€ 534,00 Of
 

en betaal pas bij levering

Karakteristieken

  • Capaciteit: 8 kg

  • Max. zwiersnelheid: 1600 Tr/min

  • Energieklasse: A+++

Diensten en Garantie

2 jaar wettelijke garantie

Geldig voor alle producten

Levering aan huis

Wij leveren je toestel gratis bij je thuis in heel België.

Gratis
Aansluiting

Wij sluiten je toestel gratis aan op een bestaande en aangepaste installatie.

Gratis
Terugname oud toestel

Wij nemen je oude toestel gratis mee voor recyclage.

Gratis
Service Plus Garantie

Geniet 5 jaar lang zorgeloos van je wasmachine

€ 119,00
Koop nu
Toegevoegd
Dit zeggen onze specialisten over de

Robuust, duurzaam en stil

  • Geef uw kleding de zorg die ze verdient met deze Whirlpool FSCR 80621 Supreme Care-wasmachine.
  • Zeer stil: geniet van rust en stilte terwijl uw wasmachine het werk doet. Dankzij de innovatieve ZENTechnology is deze Supreme Care extra stil.
  • SoftMove-trommel: de wasmachine kiest de beste instellingen voor uw was dankzij aangepaste trommelbewegingen.
  • Startuitstel: programmeer uw Whirlpool-wasmachine tot 12u op voorhand zodat u bijvoorbeeld ook ís nachts kunt wassen.
  • Fuzzy logic: uw wasmachine maakt u het leven extra gemakkelijk. Fuzzy logic analyseert wat u wilt wassen en kiest het meest geschikte programma.
  • Energieklasse A+++:†de Whirlpool FSCR 80621 Supreme Care respecteert het milieu en houdt rekening met uw budget.
  • FreshCare: na het einde van het programma blijven uw kleren lekker fris dankzij FreshCare. Uw kleren worden na het programma nog even rondgedraaid.
Accessoires voor de WHIRLPOOL FSCR 80621 Supreme Care
MUST HAVES
€ 69,99
€ 9,99
€ 29,99
€ 69,99

Onze selectie Accessoires was / droog / vaatwas

€ 19,99
€ 9,99
€ 14,99
€ 99,99
Technische specificaties van
Capaciteit 8 kg
Max. zwiersnelheid 1600 Tr/min
Energieklasse A+++
Uitgestelde start- of eindtijd Ja, tot 12u
Aanduiding resttijd
Type display Groot lcd-display met led-indicatoren
Beladingsherkenning Elektronisch
Binnenverlichting
Motor Direct Drive-inductiemotor
Snelle wasmiddelactivatie
Volledige uitschakeling einde progr.
Schuimdetectie
Dosering van het wasproduct Doseeradvies
Woolmark-gecertificeerd
Kort programma
Programma lage temperatuur
Handwasprogramma
Eco-programma
Stoomfunctie
Overzicht programma's Cashmere, Sport, Jeans, Baby items, Mini Load
Functie inkorting programma
Antivlekkenfunctie
Warmwateraansluiting
Antilekbeveiliging Dubbele beveiliging (kuip + darm)
Kinderslot
Plaats deurscharnieren Links
Afwerking kuip Synthetisch
Connected toestel
Bijzonderheden ZenTechnology
Zwierresultaat A
Energieverbruik 196 kWh/jaar
Energiekost 60.76 euro/jaar
Waterverbruik/jaar 9900 liter
Ecocheques aanvaard Ja, in de winkel
Geluidsniveau wassen 49 dB
Geluidsniveau zwieren 72 dB
Afmetingen (hxbxd) 85 x 59.5 x 61 cm
Gewicht 80.0 Kg
Vanden Borre-code 8716226
Wat zeggen onze klanten over de WHIRLPOOL FSCR 80621 Supreme Care
4,7

4,7 op 5 | 30 Reviews

Stil

4,8 op 5

Programmakeuze

4,4 op 5

Wasresultaat

4,9 op 5

Gemakkelijk te laden

4,9 op 5

Gemakkelijk te bedienen

4,4 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

4,6 op 5

5,0

Stil

Programmakeuze

Wasresultaat

Gemakkelijk te laden

Gemakkelijk te bedienen

Prijs/kwaliteit verhouding

Whirlpool FSCR 8O621 SUPREME CARE
Anne-Marie Vrouw, 65 jaar of ouder, Nieuwe gebruiker 09-07-2019
Een zeer geslaagde aankoop! Gebruiksvriendelijk en heel stil. Een topper!
5,0

Stil

Programmakeuze

Wasresultaat

Gemakkelijk te laden

Gemakkelijk te bedienen

Prijs/kwaliteit verhouding

topmachine voor goede prijs
wim Man, 50-64 jaar, Gevorderde gebruiker 02-05-2017
eerlijk gezegt voor deze prijs toch wel een zeer goede wachmachine super stil snel degelijk echt een aanrader voor mensen met een kleine beurs ook nog een mooi om te zien en super gemakelijk ook en ik ben bij van den borre super goed en netjes geholpen ik zal voortaan als ik iets nodig heb bij hun blijven kopen
4,0

