Winkelwagen
Leveringskosten: Gratis
Totaal: -
Afrekenen

SAMSUNG NQ 50 J 3530 BS/EF

Levering mogelijk vanaf 23.09.24 (€ 19,00)

€ 319,00  € 499,00
Of - Simulatie
Let op, geld lenen kost ook geld.

Grote deuk rechterkant

Zeer kleine deuk bovenkant

Verpakking beschadigd

Vanden Borre installeert ook je tweede keuze toestel op maat (klik hier voor meer info). En om een afspraak te maken? Stuur een mail naar webshop@vandenborre.be na je bestelling

Dit toestel is uniek en wordt toegewezen aan de eerste klant die de bestelling ervan afrondt.

Technische specificaties

Type Combi microgolfoven
Inhoud oven 50 l
Temperatuurbereik oven 40 - 230 °C
Aantal vermogens microgolf 6
Maximum vermogen microgolfoven 800 W
Vermogen grill 2500 W
Display
Klok
Kinderbeveiliging
Stoomschotel Bijgeleverd
Crispschotel Niet beschikbaar
Telescopische rails
Draaiplateau
Grill Grote grill
Inverter-technologie
Speciale functies Uitgestelde eindtijd
Stoomfunctie
Ontdooifunctie
Uitschakelbaar draaiplateau Geen draaiplateau
Voorgeprogrammeerde recepten
Automatische kookprogramma's
Snelstarttoets
Elektrische spanning 220 V
Type deur Neerklapbaar
Bediening Elektronisch
Bijzonderheden -
Ecocheques aanvaard
Kleur Inox
Beschikbaar in andere kleur
Afmetingen (HxBxD) 45.4 x 59.5 x 57 cm
Afmetingen nis (HxBxD) 44.6 - 45 x 56.4 - 56.8 x 55 cm
Bijgeleverde accessoires Bakplaat en rooster
Vanden Borre-code 20090815 - 8701407 - 75
Inhoud oven

Inhoud van de oven bij een oven of fornuis verwijst naar de beschikbare ruimte binnenin de oven waarin je voedsel kunt bereiden. Deze maat wordt meestal uitgedrukt in liters en geeft aan hoeveel ruimte er is voor het plaatsen van bakplaten, bakvormen en ander kookgerei.

Met andere woorden, als je bijvoorbeeld leest dat een oven een inhoud van 60 liter heeft, betekent dit dat de binnenruimte van de oven 60 liter aan voedsel kan bevatten. Dit is handig om te weten wanneer je grotere gerechten wilt bereiden of meerdere items tegelijk wilt bakken.

De inhoud van de oven is een belangrijk kenmerk, vooral als je regelmatig grote maaltijden bereidt. Het helpt je bij het inschatten van de capaciteit van de oven en of deze geschikt is voor jouw kookbehoeften.

Temperatuurbereik oven

Het "temperatuurbereik" van een oven verwijst naar de reeks temperaturen waarbinnen de oven effectief kan functioneren. Het geeft aan wat de laagste en hoogste temperaturen zijn waartussen de oven ontworpen is om te werken.

Bijvoorbeeld, als je het temperatuurbereik van een oven bekijkt, zou het aangeven welke temperaturen het kan bereiken tijdens het bakken, braden of grillen van voedsel. Het minimum geeft aan hoe laag de oven kan worden ingesteld, terwijl het maximum de hoogste temperatuur aangeeft die de oven kan bereiken.

Het is belangrijk om het temperatuurbereik te begrijpen om ervoor te zorgen dat je de oven op de juiste manier gebruikt voor verschillende soorten koken. Het kan variëren afhankelijk van het type oven en het doel ervan, bijvoorbeeld conventioneel bakken, grillen of hetelucht.

Aantal vermogens microgolf

Een microgolfoven heeft eigenlijk verschillende vermogensniveaus die we kunnen selecteren. Stel je voor dat deze vermogensniveaus als de 'intensiteit' van de microgolven fungeren.

Wanneer je bijvoorbeeld voedsel wilt verwarmen, kun je het vermogensniveau aanpassen afhankelijk van wat je nodig hebt. Een lager vermogensniveau wordt vaak gebruikt voor ontdooien of langzaam verwarmen, terwijl een hoger vermogensniveau handig is als je snel iets wilt opwarmen.

Met deze instelbare vermogensniveaus heb je eigenlijk controle over hoe krachtig de microgolfoven de voedselbereiding uitvoert. Het is als het hebben van verschillende standen op je fornuis, maar dan specifiek afgestemd op de microgolfoven. Het biedt flexibiliteit in het bereiden van voedsel op basis van jouw behoeften en de aard van het gerecht dat je wilt klaarmaken.

