Winkelwagen
Leveringskosten: Gratis
Totaal: -
Afrekenen

PHILIPS HD9252/70 AIRFRYER L

Levering mogelijk vanaf 30.04.24 (Gratis)

€ 93,00  € 108,00
Of - Simulatie
Let op, geld lenen kost ook geld.
PHILIPS HD9252/70 AIRFRYER L

Ook nieuw verkrijgbaar op vandenborre.be

Dit toestel is uniek en wordt toegewezen aan de eerste klant die de bestelling ervan afrondt.

Technische specificaties

Max. hoeveelheid frieten 0.8 kg
Uitneembare kuip
Max. hoeveelheid olie 1 eetlepel olie
Koude wanden
Vermogen 1400 W
Uitvoering Plastic
Koude zone
Regelbare thermostaat
Timer
Verwarmingselement Heteluchtfriteuse
Luchtfilter
Kijkvenster
Vaatwasbestendig Ja, bepaalde accessoires/onderdelen
Kleur Zwart
Bijzonderheden Klaar voor gebruik waarschuwing
Aantal automatische bakprogramma's 7
Recepten meegeleverd Ja, via app
Gewicht 4.55 kg
Afmetingen (HxBxD) 29.5 x 36 x 26.4 cm
Type Friteuse zonder olie
Vanden Borre-code 20108511 - 8080321 - 6
Uitneembare kuip
Is je frituurpan voorzien van een afneembare kuip? Dan ververs je makkelijk de olie. Vaak kan je de kuip zelfs in de vaatwasser stoppen. Handig!
Koude wanden
De koele wanden zorgen ervoor dat de frituurpan aan de buitenkant niet opwarmt. U raakt de friteuse aan zonder uw handen te verbranden. Friteuses met een metalen afwerking worden echter altijd warmer dan modellen met kunststof wanden.
Uitvoering
Hier bedoelt men het materiaal van de behuizing. Indien je sommig stoffen zoals plastic, aluminium, staal,... niet verdraagt of er allergisch voor bent, chack dan zeker van welk materiaal de behuizing is gemaakt om eventuele problemen te voorkomen.
Koude zone
De koude zone van een friteuse voorkomt dat voedselrestjes op de bodem van de friteuse aanbranden. Zo blijft de olie langer zuiver, wat beter is voor je gezondheid. Bovendien gaat de olie langer mee.
Timer
Met de ingebouwde timer kan je je toestel programmeren om het op het gewenste tijdstip uit te schakelen.
Verwarmingselement

Een frituurpan kan een vaste weerstand of een verwijderbare weerstand hebben. Een verwijderbare weerstand is gemakkelijker om te reinigen, en mag meestal ook in de vaatwasser.

Permanente filter

Als je frituurpan een permanente filter heeft, hoef je hem niet te vervangen. Bovendien is een permanente filter handig, omdat je daarmee het deksel kunt sluiten tijdens het bakken. Dat houdt spatten tegen.

Vaatwasbestendig
Als je toestel vaatwasbestendig is of vaatwasbestendige onderdelen heeft, kan je deze makkelijk in de vaatwasser reinigen.

Tip: check voor de zekerheid de handleiding van je toestel.
Afmetingen (hxbxd)
De buitenafmetingen van het toestel, gemeten in centimeter in de volgorde hoogte, breedte, diepte.
Type

Er zijn verschillende types frituurpannen:

  • Traditioneel: de weerstand is weggewerkt onder de kuip. Daardoor komt hij niet in contact met olie, zodat je hem niet moet onderhouden. De bediening is ook in de behuizing verwerkt. 
  • Semi-professioneel: de weerstand is zichtbaar en kan uit de kuip genomen worden. Je kunt de onderdelen gemakkelijk reinigen, soms ook in de vaatwasser. Als de frituurpan een koude zone heeft, kan je de olie langer gebruiken, omdat bakrestjes naar de bodem zakken waar ze niet aanbranden. 
  • Zonder olie of air fryer: deze frituurpannen gebruiken weinig tot geen olie. Frietjes en andere snacks worden met hete lucht krokant gebakken, waardoor ze gezonder zijn en je minder last hebt van geurtjes. Vaak kan je ook andere gerechten maken in het toestel, zoals stoofpotjes, pizza’s of brownies en hoeven ze niet voor te verwarmen.