Winkelwagen
Leveringskosten: Gratis
Totaal: -
Afrekenen

ELECTROLUX EW8H484P

Levering mogelijk vanaf 25.09.24 (€ 19,00)

€ 383,00  € 508,00
Of - Simulatie
Let op, geld lenen kost ook geld.

Kleine deuk linkerkant

Kleine kras rechterkant

Zonder verpakking

Dit toestel is uniek en wordt toegewezen aan de eerste klant die de bestelling ervan afrondt.

Technische specificaties

Droogcapaciteit 8 kg
Droogsysteem Condensatie met warmtepomp
Programmatijd standaardcyclus 2.566666666666666667 min.
Besturing Elektronisch
Materiaal trommel Inox
Draairichting trommel Alternerend
Type deur Volle deur
Omkeerbare deur
Plaats deurscharnieren Links
Energieklasse A++
Condensatie-efficiëntieklasse B
Energieverbruik per jaar 235 kWh/jaar
Energiekost 91.65 euro/jaar
Ecocheques aanvaard Ja: winkel (papier/elektronisch) en levering (elektronisch)
Startuitstel Ja, tot 20u
Aanduiding resttijd
Automatische waakstand
Indicator ledigen reservoir
Indicator filter reinigen
Zelfreinigende condensor
Binnenverlichting
Droogkorf
Antikreukfase 1.5 min.
Stoomfunctie
Programma's Beddengoed XL, Mix XL, Denim, Outdoor, Wol
Afmetingen (HxBxD) 85 x 60 x 66.5 cm
Gewicht 59.5 kg
Afvoer Condenswater in reservoir of via afvoerkit (bijgeleverd)
Bijzonderheden DelicateCare systeem, SensiCare systeem
Vanden Borre-code 20093856 - 8377448 - 50
Droogcapaciteit

De droogcapaciteit duidt de maximale hoeveelheid wasgoed (in kg) aan die tegelijkertijd gedroogd kan worden.

Programmatijd standaardcyclus

Verwijst naar de vooraf ingestelde duur van de standaardcyclus of programma op een apparaat. Dit kan betrekking hebben op verschillende soorten huishoudelijke apparaten, zoals wasmachines, vaatwassers, ovens, enzovoort.

Hier zijn enkele voorbeelden:

Wasmachine:

  • De "programmatijd standaardcyclus" op een wasmachine geeft de geschatte tijd aan die nodig is voor een volledige wascyclus, inclusief wassen, spoelen en centrifugeren. Dit kan variëren afhankelijk van het geselecteerde wasprogramma, zoals katoen, synthetisch, snelwas, enzovoort.

Vaatwasser:

  • Op een vaatwasser verwijst de "programmatijd standaardcyclus" naar de geschatte duur van een standaard afwasprogramma. Dit kan onder andere de inweektijd, het reinigen, spoelen en drogen omvatten.

Oven:

  • Bij een oven kan de "programmatijd standaardcyclus" betrekking hebben op de vooraf ingestelde kooktijd en temperatuur voor standaard kookprogramma's, zoals bakken, braden of grillen.

De exacte betekenis kan variëren afhankelijk van het type apparaat. Over het algemeen dient deze aanduiding als een referentie voor gebruikers om een idee te krijgen van hoe lang een standaardcyclus duurt voordat ze het apparaat starten. Het is belangrijk op te merken dat de werkelijke tijd kan variëren afhankelijk van factoren zoals de lading, de waterdruk, of de specifieke instellingen op het apparaat.

Draairichting trommel

De draairichting van de trommel bij een droogkast heeft invloed op de efficiëntie van het droogproces en kan enkele praktische gevolgen hebben. Er zijn twee hoofdtypen draairichtingen:

  1. Eén richting (unidirectioneel): In dit geval draait de trommel continu in één richting. Dit kan efficiënt zijn voor het drogen van kleding, maar het kan ervoor zorgen dat kledingstukken meer in elkaar verstrengeld raken.
  2. Alternerend (omgekeerde draairichting): Hierbij verandert de draairichting van de trommel gedurende de droogcyclus. Dit kan helpen om te voorkomen dat kledingstukken in elkaar verstrikt raken, wat nuttig kan zijn voor het verminderen van kreukels en het gelijkmatiger drogen van de lading.

