Winkelwagen
Leveringskosten: Gratis
Totaal: -
Afrekenen

GARMIN VENU SQ 2 SHADOW GRAY/SLA

Levering mogelijk vanaf 22.09.24 (Gratis)

€ 185,00  € 215,00
Of - Simulatie
Let op, geld lenen kost ook geld.
GARMIN VENU SQ 2 SHADOW GRAY/SLA

Ook nieuw verkrijgbaar op vandenborre.be

Dit toestel is uniek en wordt toegewezen aan de eerste klant die de bestelling ervan afrondt.

Technische specificaties

Type Smartwatch
Type scherm Amoled
Opslagcapaciteit Niet van toepassing
Maximale batterij-autonomie 10 dagen
Navigatie (GPS)
Gps ingebouwd
Wifi
Bluetooth Ja, 4.1
Ecocheques aanvaard Ja, in de winkel
Staat van het product Nieuw
Verwisselbare polsband
Stof- en waterbestendig Ja, IP68, tot 50 meter onder water
Touchscreen
Notificaties Oproepen, berichten, e-mail, sociale netwerken
Meldingen agenda
Hartslagmeter Ja, geïntegreerd
Elektronische Hartslagsensor (ECG)
Optische hartslagsensor
Vibrerend alarm
Barometer
Stressniveau meten (EDA)
Zuurstofsaturatie meten (SpO2)
Stappenteller
Analyse van de slaap
Calorieënteller
Antiverliesalarm smartphone
Besturingssysteem Garmin OS
Compatibiliteit iOS, Android
Mobiel internet
Mogelijkheid apps toevoegen
NFC
Beheer oproepen
Beheer berichten Lezen / beantwoorden (Android)
Muziekbeheer
Uitvoering Kunststof
Maat polsband Aanpasbaar
Grootte horlogekast 40.6 mm
Materiaal polsband Silicone
Kleur Grijs
Gewicht 38 g
Bijgeleverde accessoires Oplaadkabel
Bijzonderheden Garmin Pay
Vanden Borre-code 20108842 - 7889461 - 19
Opslagcapaciteit

De interne opslagcapaciteit is de grootte van het geheugen (uitgedrukt in GB) waarover een toestel beschikt om sms'en, e-mails, contacten, foto's, video's of andere bestanden op te slaan.

Indien het toestel over een geheugenkaartlezer beschikt is het geheugen uitbreidbaar.

Dit extra geheugen is wel enkel voor de bestanden zoals foto's video's en dergelijke op te zetten , de applicaties zelf worden nog steeds op het intern geheugen gestockeerd.

Navigatie (GPS)

Met "navigatie" bedoelen we dat het toestel ook kan worden gebruikt om de weg te vinden dankzij de geïntegreerde GPS (Global Positioning System). Hierdoor kan het apparaat je positie bepalen en je route navigeren, wat handig is voor reizen met de auto, te voet of op de fiets.

Voor sommige toestellen moet je mogelijk een aparte navigatie-applicatie installeren. Dit is een specifieke software die gebruikmaakt van de GPS-functionaliteit van het apparaat om je locatie te bepalen en route-instructies te geven. Deze apps kunnen gedetailleerde kaarten, verkeersinformatie en aanwijzingen bevatten om je te helpen efficiënt van punt A naar punt B te komen.

Waarom dit handig kan zijn:

  1. Gemakkelijke routeplanning: Navigatietoestellen met GPS maken het eenvoudig om de beste route te plannen, inclusief afslagen, afstanden en geschatte aankomsttijden.
  2. Actuele verkeersinformatie: Sommige navigatie-apps bieden real-time verkeersinformatie, waardoor je routes kunt vermijden met congestie en efficiënter kunt reizen.
  3. Nauwkeurige locatiebepaling: De GPS-functionaliteit zorgt voor nauwkeurige locatiebepaling, wat vooral handig is bij het verkennen van nieuwe gebieden.

Het gebruik van navigatie maakt reizen gemakkelijker en helpt je de weg te vinden, of je nu in de stad bent of op onbekend terrein.

Gps ingebouwd

Een apparaat met ingebouwde GPS-tracking kan buitengewoon handig zijn om verschillende redenen:

Locatiebepaling:

  • Je kunt altijd de exacte locatie van het apparaat volgen. Dit is vooral handig bij verlies of diefstal.

Navigatie:

  • Het maakt nauwkeurige navigatie mogelijk, waardoor je de snelste of meest efficiënte route kunt kiezen.

