€ 39,99

Diensten en Garantie

2 jaar wettelijke garantie

Geldig voor alle producten

Levering aan huis 7 dagen op 7

Wij leveren je bestelling gratis bij jou thuis, 7 dagen op 7.

Gratis
Levering in afhaalpunt

Wij leveren je bestelling gratis in een afhaalpunt bij jou in de buurt.

Gratis
Click&Collect zonder voorschot (naargelang winkel)

Bestel je toestel via Click&Collect, zelfs zonder voorschot.

Gratis
Dit zeggen onze specialisten over de

Geniet maximaal van uw HD-films!

  • Deze digitale audio en video HDMI-kabel van Monster ondersteunt een debiet van 18 Gb per seconde. Ideaal om te genieten van een Ultra HD tv (4K) met 50 beelden per seconde. Deze kabel is ook uiterst geschikt voor 1080p 3D-HD tv抯, een HD premium videobron, een 3D blu-rayspeler, een blu-rayrecorder, een DVD-R-recorder of harde schijf lezer, een homecinema versterker of een HD-tv decoder.
  • Geniet van een uitstekende HD-videokwaliteit met een uitgebreid kleurenpalet (12-bit kleuren), schitterende beelden en een multikanaal DTS HD of Dolby True HD-geluid.
  • De gecertifieerde HDMI Monster V-Grip connectors zijn verguld en bieden een betrouwbare verbinding. Zo worden corrosie en oxydatie vermeden en blijft de bandbreedte optimaal.
  • Een driedubbele laag beschermt het HDMI-signaal tegen radioactieve en elektromagnetische storingen. Het signaal blijft sterk en de beeld- en geluidskwaliteit blijven onaangetast.
  • De Monster garantie LIVE FOREVER beschermt u tegen elke vorm van fabricagefout van de kabel.
Technische specificaties van
Type HDMI
Kabellengte 1.5 m
Vanden Borre-code 8798370
Wat zeggen onze klanten over de MONSTER HDMI GOLD 1.5M
4,6

4,6 op 5 | 248 Reviews

Gebruiksgemak

4,8 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

4,2 op 5

5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Prima resultaat
Lieve Vrouw, 65 jaar of ouder 25-07-2020
Die kabel voldoet aan alle verwachtingen, dus zeker aan te raden.
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Zeer tevreden
Marc Man, 65 jaar of ouder 22-06-2020
Zeer tevreden van de beeldkwaliteit. Zeker een aanrader!
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

HDMI KABEL GOLD
Ludo Man, 65 jaar of ouder 30-03-2020
De HDMI kabel GOLD is wekelijk GOLD. Hij geeft een fantastisch beeld overdracht. Een GOEDE keuze !
Voordelen
soepele kabel verbinding
Nadelen
geen
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Samsung QE49Q67RALXXN
Willy Man, 65 jaar of ouder 30-11-2019
Zeer tevreden van mijn Samsung Qled TV maar veel minder van de levering. De TV werd geleverd door een Franstalige. 's Anderendaags kwamen 2 mannen de TV aansluiten. Weer eens 2 Franstalige mensen. Doordat ik alleen Nederlandstalig ben heb ik geen enkele vraag kunnen stellen. In Korkeek-Lo gekocht en geleverd in Tienen zou ik toch tenminste verwacht hebben om Nederlandstalige mensen over de vloer te krijgen
3,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

hoe kan ik verschil meten/testen
hans Man, 50-64 jaar 04-10-2019
beste,het lijkt me niet simpel om over een kabel een review te geven ik haalde een nieuwe digibox om de dolby athmos beter te laten klinken maar had daar meer van verwacht van de samsung tv ben ik tevreden is er bij samsung geen opstelling ergens te zien waar ik zou kunnen gaan vergelijken?of kan de soundbar nog uitgebreid worden met luidere links&rechts speakers?
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Super produkt
Edmond Man, 65 jaar of ouder 22-07-2019
Werkt perfect en werd met de nodige kennis ge飊stalleerd. Product werkt prima.
4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

nieuwe TV met kabel voor aansluiting laptop
Anne-Mie Vrouw, 65 jaar of ouder 28-06-2019
Het TV-toestel Philips geeft een zeer klaar beeld en de ondertiteling is zeer leesbaar voor ons senioren. De kabel die we erbij kochten is een handig middel om ook de laptop aan te sluiten en zo een veel groter beeld te verkrijgen. Ook met de stick is het aangenaam om foto's te bekijken en veel meer details te zien dan op een klein scherm. Aan te raden!
Voordelen
leesbaarheid vergroot
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Aanrader
Jos Man, 50-64 jaar 20-02-2019
Levenslange garantie is top service van merk monster
Voordelen
kwaliteit, garantie
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Monster hdmi
Steven Verkerk Man, 25-34 jaar 08-02-2019
Zeer tevreden over de kabel gebruik hem op de xbox
Voordelen
zeer goed
Nadelen
kort voor de prijs
4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

hdmi
Patrick Man, 50-64 jaar 24-01-2019
Gebruiksvriendelijk en gemakkelijk aan te sluiten. Meer kan ik er niet van zeggen.
Een review schrijven over de MONSTER HDMI GOLD 1.5M

Geef je mening en maak kans op een aankoopbon van € 50

Alternatieven voor de MONSTER HDMI GOLD 1.5M

Deze Andere specificaties

€ 139,99
€ 99,99
€ 59,99
 
Terug