Het belang van de draairichting hangt af van persoonlijke voorkeuren en het type kleding dat wordt gedroogd. Alternerende draairichting wordt vaak aanbevolen voor delicaat textiel om kreukels te verminderen en de levensduur van kleding te verlengen. Echter, voor sommige ladingen kan een consistente draairichting ook voldoende zijn.

Bij het kiezen van een droogkast is het raadzaam om de specificaties en functies van het specifieke model te bekijken om te begrijpen welke draairichtingsopties beschikbaar zijn en wat het beste past bij je droogbehoeften en kledingstukken.

Type deur

Elektrische toestellen kunnen verschillende soorten deuren hebben, afhankelijk van hun ontwerp en functionaliteit. Hier zijn enkele veelvoorkomende types deuren bij elektrische apparaten:

  1. Scharnierende deur: Dit is het meest traditionele type deur dat opengaat door middel van scharnieren aan de zijkant. Het kan naar links of naar rechts openen.
  2. Schuifdeur: Een schuifdeur opent horizontaal door naar links of rechts te schuiven. Dit type deur is handig in situaties waar ruimte aan de zijkanten beperkt is.
  3. Glazen deur: Een deur met glaspanelen biedt zicht op de inhoud van het apparaat zonder de deur te openen. Dit is vaak te vinden bij ovens, koelkasten en andere apparaten.
  4. Neerklapbare deur: Een deur die naar beneden klapt, is handig wanneer er beperkte ruimte boven het apparaat is. Het opent naar voren en klapt omlaag.
  5. Zijdelingse opening: Sommige apparaten hebben deuren die zijwaarts openen, wat handig kan zijn in krappe ruimtes. Dit type deur opent langs de zijkant van het apparaat.
  6. Uittrekbare deur: Bij sommige ovens en magnetrons kan de deur uittrekken, waardoor gemakkelijke toegang tot de binnenkant mogelijk is.
  7. Dubbele deuren: Grote koelkasten en diepvriezers hebben soms dubbele deuren, zodat je slechts een deel van het apparaat hoeft te openen om toegang te krijgen tot specifieke compartimenten.

De keuze van het deontwerp hangt vaak af van de functionaliteit van het apparaat en de beschikbare ruimte in de keuken of de omgeving waarin het apparaat wordt geplaatst.

Omkeerbare deur

Sommige toestellen hebben een omkeerbare deur, wat betekent dat de deur aan de andere kant kan worden gemonteerd, waardoor de openingsrichting kan worden veranderd.

De mogelijkheid van een omkeerbare deur is handig omdat het je de flexibiliteit geeft om de deur aan de kant te hebben die het beste past bij de indeling van je ruimte of je persoonlijke voorkeur. Het is vooral nuttig in keukens of washokken waar de lay-out van de ruimte kan variëren.

Met een omkeerbare deur kun je het apparaat aanpassen aan de specifieke behoeften en de beschikbare ruimte in je huis. Het maakt het gemakkelijker om het toestel zo te installeren dat het perfect past in de flow van je leefruimte.

Plaats deurscharnieren

De plaats van de deurscharnieren verwijst naar de locatie waar de scharnieren van een deur zich bevinden. Dit is een belangrijk aspect bij het beschrijven van de oriëntatie of positionering van een deur. Er zijn twee hoofdvarianten:

Linkerzijde:

Als de deur scharnieren heeft aan de linkerkant wanneer je ervoor staat en naar de deur kijkt, wordt dit beschouwd als een deur met deurscharnieren aan de linkerzijde.

Rechterzijde:

Als de deur scharnieren heeft aan de rechterkant wanneer je ervoor staat en naar de deur kijkt, wordt dit beschouwd als een deur met deurscharnieren aan de rechterzijde.

Dit is vooral relevant bij het installeren van deuren of het specificeren van deuroriëntatie, bijvoorbeeld bij het bestellen van een nieuwe deur voor een huis of kamer. Het helpt ervoor te zorgen dat de deur correct wordt gemonteerd en opent in de gewenste richting, passend bij het ontwerp en de functionaliteit van de ruimte.