Veiligheid:

  • Het kan dienen als een veiligheidsmaatregel, vooral in noodgevallen. Bijvoorbeeld bij het volgen van de locatie van een voertuig of persoon in geval van nood.

Opsporing van gestolen goederen:

  • Voor bijvoorbeeld auto's, fietsen of smartphones kan GPS-tracking helpen bij het opsporen van gestolen eigendommen.

Reisgeschiedenis:

  • Het houdt de reisgeschiedenis bij, wat handig kan zijn voor het analyseren van bewegingspatronen of voor het vastleggen van reizen.

Kinderveiligheid:

  • Voor ouders kan het geruststellend zijn om de locatie van hun kinderen te kennen.

Fitness en gezondheid:

  • Bij het volgen van sportactiviteiten of fitnessroutes kan GPS-tracking nuttig zijn.

Zakelijk gebruik:

  • Bedrijven kunnen het gebruiken om de locatie van voertuigen, vracht of medewerkers te volgen voor efficiënt beheer.

Kortom, GPS-tracking voegt een extra laag van functionaliteit toe aan een apparaat, waardoor het veelzijdiger en nuttiger wordt in verschillende situaties.

Wifi

Toestellen met wifi kunnen verschillende snelheden hebben, zoals wifi 4, wifi 5 en wifi 6. Deze aanduidingen verwijzen naar verschillende generaties van draadloze netwerktechnologieën.

  • Wifi 4 (802.11n): Dit is een oudere standaard die snelheden tot enkele honderden megabits per seconde kan ondersteunen. Het wordt nog steeds op sommige oudere apparaten gebruikt.
  • Wifi 5 (802.11ac): Deze standaard biedt hogere snelheden en betere prestaties dan wifi 4. Het kan snelheden in de gigabit per seconde range ondersteunen.
  • Wifi 6 (802.11ax): Dit is de nieuwste generatie wifi en biedt verbeterde snelheden, prestaties en efficiëntie, vooral in omgevingen met veel apparaten die met hetzelfde netwerk verbonden zijn.

Soms heb je een dongle nodig om wifi te ontvangen, vooral als een apparaat niet is ingebouwd met de benodigde wifi-mogelijkheden. Een dongle is een externe adapter die je op een USB-poort kunt aansluiten om draadloze connectiviteit toe te voegen aan een apparaat dat oorspronkelijk niet over wifi beschikte.

Het is belangrijk om te weten welke wifi-generatie je apparaten ondersteunen, omdat dit van invloed is op de snelheden en prestaties van je draadloze verbinding.

Bluetooth

Bluetooth is een draadloze communicatietechnologie die apparaten in staat stelt om draadloos gegevens met elkaar te delen over korte afstanden. Het maakt gebruik van radiogolven in de 2,4 GHz-band om apparaten, zoals smartphones, tablets, laptops, koptelefoons, en andere randapparatuur, met elkaar te verbinden en gegevens uit te wisselen. Bluetooth wordt vaak gebruikt voor het overbrengen van audio, het koppelen van apparaten, het verzenden van bestanden en het bedienen van randapparatuur zonder fysieke kabels.

Ecocheques aanvaard

"Ecocheques aanvaard": Een aanduiding dat ecocheques worden geaccepteerd als betalingsmiddel, zowel in de winkel als bij de levering.


Ecocheques zijn bedoeld voor de aanschaf van ecologische en duurzame producten of diensten, waardoor je milieubewuste keuzes kunt maken bij je aankopen, of je nu direct in de winkel koopt of kiest voor thuislevering.

Staat van het product

Refurbished toestellen helemaal gecontroleerd en ook uitgerust met nieuwe onderdelen als dat nodig is. Een refurbished toestel staat bijna gelijk aan een splinternieuw toestel, zowel voor het materiaal als voor de software. Zo'n toestellen beschikken bovendien ook nog over de 2 jaar garantie. Ze worden geleverd in een nieuwe neutrale verpakking of in de originele verpakking en worden onderverdeeld in verschillende groepen « grades ».


Refurbished Grade A+


Geen enkel spoor van slijtage, uiterlijk leunt dicht aan bij dat van een nieuw product.


Refurbished Grade A


« Grade A » is het beste label dat een refurbished toestel kan krijgen. Het betekent dat het toestel zo goed als nieuw is, grondig is getest en perfect werkt met een minimum aan zichtbare krassen of imperfecties.