Display

Het hebben van een display op je elektronische apparatuur, zoals smartphones, camera's, laptops of andere digitale apparaten, biedt verschillende voordelen:

  1. Visuele Informatie: Het display geeft visuele informatie weer, zoals tekst, afbeeldingen, video's, en meer. Hierdoor kun je gemakkelijk toegang krijgen tot informatie en de status van het apparaat controleren.
  2. Gebruikersinterface: Het display fungeert als de gebruikersinterface van het apparaat. Via het scherm kun je navigeren, instellingen wijzigen en interactie hebben met de functies van het apparaat.
  3. Multifunctionaliteit: Een display maakt multifunctionaliteit mogelijk. Hetzelfde apparaat kan verschillende taken uitvoeren, en het display past zich aan om de relevante informatie en bedieningselementen weer te geven.
  4. Feedback: Het scherm geeft directe feedback over de acties die je uitvoert. Dit is essentieel voor het begrijpen van wat er gebeurt en het nemen van vervolgstappen.
  5. Entertainment: Voor apparaten zoals smartphones, tablets en laptops biedt het display de mogelijkheid om entertainment te leveren, zoals het bekijken van video's, spelen van games en browsen door afbeeldingen.
  6. Personalisatie: Met een display kun je de weergave vaak aanpassen en personaliseren, bijvoorbeeld door achtergronden te wijzigen, thema's toe te passen of de lay-out aan te passen.
  7. Informatie in Realtime: Het display geeft informatie in realtime weer, waardoor je direct toegang hebt tot updates, meldingen en actuele gegevens.

Kortom, een display vergroot de functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid van elektronische apparatuur door visuele interactie en directe toegang tot informatie mogelijk te maken.

Klok

Een klok op je toestel hebben is echt handig. Het stelt je in staat om snel en gemakkelijk de tijd te checken zonder dat je apart een klok hoeft te zoeken. Of je nu aan het koken bent, aan het werk bent of gewoon ontspant, het hebben van een klok op je toestel zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de tijd. Het maakt het plannen van je dag eenvoudiger en helpt je om deadlines te halen. Kortom, het is een handige functie die je helpt om georganiseerd te blijven en je tijd efficiënt te beheren.

Kinderbeveiliging

Kinderbeveiliging bij elektrische apparaten zoals kookplaten, ovens en droogkasten is belangrijk omdat het helpt om kinderen veilig te houden. Hier zijn een paar eenvoudige redenen waarom het handig is:

Geen Onbedoelde Ongelukken:

  • Kinderen kunnen nieuwsgierig zijn en per ongeluk apparaten inschakelen of zich eraan branden. Kinderbeveiliging voorkomt dit, zodat kinderen zich niet per ongeluk bezeren.

Makkelijk voor Ouders:

  • Voor ouders betekent kinderbeveiliging minder zorgen maken. Ze kunnen dagelijkse taken uitvoeren zonder voortdurend bang te zijn dat er iets met hun kinderen gebeurt.

Geen Toegang tot Gevaarlijke Dingen:

  • Bijvoorbeeld, op een kookplaat kan kinderbeveiliging voorkomen dat kinderen de kookplaat aanzetten en zichzelf verwonden.

Volgens de Regels:

  • Apparaten met kinderbeveiliging voldoen aan regels en normen, waardoor ze veilig zijn voor gezinnen.

Kort gezegd, kinderbeveiliging maakt het thuis veiliger voor kinderen en geeft ouders minder zorgen.

Crispschotel

Wanneer je voedsel op de crispschotel plaatst en de grillfunctie van de magnetron gebruikt, wordt het voedsel blootgesteld aan intense hitte van bovenaf, waardoor het een knapperige textuur krijgt aan de buitenkant terwijl het nog steeds gaar wordt aan de binnenkant. Dit is handig voor gerechten zoals pizza, broodjes, en snacks die een knapperige korst vereisen. De crispschotel maakt het mogelijk om deze gerechten snel en gemakkelijk thuis te bereiden met behulp van de magnetron.

Telescopische rails

Telescopische rails bij een oven of koelkast bieden verschillende voordelen:

Gemakkelijke toegang:

  • Telescopische rails maken het mogelijk om ovenrekken of koelkastplanken soepel naar buiten te trekken. Dit vergemakkelijkt de toegang tot voedsel dat zich achterin bevindt, waardoor je gemakkelijk bij alle items kunt komen zonder dat je ver hoeft te reiken of de rest van de inhoud moet verplaatsen.