Energieklasse

Er bestaat in de hele Europese Unie een uniform energielabel. Dit label is eenvormig voor alle apparaten in een bepaalde categorie (bv. wasmachines, koelkasten, enz.) zodat je gemakkelijk het energieverbruik van verschillende toestellen kunt vergelijken. Sinds 1 maart 2021 gelden nieuwe criteria voor het bepalen van het energielabel. De nieuwe energielabels gaan van A tot G.Het energielabel drukt de energiescore uit in zogenaamde energieklassen. Deze energieklassen gaan van zeer energiezuinig A tot zeer energieverspillend G. Het verbruik van je toestel is minstens zo belangrijk als de aankoopprijs. Anders gezegd: een duurder nieuw apparaat is uiteindelijk goedkoper als het weinig energie verbruikt. Indien je kiest voor een energiezuinig apparaat, gaat de winst bovendien niet alleen naar je portefeuille maar ook naar het milieu. Hoe minder energie er verloren gaat, hoe beter voor de natuur. Klik hier voor gedetailleerde info over de nieuwe energielabels https://www.vandenborre.be/info/nieuwe-energielabels.

Condensatie-efficiëntieklasse

De condensatie-efficiëntieklasse bij een droogkast geeft aan hoe efficiënt het apparaat is in het omzetten van vocht uit de was naar water tijdens het droogproces. Deze klasse wordt weergegeven op het energielabel van de droogkast en varieert meestal van A tot G, waarbij A de meest efficiënte klasse is en G de minst efficiënte.

In eenvoudige bewoordingen betekent een hogere condensatie-efficiëntieklasse dat de droogkast meer vocht uit de was haalt en omzet in water, waardoor het droogproces efficiënter en energiezuiniger wordt. Dit is gunstig, niet alleen voor de effectiviteit van het drogen, maar ook voor het verminderen van het energieverbruik en de operationele kosten.

Bij het kiezen van een droogkast is het raadzaam om naar de condensatie-efficiëntieklasse te kijken, samen met andere factoren zoals energieverbruik en capaciteit, om een weloverwogen beslissing te nemen op basis van jouw behoeften en energie-efficiëntievoorkeuren.

Energieverbruik per jaar

"Energieverbruik per jaar" bij elektrische toestellen verwijst naar de geschatte hoeveelheid elektriciteit die een apparaat gedurende een heel jaar verbruikt. Dit cijfer wordt uitgedrukt in kilowattuur (kWh) en biedt consumenten inzicht in de jaarlijkse operationele kosten en de impact op hun energierekening. Hier zijn enkele belangrijke aspecten:

  1. Jaarlijkse Schatting: Het energieverbruik per jaar is een schatting van de totale elektriciteitsconsumptie gedurende een jaar, op basis van het verwachte gebruik van het apparaat. Het wordt vaak vermeld op energielabels of specificaties van het apparaat.
  2. Inclusief Alle Functies: Deze meting omvat alle functies en standen van het apparaat gedurende het hele jaar, inclusief actieve en stand-byperiodes. Het geeft een algehele indicatie van de efficiëntie en kosten van het apparaat.
  3. Energieklasse: Op basis van het jaarlijkse energieverbruik krijgt een apparaat een energieklasse toegewezen op het energielabel. Een lagere energieklasse geeft aan dat het apparaat energiezuiniger is en minder elektriciteit verbruikt over het jaar.
  4. Kosteninschatting: Consumenten kunnen het geschatte jaarlijkse energieverbruik gebruiken om een ruwe schatting te maken van de verwachte kosten voor het gebruik van het apparaat. Dit helpt bij het vergelijken van de operationele kosten tussen verschillende modellen.
  5. Milieubewustzijn: Naast financiële overwegingen biedt de informatie over het jaarlijkse energieverbruik ook inzicht in de ecologische impact. Apparaten met een lager jaarlijks energieverbruik dragen over het algemeen bij aan een verminderde ecologische voetafdruk.

In het algemeen biedt het begrip "Energieverbruik per jaar" consumenten de mogelijkheid om weloverwogen keuzes te maken op basis van zowel financiële als milieucriteria bij het aanschaffen van elektrische apparaten.

Energiekost

De energiekost geeft het jaarlijks verbruik in euro weer van je toestel. Het wordt berekend op basis van het jaarlijks verbruik van het toestel en van de gemiddelde* energieprijs.

*Het gemiddelde tarief voor februari 2024 = 0,33 euro per kilowattuur (€/kWh)

Ecocheques aanvaard

"Ecocheques aanvaard": Een aanduiding dat ecocheques worden geaccepteerd als betalingsmiddel, zowel in de winkel als bij de levering.


