De VOGEL'S THIN 345 40-65'' is niet meer beschikbaar!

ALTERNATIEF

Bekijk alle tv-beugels
Bekijk alle tv-beugels

Ontdek al onze tv-beugels en kies uw muurbeugel tv uit 141 toestellen.

ALTERNATIEF

Ontdek de muurbeugel tv wijzer
Ontdek de muurbeugel tv wijzer

Beantwoord enkele eenvoudige vragen en vind het product dat aan uw behoeften voldoet.

VOGEL'S THIN 345 40-65''

VOGEL'S THIN 345 40-65''

Dit product is niet meer beschikbaar!

Technische specificaties over de VOGEL'S THIN 345 40-65''

Productomschrijving OriŽnteerbare muursteun voor schermen 40 tot 65 inch
Max. gewicht tv 25 kg
Type steun Muursteun
Type beugel Draaibaar naar links en rechts en kantelbaar
Min. VESA compatibiliteit 100 x 100
Max. VESA compatibiliteit 600 x 400
Hellingshoek 20į
Maximale draaihoek 180 į
Vanden Borre-code 8976953

Reviews voor het product VOGEL'S THIN 345 40-65''

4,7

4,7 op 5 | 20 Reviews

Gebruiksgemak

4,8 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

4,0 op 5

4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

dominique Man, 50-64 jaar 28-09-2017
heel gemakkelijk in gebruik gemakkelijk op te hangen
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Vogel's Thin 345 40-65"
27-01-2017
Door zijn grote wendbaarheid is deze TV-arm een meerwaarde voor het kijkplezier voor iedereen en uit alle hoeken van de kamer. De meegeleverde vijzen voor de bevestiging in de muur zouden volgens mij beter met een moersleutel kunnen worden vastgezet, om deze beter te kunnen bevestigen.
4,0

Prijs/kwaliteit verhouding

ophanging
02-09-2016
bijgeleverde bouten om de TV vast te maken aan de beugel waren niet lang genoeg. Zelf moeten gaan halen.
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

leuk accessoire
Goossens Carmen Vrouw, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 27-03-2015
Door dit ophangsysteem kan de tv alle richtingen uitdraaien en kunnen we zelfs van in de keuken TV kijken, zodat we echt niets hoeven te missen.
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Perfecte vlakke Muurbevestiging voor TV
Firmin Delmez Man, 50-64 jaar, Nieuwe gebruiker 18-07-2014
Praktisch, gemakkelijk te plaatsen en zťťr handig in gebruik. Stevige ophanging en bijna onzichtbaar na montage. Na een duidelijke uitleg van de verkoper besloten wij dit product te kopen en na montage bleek het comfort groter dan de verwachting. Echt een aanrader en men hoeft geen technicus te zijn om het te monteren.
Voordelen
eenvoudige plaatsing, handig in gebruik, stevig
Nadelen
geen
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

ophangen van tv
sonja Vrouw, 50-64 jaar, Nieuwe gebruiker 02-07-2014
is een hele goede beugel . tv netjes opgehangen in de kamer . hij kan ook naar links en rechts gedraaid worden , je hebt altijd een goed beeld .is ook perfect opgehangen door het personeel van vandenborre . was een meerprijs . maar vondt het de moeite waard . heel tevreden
Voordelen
stevig, netjes
Nadelen
beetje duur
TV Steun
Smeers Steven Man, 35-49 jaar, Gevorderde gebruiker 18-11-2013
Amai wat een super steun ! Vroeger was vogels al een top merk, met deze steun bevestigen ze dit nogmaals. De installatie was makkelijk door de goede uitleg. Alle schroeven, pluggen die meegeleverd zijn, zijn van hoge kwaliteit. Tel wel op een uurtje werk omdat je alles toch goed moet uitmeten. Eens geÔnstalleerd blijkt de steun vlot in alle richtingen te kunnen draaien. Tv hang op slechts 5cm van de muur en kan met een eenvoudige beweging in alle kanten gedraaid worden !! TOP !!!
Voordelen
knap afgewerkt, kwalitatief
Nadelen
geen
ideale steun
29-08-2013
Product is zeer gemakkelijk te plaatsen en al het nodige zit in de doos. Ook een handige montageuitleg ontbreekt niet wat de zaak weer vergemakkelijkt. De steun werkt fantastisch goed en soepel, ook voor grotere televisiemodellen. Door het uittrek systeem en beweegbaarheid kan je de tv in alle richtingen draaien wat zeer handig is. Het is zelf kantalbaar hoog/laag wat de positionering meer flexibiliteit geeft. Ook de bevestiging van de tv aan de steun liep zonder enige problemen. Echt een aanrader voor nieuwe flatscreen.
Voordelen
gemakkelijk te monteren met goede uitleg, grote draaihoek, werkt heel soepel
5,0
Degelijke muursteun
Lieven Man, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 05-08-2013
Deze muursteun was voor mij de ideale oplossing, in het bijzonder omwille van het feit dat de bevestiging aan de muur niet in de middellijn van de televisie dient te gebeuren (die is 55mm links of rechts van de middellijn). Er lopen immers - in mijn geval - ingewerkte luidsprekerkabels in het midden, en hier boor ik liever niet in! Het boren van de gaten wordt vergemakkelijkt aan de hand van het bijgeleverde boorplan met duidelijke tekeningen. Dit boorplan bevestig je met kleefband op de muur en dient perfect waterpas te hangen! Wil je een mooi resultaat dan is het noodzakelijk dat het boorplan / beugel zo goed mogelijk waterpas hangt, dit is in het begin wat meetwerk maar dat lukt wel. Hou evenwel rekening met de hoogte van de televisie vooraleer je het plan op de muur kleeft! Boorgaten aftekenen, vier gaten boren, plugs insteken en beugel bevestigen (alle materiaal is bijgeleverd). De achterkant van mijn televisie (Samsung 46 inch, 8000 reeks) heeft de mogelijkheid om via de VESA standaard een bevestiging te doen, ik diende evenwel gebruik te maken van de bijgeleverde 'spacers' aangezien de voorziene gaten in de televisie verzonken zijn. Twee beugels op de achterkant van de televisie bevestigen via de M8 schroeven. Vervolgens gewoon in de muurbeugel haken en klaar. Indien de beugel niet echt waterpas zou gemonteerd zijn, kan je nog altijd een beetje bijsturen via de ophanging van de televisie zelf (zij het wel miniem). Deze beugel is volledig oriŽnteerbaar, al moet je hierbij rekening houden met de lengte van de kabels (stroomkabel tv, hdmi,...) en/of de bevestiging van een kabelgoot onder de televisie. Te korte kabels beperken de bewegingsvrijheid!
Voordelen
bevestigingsmaterialen aanwezig, boorplan, degelijk materiaal, volledig oriŽnteerbaar
Nadelen
duur
PRIMA
05-07-2013
Is redelijk duur,maar zeker zijn geld waard,en gemakkelijk te monteren!