De BEKO WTV 7732 XW1 is niet meer beschikbaar!

ALTERNATIEF
Bekijk alle wasmachines
Bekijk alle wasmachines

Ontdek al onze wasmachines en kies uw wasmachine uit 120 toestellen.

ALTERNATIEF
Ontdek de wasmachine wijzer
Ontdek de wasmachine wijzer

Beantwoord enkele eenvoudige vragen en vind het product dat aan uw behoeften voldoet.

BEKO WTV 7732 XW1

BEKO WTV 7732 XW1

Dit product is niet meer beschikbaar!

Dit zeggen onze specialisten over de BEKO WTV 7732 XW1

Beko WTV 7732 XW1†

Bespaar veel energie met de Beko WTV 7732 XW1-wasmachine. Ze is voorzien van het A+++-energielabel. †

Dark Care-programma†

Gebruik dit programma om je donkere en gekleurde kledingstukken te wassen.†

Kort programma†

Fris snel was op die slechts eenmaal gedragen is of naar rook ruikt.†

Startuitstel

Programmeer je Beko WTV 7732 XW1-wasmachine op voorhand. Handig als je gebruik wenst te maken van het voordelige nachttarief.†

Lcd-scherm†

Volg gemakkelijk het programmaverloop op via het lcd-scherm van de Beko WTV 7732 XW1.

Technische specificaties over de BEKO WTV 7732 XW1

Capaciteit 7 kg
Max. zwiersnelheid 1400 Tr/min
Energieklasse A+++
Uitgestelde start- of eindtijd Ja, tot 19u
Aanduiding resttijd
Type display Klein lcd-display met led-indicatoren
Beladingsherkenning Elektronisch
Binnenverlichting
Motor Standaardmotor
Snelle wasmiddelactivatie
Volledige uitschakeling einde progr.
Schuimdetectie
Dosering van het wasproduct
Woolmark-gecertificeerd
Kort programma
Programma lage temperatuur
Handwasprogramma
Eco-programma
Stoomfunctie
Functie inkorting programma
Antivlekkenfunctie
Warmwateraansluiting
Antilekbeveiliging Enkele beveiliging (kuip)
Kinderslot
Plaats deurscharnieren Links
Afwerking kuip Synthetisch
Connected toestel
Zwierresultaat B
Energieverbruik 171 kWh/jaar
Energiekost 53.01 euro/jaar
Waterverbruik/jaar 10560 liter
Ecocheques aanvaard Ja, in de winkel
Geluidsniveau wassen 60 dB
Geluidsniveau zwieren 77 dB
Afmetingen (hxbxd) 84 x 60 x 50 cm
Gewicht 72.0 Kg
Vanden Borre-code 8640998

Reviews voor het product BEKO WTV 7732 XW1

4,6

4,6 op 5 | 38 Reviews

Stil

4,2 op 5

Programmakeuze

4,5 op 5

Wasresultaat

4,6 op 5

Gemakkelijk te laden

4,7 op 5

Gemakkelijk te bedienen

4,7 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

4,8 op 5

5,0

Stil

Programmakeuze

Wasresultaat

Gemakkelijk te laden

Gemakkelijk te bedienen

Prijs/kwaliteit verhouding

Jessi 03-05-2019
Top wasmachine! Echt makkelijk in gebruik! Kan enkel wat luid zijn, maar voor mij persoonlijk is dat niet heel erg storend. Goede prijs, snelle levering en goede communicatie.
5,0

Stil

Programmakeuze

Wasresultaat

Gemakkelijk te laden

Gemakkelijk te bedienen

Prijs/kwaliteit verhouding

Waar voor je geld
Marina Vrouw, 50-64 jaar, Nieuwe gebruiker 28-03-2019
Een prima wasmachine , je hebt zeker een topproduct .voor je geld en is nog energie zuinig ook. Een extra grote opening wat het laden vergemakkelijkt. Alles komt er netjes en fris gewassen uit ,veel beter dan mijn duurdere vorige machine.duidelijke programma keuze. Kortom een echte aanrader.
Voordelen
grote deuropening, heel makkelijk te bedienen
5,0

Stil

Programmakeuze

Wasresultaat

Gemakkelijk te laden

Gemakkelijk te bedienen

Prijs/kwaliteit verhouding

een goede aankoop
patricia Vrouw, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 20-03-2019
ik ben zeer tevreden over mijn aankoop van mijn wasmachine, zeer gemakkelijk in gebruik maakt niet veel lawaai , echt een aanrader
5,0