Ecocheques zijn bedoeld voor de aanschaf van ecologische en duurzame producten of diensten, waardoor je milieubewuste keuzes kunt maken bij je aankopen, of je nu direct in de winkel koopt of kiest voor thuislevering.

Startuitstel

Het uitstel van de starttijd bij elektrische apparaten zoals wasmachines of vaatwassers is een functie waarmee gebruikers het begin van een programma kunnen uitstellen tot een later tijdstip. Met andere woorden, je kunt instellen dat het apparaat niet onmiddellijk begint met werken, maar pas na een bepaalde periode.

Dit kan verschillende voordelen hebben:

Tijdsbeheer: Het uitstel van de starttijd stelt gebruikers in staat om het apparaat te programmeren om op een geschikter moment te starten. Bijvoorbeeld, je kunt de wasmachine 's avonds laat laten beginnen als de elektriciteitskosten mogelijk lager zijn of als je wilt dat de was klaar is tegen de tijd dat je wakker wordt.

Energiebesparing: Sommige mensen gebruiken het uitstel van de starttijd om apparaten te laten werken tijdens daluren, wanneer de vraag naar energie lager is. Dit kan leiden tot energiebesparing, afhankelijk van de energietarieven en het beleid van de energieleverancier.

Geluidsbeheer: Als je wilt voorkomen dat een apparaat geluid maakt op bepaalde momenten, zoals 's nachts, kun je het uitstel van de starttijd gebruiken om het programma op een later tijdstip te laten beginnen.

Kortom, het uitstel van de starttijd is een handige functie waarmee gebruikers flexibel kunnen plannen wanneer hun elektrische apparaten beginnen met werken, waardoor ze meer controle hebben over het energieverbruik en de timing van huishoudelijke taken.

Aanduiding resttijd

Sommige toestellen zijn voorzien van een aanduiding resttijd, waardoor je kunt zien hoelang het apparaat nog in werking zal zijn.

Deze handige functie geeft je een indicatie van de resterende tijd voordat het toestel zijn taak voltooit. Het stelt gebruikers in staat om beter te plannen en op de hoogte te blijven van wanneer ze kunnen verwachten dat het apparaat klaar is met zijn activiteit. Of het nu gaat om de resterende tijd van een wascyclus, kooktijd of een ander proces, dit geeft gebruikers meer controle over hun dagelijkse taken.

Automatische waakstand

Het voordeel van een automatische waakstand bij elektrische toestellen is energiebesparing en veiligheid. Deze functie zorgt ervoor dat het apparaat automatisch overschakelt naar een stand-by modus of volledig wordt uitgeschakeld als het gedurende een bepaalde periode niet wordt gebruikt. Hier zijn enkele voordelen:

  1. Energiebesparing: Door automatisch over te schakelen naar een waakstand of volledige uitschakeling wanneer het apparaat niet actief is, helpt het energie te besparen. Dit is vooral belangrijk bij elektrische toestellen die continu op het stroomnet zijn aangesloten.
  2. Milieuvriendelijk: Het verminderen van onnodig energieverbruik draagt bij aan milieuvriendelijkheid. Het helpt de ecologische voetafdruk te verkleinen door de uitstoot van broeikasgassen en het gebruik van natuurlijke hulpbronnen te verminderen.
  3. Verlengde Levensduur: Het verminderen van de tijd dat een apparaat actief is, kan bijdragen aan een langere levensduur. Dit komt doordat het apparaat minder belasting ervaart wanneer het inactief is, waardoor slijtage wordt verminderd.
  4. Veiligheid: Een automatische waakstand vermindert het risico op oververhitting of onbedoeld gebruik. Als het apparaat niet actief is, worden potentiële veiligheidsrisico's verminderd, wat de algemene veiligheid van het apparaat verbetert.
  5. Gebruiksgemak: Het automatisch overschakelen naar een waakstand betekent dat gebruikers zich minder zorgen hoeven te maken over het handmatig uitschakelen van het apparaat wanneer het niet in gebruik is. Dit zorgt voor extra gemak en gemoedsrust.

In het kort draagt een automatische waakstand bij aan een efficiënter energiegebruik, vermindert het de impact op het milieu, bevordert het de veiligheid en verbetert het het gebruikscomfort van elektrische toestellen.

