THOMSON MILLESIME 120BK

Gratis levering mogelijk vanaf 24.09.20

€ 399,00  € 599,00

grote deuk voorkant

grote deuk rechterkant vooraan

verpakking beschadigd

Dit toestel is uniek en wordt toegewezen aan de eerste klant die de bestelling ervan afrondt.

Technische specificaties

Type wijnkast Wijnklimaatkast
Aantal temperatuurzones 1
Inhoud (zonder flessenroosters) 120 flessen (0,75l)
Type deur Volle deur
Energieklasse A
Energieverbruik 157 kWh/jaar
Omgevingstemperatuur 10 à 32
Regelbare temperatuur Ja, elektronisch
Binnentemperatuur 5 à 22
Aantal compartimenten 1
Weergave ingestelde temperatuur Ja, via display
Binnenverlichting
Plaats deurscharnieren Rechts
Omkeerbare deur
Deur met slot
Deuralarm
Temperatuuralarm
Bedieningspaneel Met tiptoetsen
Kinderbeveiliging
Geschikt voor onverwarmde ruimte
Wijnregister
Geluidsniveau 39 dB
Koolstoffilter
Flessenroosters In inox
Aantal leggers (vast en verwijderbaar) 3
Aantal uitschuifbare leggers 0
Kleur Inox
Hoogte 141.2 cm
Klimaatklasse SN
Ecocheques aanvaard
Afmetingen (hxbxd) 141.2 x 59.5 x 59 cm
Gewicht 51.0 Kg
Vanden Borre-code 20080966 - 8576505 - 39
Garantie 2 jaar
Type wijnkast

Wijnbewaarkasten: om je wijnen op een ideale keldertemperatuur te laten rijpen.

Wijnklimaatkasten: dankzij de temperatuurzones kan je de verschillende soorten wijn op hun juiste degustatietemperatuur brengen. Bij grote modellen kan je soms in het midden van de wijnkast wijn langere tijd laten rijpen aan keldertermperatuur.

Polyvalente wijnkoelers: zij kunnen ofwel wijn langere tijd bewaren om ze te laten rijpen, ofwel wijn op de ideale serveertemperatuur brengen. Aan jou de keuze!

Aantal temperatuurzones

Naargelang het toestel kan je 1 of meerdere temperaturen creëren in de wijnkast.

Wens je verschillende soorten wijnen op de juiste drinktemperatuur brengen, of wil je een aantal wijnflessen laten rijpen en andere flessen op drinktemperatuur brengen, dan heb je meerdere temperatuurzones nodig.

Toestellen met 1 temperatuurzone brengen, naar gelang het model, enkel al je wijn op éénzelfde drinktemperatuur of laten ze rijpen op keldertemperatuur (10 - 14 °C).

Inhoud (zonder flessenroosters)
De capaciteit van een wijnkast wordt bepaald door het aantal flessen dat erin past (zonder de roosters). Een fles bordeaux van 0,75 liter is de maatstaf. Voeg je roosters toe, dan kan je natuurlijk minder flessen in je wijnkast bewaren. Kies dus voor een voldoende ruim model. Een wijnkast kan tussen 6 en 300 flessen stockeren.
Type deur

Inbouw wijnkasten beschikken over verschillende soorten deuren.


Er zijn volledig glazen deuren, waardoor je meteen ziet welke flessen wijn je in huis heeft. Zo kun je ook wijnen mooi aan je gasten presenteren. Bepaalde glazen deuren zijn bovendien uitgerust met een UV-filter, zodat het licht de aroma's van de wijn niet kan beïnvloeden.


Daarnaast zijn er op bestelling ook wijnkasten voor deur-op-deur-montage. Net zoals bij sommige inbouwkoelkasten wordt hier je keukenpaneel rechtstreeks op de deur van de wijnkast gemonteerd. Eens gesloten is de wijnkast niet meer zichtbaar.