Veiliger koken:

  • Bij ovens kunnen telescopische rails ervoor zorgen dat je hete gerechten veilig uit de oven kunt halen. Je kunt het voedsel dichter bij je plaatsen zonder je handen te branden, omdat je het rek naar voren kunt trekken zonder jezelf bloot te stellen aan de hete binnenruimte.

Overzicht in de koelkast:

  • In een koelkast met telescopische rails kun je gemakkelijker een overzicht van de inhoud behouden. Het uitschuiven van de planken maakt het eenvoudiger om te zien welke producten beschikbaar zijn, waardoor het risico op vergeten of verspillen wordt verminderd.

Eenvoudig schoonmaken:

  • Telescopische rails vergemakkelijken het schoonmaken van de oven of koelkast. Je kunt de planken volledig naar buiten trekken, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot alle hoeken en gaten. Dit maakt het reinigen van lastig bereikbare plekken eenvoudiger.

Optimale benutting van de ruimte:

  • Door telescopische rails te gebruiken, kun je de beschikbare ruimte in de oven of koelkast beter benutten. Je kunt de ruimte achterin gemakkelijk bereiken en efficiënter gebruikmaken van de opbergruimte.

Over het algemeen dragen telescopische rails bij aan het gebruiksgemak, de veiligheid en de efficiëntie van het apparaat, of het nu een oven of koelkast is.


Draaiplateau

Het draaiplateau van een microgolfoven zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de warmte. Opgelet: een draaiplateau werkt niet met grote vierkante of ovale schotels. Wil je zulke schotels toch gebruiken? Kies dan voor een model waarvan je het draaiplateau kan blokkeren of voor een microgolfoven zonder draaiplateau. Die toestellen hebben een roterende microgolfantenne die de warmte perfect verspreidt en zo je gerechten optimaal verwarmt.

Grill

Sommige fornuizen of ovens zijn uitgerust met een handige grillfunctie. Deze functie is als een extra hulpmiddel waarmee je gerechten een lekker gegrild of knapperig laagje kunt geven.

Wanneer je de grillfunctie inschakelt, wordt de warmte van bovenaf gegenereerd. Dit zorgt ervoor dat de bovenkant van je gerechten gelijkmatig wordt gegrild, waardoor een smakelijke korst ontstaat. Het is geweldig voor gerechten zoals gegrilde kaas, ovenschotels, groenten en zelfs voor het bruinen van de bovenkant van bijvoorbeeld lasagne.

De grillfunctie voegt dus een extra dimensie toe aan het koken, waardoor je meer diversiteit hebt in de bereidingswijzen en texturen van je gerechten. Het is een handige feature voor de momenten waarop je dat knapperige en gegrilde effect wilt bereiken

Speciale functies

Speciale functies bij een elektrisch apparaat verwijzen naar extra mogelijkheden of eigenschappen die het apparaat onderscheiden van basisfuncties. Deze functies zijn ontworpen om de prestaties te verbeteren, het gebruiksgemak te vergroten of extra voordelen te bieden aan de gebruiker

Ontdooifunctie

De ontdooifunctie op een apparaat, zoals een vriezer of een magnetron, is een specifieke functie die is ontworpen om bevroren voedsel of andere ingevroren items geleidelijk te laten ontdooien. Deze functie is handig omdat het voorkomt dat voedsel wordt blootgesteld aan ongewenste temperatuurschommelingen die kunnen optreden bij snellere ontdooimethoden.

Bij vriezers kan de ontdooifunctie een gecontroleerd ontdooiproces starten om ijsvorming op de wanden en planken te verminderen. Hierdoor blijft de vriezer efficiënt werken en wordt de kwaliteit van bevroren voedsel behouden.

Bij magnetrons wordt de ontdooifunctie gebruikt om bevroren voedsel gelijkmatig te ontdooien. In plaats van het voedsel te verwarmen, past de magnetron de instellingen aan om een lagere intensiteit te gebruiken, waardoor het langzaam en gelijkmatig ontdooit zonder te koken.

Over het algemeen is de ontdooifunctie een handige toevoeging aan huishoudelijke apparaten, omdat het een gecontroleerd proces biedt dat de kwaliteit van voedsel behoudt en tegelijkertijd het gebruiksgemak vergroot.


Voorgeprogrammeerde recepten

Bij sommige ovens of multicookers zijn er voorgeprogrammeerde recepten beschikbaar. Dit betekent dat het apparaat al specifieke instellingen en kooktijden heeft voor bepaalde gerechten, zodat je ze eenvoudig kunt bereiden zonder zelf alle details in te stellen.

