Winkelwagen
Leveringskosten: Gratis
Totaal: -
Afrekenen

SONY HDRCX405B

Levering mogelijk vanaf 05.03.24

€ 239,00  € 279,00
Of - Simulatie
Let op, geld lenen kost ook geld.

Dit toestel is uniek en wordt toegewezen aan de eerste klant die de bestelling ervan afrondt.

Technische specificaties

Resolutie beeldsensor 9.2 MP
Videoresolutie 1920 x 1080 pixels (Full HD)
Beeldsensor CMOS
Lens Zeiss
Optische zoom 30 x
3D
Digitale zoom 350 x
HDMI-uitgang Ja, micro HDMI (type D)
Geheugenkaartlezer SD / SDHC / SDXC
USB-aansluiting
Type batterij NP-BX1
Touchscreen
Schermgrootte 2.6 "
Beeldeffecten
Nachtzicht
Beeldstabilisatie
Flash
Microfoon aansl.
Videolicht
Afstandsbediening
Zoeker
Bijgeleverde acc. Netadapter
Vanden Borre-code 20107611 - 8722463 - 20
Optische zoom
  1. Een optische zoom laat je toe om de originele omkadering van het beeld te behouden. De hele scène wordt vergroot en het beeld blijft heel scherp omdat de optische zoom niets verandert aan de resolutie.

  2. Een digitale zoom is krachtiger en laat je toe om een verafgelegen onderwerp dichtbij te brengen. Dit heeft wel invloed op de scherpte van je foto, want het beeld wordt opnieuw gekadreerd en wordt kleiner. Ook de resolutie kan eronder lijden als de oorspronkelijke grootte wordt behouden door interpolatie (het toevoegen van pixels). De vergroting wordt uitgedrukt in gradaties, bv. 2x of 3x. Een 2x optische zoom brengt een onderwerp 2x zo dichtbij als een normale focus. Voor amateurfotografen is een 5x optische zoom voldoende om verafgelegen onderwerpen te fotograferen zonder kwaliteitsverlies.
Digitale zoom
Dankzij de zoomfunctie kunt u de te fotograferen/filmen objecten van dichterbij in beeld brengen, zonder u te hoeven verplaatsen.

Een optische zoom biedt de mogelijkheid om het oorspronkelijke kader van de afbeelding te bewaren door de volledige gefotografeerde/gefilmde scène te vergroten. Hij verzekert u van een zeer nauwkeurig beeld, omdat de grootte en de resolutie van de afbeelding niet beïnvloed worden.

Een digitale zoom is krachtiger en laat toe een te fotograferen/filmen object veel dichter te benaderen dan een optische, maar dat gaat ten koste van de afmetingen van het beeld (dat in een kleiner kader weergegeven wordt) of van de resolutie van de afbeelding, als u dezelfde afmetingen wenst te behouden. In dat geval wordt het beeld vergroot door middel van interpolatie: het toevoegen van pixels.
HDMI-connectie
HDMI is een digitale verbinding voor de overdracht van digitale HD-beelden en geluidssignalen. Doordat de conversie naar analoge signalen overbodig wordt, zorgt HDMI voor een perfecte beeld- en geluidskwaliteit.

HDMI is bovendien volledig compatibel met oudere versies van DVI.
Type geheugenkaart
Met de verschillende types geheugenkaarten van fototoestellen, mp3-spelers, videocamera's, gsm's en smartphones kunt u foto's, videobeelden, muziek en andere bestanden opslaan. Ze hebben een capaciteit die wordt uitgedrukt in Gigabyte (1 GB = 1024 Mb). Hoe groter de capaciteit, hoe meer gegevens er kunnen worden opgeslagen.

Er zijn verschillende types geheugenkaarten op de markt. De meest voorkomende zijn SD Memory card en SDHC.
Scherm
LCD schermen worden alsmaar groter. Een groot LCD scherm is handiger om uw beelden te kadreren. Op een groot LCD scherm kunt u uw foto’s achteraf ook duidelijker bekijken, gemakkelijker door het menu navigeren en de juiste instellingen kiezen.

De grootte van het LCD scherm wordt diagonaal over het scherm gemeten en weergegeven in inch. Eén inch is gelijk aan 2,54 cm.

Voor action cams: sommige modellen worden zonder scherm geleverd. Het scherm is dan optioneel verkrijgbaar.
Nightshot
Een technologie die het mogelijk maakt te filmen bij volledige duisternis dankzij het uitzenden van een infrarood licht door 2 diodes. Het beeld dat wordt verkregen is in zwart en wit.
Bij een analoge videocamera kan u via de infrarode straal opnemen tot een afstand van 3 meter. (Night Shot)
Bij sommige digitale videocamera's is de infrarode straal 20 meter. (Super Night Shot)