Energieklasse
Sinds 2010 is er in de hele Europese Unie een vernieuwd uniform energielabel. Dit nieuwe label is eenvormig voor alle apparaten in een bepaalde categorie (bv. wijnkasten, koelkasten…) zodat u gemakkelijk het energieverbruik van verschillende toestellen kunt vergelijken.
Omgevingstemperatuur
De omgevingstemperatuur is de temperatuur die heerst in de ruimte waar het toestel staat. 
Regelbare temperatuur
Het is mogelijk de binnentemperatuur van de wijnkoeler in te stellen tussen de 5° en de 18°C. Sommige toestellen laten je toe een temperatuur tussen de 5° en de 20° in te stellen. De ideale temperatuur om wijn te laten rijpen situeert zich tussen de 10° en de 14°C.
Aantal compartimenten

Met een wijnkelder met meerdere compartimenten kan je heel precies meerdere binnentemperaturen instellen. Zo kunnen 2 verschillende soorten wijn (of 3 volgens de modellen) op hun ideale drinktemperatuur worden gebracht.

Bij sommige toestellen kan je zelfs een aantal flessen voor langere tijd bewaren om ze te laten rijpen en tegelijkertijd één of twee soorten wijn op hun juiste proeftemperatuur brengen.

Omkeerbare deur
Bij een omkeerbare deur kunt u de draairichting van de deur aanpassen.
Temperatuuralarm
Een temperatuuralarm verwittigt je via een geluidssignaal of lampje wanneer er een abnormale temperatuurstijging is.
Geschikt voor onverwarmde ruimte
De winterfunctie activeert een klein elektrisch verwarmingselement, als de omgevingstemperatuur van de ruimte waarin de wijnkoeler zich bevindt, lager wordt dan de ingestelde temperatuur. Zo kun je de wijnkast ook in een niet of weinig verwarmde ruimte plaatsen ( > 0 °C).
Wijnregister
Met een wijnregister hou je bij welke wijnen er in je wijnkast liggen en sinds wanneer. Zo blijft de wijn nooit te lang liggen en weet je altijd wanneer hij klaar is om te degusteren.
Flessenroosters
Voor wijnkasten bestaan er 2 soorten leggers:
  • roosters
  • houten leggers
Aantal uitschuifbare leggers
Wijnkasten beschikken over vaste en verwijderbare leggers. Sommige modellen hebben zelfs uitschuifbare leggers op telescopische rails. Zo kun je gemakkelijker een wijnetiket tonen of een fles eruitnemen.
Klimaatklasse

De klimaatklasse geeft de minimale en maximale omgevingstemperatuur weer voor de goede werking van een toestel.

SN = omgevingstemperatuur tussen 10°C en 32°C

N = omgevingstemperatuur tussen 16°C en 32°C

ST = omgevingstemperatuur tussen 16°C en 38°C

T = omgevingstemperatuur tussen 16°C en 43°C

Ecocheques aanvaard
Met ecocheques wil de overheid via de werkgevers de aankoop van energiezuinige producten stimuleren. De ecocheques worden verdeeld door de bedrijven Sodexo (EcoPass) en Accor Services / Edenred (Ticket Ecocheque) en hebben een waarde van 5€ of 10€. Ze zijn 2 jaar geldig.

Je kan verschillende ecologische producten in onze winkels met papieren of elektronische ecocheques betalen. Bij levering aan huis van groot elektro of een tv kan je ook betalen met ecocheques, maar enkel elektronische ecocheques (geen papieren versie).

Ontdek hier hier alle toestellen die je met ecocheques kan aankopen.  

Goed om weten: de geldigheidsdatum van echocheques die in maart, april, mei en juni 2020 vervallen is met 6 maanden verlengd.
Afmetingen (hxbxd)
De buitenafmetingen van het toestel, gemeten in centimeter in de volgorde hoogte, breedte, diepte.