Winkelwagen
Leveringskosten: Gratis
Totaal: -
Afrekenen

TOMTOM GO EXPERT PLUS 7''

Levering mogelijk vanaf 21.04.24 (Gratis)

€ 359,00  € 449,00
Of - Simulatie
Let op, geld lenen kost ook geld.
TOMTOM GO EXPERT PLUS 7''

Ook nieuw verkrijgbaar op vandenborre.be

Dit toestel is uniek en wordt toegewezen aan de eerste klant die de bestelling ervan afrondt.

Technische specificaties

Type Vrachtwagen-gps
Kaartdekking Wereld*
Aantal landen 152
Kaartupdates Gratis via wifi of pc
Schermgrootte 7 "
Verkeersinfo Live Traffic via smartphonelink
Mobiele flitspalen Ja, 1 jaar gratis
Vaste flitspalen Ja, 1 jaar gratis updates
Rijbaanbegeleiding
GeÔntegreerde dashcam
Bluetooth Ja, 5.2
Spreekt straatnamen uit
Spraakbesturing
Reality view (3D)
Snelheidswaarschuwing
Voetgangersmodus
Type kaart Tele Atlas
USB-aansluiting USB Type-C
Geheugenkaartlezer
Bijgeleverde acc. USB-kabel, autohouder, autolader 12V
Handenvrij bellen
Voorlezen smartphonenotificaties
Gebruik Camion
Afmetingen (HxBxD) 12.2 x 18.7 x 2 cm
Vanden Borre-code 20109430 - 7810776 - 36
Type

Er bestaan verschillende gps-toestellen naargelang het type voertuig dat je gebruikt :

  1. auto : steeds meer diensten zijn beschikbaar om de situatie op de baan in real time te kennen, maar je kunt ook het dichtstbijzijnde tankstation, restaurant, hotel,... vinden.
  2. tweewielers : voor moto's en scooters, waterbestendig en bestand tegen extreme temperaturen
  3. vrachtwagens : deze houden ook rekening met de beperkingen voor grote vervoermiddelen en geven weer waar parkeerplaatsen en tankstations voor vrachtwagens beschikbaar zijn.
  4. camping cars of caravans : deze gps'en houden rekening met de beperkingen van grote vervoermiddelen en duiden specifieke nuttige punten zoals campings en stopplaatsen langs de autosnelweg aan.
Kaartdekking

De kaarten die meegeleverd worden bij uw aankoop en vooraf geïnstalleerd werden op uw toestel of gratis gedownload kunnen worden, worden hier vermeld.

De meest voorkomende kaarten zijn:
> West-Europa
> Zuid-Europa (inclusief Benelux en Duitsland)
> Europa (Oost + West)
> Europa + USA + Canada
> Wereld* 

* Toestellen met de kaarten van de wereld houden de meeste landen in, maar niet steeds alle 196 wereldlanden en ook niet steeds met hun volledige en gedetailleerde kaartdekking.

Aantal landen
Dit getal duidt aan hoeveel landen gedekt worden door de meegeleverde kaart of door de gratis te downloaden kaarten.
Map Update
Sommige gps'en bieden je gratis levenslange updates van hun kaarten aan. Zo hoef je nooit te betalen om de kaarten op je toestel te updaten. Handig, want het wegennetwerk verandert voortdurend.
Kun je de kaarten via wifi updaten? Helemaal perfect. Zo hoef je ze niet eerst op je computer te downloaden voor je ze installeert op je gps.
Schermgrootte
De grootte van het scherm wordt altijd diagonaal over het scherm gemeten en wordt uitgedrukt in inch. Eén inch is gelijk aan 2,54cm.
Verkeersinfo

Files zijn een ware nachtmerrie. Vroeger bleven gps'en in deze situaties dezelfde aankomsttijd weergeven. De gratis TMC-functie maakt gebruik van FM-radiogolven om verkeersinfo binnen te halen. Deze informatie is beperkt tot een aantal hoofdwegen. Via een DAB-signaal kunnen sommige gps-toestellen nog meer gedetailleerde informatie verzamelen.

Live Traffic geeft je realtime-updates van de verkeerssituatie. Deze info is vollediger dan die van TMC of DAB. Files worden tot op 10 m nauwkeurigheid in kaart gebracht. Je kent dus meteen de snelste reisroute, ook op secundaire wegen.  

 

  • Live Traffic ingebouwd: je gps-toestel beschikt over een geïntegreerde simkaart  om de verkeersinfo rechtstreeks op te halen.
  • Live Traffic via smartphonelink: deze gps'en gebruiken een gratis app op je smartphone om de verkeersinfo te verkrijgen. Hiervoor heb je mobiel internet op je smartphone nodig.

 

Mobiele flitspalen
Indien uw gps voorzien is van deze functie zult u een signaal krijgen wanneer u een mobiele flitspaal nadert.
Rijbaanbegeleiding
Rijbaanbegeleiding toont je via pijlen en borden welk rijvak je moet volgen. Zo navigeer je vlot op drukke knooppunten.
GeÔntegreerde dashcam
Gebruik je gps ook als ooggetuige op de weg. Een ingebouwde dashcam filmt je autoritten. Zo heb je in geval van een aanrijding altijd bewijzen.
Bluetooth
Dankzij bluetooth kunt u verschillende producten draadloos met elkaar verbinden. De apparaten communiceren met elkaar door middel van radiogolven die een draagwijdte van ongeveer 10 meter hebben.
Text-to-speech
Een gps met deze functie geeft niet alleen richtingaanwijzingen, maar zegt ook hardop welke straat je moet inslaan. Bijvoorbeeld: “Sla rechtsaf in de Nieuwstraat.” Zo weet je altijd exact waar je bent.
Spraakbesturing
Sommige GPS'en zijn uitgerust met spraakbesturing. U kondigt luidop uw nieuwe bestemming aan en uw route wordt automatisch herberekend. Op die manier blijven uw handen steeds aan het stuur en vermijdt u gevaarlijke situaties.
Reality view (3D)
Je ziet de gebouwen om je heen ook in 3D op je scherm. Zo sluit je beeld nog beter aan bij de werkelijkheid.
Snelheidswaarschuwing
Rij je te snel? Dan waarschuwt je gps je met een icoontje of een geluidssignaal.
Voetgangersmodus
Met deze modus gebruik je je gps ook te voet. Je toestel houdt dan geen rekening met eenrichtingsverkeer en vermijdt snelwegen en wegen zonder voetpad.
Type kaart
Tele Atlas en Navtech zijn de 2 belangrijkste kaartleveranciers. Alle gps-producenten vertrekken van deze kaarten. Soms worden meer POI (points of interest) aangeduid. Elk merk bepaalt ook zelf hoe je de adresgegevens opvraagt en hoe de kaart wordt weergegeven (2D of 3D).
Pc-aansluiting
De aansluiting op uw pc gebeurt via een USB-kabel of een Micro USB-aansluiting. Dankzij deze aansluiting kunt u uw kaarten updaten en andere functies toevoegen om uw toestel te personaliseren.
Geheugenkaartlezer
Indien uw gps over een SD- of Micro SD-kaartlezer beschikt kunt u de kaarten van de fabrikant op zo’n geheugenkaart opslaan.