standaard katoenprogramma's op 40 en 60° bij volledige en gedeeltelijke lading. 

 

Het werkelijke waterverbruik wordt natuurlijk bepaald door de wijze waarop het apparaat wordt gebruikt en de frequentie.

Motor

Een inductiemotor heeft, in tegenstelling tot een standaardmotor geen koolborstels die voor wrijving zorgen. Hierdoor is hij niet alleen efficiënter maar ook stiller.

Er bestaan ook inductiemotoren met rechtstreekse aandrijving (DirectDrive). Deze werken nog stiller, hebben een lager toerental en bevatten minder onderdelen die kunnen verslijten.

Ecocheques aanvaard
Met ecocheques wil de overheid via de werkgevers de aankoop van energiezuinige producten stimuleren. De ecocheques worden verdeeld door de bedrijven Sodexo (EcoPass), Monizze en Accor Services / Edenred (Ticket Ecocheque) en hebben een waarde van 5€ of 10€. Ze zijn 2 jaar geldig.

Je kan verschillende ecologische producten in onze winkels met papieren of elektronische ecocheques betalen. Bij levering aan huis van groot elektro of een tv kan je ook betalen met ecocheques, maar enkel elektronische ecocheques (geen papieren versie) van Sodexo, Monizze en Edenred. 

Ontdek hier alle toestellen die je met ecocheques kan aankopen.