Indicator ledigen reservoir

Sommige apparaten zijn voorzien van een indicator om aan te geven wanneer het reservoir moet worden geleegd. Deze indicator is handig omdat het aangeeft wanneer het tijd is om het verzamelde water of afval te verwijderen, wat de efficiëntie en prestaties van het apparaat bevordert.

Belangrijke punten:

Reservoir leegmaken-indicator:

  • Het apparaat heeft een functie die aangeeft wanneer het reservoir moet worden geleegd.

Optimaliseert prestaties:

  • Door op tijd het reservoir te legen, blijft het apparaat efficiënt werken en behoudt het zijn optimale prestaties.

Voorkomt overloop:

  • De indicator voorkomt dat het reservoir overloopt, wat schade aan het apparaat kan voorkomen en de levensduur ervan kan verlengen.

Gebruiksvriendelijkheid:

  • Het maakt het gebruik van het apparaat eenvoudiger doordat je precies weet wanneer het tijd is om actie te ondernemen.

Deze indicator draagt bij aan het gemak en de gebruiksvriendelijkheid van het apparaat door de gebruiker tijdig te informeren over onderhoudstaken, waardoor het efficiënt blijft functioneren. Het is een handige functie die het beheer van het apparaat vereenvoudigt.

Zelfreinigende condensor

Een zelfreinigende condensor bij een droogkast is een functie die ontworpen is om de condensor van het apparaat automatisch te reinigen, waardoor de efficiëntie van de droogkast behouden blijft. De condensor is het onderdeel van een droogkast dat verantwoordelijk is voor het afvoeren van vocht uit de lucht tijdens het droogproces.

Bij traditionele droogkasten kan stof en pluis zich ophopen op de condensor, waardoor de prestaties afnemen en het energieverbruik mogelijk stijgt. Een zelfreinigende condensor is voorzien van een mechanisme dat regelmatig stof en pluis automatisch verwijdert, waardoor het onderhoud van de droogkast wordt verminderd en de efficiëntie op peil blijft.

Deze functie biedt gemak voor de gebruiker, aangezien handmatige reiniging van de condensor niet meer zo vaak nodig is. Het resultaat is een droogkast die beter presteert en energiezuiniger is gedurende langere tijd.

Binnenverlichting

Sommige apparaten zijn uitgerust met binnenverlichting, wat verschillende voordelen met zich meebrengt. Hier is waarom:

Zichtbaarheid:

  • Binnenverlichting zorgt voor betere zichtbaarheid binnen het apparaat. Of het nu een koelkast, oven of magnetron is, het licht maakt het gemakkelijker om de inhoud te zien en te vinden wat je nodig hebt.

Gemak bij Nachtelijk Gebruik:

  • Vooral handig bij nachtelijk gebruik, helpt binnenverlichting om gemakkelijk toegang te krijgen tot het apparaat zonder extra externe verlichting nodig te hebben.

Controle op Voedselstatus:

  • In koelkasten en vriezers biedt de binnenverlichting de mogelijkheid om de status van voedsel te controleren zonder de deur te hoeven openen, wat energiebesparend is.

Kookgemak:

  • In ovens en magnetrons vergemakkelijkt binnenverlichting het volgen van het kookproces en helpt het om de gaarheid van voedsel in de gaten te houden.

Esthetisch Aspect:

  • Binnenverlichting draagt bij aan het esthetische aspect van het apparaat. Het creëert een moderne uitstraling en kan de algehele uitstraling van de keuken of het interieur verbeteren.

Veiligheid:

  • Bij apparaten zoals ovens is het hebben van binnenverlichting ook een veiligheidskenmerk, omdat het voorkomt dat je jezelf per ongeluk brandt bij het controleren van gerechten.

De aanwezigheid van binnenverlichting in apparaten draagt bij aan het gebruiksgemak, verbetert de functionaliteit en draagt bij aan een betere algehele ervaring bij het gebruik van het apparaat.