Stil

Programmakeuze

Wasresultaat

Gemakkelijk te laden

Gemakkelijk te bedienen

Prijs/kwaliteit verhouding

WHIRLPOOL FSCR 80621 Supreme Care
12-03-2017
Moderne machine met veel mogelijkheden. Bediening is even wennen tov. oude machine, maar is erg intuitief. Aangezien we veel met zelfde programma werken, is geheugen voor vorig programma handig, zodat we niet telkens alle parameters opnieuw moeten instellen. Door grote(re) inhoud (tov. vorige machjine) is weekendwas sneller gedaan. Zen-technolgie (stille aandrijving) was niet echt een must voor ons (maar gelijkaardige machine zonder deze optie was niet direct verkrijgbaar op de markt); is echter wel mooi meegenomen Zeker aan te bevelen.
Voordelen
aandudiing energieverbruik, veel programmamogelijkheden, geheugen laatste programma, inhoud (8kg)
Nadelen
relatief hoge meerprijs voor stille zen-techn.
5,0

Stil

Programmakeuze

Wasresultaat

Gemakkelijk te laden

Gemakkelijk te bedienen

Prijs/kwaliteit verhouding

Prima toestel
05-03-2017
Iets meer betaald om een stil toestel te hebben en dat is het zeker. Door de grote deur passen mijn wasmanden minder goed voor de deur maar dat went wel. Aangename bedieningsdisplay.
5,0

Stil

Programmakeuze

Wasresultaat

Gemakkelijk te laden

Gemakkelijk te bedienen

Prijs/kwaliteit verhouding

Chris Vrouw, 50-64 jaar, Nieuwe gebruiker 15-01-2017
superstille wasmachine. nieuw bedieningspanel, dus wel eerst de handleiding lezen. De speciale programma's zijn een troef. Klein minpuntje: het eco programma duurt te lang.
5,0

Stil

Programmakeuze

Wasresultaat

Gemakkelijk te laden

Gemakkelijk te bedienen

Prijs/kwaliteit verhouding

Aan te raden wasmachine
Ilse Vrouw, 50-64 jaar, Nieuwe gebruiker 24-12-2016
Dit is een zeer goede wasmachine met grote trommel, gebruiksvriendelijke bediening en tevens erg stil. De kledij komt er na het centrifugeren op 1600 toeren bijna droog uit. Prima!
4,0

Stil

Programmakeuze

Wasresultaat

Gemakkelijk te laden

Gemakkelijk te bedienen

Prijs/kwaliteit verhouding

Goed toestel
Bart Man, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 21-11-2016
Het is een stil toestel. Het programma kiezen vraagt wat leeswerk id handleiding, maar daarna wijst alles zichzelf uit. Alles wordt ook steeds duidelijk op het display weergegeven. De vele opties maken het soms wel een beetje ingewikkeld, maar deze heb je waarschijnlijk ni allemaal nodig.
4,0

Stil

Programmakeuze

Wasresultaat

Gemakkelijk te laden

Gemakkelijk te bedienen

Prijs/kwaliteit verhouding

uitstekende wasmachine
Ria en Peter 04-11-2016
Ruime wastrommel en heel stil in de werking. Beetje aanpassing voor bediening van het toestel, maar dat went al na 2x wassen. Kortom, goed tot zeer goed product.
5,0

Stil

Programmakeuze

Wasresultaat

Gemakkelijk te laden

Gemakkelijk te bedienen

Prijs/kwaliteit verhouding

beste koop
Vrouw, 35-49 jaar, Gevorderde gebruiker 19-09-2016
na het lezen van andere reviews bij vanden borre besloot ik mij deze wasmachine aan te schaffen. Met een zťťr tevreden resultaat! ( dank aan de vorige review schrijvers) Het is even wennen aan een totaal ander manier van instellen van wasprogramma's, maar eigenlijk o zo makkelijk en eenvoudig. Het wijst zichzelf uit. Je kan ieder voorgesteld programma nog individueel wijzigen naar eigen voorkeur, qua temperatuur toerental zwieren en eventueel nog extra's toevoegen van extra vlekken of intensief spoelen of sneller wassen. Verder is deze machine uiterst stil, heeft een grote deuropening om vlot in en uit te laden en heeft een zeer praktische uitstel-knop om op persoonlijke timing je was te laten uitvoeren met een fresh care functie om je wasgoed fris te houden als ze niet direkt uit de machine kan worden gehaald.
5,0

Stil

Programmakeuze

Wasresultaat

Gemakkelijk te laden

Gemakkelijk te bedienen

Prijs/kwaliteit verhouding

Sofie Vrouw, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 16-09-2016
In het begin is het wat zoeken naar programmagebruik, maar na paar kleer gebruiken is dit al gauw duidelijk. Super stille machine, grote deur om te laden, handige doseerhulp, wasresultaat is super .. kortom hťťl tevreden, een aanrader.
Een review schrijven over de WHIRLPOOL FSCR 80621 Supreme Care

Geef je mening en maak kans op een aankoopbon van € 50