Refurbished Grade B


« Grade B » betekent dat het toestel volledig getest is en perfect werkt. Maar het vertoont wel zichtbare kenmerken van een vorig gebruik zoals kleine krasjes of deukjes. Hierdoor is de prijs ook lager dan een « Grade A »-toestel.


Refurbished Grade C


« Grade C » is het minst goede label dat een refurbished toestel kan krijgen. Het betekent dat het toestel grondig is getest en volledig werkt. Maar het vertoont wel meerdere zichtbare kenmerken van een vorig gebruik zoals deukjes en/of krasjes. Deze « Grade C »-modellen zijn dan ook meestal de goedkoopste refurbished toestellen.



Een refurbished toestel kopen is een goedkoop en ecologisch alternatief: je geniet van de nieuwste technologieën aan een voordelige prijs terwijl je ook je ecologische voetafdruk vermindert. Goed om te weten: je kan ecocheques gebruiken om refurbished producten te kopen die verkocht worden door Vanden Borre.

Stof-/waterbestendig

Als een toestel stof- en (spat)waterdicht is, krijgt het een IP-vermelding. Het eerste cijfer verwijst naar de stofbestendigheid, terwijl het tweede cijfer verwijst naar de (spat)waterbestendigheid.

IP-waarden voor stofbestendigheid:


-IP 0X = niet beschermd

-IP 1X = beschermd tegen vaste voorwerpen > 50 mm

-IP 2X = beschermd tegen vaste voorwerpen > 12 mm

-IP 3X = beschermd tegen vaste voorwerpen > 2,5 mm

-IP 4X = beschermd tegen vaste voorwerpen > 1 mm

-IP 5X = bescherm tegen stof (stofvrij)

-IP 6X = stofdicht

IP-waarden voor (spat)waterbestendigheid: 


-IP X0 = niet beschermd

-IP X1 = beschermd tegen druppelend water

-IP X2 = beschermd tegen druppelend water bij een schuine stand tot 15 graden

-IP X3 = beschermd tegen sproeiend water (regenwaterdicht)

-IP X4 = beschermd tegen opspattend water (spatwaterdicht)

-IP X5 = beschermd tegen waterstralen (spuitwaterdicht)

-IP X6 = beschermd tegen stortbuien

-IP X7 = beschermd tegen onderdompeling tot 1 m diep gedurende max. 30 minuten (waterdicht)

-IP X8 = beschermd tegen een langer of dieper verblijf onder water volgens de normen van de fabrikant (drukwaterdicht)



Bv: een toestel met een IP-waarde IP 68 is stof –en waterdicht. Een toestel met IP-waarde IP 54 is stofvrij en spatwaterdicht.


Let wel op: de IP-certificering is niet blijvend en de bestendigheid kan afnemen door normale slijtage. Een schok zoals van een kleine val, kan ook voldoende zijn opdat de afdichting niet meer gegarandeerd is.

Touchscreen

Sommige toestellen zijn voorzien van een touchscreen-functie waarbij u instellingen kunt selecteren door het lcd-scherm aan te raken. Hoewel het eerst even wennen is, verloopt het navigeren op die manier intuitiever.

Meldingen agenda

Sommige smartwatches kunnen ook meldingen van je agenda weergeven, waardoor je op de hoogte blijft van je afspraken en taken, zelfs wanneer je je smartphone niet bij de hand hebt. Dit stelt gebruikers in staat om hun planning gemakkelijk te raadplegen en belangrijke evenementen niet te missen, rechtstreeks vanaf hun pols.

Hartslagmeter

Een hartslagmeter is een apparaat dat wordt gebruikt om de hartslag van een persoon te meten. Het wordt vaak gedragen als een polsband, borstband of ingebouwd in fitnessapparatuur en horloges. Het nut van een hartslagmeter ligt in het volgen van de hartslag, wat waardevolle informatie kan bieden tijdens fysieke activiteit en training.

Het meten van de hartslag is een belangrijke indicator van de cardiovasculaire gezondheid en kan helpen bij het optimaliseren van de training. Enkele voordelen van een hartslagmeter zijn:

Optimalisatie van Training:

  • Door de hartslag te monitoren, kan men trainen binnen specifieke hartslagzones voor maximale efficiëntie en doelgerichtheid.

Gezondheidscontrole:

  • Het regelmatig volgen van de hartslag kan informatie verschaffen over de algemene cardiovasculaire gezondheid en mogelijke afwijkingen.

Calorietelling:

  • Sommige hartslagmeters kunnen ook worden gebruikt om de verbrande calorieën tijdens een activiteit bij te houden, wat nuttig kan zijn bij gewichtsbeheersing.

