Winkelwagen
Leveringskosten: Gratis
Totaal: -
Afrekenen

ZANUSSI ZEAE12FS

Levering mogelijk vanaf 26.02.24

€ 454,00  € 599,00
Of - Simulatie
Let op, geld lenen kost ook geld.

Verscheidene deuken linkerkant

Kleine deuk voorkant

Zeer kleine deuk rechterkant vooraan

hersteld, garantie 2 jaar - zonder verpakking - Scharnieren links

Vanden Borre installeert ook je tweede keuze toestel op maat (klik hier voor meer info). En om een afspraak te maken? Stuur een mail naar webshop@vandenborre.be na je bestelling.

Dit toestel is uniek en wordt toegewezen aan de eerste klant die de bestelling ervan afrondt.

Technische specificaties

Type Inbouw 1-deurskoelkast met vriesvak
Deursysteem Glijsysteem
Energieklasse F
Energieverbruik jaar 182 kWh/jaar
Energiekost 70.98 euro/jaar
Koeltechniek koelk. Statisch
Klimaatklasse SN-N-ST-T
Temperatuurregeling Mechanisch
Volume van de koelkast 174 l
Volume van de diepvriezer 14 l
Invriesvermogen 2.7 kg/24u
Geluidsniveau 35 dB
Weergave ingestelde temp.
Vershoudzone (0-3įC)
Supercool-functie
Horiz. flessenhouder
Binnenverlichting Ja, ledverlichting
Groentelade 1
Zachte sluiting van de deur
Plaats deurscharnieren Rechts
Omkeerbare deur
Afmetingen nis (HxBxD) 122.5 x 55 x 55 cm
Ecocheques aanvaard
Afmetingen (HxBxD) 121.8 x 54 x 54.9 cm
Diepvriesvak ****
Ontdooiing koelkast Automatisch
Opendeuralarm
Telescopische rails
Temperatuuralarm
Vanden Borre-code 20106654 - 8113629 - 60
Type
Onderbouw: deze koelkasten worden onder de werktafel geplaatst. De lucht gaat weg via de sokkel, er zijn dus geen ventilatieroosters nodig in het werkblad. Via de sokkel kan het toestel in hoogte en diepte afgesteld worden.

1 deur - 2 deurs: deze koelkasten worden in een kolomkast van de keuken ingebouwd. Het toestel zit achter een deur die perfect aansluit bij de andere keukenmeubels.
Deursysteem
  1. Deur-op-deursysteem: de deur van het meubel is rechtstreeks vastgemaakt op de koelkast of diepvriezer. Je herkent dit systeem aan de zwaardere scharnieren.
  2. Glijsysteem: de decoratieve deur (deur van het meubel) is met eigen scharnieren vastgemaakt aan het keukenmeubel. De deur van de koelkast of van de diepvriezer gaat op hetzelfde moment open als de decoratieve deur.
  3. Decorkader: rond de koelkast of diepvriezer bevindt zich een kader waarin je een blad schuift dat bij de keuken past. Bij het kader hoort een deurgreep.
Energieklasse

Er bestaat in de hele Europese Unie een uniform energielabel. Dit label is eenvormig voor alle apparaten in een bepaalde categorie (bv. wasmachines, koelkasten…) zodat je gemakkelijk het energieverbruik van verschillende toestellen kunt vergelijken.

Sinds 1 maart 2021 gelden nieuwe criteria voor het bepalen van het energielabel. De nieuwe energielabels gaan van "zeer energiezuinig" A tot "zeer energieverspillend" G. Klik hier voor gedetailleerde info over de nieuwe energielabels.

Energiekost

De energiekost geeft het jaarlijks verbruik in euro weer van je toestel. Het wordt berekend op basis van het jaarlijks verbruik van het toestel en van de gemiddelde* energieprijs.
*Het gemiddelde tarief voor juli 2023 = 0,39 euro per kilowattuur (€/kWh)

 

Koelsysteem
Statische koeling: In een koelkast kan er een groot verschil zijn tussen de bovenste zone en de onderste zone. De koude lucht is zwaarder en blijft onderaan. De warmere lucht is lichter en stijgt. Dit zorgt voor verschillende temperatuurzones.

Dynamische koeling: Een ventilator verspreidt de koude lucht in de koelkast voor een homogene temperatuur, maar brengt geen lucht van buitenaf naar binnen. De ventilator springt aan als het toestel een koudeverlies opmerkt zodat de gewenste temperatuur snel bereikt wordt. Voedingsmiddelen kunnen tot 2x langer bewaard worden dan in een koelkast met statische koeling.

