€ 29,99

Diensten en Garantie

2 jaar wettelijke garantie

Geldig voor alle producten

Garantie van de laagste prijs

Je bent zeker dat je altijd de laagste prijs betaalt, elke dag, gegarandeerd.

Gratis
Click&Collect zonder voorschot (naargelang winkel)

Bestel je toestel via Click&Collect, zelfs zonder voorschot.

Gratis
Wettelijke garantie 2 jaar

Je geniet 2 jaar lang van onze uitstekende service en gratis waarborg op je toestel.

Gratis
Technische specificaties van
Omschrijving indoor antenne met versterker VHF / UHF / FM / DIGITAAL, versterking van 36dB
Vanden Borre-code 8944091
Wat zeggen onze klanten over de PHILIPS SDV5225 36DB
3,3

3,3 op 5 | 14 Reviews

Gebruiksgemak

3,6 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

3,2 op 5

1,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Waardeloos !
Rudy Man, 50-64 jaar 22-01-2020
Er stond in de gebruiksaanwijzing dat deze antenne ook voor FM-radio kan gebruikt worden. Omdat bij mijn FM-radio enkel een draadje als antenne meegeleverd was wilde ik iets beters en mooier naast mijn radio plaatsen. Mooier is het wel , maar het signaal van het draadje zonder versterker is sterker dan van deze antenne met de versterker op volle kracht. Ook al loop je met de antenne in de hand de hele kamer rond nergens is het signaal beter dan het simpele draadje.
4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

04-05-2016
We hadden deze antenne gekocht toen we onze oude tv nog hadden. Toen werkte de antenne dus niet, je hebt een decoder nodig om digitaal signaal te ontvangen en dat had onze oude tv nog niet. We zijn de antenne dan zonder problemen gaan terug brengen naar Van den Borre. In de winkel nog een uitleg gekregen over waarom de antenne niet werkte op onze oude tv. Ofwel moesten we een dure decoder kopen ofwel een nieuwe tv, daar hadden we geen zin in dus dan maar zonder tv. Een paar dagen later begaf onze tv het en hebben we toch een nieuwe tv moeten kopen en dan ook maar terug deze antenne gaan halen in de winkel. Nu werkt alles perfect. We hadden een beetje schrik dat een binnenantenne niet genoeg zou zijn maar we kunnen zonder problemen ťťn, Canvas en Ketnet ontvangen. De antenne is zeer eenvoudig te gebruiken, gewoon aansluiten en je tv de kanalen laten zoeken. In het begin is het een beetje zoeken waar je de beste ontvangst hebt maar eens ie juist staat, geen last meer van. Wij hebben ook nog geen last ondervonden van storingen door bijvoorbeeld gsm, wifi,... Voor ons doet ie wat ie moet doen (wij wilden gratis naar ťťn en Canvas kunnen kijken) en zeker de prijs is een meevaller. Ik raad het product dus zeker aan!
Voordelen
onmiddelijk ontvangst, makkelijk te gebruiken
2,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Philips TV antenne
Vrouw, 25-34 jaar 20-04-2015
Wij moeten elke dag opnieuw de antenne bijregelen: op een andere plaats zetten, de antenne anders richten. Geeft veel storing met gsm-signalen, als er in een straal van 5 meter met een tablet wordt gewerkt, bij iets mindere weersomstandigheden, ... . Mooi design (wij lieten ons daardoor een beetje leiden...) maar echt niet performant!
Voordelen
design
Nadelen
dagelijks bijregelen verplaatsen ..., storing door gsm tablet weersomstandigheden ...
1,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

niet werkend product
18-08-2014
on VRT over DVBT te ontvangen langs de zeedijk had ik dit lokaal gekocht. Alles scheen in orde maar geen enkel ontvangst. Ik heb dan met met een passeive antenna van een USB DVB T stick geprobeerd en meer als 30% signaal ontvangen! waarscheinlijk een slechte produktie exemplaar, dezelfde dag teruggebracht en mijn geld zonder discussie terug gekregen. Vriendelijke personeel.
4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Een mobiele zender die analoge signalen kan ontvan
Nadine Vrouw, 50-64 jaar 28-07-2014
Een zeer handige en kleine ontvanger van digitale kanalen, zowel radio als tv! Het hangt er natuurlijk wel vanaf waar je precies woont om te weten hoeveel zenders je kan ontvangen. De signalen zijn prima waardoor het beeld op je scherm ook prima is! Eens ingesteld, geen enkel probleem meer. Makkelijk op te bergen (klein) en kan desgewenst ook mee op vakantie genomen worden!
Voordelen
eenvoudig te bedienen, handig en klein
Nadelen
weinig bereik (kleine antenne)
Goede antenne
30-12-2013
Een goede beeld en ontvangst ,je ondervind wel last van storing bij gebruik gsm, tram en/of microgolf. De plaatsing van de zender is niet willekeurig je moet echt een goede plaats uitzoeken zodat de ontvangst optimaal is.
Voordelen
goed beeld
Nadelen
storing gsm/tram/microgolf
PHILIPS SDV5225/12
pierre van Laken Man, 50-64 jaar 20-03-2013
Wij gebruiken dit product in ItaliŽ en het werkt vrij goed, doch regelmatig moeten we de frequenties bijstellen. Heb dit toestel ook in Kapellen getest, doch daar was er minder goede ontvangst?
luc 14-09-2011
Je ontvangt inderdaad TV1, Canvas/Ketnet... Doch met mijn oud binnenhuisantennetje ontvang ik op dezelfde plaats ook de 4 waalse zenders zonder problemen.
Uistekende antenne
Rudy Man, 50-64 jaar 24-08-2011
Deze eenvoudige antenne doet waarvoor hij aangekocht werd: uitstekende digitale ontvangst van TV1 en Canvas/Ketnet, alsook een aantal Belgische radiozenders. Eenvoudig in montage en afstelling. Perfect beeld op de TV. Prima alternatief voor wie (nog) geen kabelaansluiting heeft en tevreden is met de 2 nationale zenders in digitale kwaliteit.
Een review schrijven over de PHILIPS SDV5225 36DB

Geef je mening en maak kans op een aankoopbon van € 50