Herstelbegeleiding:

  • Na de training kan de hartslagmeter informatie bieden over het herstelproces en de intensiteit van toekomstige sessies.

Kortom, een hartslagmeter is een handig hulpmiddel om de inspanning tijdens het sporten te beheren en de algehele cardiovasculaire gezondheid te volgen

Barometer

Een barometer is een instrument dat wordt gebruikt om luchtdruk te meten. Luchtdruk is de kracht die de lucht uitoefent op het aardoppervlak. De barometer geeft aan of de luchtdruk stijgt, daalt of stabiel blijft. Het meten van deze veranderingen helpt meteorologen om weersveranderingen te voorspellen. Bijvoorbeeld, een snel dalende luchtdruk kan wijzen op naderend slecht weer, terwijl een stijgende luchtdruk vaak wijst op een periode van stabiel en mooi weer.

Stressniveau meten (EDA)

Een toestel zoals een activity tracker of smartwatch met een stresssensor heeft een ingebouwde technologie om je stressniveau te meten. Deze stresssensor werkt meestal door fysiologische signalen van je lichaam te meten en te analyseren, zoals je hartslag, huidgeleiding en soms zelfs je slaappatroon.

Wanneer je gestrest bent, reageert je lichaam hierop met veranderingen in deze fysiologische signalen. De stresssensor van het apparaat detecteert en interpreteert deze veranderingen om een indicatie te geven van je stressniveau. Dit kan variëren van lichte stress tot meer intense stressreacties.

Het doel van het meten van het stressniveau is om je bewust te maken van periodes van stress gedurende de dag. Sommige apparaten geven feedback, zoals meldingen of trillingen, om je te laten weten wanneer je stressniveau hoog is. Op die manier kun je proberen stress te verminderen door bijvoorbeeld ademhalingsoefeningen of korte pauzes.

Belangrijk om te weten is dat deze apparaten geen medische diagnoses stellen. Ze bieden eerder inzicht in mogelijke stressniveaus op basis van de gemeten fysiologische gegevens. Als je serieuze gezondheidsproblemen of aanhoudende stress ervaart, is het raadzaam professioneel medisch advies in te winnen.

Stappenteller

Smartwatches en activity trackers hebben vaak een geïntegreerde stappenteller. Deze handige functie houdt bij hoeveel stappen je op een dag zet. Het is als een vriendelijke herinnering om in beweging te blijven en je dagelijkse fysieke activiteit te volgen. Dus, elke stap die je zet, wordt keurig geteld. Het is niet alleen leuk om je vooruitgang te zien, maar het kan ook dienen als motivatie om actiever te zijn en je gezondheidsdoelen te bereiken.

Analyse van de slaap

Het leuke aan de meeste activity trackers of smartwatches is dat ze niet alleen je bewegingen volgen, maar ook je slaappatroon kunnen analyseren. Dat betekent dat ze kunnen bijhouden hoelang je slaapt, de verschillende slaapfasen kunnen identificeren en zelfs de kwaliteit van je slaap kunnen beoordelen. Waarom is dat handig? Nou, het geeft je inzicht in hoe goed je slaapt en of er mogelijk verbeteringen zijn die je kunt aanbrengen voor een betere nachtrust. Het kan je helpen om gezondere slaapgewoonten te ontwikkelen en meer uitgerust wakker te worden. Dus, naast het volgen van je activiteiten overdag, zorgen deze slimme gadgets er ook voor dat je 's nachts beter kunt rusten.

Calorieënteller

Een calorieënteller op een smartwatch houdt bij hoeveel calorieën je verbrandt gedurende je dagelijkse activiteiten en oefeningen. Het nut van een calorieënteller op een smartwatch ligt in het bieden van inzicht in je energieverbruik, wat nuttig kan zijn voor verschillende doelen:

  1. Gezondheid en Fitness Monitoring: Door het bijhouden van het aantal verbrande calorieën, kun je je fysieke activiteit beter begrijpen en monitoren. Dit kan handig zijn voor het stellen van fitnessdoelen, het meten van de impact van oefeningen en het behouden van een actieve levensstijl.
  2. Gewichtsbeheer: Voor mensen die hun gewicht willen beheersen, kan het bijhouden van calorieën helpen bij het handhaven van een gezond eet- en bewegingspatroon. Het geeft een indicatie van de balans tussen calorie-inname en calorieverbranding.
  3. Motivatie: Het zien van de calorieën die je hebt verbrand, kan motiverend werken. Het moedigt je aan om actief te blijven en je fitnessdoelen na te streven.
  4. Personalisatie van doelen: Met behulp van het calorieverbruik kan een smartwatch gepersonaliseerde fitnessdoelen instellen op basis van je activiteitsniveau, wat kan helpen bij het behalen van consistente en haalbare doelen.

