€ 69,99

Diensten en Garantie

2 jaar wettelijke garantie

Geldig voor alle producten

Levering aan huis 7 dagen op 7

Wij leveren je bestelling gratis bij jou thuis, 7 dagen op 7.

Gratis
Levering in afhaalpunt

Wij leveren je bestelling gratis in een afhaalpunt bij jou in de buurt.

Gratis
Click&Collect zonder voorschot (naargelang winkel)

Bestel je toestel via Click&Collect, zelfs zonder voorschot.

Gratis
Technische specificaties van
Omschrijving Universele stapelkit met uitschuifbare tablet
Productvoordelen Deze universele opzetset is geschikt voor alle apparaten van 60x60 cm. Snel en eenvoudig te plaatsen: De band en het exclusieve 'safe in lock' systeem zorgen voor de stabiliteit van beide apparaten. Universal stacking kit washing machine / trumble dryer with slide out shelf.
Vanden Borre-code 356263
Wat zeggen onze klanten over de WPRO SKS1 STAPELKIT
4,6

4,6 op 5 | 328 Reviews

Gebruiksgemak

4,7 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

4,2 op 5

4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

raar
marc Man, 50-64 jaar 12-02-2020
het is wel raar om je 2 toestellen op elkaar te plaatsen met dit , daar je er een spanband moet over doen over de beide toestellen en deze zichtbaar is , het oogt niet mooi met zo een band erover , wel prakties met uittrekbaar schapje ( heel stevig ) en als je plato opheft is er een rekje voor handdoek of kopstok op te hangen .
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Super product
Anne Vrouw, 35-49 jaar 10-02-2020
Wat een verschil tussen dit tussenstuk en het oude. Veel minder getril en geluid en ook zeer praktisch met de ingebouwde lade. Ik heb het gevoel dat mijn toestellen veel steviger staan.
Voordelen
stabiliteit, minder trillingen, machines werken stiller, extra lade om was te plooien
Nadelen
trek stof aan dat uit de droger komt
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Walter Man, 65 jaar of ouder 02-02-2020
de stapelkit geeft een veilig en stabiel gevoel, geen of weinig gedaver tussen de machines en de schuif is ook gemakkelijk om gedroogde was uit te halen.
4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Marion Vrouw, 50-64 jaar 02-02-2020
Past daardoor perfect op je wasmachine, en bij het centrifugeren van je wasmachine blijft de droogkast perfect op zijn plaats staan!
Francois Man, 65 jaar of ouder 27-01-2020
Tevreden over product niet over de prijs geen korting van 17 percent ontvangen voor samenkoop wasmachine en droogkast
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Ergonomisch, praktisch en veilig!
Ebru Vrouw, 25-34 jaar 31-12-2019
WPRO SKS1 STAPELKIT is makkelijk te installeren. Zeer compact, uitschuifbaar, makkelijk kleding te vouwen, stapelen, ik zet er zelfs mijn wasmand op wat zeer ergonomisch is ipv telkens te buigen, makkelijk voor mensen met rugklachten. Er zit een spanband bij waarmee men de droogkast met wasmachine aan elkaar vastzet, geen gerammel en/of verschuivingen wat zeer veilig is!
Voordelen
stabiel, veilig, compact, ergonomisch
Nadelen
geen
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Perfect voor was en droogmachine te stapelen
Kennedy Vrouw, 50-64 jaar 26-12-2019
Echt perfect en ideaal om onmiddelijk kleren te plooien! Ik dacht eerst dat het een beetje duur was, maar het is het waard : het is stevig genoeg om een paar jaar te gebruiken.
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Ria Vrouw, 50-64 jaar 15-11-2019
Heel gemakkelijk en handig voor mijn was en machines ik ben content met de product
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Praktisch
15-10-2019
Gemakkelijk bij het uitladen. Was kan opgevouwen worden. Was valt niet op de grond, of wasmand kan erop geplaatst worden.
Voordelen
ontlast de rug. je kan mooi recht blijven staan.
4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Handig
30-09-2019
Is zeer handig ...ik haal mijn badhanddoeken uit de droogkast en kan ze nu direct opvouwen en zo de kast in .
Een review schrijven over de WPRO SKS1 STAPELKIT

Geef je mening en maak kans op een aankoopbon van € 50