Stil

Programmakeuze

Wasresultaat

Gemakkelijk te laden

Gemakkelijk te bedienen

Prijs/kwaliteit verhouding

Prijs-kwaliteit zeer goed
Sofie Vrouw, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 02-03-2019
Ik heb dit toestel gekocht toen ik bij mijn verhuis merkte dat mijn vorige toestel lekte. Het moest financieel een beetje draaglijk zijn. Ik ben bij dit toestel uitgekomen en ben er super tevreden over. Handig in gebruik en door de grote deur makkelijk inlaadbaar. Mijn was is zeer proper en veel zachter als voordien. Ligt het aan het wasmachine of aan het minder kalk in het water waar ik nu woon? Geen idee weet alleen dat ik content ben van mijn toestel.
Voordelen
zachte was, geeft tijd aan, handig in gebruik, grote laadruimte
5,0

Stil

Programmakeuze

Wasresultaat

Gemakkelijk te laden

Gemakkelijk te bedienen

Prijs/kwaliteit verhouding

Uitstekende wasmachine
Nathalie Vrouw, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 24-02-2019
Na veel positieve reviews te hebben gelezen over Beko heb ik voor deze machine gekozen. Zeer tevreden van deze aankoop. Proper wasresultaat, 7kg laadruimte is meer dan voldoende voor 2 personen. Machine werd gratis geleverd, aangesloten en de oude meegenomen. Beko is aan een opmars bezig voor zijn plaats naast de andere a-merken.
Voordelen
grote deur, stil, energiezuinig, gebruiksvriendelijk
5,0

Stil

Programmakeuze

Wasresultaat

Gemakkelijk te laden

Gemakkelijk te bedienen

Prijs/kwaliteit verhouding

Wasmachine BEKO WTV 7732 XW1
Marc Man, 50-64 jaar, Nieuwe gebruiker 22-02-2019
Zeer eenvoudig wasmachine. Erg gemakkelijk te laden door zijn grote deur. De bediening is gemakkelijk en alles wijst zichzelf uit door zijn eenvoudige programmakeuze. Het wasresultaat is goed. Alleen bij hardnekkig vuil even extra behandelen. Enkel bij hoog toerental bij het centrifugeren is het een beetje luidruchtig en tril wat. Voor het overige is het een stil wasmachine. Een lage prijs voor een goed wasresultaat. ZEER TEVREDEN met dit wasmachine.
Voordelen
voldoende programmakeuzes, eenvoudig in gebruik, wasresultaat, kwaliteit, prijs
Nadelen
geluid bij hoge rpm
5,0

Stil

Programmakeuze

Wasresultaat

Gemakkelijk te laden

Gemakkelijk te bedienen

Prijs/kwaliteit verhouding

22-02-2019
Gemakkelijk te bedienen, de grote deur is handig voor het in/uitladen en maakt amper lawaai.
5,0

Stil

Programmakeuze

Wasresultaat

Gemakkelijk te laden

Gemakkelijk te bedienen

Prijs/kwaliteit verhouding

Goedkoop voor kwaliteit
Didier Man, 50-64 jaar, Gevorderde gebruiker 23-01-2019
De wasmachine is uitstekend, niet verwacht zuinig in waterverbruik,de helft minder verbruik in wasmiddel,en stil als hij in werking is, rondom kwaliteit voor zijn prijs.
4,0

Stil

Programmakeuze

Wasresultaat

Gemakkelijk te laden

Gemakkelijk te bedienen

Prijs/kwaliteit verhouding

wasmachine Beko
Gerda Vrouw, 65 jaar of ouder 08-10-2018
Degelijk toestel voor zijn prijs : niet te gesofisticeerd en dus eenvoudig in het gebruik. Het grote lettertype op de machine (om de programma's weer te geven) is zeker een pluspunt !
5,0

Stil

Programmakeuze

Wasresultaat

Gemakkelijk te laden

Gemakkelijk te bedienen

Prijs/kwaliteit verhouding

Ben Man, 25-34 jaar 27-09-2018
Wast goed, gemakkelijke programma keuze en aanpassingen aan het programma. Maakt niet meer lawaai dan ik van een wasmachine zou verwachten