Deze voorgeprogrammeerde recepten zijn handig omdat ze:

  1. Gemak bieden: Je hoeft niet alle kookinstellingen handmatig in te voeren. Kies gewoon het gewenste voorgeprogrammeerde recept en het apparaat past automatisch de juiste temperatuur, kooktijd en andere instellingen toe.
  2. Tijd besparen: Het bespaart tijd en moeite omdat je niet elk detail van het kookproces hoeft te plannen. Dit is handig voor mensen die graag snel en efficiënt willen koken.
  3. Geschikt zijn voor specifieke gerechten: De voorgeprogrammeerde recepten zijn vaak afgestemd op populaire gerechten, zoals stoofschotels, soepen, stoofpotten, en meer. Dit maakt het koken van bepaalde gerechten toegankelijker, zelfs als je niet veel ervaring hebt.

Het gebruik van voorgeprogrammeerde recepten maakt het kookproces minder gecompliceerd en is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar gemak en efficiëntie in de keuken. Je kunt genieten van heerlijke maaltijden met minimale inspanning en maximale smaak.

Automatische kookprogramma's

Automatische bakprogramma's bij een oven zijn vooraf ingestelde kookinstellingen die zijn ontworpen om het bakproces te vergemakkelijken. Deze programma's zijn vaak geoptimaliseerd voor specifieke gerechten of voedselcategorieën, zoals brood, pizza, cake, gevogelte, enzovoort.

Wanneer je een automatisch bakprogramma selecteert, stelt de oven automatisch de juiste temperatuur, tijd en andere instellingen in die nodig zijn om het gekozen gerecht perfect te bereiden. Dit kan het koken voor jou vereenvoudigen, omdat je niet alle details hoeft in te stellen - je hoeft alleen maar het gewenste programma te kiezen en de oven doet de rest. Dit is handig voor mensen die minder ervaren zijn in koken of voor diegenen die graag gemakkelijk en snel willen koken.

Elektrische spanning

Voltage (spanning in het Nederlands) verwijst naar de elektrische potentiaalverschil tussen twee punten in een elektrisch circuit. Het wordt gemeten in volts (V). Het voltage geeft aan hoeveel elektrische energie per ladingseenheid beschikbaar is om elektrische stroom door een circuit te drijven.

In eenvoudige bewoordingen is voltage de kracht die de elektronen duwt om door een elektrisch circuit te bewegen. Een hogere spanning betekent meer elektrische potentieelenergie per lading, wat de stroom van elektronen vergemakkelijkt.

Bij het aanschaffen van elektronische apparaten is het belangrijk om op het voltage te letten, vooral bij zaken als adapters en opladers. Apparaten zijn ontworpen om te werken binnen een bepaald voltagebereik, en het is cruciaal om ervoor te zorgen dat het voltage van de voedingsbron overeenkomt met het vereiste voltage van het apparaat. Anders kan het apparaat beschadigd raken of niet goed functioneren.

Type deur

Elektrische toestellen kunnen verschillende soorten deuren hebben, afhankelijk van hun ontwerp en functionaliteit. Hier zijn enkele veelvoorkomende types deuren bij elektrische apparaten:

  1. Scharnierende deur: Dit is het meest traditionele type deur dat opengaat door middel van scharnieren aan de zijkant. Het kan naar links of naar rechts openen.
  2. Schuifdeur: Een schuifdeur opent horizontaal door naar links of rechts te schuiven. Dit type deur is handig in situaties waar ruimte aan de zijkanten beperkt is.
  3. Glazen deur: Een deur met glaspanelen biedt zicht op de inhoud van het apparaat zonder de deur te openen. Dit is vaak te vinden bij ovens, koelkasten en andere apparaten.
  4. Neerklapbare deur: Een deur die naar beneden klapt, is handig wanneer er beperkte ruimte boven het apparaat is. Het opent naar voren en klapt omlaag.
  5. Zijdelingse opening: Sommige apparaten hebben deuren die zijwaarts openen, wat handig kan zijn in krappe ruimtes. Dit type deur opent langs de zijkant van het apparaat.
  6. Uittrekbare deur: Bij sommige ovens en magnetrons kan de deur uittrekken, waardoor gemakkelijke toegang tot de binnenkant mogelijk is.
  7. Dubbele deuren: Grote koelkasten en diepvriezers hebben soms dubbele deuren, zodat je slechts een deel van het apparaat hoeft te openen om toegang te krijgen tot specifieke compartimenten.

De keuze van het deontwerp hangt vaak af van de functionaliteit van het apparaat en de beschikbare ruimte in de keuken of de omgeving waarin het apparaat wordt geplaatst.

