Hoe een vitrokeramisch fornuis kiezen ?

Esthetisch, makkelijk te onderhouden, perfecte beheersing van de warmte. Keukens blijven evolueren! Met de vitrokeramische fornuizen haalt u ergonomie en efficiëntie in huis... en uw gerechten worden er alleen maar smakelijker van!

Betere controle

Deze fornuizen vormen een voordelig vervangmiddel voor elektrische fornuizen doordat vitrokeramische kookzones flexibeler zijn dan elektrische.
Deze kookzones bieden dezelfde kwaliteitsvolle opwarming en perfecte beheersbaarheid van de warmte als gasbranders.

Meer vrijheid

Multifunctioneel koken en reiniging met pyrolyse, elektronische programmaregeling, enz. Met zijn elektrische oven gebruikt u het beste dat de techniek te bieden heeft. Uw gerechten worden verfijnder en smaakvoller, terwijl uw levenskwaliteit verbetert en u bekend zal staan voor uw uitstekende kookkunst!

Inductie

"Er wordt steeds meer met inductie gekookt. Inductieplaten zijn erg gebruiksvriendelijk; u kunt onmiddellijk overschakelen van een sterk vuur naar een laag vuur.
Bovendien zijn deze platen zuinig aangezien de geproduceerde warmte uitsluitend in de pan wordt verspreid. Geen energieverspilling meer!"

Bak- en braadopties

"U beschikt over twee opties.
> De traditionele oven met ""natuurlijke convectie"" biedt een uitstekend warmtevermogen, ideaal voor het braden van rood vlees of gevogelte.
> De ""multifunctionele"" oven bevat ook nog een heteluchtfunctie. Deze laat toe het braadproces af te stemmen op de bereiding.
> Een taart vereist bijvoorbeeld meer warmte onderaan voor een krokante bodem en minder warmte bovenaan om de appels lichtjes goudbruin te bakken.
> Deze functie is ideaal om verschillende gerechten tegelijkertijd te bereiden zonder gevaar voor geuroverdracht.
>Tot slot vermindert de heteluchtfunctie vetspatten en is de voorverwarmingstijd korter dan bij traditionele ovens.
> Natuurlijke convectie vergt een voorverwarmingstijd van 15 tot 20 minuten op 250癈. Voorverwarmen is voor bereidingen met hete lucht niet nodig."

Reinigingsmogelijkheden

Kip, lamsgebraad... u wil kokkerellen zonder u zorgen te maken over de schoonmaak? Manueel schoonmaken is erg vervelend. Daarom kunt u nu ook kiezen tussen twee systemen die uw het leven aanzienlijk makkelijker maken.
> Ovens met katalyse zijn zelfontvettend. De ovenwanden uit microporeus email breken het vet af. U hoeft alleen nog maar de verkoolde restjes af te vegen met een spons.
> Ovens met pyrolyse zijn zelfreinigend. De ovenwanden worden uitgevoerd in speciaal email dat tot 500癈 kan verdragen, bij welke temperatuur vuil en vet volledig worden verkoold.

Straalbranders

Straalbranders zijn uitgerust met 殚n of meerdere elektrische weerstanden in spiraalvorm en zijn ideaal voor alle soorten stoofpot of het bereiden van grote hoeveelheden.

Halogeenbranders

Zij kunnen de temperatuur erg snel doen stijgen.
Roosteren, snelle bereidingen, water aan de kook brengen ... al uw kleine bereidingen zijn klaar in een mum van tijd.

Inductiezones

Deze gelijken sterk op vitrokeramische kookplaten. Het enige verschil is dat bij inductieplaten enkel warmte wordt geproduceerd indien een pot of pan op de kookplaat staat. De veiligheid is dus optimaal.
Als er geen pot of pan op de kookplaat staat, wordt de kookzone niet warm. Als u de pan wegneemt, schakelt de kookplaat zichzelf automatisch uit.

Hoe kunt u energie besparen?

Om minder energie te verbruiken kunt u de pyrolysefunctie inschakelen zodra uw gerecht klaar is. Door de nog aanwezige warmte zal de temperatuur sneller stijgen.

Kan ik je helpen ?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters