2 jaar garantie
Terugname van je oude toestel
Gratis levering
€ 399,00 Of

en betaal pas bij levering

Troeven

  • Duurzame motor die weinig geluid maakt

  • Automatische aanpassing van water en elektriciteit volgens de lading

  • AntibacteriŽle-technologie

  • Geen binnenverlichting

Diensten en Garantie

2 jaar wettelijke garantie

Geldig voor alle producten

Levering aan huis

Wij leveren je toestel gratis bij je thuis in heel België.

Gratis
Aansluiting

Wij sluiten je toestel gratis aan op een bestaande en aangepaste installatie.

Gratis
Terugname oud toestel

Wij nemen je oude toestel gratis mee voor recyclage.

Gratis
Service Plus Garantie

Geniet 5 jaar lang zorgeloos van je wasmachine

€ 119,00
Koop nu
Toegevoegd
Dit zeggen onze specialisten over de

Haier HW70-BP1439

Dankzij het koolborstelloze systeem, zorgt de inverter-motor van de Haier HW70-BP1439 ervoor dat er minder wrijving, minder energieverlies en zeer weinig trillingen zijn. De vermindering van wrijving verlengt de levensduur van de motor. Haier biedt je 5 jaar garantie op de motor. Je bent dus steeds gerust!

AutoWeight-functie

Dankzij de functie AutoWeight past deze stille wasmachine het water- en elektriciteitsverbruik aan op basis van het gewicht van de lading. Het resultaat? Een economische was met uitstekende prestaties!†

Aquastop en antibacteriŽle-technologie

Slaap met een gerust hart als je Haier HW70-wasmachine draait. De aquastop beschermt tegen waterschade bij een lekkende buis. De antibacteriŽle-technologie van Haier elimineert tot 99,8% van alle bacteriŽn. Deze technologie vind je terug in de trommel en in de wasmiddellade.†

Stoomfunctie

Verwijder hardnekkige vlekken met de stoomfunctie van de Haier HW70-BP1439. Daarbij vergemakkelijk je ook nog eens het strijken. Deze functie is beschikbaar voor de katoen-, babykleding-, hygiŽnisch-, synthetisch-, en gemengde was programmaís

Accessoires voor de HAIER HW70-BP1439
MUST HAVES
Tussenstuk was/droog
€ 69,99
Waterdarm
€ 9,99
Accessoires was / droog / vaatwas
Beperkte stock
€ 29,99
Beperkte stock
Tussenstuk was/droog
€ 79,99

Onze selectie Accessoires was / droog / vaatwas

Accessoires was / droog / vaatwas
€ 19,99
Accessoires was / droog / vaatwas
€ 14,99
Accessoires was / droog / vaatwas
€ 9,99
Accessoires was / droog / vaatwas
€ 7,99
Technische specificaties van
Capaciteit 7 kg
Max. zwiersnelheid 1400 Tr/min
Energieklasse A+++ -40%
Uitgestelde start- of eindtijd Ja, tot 24u
Aanduiding resttijd
Type display Led-indicatoren
Beladingsherkenning Mechanisch
Binnenverlichting
Motor Inductiemotor
Snelle wasmiddelactivatie
Volledige uitschakeling einde progr.
Schuimdetectie
Dosering van het wasproduct
Woolmark-gecertificeerd
Kort programma
Programma lage temperatuur
Handwasprogramma
Eco-programma
Stoomfunctie
Overzicht programma's Handwas, express 15', wol
Functie inkorting programma
Antivlekkenfunctie
Warmwateraansluiting
Antilekbeveiliging Enkele beveiliging (darm)
Kinderslot
Plaats deurscharnieren Links
Afwerking kuip Synthetisch
Connected toestel
Zwierresultaat B
Energieverbruik 105 kWh/jaar
Energiekost 32.55 euro/jaar
Waterverbruik/jaar 8228 liter
Ecocheques aanvaard Ja: winkel (papier/elektr.) en levering (elektr.)
Geluidsniveau wassen 54 dB
Geluidsniveau zwieren 74 dB
Afmetingen (hxbxd) 85 x 59.6 x 54 cm
Gewicht 64.0 Kg
Vanden Borre-code 8344612
Wat zeggen onze klanten over de HAIER HW70-BP1439
4,7

4,7 op 5 | 25 Reviews

Stil

4,8 op 5

Programmakeuze

4,6 op 5

Wasresultaat

4,6 op 5

Gemakkelijk te laden

4,7 op 5

Gemakkelijk te bedienen

4,7 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

4,6 op 5

4,0

Stil

Programmakeuze

Wasresultaat

Gemakkelijk te laden

Gemakkelijk te bedienen

Prijs/kwaliteit verhouding

goed product
01-06-2020
Deze wasmachine heb ik nu enkele malen gebruikt. Uitgebreide programmakeuze eenvoudig in gebruik. Tamelijk stil. wast uitstekend. Prijs kwaliteit is mooi in evenwicht. Een product om aan te schaffen.
5,0

Stil

Programmakeuze

Wasresultaat

Gemakkelijk te laden

Gemakkelijk te bedienen

Prijs/kwaliteit verhouding

freddy Man, 50-64 jaar 25-05-2020
Top wasmachine , stil , handig , mooi , en vooral propere was ! en leuk die stoomfunctie er bij !!!!
4,0