Bediening

Manuele bediening" verwijst naar het handmatig aanpassen of regelen van een apparaat of systeem met behulp van fysieke knoppen, hendels, draaiknoppen of andere handmatige bedieningselementen. Het betekent dat de gebruiker direct en fysiek invloed uitoefent op de instellingen of functies van het apparaat.

"Elektrische bediening" daarentegen houdt in dat het apparaat wordt aangestuurd door elektrische of elektronische componenten. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren via digitale displays, aanraakschermen, afstandsbedieningen of andere elektrische interfaces. In plaats van fysieke inspanning te leveren, maakt elektrische bediening gebruik van elektrische signalen om het apparaat aan te sturen.

De keuze tussen manuele of elektrische bediening hangt vaak af van persoonlijke voorkeuren, het type apparaat en de gewenste mate van precisie en gemak. Sommige mensen geven de voorkeur aan de tastbare feedback van fysieke knoppen, terwijl anderen de voorkeur geven aan de moderne en geavanceerde functies die elektrische bediening biedt.

Bijzonderheden

Extra details vertellen je wat meer over het apparaat, dingen die je niet in de kenmerkenlijst ziet staan. Denk aan extra accessoires, speciale technologieën, en andere handige snufjes.

Ecocheques aanvaard

"Ecocheques aanvaard": Een aanduiding dat ecocheques worden geaccepteerd als betalingsmiddel, zowel in de winkel als bij de levering.


Ecocheques zijn bedoeld voor de aanschaf van ecologische en duurzame producten of diensten, waardoor je milieubewuste keuzes kunt maken bij je aankopen, of je nu direct in de winkel koopt of kiest voor thuislevering.

Kleur

De kleur van een toestel of accessoire draagt bij aan de algehele uitstraling en kan variëren van klassiek zwart of wit tot levendige kleuren,waardoor gebruikers een persoonlijke touch aan hun gebruiksapparatuur kunnen geven.

Beschikbaar in andere kleuren

"Beschikbaar in andere kleuren" houdt in dat het elektrische apparaat verkrijgbaar is in verschillende kleurvarianten. Dus, als je bijvoorbeeld een elektrisch apparaat ziet met deze vermelding, betekent het dat je de mogelijkheid hebt om het in diverse kleuren te kiezen.

Afmetingen (HxBxD)

Afmetingen refereren simpelweg aan de lengte, breedte en hoogte van een apparaat. Waarom zijn ze van belang? Nou, ze bepalen hoeveel ruimte het apparaat in beslag neemt in je huis of kantoor. Het is praktisch om ervoor te zorgen dat het apparaat past waar je het wilt hebben. Daarnaast spelen afmetingen een rol in de gebruiksvriendelijkheid, esthetiek en logistiek van het apparaat. Het is dus best een belangrijk aspect om in overweging te nemen bij het kiezen van je toestel.

Afmetingen nis (HxBxD)

De term "nisafmetingen" bij een inbouwtoestel verwijst naar de afmetingen van de uitsparing of ruimte waarin het toestel wordt ingebouwd. Het is essentieel om op deze afmetingen te letten om ervoor te zorgen dat het inbouwtoestel naadloos past en correct kan worden geïnstalleerd.

Bij het selecteren van een inbouwtoestel moet je op de volgende nisafmetingen letten:

  1. Hoogte, Breedte en Diepte: Meet de hoogte, breedte en diepte van de beschikbare nis of uitsparing in je keuken of ander inbouwgebied. Zorg ervoor dat het inbouwtoestel binnen deze afmetingen past.
  2. Inbouwsysteem: Let op het type inbouwsysteem dat wordt gebruikt voor het specifieke toestel (bijvoorbeeld een inbouwoven, vaatwasser of koelkast). Sommige inbouwtoestellen hebben mogelijk een ander systeem nodig, zoals een schuifsysteem of een deursysteem.
  3. Luchtventilatie: Controleer of er voldoende ruimte is voor luchtventilatie rondom het inbouwtoestel. Dit is belangrijk voor een optimale werking en voorkomt oververhitting.

Door nauwkeurig op de nisafmetingen te letten, voorkom je problemen bij de installatie en zorg je ervoor dat het inbouwtoestel goed past in de beschikbare ruimte. Het is altijd raadzaam om de handleiding van het inbouwtoestel te raadplegen voor specifieke aanwijzingen met betrekking tot nisafmetingen en installatievereisten.

Bijgeleverde accessoires

"Bijgeleverde accessoires" verwijst naar extra items, naast het hoofdproduct, die samen met het product worden meegeleverd.

Deze accessoires zijn bedoeld om de functionaliteit of het gebruik van het hoofdproduct te verbeteren en kunnen variëren afhankelijk van het type product.