€ 29,99
创Prima wekker创
  • Bluetooth

  • Smartphone opladen via USB

  • Programmeer tot twee alarmtijden

  • Geen muurprojectie

Diensten en Garantie

2 jaar wettelijke garantie

Geldig voor alle producten

Levering aan huis 7 dagen op 7

Wij leveren je bestelling gratis bij jou thuis, 7 dagen op 7.

Gratis
Levering in afhaalpunt

Wij leveren je bestelling gratis in een afhaalpunt bij jou in de buurt.

Gratis
Click&Collect zonder voorschot (naargelang winkel)

Bestel je toestel via Click&Collect, zelfs zonder voorschot.

Gratis
Direct Replace Garantie

3 jaar omruiling bij panne

€ 8,00
Koop nu
Toegevoegd
Dit zeggen onze specialisten over de

Muse M-172BT

Op zoek naar een wekkerradio? Dankzij de Muse M-172BT word je wakker met het alarm of met je favoriete radiostation (20 preselecties).

Dubbele alarmtijden

De Muse M-172BT牋biedt je 2 alarmtijden: eentje voor jezelf en eentje voor je partner, bijvoorbeeld.牋

Snoozefunctie

Geraak je ' s morgens moeilijk wakker? Dan is de snoozefunctie van de Muse M-172BT爖eer handig.

Sleepfunctie

Zin om in te slapen terwijl je naar de radio luistert? Geen probleem, deze wekkerradio is voorzien van een sleepfunctie. Na een tijdje schakelt hij automatisch over naar de standbymodus.

Accessoires voor de MUSE M172BT
MUST HAVES
Beperkte stock
€ 6,99 € 7,99
Beperkte stock
Beperkte stock
€ 7,99 € 11,99
Beperkte stock
Technische specificaties van
Type Wekkerradio
Geluid Radio, alarm, bluetooth
Aantal alarmtijden Dubbel
Weekendstand
Oplopend alarm
Sleep-functie
Snooze-functie
FM-radio
AM-radio
DAB+ radio
Preselecties 20
Display Wit
Regelbare lichtsterkte scherm
Muurprojectie
Radiogestuurd
Audio-in (AUX)
Smartphone opladen via USB
Afspelen via USB
Bluetooth
NFC
Voeding Netstroom
Bijzonderheden Batterij voor geheugenfunctie (2 x AAA - niet bijgeleverd)
Uitvoering Zwart
Afmetingen (hxbxd) 6.5 x 19 x 7 cm
Vanden Borre-code 8665060
Wat zeggen onze klanten over de MUSE M172BT
3,6

3,6 op 5 | 25 Reviews

Kwaliteit van de weergave

4,1 op 5

Geluidskwaliteit

3,7 op 5

Ontvangst

3,8 op 5

Gebruiksgemak

4,2 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

4,0 op 5

Paul Man, 65 jaar of ouder, Nieuwe gebruiker 19-03-2020
Wat te kleine tekst bij uitleg. Soms ook niet gemakkelijk in te stellen.
4,0

Kwaliteit van de weergave

Geluidskwaliteit

Ontvangst

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

wekker radio eerste ervaring : matig tevreden
Ton Man, 65 jaar of ouder, Nieuwe gebruiker 06-03-2020
Het instellen van alarm en bluetooth functies is gecompliceerd. Ook de lichtsterkte na het dimmen is nog te sterk. Het geluid is goed voor het doel van deze radio.
5,0

Kwaliteit van de weergave

Geluidskwaliteit

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Prima wekker
06-09-2019
Prima wekker die niet te ingewikkeld is om in te stellen en een overduidelijke display heeft.
4,0

Kwaliteit van de weergave

Geluidskwaliteit

Ontvangst

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

op tijd wakker
carine Vrouw, 50-64 jaar, Nieuwe gebruiker 26-03-2019
even zoeken om alles in te stellen maar eens je het door hebt wel gebruiksvriendelijk
1,0