Kortom, een calorieënteller op een smartwatch biedt gebruikers inzicht in hun energieverbruik en kan een waardevol instrument zijn bij het nastreven van een gezonde levensstijl en fitnessdoelen.

Compatibiliteit

Compatibiliteit betekent dat een product geschikt is voor gebruik met een specifiek merk, apparaat of besturingssysteem. Als een product compatibel is, betekent dit dat het ontworpen is om goed samen te werken met de technologieën en specificaties van dat specifieke merk of apparaat.

Bijvoorbeeld, als we het hebben over de compatibiliteit van accessoires zoals koptelefoons, opladers of randapparatuur, impliceert dit dat deze accessoires naadloos moeten werken met de producten van een bepaald merk, zoals smartphones, tablets of laptops. Het waarborgt een soepele en efficiënte functionaliteit zonder problemen.

Compatibiliteit is een belangrijke overweging bij het kiezen van accessoires en randapparatuur, omdat niet alle producten automatisch met alle merken of apparaten werken. Het is raadzaam om de specificaties en compatibiliteitsinformatie te controleren voordat je een accessoire aanschaft om ervoor te zorgen dat het goed zal werken met jouw specifieke merk of apparaat.

Mobiel internet

De algemene snelheid van je Mobiel netwerk hangt af van je Telecom Provider en de configuratie van je toestel.


5G: Momenteel het snelste mobiele netwerk, het is tot wel 100 keer sneller dan het 4G netwerk en heeft beter bereik.


Opgelet! Voor gebruik te maken van 5G netwerk moet het 5G netwerk beschikbaar zijn waar u zich bevindt, uw abonnement moet 5G mobiel internet ondersteunen en ook uw toestel moet uitgerust zijn met een 5G antenne.


Indien 5G niet beschikbaar is surft u op de snelste beschikbaar mobiel netwerk zoals 4G of 4G+


4G: Is minder snel dan het 5G netwerk maar is ook een stabiele verbinding.

Op het 4G netwerk kan je momenteel bijna overal connecteren.


!! Opgelet !! : In België biedt enkel Telenet Esim abonnementen aan. Let dus goed op dat jouw provider op jouw locatie Esim diensten ondersteunt voordat je een toestel met deze functie aanschaft.

NFC

NFC, wat staat voor Near Field Communication, is een draadloze communicatietechnologie die apparaten in staat stelt om op korte afstand informatie met elkaar uit te wisselen. Het maakt gebruik van radiofrequenties om gegevens over te dragen wanneer apparaten zich binnen enkele centimeters van elkaar bevinden.

In de praktijk kun je bijvoorbeeld je smartphone dicht bij een NFC-compatibele betaalterminal houden om een betaling te voltooien. Het is ook handig voor het snel delen van gegevens, zoals contactinformatie, tussen twee NFC-ondersteunende apparaten.

NFC vereenvoudigt het proces van draadloze communicatie en maakt het mogelijk om op een veilige manier gegevens uit te wisselen zonder dat er kabels nodig zijn. Het biedt een handige en efficiënte manier om apparaten met elkaar te laten communiceren op korte afstand.

Muziekbeheer

Muziekbeheer omvat het kunnen controleren van je muziek, zoals afspelen, pauzeren, stoppen, overslaan naar het vorige en volgende nummer. Het geeft je de controle over je luisterervaring, waardoor je deze kunt aanpassen aan je voorkeuren.

Maat polsband

De maat van de polsband van een smartwatch kan variëren afhankelijk van het specifieke model en de fabrikant. Veel smartwatches worden geleverd met verstelbare polsbanden of zijn verkrijgbaar in verschillende maten om te passen bij verschillende polsomtrekken.

Als je een smartwatch overweegt, is het raadzaam om de specificaties of productinformatie van het specifieke model te raadplegen. Hierin staat vaak vermeld welke polsomtrekken de bijgeleverde polsband kan accommoderen. Sommige smartwatches worden geleverd in verschillende maatopties, terwijl andere modellen een verstelbare polsband hebben die geschikt is voor een breed scala aan polsomtrekken.

