€ 12,50 + € 1,99 Levering

Verkocht door

Diensten en Garantie

2 jaar wettelijke garantie

Geldig voor alle producten

Garantie van de laagste prijs

Je bent zeker dat je altijd de laagste prijs betaalt, elke dag, gegarandeerd.

Gratis
Wettelijke garantie 2 jaar

Je geniet 2 jaar lang van onze uitstekende service en gratis waarborg op je toestel.

Gratis
Dit zeggen onze specialisten over de

Unieke Luxe PU leren Book Wallet Case met stand functie, maat L(zie in de specificaties uwmerk en type), universele hoes.

Deze universele luxe Book Caseheeft een uniek bevestigingssysteem. U bevestigtuwsmartphonedoor middel van een speciale herbruikbare plaksticker in de book case. Door deze makkelijke en stevige manier van bevestiging blijven alle knoppen en aansluitpunten van uw smartphone vrij en bereikbaar, net zoals bij een op maat gemaakt smartphone hoesje. De book case heeft naast een ingebouwde stand functie ook een draai functie zodat u uw smartphone zowel in landscape alsook in portrait kan neer zetten. Dankzij dit handige draaisysteem blijft het ook mogelijk om foto`s te maken terwijl de telefoon in het hoesje kan blijven zitten.

De book case is gemaakt van extra fraai PU leder en beschermt uw smartphone tegen krassen, vlekken en lichte stoten. Met de magneetsluiting kan u de book case snel en makkelijk afsluiten en zit uw smartphone veilig opgeborgen.

Passende maten smartphones:

Deze luxe book case is gemaakt voor smartphones met een lengte tussen +/- 134-143mm en een breedte van +/- 63-73mm.

Deze betaalbare luxe book case is het ideale accessoirevoor diegene die op zoek is naar een stijlvollecase met de mogelijkheden van een op maat gemaakt hoesje.Technische specificaties van
Vanden Borre-code 8486875
Een review schrijven over de I12COVER Universele Luxe Book Case voor 4,8-5,3 inch smartphones

Geef je mening en maak kans op een aankoopbon van € 50