Kwaliteit van de weergave

Geluidskwaliteit

Ontvangst

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Must werkt gewoon niet
Aernout Man, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 25-02-2019
Het begint al met het instellen van de tijd. Lukt nauwelijks tot niet. Knopjes geven ofwel slecht contact. We hebben een kleiner toestel van muse met zelfde probleem omgeruild voor groter. Dat was geen verbetering. Absoluut niet kopen.
1,0

Kwaliteit van de weergave

Geluidskwaliteit

Ontvangst

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Ruis
08-02-2019
Deze wekker heeft ook positieve punten, maar de voortdurende ruis is heel erg storend. Ik kocht dit toestel omdat mijn oud toestel begon te ruisen maar deze is erger!
Nadelen
ruis
4,0

Kwaliteit van de weergave

Geluidskwaliteit

Ontvangst

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

MUSE M172BT, daar wordt je wakker van
Marie Vrouw, 50-64 jaar, Nieuwe gebruiker 11-09-2018
De MUSE M172BT is een wekkerradio met een super akelig wek-geluid, net goed als je onmiddellijk uit bed wel. Een dag dat je rustig wil starten en 't nieuws van de dag wil horen bij 't ontwaken, makkelijk in te stellen. Ook 'wek-uur eenvoudig in te stellen (je kan 2 tijdstippen invoeren: bvb. 1ste wek met radio en 2de wek met belgeluid ...). Goed toestel, we zijn tevreden.
1,0

Kwaliteit van de weergave

Geluidskwaliteit

Ontvangst

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Zeer slechte ontvangst en geluid werkt niet goed
Katleen Vrouw, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 10-06-2017
Op het eerste moment dat ik deze uitpakte dacht ik: 'Dit wordt een topper!' Maar dat gedacht veranderde zeer snel! Ik had hem gekocht omdat de verkoper beweerde dat het een goed geluid had en een goede ontvangst maar dat bleek flauwe kul te zijn! Toen ik de radio opzette kwam er heel de tijd een tikkend geluid uit. Na de FM-post te veranderen was het nog steeds even erg! Ik ben zeer ontevreden! Als ik het product weer ga terug brengen bij vandenborre ben ik het waarschijnlijk kwijt voor een paar weken!
Voordelen
display
Nadelen
geluid, fm-verbinding
1,0

Kwaliteit van de weergave

Geluidskwaliteit

Ontvangst

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Jan Man, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 07-02-2017
Ruis op luidspreker, zowel radio als via Bluetooth Led display verlicht de ganse slaapkamer
Voordelen
usb lader ge飊tegreerd, design
Nadelen
led display verlicht de ganse kamer, povere geluidskwaliteit
4,0

Kwaliteit van de weergave

Geluidskwaliteit

Ontvangst

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Compact maar veelzijdig, mooie prijs-kwaliteit
Ellen Vrouw, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 07-02-2017
Ik kocht deze wekker omdat ik op zoek was naar een display dat volledig gedimd kon worden. En dat is bij deze het geval. Je hebt 3 standen in het display: felle weergave (de wekker zoemt dan wel lichtjes), gedimd, en volledig uit. Dit was de doorslaggevende factor in de goedkope aankoop. Ander pluspunt is dat je de wekkerradio ook als bluetooth speaker kunt gebruiken en dus ook gewekt kunt worden met je favoriete muziek via vb je GSM die je bovendien ook via de wekkerradio per USB kunt opladen. Je kunt 2 wektijden instellen. Verder is er ook een snoozeknop. De radio kan je digitaal instellen en zoekt automatisch de frequentie met de beste ontvangst. Kortom: tof compact toestelletje met veel mogelijkheden voor een kleine prijs.
Voordelen
2 wektijden, compact modern design, oplaadmogelijkheid gsm of andere via usb, bluetooth connectie, volledig verduisterd display
Nadelen
zoemt wanneer het display op sterkste staat
Een review schrijven over de MUSE M172BT

Geef je mening en maak kans op een aankoopbon van € 50

 
Terug