€ 29,99

Diensten en Garantie

2 jaar wettelijke garantie

Geldig voor alle producten

Levering aan huis 7 dagen op 7

Wij leveren je bestelling gratis bij jou thuis, 7 dagen op 7.

Gratis
Levering in afhaalpunt

Wij leveren je bestelling gratis in een afhaalpunt bij jou in de buurt.

Gratis
Click&Collect zonder voorschot (naargelang winkel)

Bestel je toestel via Click&Collect, zelfs zonder voorschot.

Gratis
Technische specificaties van
Omschrijving Van USB naar 4 USB 3.0 poorten
Vanden Borre-code 8819939
Wat zeggen onze klanten over de IT WORKS HUB 4 PORTS USB3.0
4,1

4,1 op 5 | 17 Reviews

Prestatie

4,4 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

3,9 op 5

5,0

Prestatie

Prijs/kwaliteit verhouding

Frank Man, 65 jaar of ouder, Nieuwe gebruiker 11-06-2020
zeer praktisch - neem weinig plaats in werkt zeer goed
4,0

Prestatie

Prijs/kwaliteit verhouding

USB hub
cs Vrouw, 65 jaar of ouder, Nieuwe gebruiker 06-05-2020
Prima systeem , zeer nuttig zelfs voor wie géén computer nerd is . Vlotte levering .
5,0

Prestatie

Prijs/kwaliteit verhouding

Patricia Vrouw, 50-64 jaar, Nieuwe gebruiker 27-03-2020
op mijn laptop is maar 1 USB beschikbaar de IT WORKS HUB 4 PORTS vergemakkelijkt het werken als je verschillende USB ingangen nodig hebt
Nadelen
geen
1,0

Prestatie

Prijs/kwaliteit verhouding

mooi kastje
jackie Man, 50-64 jaar, Gevorderde gebruiker 17-10-2019
.... maar daar blijft het ook bij na installatie start de pc niet meer op de harde schijf en het systeem reageert niet.. alles losgekoppeld en ingestoken zonder hub en het systeem werkt zonder problemen .... rara waar ligt het aan .Dit 2 x geprobeerd en 2x hetzelfde
Voordelen
werkt niet, ik zou het niet weten
Nadelen
pc start niet op, hoop ellende met de pc
5,0

Prestatie

Prijs/kwaliteit verhouding

Compact
Jonas Man, 18-24 jaar, Nieuwe gebruiker 30-05-2017
De usb hub is een compact toestel en voldoet aan de voorwaarden. Snel bestanden overzetten dankzij de usb 3 poort.
Voordelen
snel, compact
Nadelen
stopcontact nodig
5,0

Prestatie

Prijs/kwaliteit verhouding

perfekt
Erwin Man, 50-64 jaar, Gevorderde gebruiker 15-11-2016
toebehoren werkt perfekt,dus ben heel tevreden en is goed te gebruiken
5,0

Prestatie

Prijs/kwaliteit verhouding

gewoon goed
10-05-2015
Is wat ik nodig had end doet wat het moet doen; meer hoeft niet.
1,0

Prestatie

Prijs/kwaliteit verhouding

geen usb 3.0 waard
13-01-2015
levert niet de snelheid van usb.3.0...andere hub van een andere fabrikant geprobeert en die werkt perfect dus het lag niet aan pc,daarom raad ik dit product niet aan...
3,0

Prestatie

Prijs/kwaliteit verhouding

Werkt snel, maar computer starte niet meer op !
Leo Man 13-01-2015
Zeer goede USB 3.0 USB hub maar mijn computer start niet op als ik de voedingsadapter van de hub in de hub steek. Moet dus telkens de voeding uittrekken om de computer eerst op te starten. Kan natuurlijk ook aan de eigen computer liggen dat deze een probleem geeft met deze hub. Met een andere usb 2.0 hub die ik reeds had werkt de computer wel. Voor de rest: Goede snelheid qua verbinding, ook geen problemen met het aankoppelen van usb apparaten en neemt weinig plaats in beslag.
Voordelen
goede usb contacten zonder stroppingen, neemt weinig plaats, snelle verbindingsoverdracht
Nadelen
computer heeft opstart problemen als voeding inzit
5,0

Prestatie

Prijs/kwaliteit verhouding

zeer goed
27-12-2014
de review hiervoor, slaat op niets. ik heb hetzelfde ondervonden, dacht al dat mijn laptop usb los zat maar de kabel moest er gewoon andersom in. het dunne deel in de hub naast de voedingkabel, het dikkere deel in de laptop. ik ga mij direct nog een aankopen gerrit
Een review schrijven over de IT WORKS HUB 4 PORTS USB3.0

Geef je mening en maak kans op een aankoopbon van € 50

 
Terug