Geventileerde koeling/No Frost: In tegenstelling tot dynamische koeling, zorgt de geventileerde koeling ervoor dat de vochtigheid uit de lucht verdwijnt. De koelkast heeft een ventilator die koude lucht blaast en de vochtigheid naar buiten blaast. Voedingsmiddelen kunnen tot 3x langer bewaard worden dan in een koelkast met statische koeling.
Klimaatklasse

De klimaatklasse geeft de minimale en maximale omgevingstemperatuur weer voor de goede werking van een toestel.

SN = omgevingstemperatuur tussen 10°C en 32°C

N = omgevingstemperatuur tussen 16°C en 32°C

ST = omgevingstemperatuur tussen 16°C en 38°C

T = omgevingstemperatuur tussen 16°C en 43°C

Temperatuurregeling

De temperatuurregeling van je koelkast kan zowel mechanisch als elektronisch ingesteld worden:


  • De elektronische temperatuurregeling biedt je de mogelijkheid om de temperatuur tot op de graad nauwkeurig aan te passen, via een lcd-cherm of ledindicator.
  • De mechanische temperatuurregeling werkt via een draaiknopje dat 1-2-3-4-5 aangeeft, 1 is minder koud en 5 is het koudst.
Inhoud koelkast
De netto-inhoud, uitgedrukt in liter, wordt bepaald, door rekening te houden met het aantal liter men in een horizontaal geplaatst appraat kan gieten, met alle legplaten en accessoires in het toestel.
Inhoud diepvriezer
De netto-inhoud, uitgedrukt in liter, wordt bepaald, door rekening te houden met het aantal liter men in een horizontaal geplaatst appraat kan gieten, met alle legplaten en accessoires in het toestel.
Invriescapaciteit
De invriescapaciteit duidt de hoeveelheid voedingsmiddelen (in kilogram) aan die het vriesvak in 24 uur kan invriezen.
Aanduiding temperatuur
De temperatuur kan binnenin het toestel aangeduid zijn of langs de buitenkant, bv. bovenaan het toestel. Sommige modellen hebben geen temperatuuraanduiding.
0į zone
De 0°-zone (vaak een aparte lade) is een deel van je koelkast waar de temperatuur dicht bij 0°C ligt. Zo bewaar je vis, vlees, fruit en zuivelproducten tot 3 keer langer. Bij sommige merken kun je de temperatuur (van -2 tot 6°C) en de luchtvochtigheid regelen. Een lage luchtvochtigheid is ideaal voor vlees, vis en zuivelproducten. Een hoge luchtvochtigheid is dan weer optimaal voor de bewaring van groenten en fruit.
Supercool functie

De Supercool-functie verlaagt de temperatuur in de koelkast gedurende enkele uren naar 1 of 2°C. Perfect om etenswaren die je net in je koelkast stak zeer snel af te koelen.

Flessenhouder
Handig om flessen veilig en stabiel op te bergen zonder al te veel plaats in te nemen binnenin de koelruimte
Binnenverlichting

Led-verlichting is duurzaam, verbruikt weinig elektriciteit en geeft nauwelijks warmte af. De inhoud van de koelkast wordt verlicht tot in het kleinste hoekje.

Fruit- & groentelade(n)
Sommige toestellen hebben fruit-en groenteladen op telescopische rails. Deze glijden soepel en kunnen zelfs bij zware belasting vlot worden uitgetrokken.
Zachte sluiting van de deur
Dankzij een geïntegreerde demper sluit de deur zachtjes en automatisch vanaf een bepaalde openingshoek. Een tikje tegen de deur volstaat dan. Handig als je je handen vol hebt.
Ecocheques aanvaard

Een 'eco-cheques aanvaard'-logo is duidelijk weergegeven op de pagina's van onze toestellen die je met ecocheques kan betalen.

 

Je kan verschillende producten in onze winkels met papieren of elektronische ecocheques betalen. Bij levering aan huis van groot elektro of een tv kan je ook betalen met ecocheques, maar enkel elektronische ecocheques (geen papieren versie) van Sodexo, Monizze en Edenred.


Ecocheques worden verdeeld door de bedrijven Sodexo (EcoPass), Monizze en Accor Services / Edenred (Ticket Ecocheque) en hebben een waarde van 5€ of 10€. Ze zijn 2 jaar geldig.

Ontdek hier alle toestellen die je met ecocheques kan aankopen.

Afmetingen (hxbxd)
De buitenafmetingen van het toestel, gemeten in centimeter in de volgorde hoogte, breedte, diepte.