Als je je polsomtrek kent, kun je deze meten met behulp van een meetlint of een flexibel koord om ervoor te zorgen dat de smartwatch comfortabel om je pols past. Het is altijd een goed idee om de informatie van de fabrikant te controleren om er zeker van te zijn dat de smartwatch geschikt is voor jouw polsmaat.

Grootte horlogekast

De grootte van een smartwatch of activity tracker is cruciaal voor comfort, stijl, functionaliteit en batterijduur.

Let op je polsomvang, gewicht, gewenste functies en persoonlijke stijlvoorkeur bij het kiezen van een model.

De juiste balans vinden is essentieel voor een optimale draagervaring.

Materiaal polsband

De materiaalkeuze voor polsbanden, zoals leer, metaal en siliconen, heeft invloed op de stijl, comfort en duurzaamheid van het horloge of accessoire. Hier is een eenvoudige uitleg:

  1. Leer: Polsbanden van leer geven een klassieke en stijlvolle uitstraling. Leer is comfortabel om te dragen en kan na verloop van tijd een uniek patina ontwikkelen, wat betekent dat het er steeds beter uit kan gaan zien. Leer is echter gevoeliger voor water en kan slijten als het niet goed wordt onderhouden.
  2. Metaal: Polsbanden van metaal, zoals roestvrij staal, zijn duurzaam en kunnen een meer formele uitstraling hebben. Ze zijn vaak waterbestendig en minder gevoelig voor slijtage. Metalen banden kunnen echter minder flexibel en comfortabel zijn dan bijvoorbeeld leren banden.
  3. Siliconen: Siliconen polsbanden zijn lichtgewicht, flexibel en waterbestendig. Ze zijn comfortabel om te dragen, vooral tijdens fysieke activiteiten. Siliconen is duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. Het heeft meestal een sportievere uitstraling en wordt vaak gebruikt in sporthorloges en activiteitentrackers.

De keuze tussen deze materialen hangt af van persoonlijke voorkeur, de stijl van het horloge en het beoogde gebruik. Wil je iets klassieks en stijlvols? Kies dan voor leer. Ga je voor duurzaamheid en een formele uitstraling? Dan is metaal misschien de beste keuze. Voor een sportievere look en comfort, zou siliconen een goede optie zijn. Het belangrijkste is dat je iets kiest dat past bij jouw smaak

Kleur

De kleur van een toestel of accessoire draagt bij aan de algehele uitstraling en kan variëren van klassiek zwart of wit tot levendige kleuren,waardoor gebruikers een persoonlijke touch aan hun gebruiksapparatuur kunnen geven.

Gewicht

Gewicht bij een toestel verwijst naar de massa of zwaarte van het apparaat, meestal uitgedrukt in kilogrammen (kg) of grammen (g). Het belang van het gewicht van een toestel kan variëren afhankelijk van het type apparaat en het gebruiksscenario.

  1. Draagbaarheid: Bij draagbare apparaten zoals laptops, tablets, of smartphones is het gewicht belangrijk omdat het invloed heeft op draagbaarheid. Lichtere apparaten zijn over het algemeen gemakkelijker mee te nemen en te hanteren.
  2. Handzaamheid: Voor handbediende apparaten, zoals camera's of gereedschap, kan het gewicht van invloed zijn op hoe comfortabel het is om het apparaat langdurig vast te houden en te gebruiken.
  3. Stabiliteit en plaatsing: Bij grotere apparaten, zoals televisies of monitoren, kan het gewicht van invloed zijn op de stabiliteit en de manier waarop het apparaat wordt geplaatst of gemonteerd.
  4. Draagkracht: Bij bevestigingsapparatuur, zoals muurbeugels, is het belangrijk om het gewicht van het apparaat te kennen om ervoor te zorgen dat de bevestiging voldoende draagkracht heeft.

In het algemeen is het begrip van het gewicht van een toestel essentieel om de draagbaarheid, bruikbaarheid en veilige plaatsing ervan te waarborgen, afhankelijk van het specifieke doel en de toepassing van het apparaat.

Bijgeleverde accessoires

"Bijgeleverde accessoires" verwijst naar extra items, naast het hoofdproduct, die samen met het product worden meegeleverd.

Deze accessoires zijn bedoeld om de functionaliteit of het gebruik van het hoofdproduct te verbeteren en kunnen variëren afhankelijk van het type product.

Bijzonderheden

Extra details vertellen je wat meer over het apparaat, dingen die je niet in de kenmerkenlijst ziet staan. Denk aan extra accessoires, speciale technologieën, en andere handige snufjes.