Winkelwagen
Leveringskosten: Gratis
Totaal: -
Afrekenen

AEG BSE998330M STEAMPRO

Levering mogelijk vanaf 26.04.24 (€ 19,00)

€ 1499,00  € 1999,00
Of - Simulatie
Let op, geld lenen kost ook geld.

Zeer kleine deuk achterkant

Zonder verpakking

Vanden Borre installeert ook je tweede keuze toestel op maat (klik hier voor meer info). En om een afspraak te maken? Stuur een mail naar webshop@vandenborre.be na je bestelling.

AEG BSE998330M STEAMPRO

Ook nieuw verkrijgbaar op vandenborre.be

Dit toestel is uniek en wordt toegewezen aan de eerste klant die de bestelling ervan afrondt.

Technische specificaties

Type Stoomoven
Afmetingen nis (HxBxD) 59 x 56 x 55 cm
Temperatuur oven 30 - 230 įC
Temperatuur stomen 50 - 100 įC
Stoomfunctie 100% stoom
Inhoud oven 70 l
Energieklasse A++
Energieverbruik per cyclus 0.99 kWh/cyclus
Energiekost 0.39 euro/cyclus
Auto kookprogr.
Stoomcreatie In een stoomgenerator
Inhoud waterreservoir 950 ml
Kinderbeveiliging
Ontkalkingsprogramma Ja, met waarschuwing
Spec. functies Steamify functie, SteamPro
Kernthermometer
Aantal inschuifhoogtes 5
Kleur Inox/Vingervlekvrij
Bijgeleverde acc. Stoomschaal set
Bijzonderheden Sous vide functie
Vermogen 3500 W
Afmetingen (HxBxD) 59.4 x 59.5 x 56.7 cm
Ecocheques aanvaard Ja: winkel (papier/elektronisch) en levering (elektronisch)
Spanning 230 V
Klok
Ontdooifunctie
Type deur Neerklapbaar
Snel voorverwarmen
Bereiding op lage tį
Reiniging Hydrolyse
Type oven Heteluchtoven
Voorgeprogrammeerde recepten
Draaispit
Telescopische rails Bijgeleverd voor 1 niveau
Turbogrill
Vanden Borre-code 20108554 - 8241937 - 200
Type

> Stoomoven: Met een stoomoven kunt u groenten, vlees en vis op een gezonde manier opwarmen, ontdooien en koken op een lage temperatuur terwijl smaak, mineralen en vitamines bewaard blijven. Er is geen externe watertoevoer nodig, de meeste stoomovens hebben een waterreservoir met een inhoud van 1 tot 1,5 liter.

> Multifunctionele stoomoven: Naast zijn stoomfunctie gebruikt deze oven ook een warmeluchtfunctie en kan hij dus ook vlees en vis bakken zoals in een traditionele oven.

Afmetingen nis (hxbxd in cm)
De nismaten zijn de minimummaten die nodig zijn om uw toestel in te bouwen.
Onder/zonder druk stoomkoken
Een stoomoven met lage druk gaat van 40° tot 100°C: voor groenten, vis, bijgerechten en desserten.
Een stoomoven met hoge druk kan tot meer dan 100°C gaan en is geschikt voor alle voedingswaren die warmte goed verdragen.
Inhoud oven
De capaciteit van de binnenruimte van de microgolfoven wordt uitgedrukt in liter. De ideale capaciteit van een microgolfoven hangt af van de ruimte waarover u beschikt en van het gebruik. Een klein volume is ideaal voor een of twee personen. Een grotere capaciteit is meer geschikt voor een gezin. De beschikbare capaciteit varieert van 12 tot 46 liter.
Energieklasse

Sinds 1 maart 2021 gelden nieuwe criteria voor het bepalen van het energielabel. De nieuwe energielabels gaan van "zeer energiezuinig" A tot "zeer energieverspillend" G. Klik hier voor gedetailleerde info over de nieuwe energielabels.

Energiekost
De energiekost geeft het verbruik in euro weer per cyclus van het toestel. Het wordt berekend op basis van het verbruik per cyclus van het toestel en van de gemiddelde* energieprijs.
*Het gemiddelde tarief voor juli 2023 = 0,39 euro per kilowattuur (€/kWh)
Automatische bakprogramma's

Bij een oven met automatisch bakprogramma geef je aan wat je wilt maken (gebraad, brood, …), hoeveel je baksel weegt, en soms ook hoe het moet garen (à point, bien cuit, …). Daarna stelt de oven zelf de ideale bakwijze (hete lucht, grill, …) en baktijd in !

Stoomcreatie
Wordt er stoom gemaakt in de kookruimte? Dan kookt de onderwarmte het water en onstaat er verdamping in de vorm van stoom. Een stoomgenerator (aan de achterkant van de kookruimte) is efficiënter en zorgt voor een kortere kooktijd. Want gekookt water wordt meteen als stoom in de kookruimte geïnjecteerd.
Kinderslot
Met nieuwsgierige handjes in huis is het praktisch om uw oven te kunnen vergrendelen: kinderen kunnen de oven niet inschakelen en ongelukjes worden zo vermeden.
Ontkalkingsprogramma
Omdat stoomovens water gebruiken, hoeft u af en toe uw oven te ontkalken om een opeenstapeling van kalk te vermijden. Het ontkalkingsprogramma kan manueel of volledig automatisch gebeuren.
Speciale functies
WHIRLPOOL

I-Cook: de I-Cook timer is voorzien van uitgebreide functies en een tekstdisplay die u begeleiden bij de instelling van de microgolfoven.

BOSCH

AutoPilot: een keuze van automatische programma's om stressloos te koken.


SIEMENS

CookControl: Verschillende elektronische programma's voor vlees en vis zorgen voor perfecte gerechten. U hoeft enkel het programma te kiezen, het gewicht in te voeren en uw voorkeuren in te geven (bv. weinig of goed doorbakken), uw oven doet het nodige.
Thermische sonde
Dankzij een kernthermometer of vleesthermometer geeft de oven je een seintje zodra de gewenste cuisson (bleu, saignant, à point of bien cuit) bereikt is.
Bakniveaus
Aantal niveaus waarop u verschillende gerechten tegelijkertijd kunt stomen/bakken.
Afmetingen (hxbxd)
De buitenafmetingen van het toestel, gemeten in centimeter in de volgorde hoogte, breedte, diepte.
Ecocheques aanvaard

Een 'eco-cheques aanvaard'-logo is duidelijk weergegeven op de pagina's van onze toestellen die je met ecocheques kan betalen.

 

Je kan verschillende producten in onze winkels met papieren of elektronische ecocheques betalen. Bij levering aan huis van groot elektro of een tv kan je ook betalen met ecocheques, maar enkel elektronische ecocheques (geen papieren versie) van Sodexo, Monizze en Edenred.


Ecocheques worden verdeeld door de bedrijven Sodexo (EcoPass), Monizze en Accor Services / Edenred (Ticket Ecocheque) en hebben een waarde van 5€ of 10€. Ze zijn 2 jaar geldig.

Ontdek hier alle toestellen die je met ecocheques kan aankopen.