Droogkorf

Sommige droogkasten worden geleverd met een droogkorf als extra accessoire. Deze droogkorf is handig omdat het je de mogelijkheid biedt om delicate items of kledingstukken die niet bestand zijn tegen de intensiteit van de trommel, apart te drogen. Hierdoor kun je kwetsbare kledingstukken veilig en zorgvuldig drogen, zonder dat ze verstrengeld raken met andere items in de droogtrommel. Het gebruik van een droogkorf is vooral nuttig voor bijvoorbeeld lingerie, fijne stoffen of sportschoenen die je liever niet rechtstreeks in de trommel zou plaatsen. Het is een handige toevoeging aan de droogkast waarmee je meer flexibiliteit hebt bij het drogen van verschillende soorten kledingstukken.

Antikreukfase

De antikreukfase bij een droogkast heeft als doel kreuken in kledingstukken na het droogproces te verminderen. Geplaatst aan het einde van het droogprogramma, zorgt deze fase ervoor dat de was gedurende een korte periode zachtjes roteert zonder warmte. De voordelen zijn duidelijk: het leidt tot minder kreukels in kleding, vermindert de noodzaak van strijken, beschermt delicate stoffen tegen overmatige kreukvorming en biedt gemak door kleding minder gekreukt achter te laten, wat handig is voor mensen die snel hun wasgoed uit de droger willen halen zonder direct te moeten strijken.

Afmetingen (HxBxD)

Afmetingen refereren simpelweg aan de lengte, breedte en hoogte van een apparaat. Waarom zijn ze van belang? Nou, ze bepalen hoeveel ruimte het apparaat in beslag neemt in je huis of kantoor. Het is praktisch om ervoor te zorgen dat het apparaat past waar je het wilt hebben. Daarnaast spelen afmetingen een rol in de gebruiksvriendelijkheid, esthetiek en logistiek van het apparaat. Het is dus best een belangrijk aspect om in overweging te nemen bij het kiezen van je toestel.

Gewicht

Gewicht bij een toestel verwijst naar de massa of zwaarte van het apparaat, meestal uitgedrukt in kilogrammen (kg) of grammen (g). Het belang van het gewicht van een toestel kan variëren afhankelijk van het type apparaat en het gebruiksscenario.

  1. Draagbaarheid: Bij draagbare apparaten zoals laptops, tablets, of smartphones is het gewicht belangrijk omdat het invloed heeft op draagbaarheid. Lichtere apparaten zijn over het algemeen gemakkelijker mee te nemen en te hanteren.
  2. Handzaamheid: Voor handbediende apparaten, zoals camera's of gereedschap, kan het gewicht van invloed zijn op hoe comfortabel het is om het apparaat langdurig vast te houden en te gebruiken.
  3. Stabiliteit en plaatsing: Bij grotere apparaten, zoals televisies of monitoren, kan het gewicht van invloed zijn op de stabiliteit en de manier waarop het apparaat wordt geplaatst of gemonteerd.
  4. Draagkracht: Bij bevestigingsapparatuur, zoals muurbeugels, is het belangrijk om het gewicht van het apparaat te kennen om ervoor te zorgen dat de bevestiging voldoende draagkracht heeft.

In het algemeen is het begrip van het gewicht van een toestel essentieel om de draagbaarheid, bruikbaarheid en veilige plaatsing ervan te waarborgen, afhankelijk van het specifieke doel en de toepassing van het apparaat.

Afvoer

De term "afvoer" verwijst naar de manier waarop het afvalproduct van een apparaat wordt verwijderd, zoals vocht, dampen of andere bijproducten. Bij toestellen zoals luchtontvochtigers of droogkasten zijn er verschillende manieren waarop dit kan gebeuren:

  1. Luchtafvoer met pomp: Dit betekent dat het vocht of de dampen actief worden afgevoerd door middel van een pomp die het water naar buiten pompt. Deze methode is handig als het apparaat niet dichtbij een raam of een andere afvoermogelijkheid staat.
  2. Luchtafvoer met darm of buis: Hierbij wordt het vocht of de dampen via een darm of buis naar buiten geleid. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren door de darm aan te sluiten op een raamkit of een ander afvoerpunt in de buurt. Het vocht wordt op deze manier rechtstreeks naar buiten geleid.

De keuze voor het type afvoer hangt af van verschillende factoren, zoals de locatie van het apparaat, de beschikbaarheid van afvoermogelijkheden en de gewenste mate van gemak.

Bijzonderheden

Extra details vertellen je wat meer over het apparaat, dingen die je niet in de kenmerkenlijst ziet staan. Denk aan extra accessoires, speciale technologieën, en andere handige snufjes.