Click&Collect na 30 min
De laagste prijs garantie
2 jaar garantie

REMINGTON TONDEUSE HC5810 GENIUS

Haartondeuse, 10 opzetkammen, zelfslijpende bladen, auton. 40 min.

4,3

Minder dan 5 in stock, bestel nu!
€ 47,99

Specificaties

  • Instelbare lengtes hoofdhaar: 0.8 mm

  • Aantal snijhoogtes: 11

  • Aantal Opzetkammen: 10

Diensten en Garantie

2 jaar wettelijke garantie

Geldig voor alle producten

Levering aan huis 7 dagen op 7

Wij leveren je bestelling gratis bij jou thuis, 7 dagen op 7.

Gratis
Levering in afhaalpunt

Wij leveren je bestelling gratis in een afhaalpunt bij jou in de buurt.

Gratis
Click&Collect zonder voorschot (naargelang winkel)

Bestel je toestel via Click&Collect, zelfs zonder voorschot.

Gratis
Dit zeggen onze specialisten over de REMINGTON HC5810 GENIUS

Zelfslijpende en kwaliteitsvolle snijbladen voor een uitstekend scheerresultaat

  • De Remington HC5810 Genius haartondeuse is voorzien van zelfslijpende bladen met een ĎAdvanced Ceramic coatingí, voor een langere duurzaamheid en een uitstekend scheerresultaat.
  • Bepaal de ideale haarlengte van 3 tot 40 mm met de tien opzetkammen van deze haartondeuse. Voor precieze korte snijresultaten kunt u de lengte-instelling aanpassen van 0,8 tot 2 mm.
  • Gebruik de Remington HC5810 Genius zowel op netstroom als draadloos voor een maximale bewegingsvrijheid. Met een autonomie van 40 minuten biedt deze tondeuse u voldoende scheerplezier! Een led-indicator geeft de resterende batterijcapaciteit weer.
Specificaties van REMINGTON HC5810 GENIUS
Instelbare lengtes hoofdhaar 0.8 mm
Aantal snijhoogtes 11
Aantal Opzetkammen 10
Voeding Netstroom + herlaadbare batterij
Max. autonomie 50 min.
Draadloos
Bijgeleverde acc. Oplaadvoet
Vanden Borre-code 8988315

Documentatie

Wat zeggen onze klanten over de REMINGTON HC5810 GENIUS

Klanten score

4,3

4,3 op 5 | 52 Reviews

Gebruiksgemak

4,0 op 5

Gemakkelijk te onderhouden

4,3 op 5

Nauwkeurigheid

4,6 op 5

Prestatie

4,7 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

4,1 op 5

5,0

Gemakkelijk te onderhouden

Nauwkeurigheid

Prestatie

Prijs/kwaliteit verhouding

Remington, super tondeuse
15/07/14
Ligt makkelijk in de hand. Kammen zijn uit degelijk materiaal. Mesjes snijden echt super goed. Wij zijn blij met onze aankoop.
Voordelen
handige opbergkoffer, veel verschillende kammen, ligt makkelijk in de hand, batterij indicatie
5,0

Gemakkelijk te onderhouden

Nauwkeurigheid

Prestatie

Prijs/kwaliteit verhouding

tondeuze remington Genius
Kat Vrouw, 50-64 jaar, Gevorderde gebruiker 07/09/21
Het is tot nu toe de beste tondeuse ooit gekocht, en ik heb er al een paar versleten. Als je wekelijks 2 ŗ 3 x gebruik maakt van de tondeuse om de mannen des huizes van een mooie coupe te voorzien, dan weet je wat handig is en deze is super!
Voordelen
gemakkelijk af te stellen op lengte, snel opladen, mooie koffer, ligt zeer gemakkelijk in de hand, ook voor nauwkeurig te werken
5,0

Gemakkelijk te onderhouden

Nauwkeurigheid

Prestatie

Prijs/kwaliteit verhouding

uitstekende tondeuze
VdB Guy Man, 65 jaar of ouder, Nieuwe gebruiker 14/04/11
Ben zeer tevreden over dit artikkel,zeer volledig wat betreft accesoires ligt goed in de hand en handig alles in een mooi en praktisch koffertje. Een aanrader voor wie zelf zijn haar wil knippen thuis.
3,0

Gemakkelijk te onderhouden

Nauwkeurigheid

Prestatie

Prijs/kwaliteit verhouding

Prima toestel
Monique Vrouw, 65 jaar of ouder, Gevorderde gebruiker 06/08/21
Mijn man is zeer tevreden over deze tondeuse. De tondeuse HC5810 Genius uit 2013 had na vele jaren dienst de geest gegeven. Gelukkig maakt Remington nog steeds de HC5810 en wij aarzelden dan niet om meteen een nieuwe tondeuse aan te schaffen. Bijgeleverde hulpstukken en schaar werken prima samen met de tondeuse.
Voordelen
betrouwbaarheid en handigheid
Nadelen
geen
5,0

Gemakkelijk te onderhouden

Nauwkeurigheid

Prestatie

Prijs/kwaliteit verhouding

Tot op de milimeter
17/06/15
Een zeer gebruiksvriendelijke, efficiŽnte en gemakkelijke tondeuse. Zelf had ik geen ervaring met haarknippen of scheren maar deze tondeuse maakt het kinderspel. Een wijd aanbod aan opzetkammen, batterij laadt snel op en extra kam, schaar en haarborstel zijn een leuke meenemer. Enkel het borsteltje om het toestel mee te reinigen is niet zo efficiŽnt.
4,0

Gemakkelijk te onderhouden

Nauwkeurigheid

Prestatie

Prijs/kwaliteit verhouding

Remingthon, goed product.
Cindy Vrouw, 25-34 jaar, Gevorderde gebruiker 10/01/12
Het het is goed apparaat, niet veel op aan te merken.
Voordelen
- dit apparaat werkt prima., - trekt niet aan de haren., - goede batterij., - handig in gebruik., - makkelijk opbergen (met koffertje), - leuke accesoires.
Nadelen
- niet zo een goed borsteltje om schoon te maken.
5,0

Gemakkelijk te onderhouden

Nauwkeurigheid

Prestatie

Prijs/kwaliteit verhouding

Prima prijs/kwaliteit verhouding!
Raf Man, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 10/08/13
Na verschillende tondeuzen te hebben versleten ben ik via deze reviews terecht gekomen bij deze Remington. Tot op heden is het de beste tondeuze die ik gehad heb. Hij ligt iets minder goed in de hand dan mijn vorige maar het resultaat is wel zeer degelijk. Heb ook verschillende scheerbeurten kunnen doen zonder bij te laden, vooral handig met de zichtbare batterijstatus. De andere tondeuzes 'trekken' soms aan de haren maar daar heb ik met deze geen last meer van. Kort samengevat: een echte aanrader!
Voordelen
levensduur batterij, degelijk resultaat, prijs/kwaliteit, garantie op de motor
Nadelen
ligt iets minder goed in de hand, geen precisietrimmer
5,0

Gemakkelijk te onderhouden

Nauwkeurigheid

Prestatie

Prijs/kwaliteit verhouding

Goede trimmer/tondeuze
ErikCumps Man, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 24/08/12
Dit is een goede draadloze trimmer/tondeuze. De autonomie van de batterij is voldoende voor meerdere knipbeurten, maar zelfs als de batterij uitgeput is kan nog steeds met netstroom gewerkt worden. Het toestel is in bedrijf zeer stil met weinig trillingen. Het ligt goed in de hand en heeft een goede balans waardoor werken met de tondeuze niet vermoeiend is. De enige minpunten voor mij zijn de beperkte nauwkeurigheid (korter dan 0.8 mm trimmen is niet mogelijk) en de manier waarop de scheerkop op de body moet geclipped worden na onderhoud.
5,0

Gemakkelijk te onderhouden

Nauwkeurigheid

Prestatie

Prijs/kwaliteit verhouding

prima tondeuse
Steven Man, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 30/11/11
werkt precies en is makkelijk te hanteren. Een aanrader
3,0

Gemakkelijk te onderhouden

Nauwkeurigheid

Prestatie

Prijs/kwaliteit verhouding

Scheerkop valt uit elkaar
15/01/20
Toestel beperkt gebruikt, maar scheerkop valt bij losmaken voor reiniging regelmatig uit elkaar en steeds moeilijker opnieuw samen te steken.
Een review schrijven over de REMINGTON HC5810 GENIUS

Geef je mening en maak kans op een aankoopbon van € 50

 
Terug