WPRO SKS1 STAPELKIT

4,7

€ 69,99

Diensten en Garantie

2 jaar wettelijke garantie

Geldig voor alle producten

Levering aan huis 7 dagen op 7

Wij leveren je bestelling gratis bij jou thuis, 7 dagen op 7.

Gratis
Levering in afhaalpunt

Wij leveren je bestelling gratis in een afhaalpunt bij jou in de buurt.

Gratis
Click&Collect zonder voorschot (naargelang winkel)

Bestel je toestel via Click&Collect, zelfs zonder voorschot.

Gratis
Productkenmerken van WPRO SKS1 STAPELKIT
Omschrijving Universele stapelkit met uitschuifbare tablet
Productvoordelen Deze universele opzetset is geschikt voor alle apparaten met een diepte van maximum 60 cm. Snel en eenvoudig te plaatsen: De band en het exclusieve
Vanden Borre-code 356263
Wat zeggen onze klanten over de WPRO SKS1 STAPELKIT

Klanten score

4,7

4,7 op 5 | 347 Reviews

Gebruiksgemak

4,7 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

4,2 op 5

5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Uitstekend Product
Daniel Man, 65 jaar of ouder 10-02-2021
praktisch en veilig heel gemakkelijk te instaleren
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Ideaal
Laura Vrouw, 25-34 jaar 30-01-2021
De uitschuifbare tablet is enorm handig om je was uit het bovenste apparaat te halen (in ons geval de droogkast). Geen idee of het makkelijk of moeilijk te monteren is, want bij ons deden ze dit voor ons samen met de levering van onze droogkast.
4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Handig tussenstuk
12-12-2020
Makkelijk te monteren tussenstuk. Vooral de uitschuifplank om was op te vouwen is erg handig. Ook de riemen rond beide machines bieden extra veiligheid.
Voordelen
uitschuifplank, makkelijk monteerbaar
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

18-10-2020
Is superhandig bij het uithalen van de was . Kan het iedereen aanraden.
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Goede aankoop
Gerda Vrouw, 65 jaar of ouder 13-07-2020
Uitschuifbare plank handig in gebruik. Deze houdt ook de droogkast op zijn plaats
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Doet perfect wat het moet doen
01-07-2020
Onze wasmachine en droogkast staan stabiel op elkaar, zelfs bij intensief gebruik. Beide toestellen hebben een ander formaat, maar dat is geen probleem met deze stapelkit. Superhandig!
Voordelen
perfecte oplossing om te stapelen
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Veilige en stabiele bevestiging
12-06-2020
Toevallig op dit handig hulpmiddel gewezen door verkoper, toen ik een onderstel op wieltjes zocht voor de toren wasmachine / droogkast. Dit meteen aangeschaft en enorm tevreden over de stabiliteit en veiligheid. Gemakkelijk te monteren en visueel niet storend. De schuif is een bijkomende handigheid, maar let op met zwaardere manden.
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Een gemak in kleine ruimtes
Kim Vrouw, 25-34 jaar 06-03-2020
Ik heb een zeer kleine badkamer, lees een bad, een wasbak en dan nog net ruimte voor de wasmachine en droogkast als ze op elkaar gestapeld staan. Dit tussenstuk heeft mijn leven een stuk gemakkelijker gemaakt. In plaats van alles in de wasmand te gooien en dan in de woonkamer te plooien en sorteren, kan ik nu gewoon dit tussenstuk uitschuiven, mijn was plooien en meteen wegleggen op de juiste plaats. Minder gesleur en gezeur, gewoonweg een heerlijkheid!
Voordelen
ideaal voor kleine ruimtes, proper uitzicht, gemakkelijk in gebruik
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Praktisch
Vrouw, 25-34 jaar 20-02-2020
Zeer stevig en praktisch ding. Aan te raden! Verder geen klachten.
4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

raar
marc Man, 50-64 jaar 12-02-2020
het is wel raar om je 2 toestellen op elkaar te plaatsen met dit , daar je er een spanband moet over doen over de beide toestellen en deze zichtbaar is , het oogt niet mooi met zo een band erover , wel prakties met uittrekbaar schapje ( heel stevig ) en als je plato opheft is er een rekje voor handdoek of kopstok op te hangen .
Een review schrijven over de WPRO SKS1 STAPELKIT

Geef je mening en maak kans op een aankoopbon van € 50

 
Terug