Stil

Programmakeuze

Wasresultaat

Gemakkelijk te laden

Gemakkelijk te bedienen

Prijs/kwaliteit verhouding

Aanrader
Cdrc Man, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 22-04-2020
Ondanks zijn kleinere formaat (51 cm diep) is dit een fantastisch toestel met ongelooflijk eindresultaat. Ook zeer stil tijdens het zwieren , ook hier is het eindresultaat subliem. Mijn droogkast heeft sinds deze aankoop veel minder tijd nodig om de was volledig te drogen. Aangezien mijn machine stuk ging op een onverwacht (slecht) moment, hebben we budgettair moeten kiezen. (Anders was het een AEG Ųkomix geworden) Maar uiteindelijk geven we deze Haier toch een dikke 9/10 Ook voor de levering, een dikke chapeau! Keurig op tijd en volgens de opgelegde regels mbt de Corona crisis. Ik kan Vandenborre alleen maar aanraden.
Voordelen
zuinig, stil
Nadelen
diepte maar daar had ik beter naar moeten kijken
5,0

Stil

Programmakeuze

Wasresultaat

Gemakkelijk te laden

Gemakkelijk te bedienen

Prijs/kwaliteit verhouding

Zeer goeie prijs/kwaliteitverhouding
Peter Man, 50-64 jaar, Gevorderde gebruiker 27-01-2020
We zijn zeer tevreden over de levering en installatie van het toestel door Vanden Borre. De wasmachine is stil tijdens het wassen en het wasgoed is goed drooggezwierd na afloop van het programma. Ook het programeren wanneer de was klaar moet zijn vinden we goed aan het toestel. Zo kan je bijvoorbeeld instellen dat de was om 7 uur s'morgens moet klaar zijn (bij een programma van 2 uur gaat hij dus om 5 uur aan).
Voordelen
minder diepe afmeting, programeren van eindtijd, gebruiksgemak, stil
3,0

Stil

Programmakeuze

Wasresultaat

Gemakkelijk te laden

Gemakkelijk te bedienen

Prijs/kwaliteit verhouding

Vrouw, 50-64 jaar, Gevorderde gebruiker 28-11-2019
De was komt er heel hard gekreukt uit. Na het zwieren plakt het tegen de trommel. Extra strijken dus!
5,0

Stil

Programmakeuze

Wasresultaat

Gemakkelijk te laden

Gemakkelijk te bedienen

Prijs/kwaliteit verhouding

29-10-2019
goeie look, stil en zuinig ! gemakkelijk in gebruik
5,0

Stil

Programmakeuze

Wasresultaat

Gemakkelijk te laden

Gemakkelijk te bedienen

Prijs/kwaliteit verhouding

Top !
Nenita Vrouw, 50-64 jaar, Gevorderde gebruiker 28-09-2019
Nadat vorige wasmachine die bijna dubbel zoveel gekost heeft, het begaf na vijf jaar gebruik, besloten om eens een goedkoper type te proberen. Over de levensduur van deze machine kan ik op dit moment natuurlijk weinig zeggen. Maar na een maand intensief gebruik (er was een hoop was blijven liggen na de reparatie pogingen van de voorganger) kan ik wel zeggen dat deze machine perfect doet wat ze moet doen. De was is kraak proper en goed zwierdroog. De bediening was even wennen... Vanwege zijn eenvoud. En stiller dan onze vorige wasmachine die o.a. goed scoorde in reviews vanwege het weinig geproduceerde geluid. De stoomfunctie hebben we nog niet uitgetest. Voor de rest is het gewoon was inladen, programma kiezen en de machine past gewoon water en was cyclus aan al naargelang de hoeveelheid was die ingeladen werd. Binnenverlichting (voor zover die als nodig kan beschouwd worden) en een trits smartfuncties waarvan je doorgaans niet eens weet wat het nut is, zijn niet aanwezig. Een wasmachine die doet wat ze moet doen. Wassen, en een propere handdroge was afleveren. Prijs/kwaliteit, een top product !
5,0

Stil

Programmakeuze

Wasresultaat

Gemakkelijk te laden

Gemakkelijk te bedienen

Prijs/kwaliteit verhouding

Zeer goede wasmacime Haier HW70-BP1439
Roger Man, 65 jaar of ouder, Gevorderde gebruiker 19-09-2019
Ik ben heel trevreden over deze wasmacime Haier. Het doet wat het moet doen het gebruik minder water en stroom. En mijn was is witter alsof ik het das was maar met een ander. Dus in het algemeem ben ik zeer tevrede zelfs supper tevreden en raat iedereen aan van er een te kopen bij Vandenborre.laat i niet in de steeken supper vriendelijk personeel.
Voordelen
goede prijs kwaliteit
5,0

Stil

Programmakeuze

Wasresultaat

Gemakkelijk te laden

Gemakkelijk te bedienen

Prijs/kwaliteit verhouding

Gelukkige koper van de wasmachine
Elisa Vrouw, 65 jaar of ouder, Nieuwe gebruiker 25-08-2019
Ben heel tevreden over mijn aankoop. De machine wast geruisloos en snel Ik ben ook zeer tevreden over de levering en plaatsen van het toestel
Voordelen
een gelukkige gebruiker
Nadelen
is er geen
5,0

Stil

Programmakeuze

Wasresultaat

Gemakkelijk te laden

Gemakkelijk te bedienen

Prijs/kwaliteit verhouding

Uitstekend product
Francis Man, 65 jaar of ouder, Gevorderde gebruiker 09-08-2019
Fantastische aankoop dankzij de juiste info van verkoper
Voordelen
geluidloos
Een review schrijven over de HAIER HW70-BP1439

Geef je mening en maak kans op een aankoopbon van € 50

 
Terug