Hoe een digitale fotokader kiezen?

U heeft geen computer en wenst enkel uw foto's te bekijken? Of stapelen uw foto's zich alleen maar op in uw pc, zonder dat u er iets mee doet? Varieer de herinneringen die u toont volgens uw wensen en geniet van uw foto's!

Het is zo eenvoudig...

De fotokader is voor iedereen, zowel voor mensen die geen pc hebben als voor mensen die goed uitgerust zijn. Het idee is om in alle eenvoud van uw foto's te genieten . Sommige modellen hebben ingebouwde luidsprekers en kunnen dus ook filmpjes afspelen die u met uw fototoestel heeft opgenomen. Met de afstandsbediening kunt u doorheen de foto's bladeren, een diavoorstelling instellen, en zelfs een timer instellen (als uw model uitgerust is met een ingebouwde klok).

Hoe kunt u uw foto's weergeven?

Er bestaan verschillende opties om uw foto's weer te geven:

  • Neem de geheugenkaart uit uw fototoestel en schuif ze in de fotokader (Kijk goed na of de fotokader compatibel is met het formaat van de geheugenkaart van uw fototoestel). In het algemeen aanvaarden de fotokaders verschillende types geheugenkaarten.
  • Als uw fotokader over een USB poort beschikt, kunt u uw USB stick aansluiten om zo de foto's te bekijken die erop staan.
  • Als uw foto's op uw PC opgeslagen zijn, kiest u best voor een fotokader met intern geheugen. U kunt dan de USB kabel gebruiken om uw foto's te importeren en op te slaan op het interne geheugen. Als zowel de fotokader als de de PC draadloos zijn, is het principe hetzelfde (maar dan wel zonder kabel natuurlijk)

De modellen met een intern geheugen laten u ook toe albums te creëren en uw foto's te klasseren op uw digitale fotokader!

De beste schermgrootte

De schermgroottes variëren tussen 14 en 28 cm. Om u een referentiepunt te geven: een fotokader met een schermdiagonaal van 17,8 centimeter (7 inch) geeft een foto weer van 10x15. Er bestaan verschillende schermresoluties: 640x480, 800x600 en 1024x768. Hoe hoger de resolutie, hoe meer detail u ziet op de foto. Opgelet! Uw foto's moeten in een goede resolutie getrokken zijn voor een optimale weergave.

Bekijk ook uw filmpjes

U kunt ook filmpjes maken met uw fototoestel? Kies dan voor een fotokader met ingebouwde luidsprekers! U kunt ook diavoorstellingen bekijken met muziek, uw MP3's beluisteren...

Een groot scherm

Foto's in groot formaat bekijken is leuker. Dankzij de recentere fototoestellen met 10 miljoen megapixels of meer, kunt u uw foto's in groot formaat weergeven. Opgelet voor de resolutie: zowel wanneer u de foto neemt als bij de keuze van uw digitale fotokader. Hoe hoger de resolutie, hoe beter de weergave!

Bekijk de fotokaders met een groot scherm

Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters