Winkelwagen
Leveringskosten: Gratis
Totaal: -
Afrekenen

BRAUN FACESPA PRO 912

Levering mogelijk vanaf 05.05.24 (Gratis)

€ 107,49  € 122,49
Of - Simulatie
Let op, geld lenen kost ook geld.

Open verpakking

Verpakking beschadigd

BRAUN FACESPA PRO 912

Ook nieuw verkrijgbaar op vandenborre.be

Dit toestel is uniek en wordt toegewezen aan de eerste klant die de bestelling ervan afrondt.

Technische specificaties

Type Reinigingsborstel gezicht
Omschrijving 3-In-1 gezichtsepilator met reinigende en huidverstevigende funct
Voeding Herlaadbare batterij
Bijgeleverde acc. epilatiehoepilatiehoofd, reinigingsborstel sensitive, reiskap
Bijzonderheden reinigingsborstel voor het gezicht voor een gezuiverde huid
Vanden Borre-code 20107340 - 8404941 - 12
Type
  • Anti-rimpel: vermindert rimpels, verkleint huidporiën en verbetert uw huidtextuur. Ideaal voor een langdurig en professioneel anti-verouderingsresultaat.
  • Anti-cellulitis: dankzij verschillende technieken (huid liften, masseren via massagerollen of zuigfunctie) helpt het toestel de huid om vetten af te voeren en ze steviger te maken. Sommige toestellen werken via ultrasonen (trillingen). Deze ultrasonen doen de celwanden van de vetten trillen en breken deze zo af.
  • Gezichtssauna: ideaal om uw huid grondig te reinigen vóór een schoonheidsbehandeling. Stoom zet de poriën open en verwijdert zo de onzuiverheden. De meeste modellen kunnen gebruikt worden met aroma’s dankzij de inhalator.
  • Reinigingsborstel: dagelijkse gezichtsverzorging d.m.v. een zachte reiniging voor een schone, zachte en stralende huid. De vibrerende en/of roterende borstel zorgt voor een grondige reiniging. Deze werkt veel efficiënter dan een gewone reiniging met de hand. Naargelang de modellen en de meegeleverde borstels kunnen deze toestellen ook dode huidcellen verwijderen dankzij hun exfoliërende werking de opname van uw huidverzorgingsproduct verbeteren de microcirculatie verbeteren voor een stralende huid
  • Microdermabrasie: behandeling die de bovenste huidlagen intensief peelt. Zo worden dode huidcellen verwijderd voor een mooiere, gladdere en zachtere huid. Ook kunnen onregelmatigheden zoals acnelittekens of ouderdomsvlekken zichtbaar verminderen dankzij o.a. de exfoliërende werking.
  • Zelfbruinende spray: geef uzelf gemakkelijk en snel een mooi egale en streeploze teint. Met behulp van een ultrafijne spray behandelt u uw hele lichaam, inclusief gezicht.