MIELE DG 6030 cs

Gratis levering mogelijk vanaf 01.06.22

€ 799,00  € 1299,00

Vanden Borre installeert ook je tweede keuze toestel op maat (klik hier voor meer info). En om een afspraak te maken? Stuur een mail naar webshop@vandenborre.be na je bestelling.

Dit toestel is uniek en wordt toegewezen aan de eerste klant die de bestelling ervan afrondt.

Technische specificaties

Type Stoomoven
Afmetingen nis (HxBxD) 36 x 56 - 56.8 x 31 cm
Temperatuur stomen 40 °C
Stoomfunctie 100% stoom
Inhoud oven 24 l
Auto kookprogr.
Stoomcreatie In een stoomgenerator
Watertoevoer Neen, intern waterreservoir
Inhoud waterreservoir 1.2 l
Kinderbeveiliging
Ontkalkingsprogramma Ja, met waarschuwing
Spec. functies Individuele regeling
Kernthermometer
Aantal inschuifhoogtes 3
Kleur Inox
Bijgeleverde acc. 2 geperforeerde inoxplaten en 1 inoxplaat
Bijzonderheden Easy Sensor scherm
Vermogen 2300 W
Afmetingen (HxBxD) 35.8 x 59.5 x 30.8 cm
Energieklasse Niet van toepassing
Ecocheques aanvaard
Gewicht 17.4 kg
Spanning 230 V
Vanden Borre-code 20092254 - 8811768 - 120
Garantie 2 jaar
Type

> Stoomoven: Met een stoomoven kunt u groenten, vlees en vis op een gezonde manier opwarmen, ontdooien en koken op een lage temperatuur terwijl smaak, mineralen en vitamines bewaard blijven. Er is geen externe watertoevoer nodig, de meeste stoomovens hebben een waterreservoir met een inhoud van 1 tot 1,5 liter.

> Multifunctionele stoomoven: Naast zijn stoomfunctie gebruikt deze oven ook een warmeluchtfunctie en kan hij dus ook vlees en vis bakken zoals in een traditionele oven.

Afmetingen nis (hxbxd in cm)
De nismaten zijn de minimummaten die nodig zijn om uw toestel in te bouwen.
Onder/zonder druk stoomkoken
Een stoomoven met lage druk gaat van 40° tot 100°C: voor groenten, vis, bijgerechten en desserten.
Een stoomoven met hoge druk kan tot meer dan 100°C gaan en is geschikt voor alle voedingswaren die warmte goed verdragen.
Inhoud oven
De capaciteit van de binnenruimte van de microgolfoven wordt uitgedrukt in liter. De ideale capaciteit van een microgolfoven hangt af van de ruimte waarover u beschikt en van het gebruik. Een klein volume is ideaal voor een of twee personen. Een grotere capaciteit is meer geschikt voor een gezin. De beschikbare capaciteit varieert van 12 tot 46 liter.
Automatische bakprogramma's

Bij een oven met automatisch bakprogramma geef je aan wat je wilt maken (gebraad, brood, …), hoeveel je baksel weegt, en soms ook hoe het moet garen (à point, bien cuit, …). Daarna stelt de oven zelf de ideale bakwijze (hete lucht, grill, …) en baktijd in !

Stoomcreatie
Wordt er stoom gemaakt in de kookruimte? Dan kookt de onderwarmte het water en onstaat er verdamping in de vorm van stoom. Een stoomgenerator (aan de achterkant van de kookruimte) is efficiënter en zorgt voor een kortere kooktijd. Want gekookt water wordt meteen als stoom in de kookruimte geïnjecteerd.
Watertoevoer
De watertoevoer van uw stoomoven kan op 2 manieren gebeuren naargelang het gekozen toestel:
> uitneembaar waterreservoir: u hoeft geen externe watertoevoer te voorzien
> verbinding met externe watertoevoer: zorgt voor een groter volume omdat er geen plaats nodig is voor een waterreservoir en ook gemakkelijk in gebruik doordat je geen reservoir moet vullen voordat je het apparaat wilt gebruiken
Kinderslot
Met nieuwsgierige handjes in huis is het praktisch om uw oven te kunnen vergrendelen: kinderen kunnen de oven niet inschakelen en ongelukjes worden zo vermeden.
Ontkalkingsprogramma
Omdat stoomovens water gebruiken, hoeft u af en toe uw oven te ontkalken om een opeenstapeling van kalk te vermijden. Het ontkalkingsprogramma kan manueel of volledig automatisch gebeuren.
Speciale functies
WHIRLPOOL

I-Cook: de I-Cook timer is voorzien van uitgebreide functies en een tekstdisplay die u begeleiden bij de instelling van de microgolfoven.

BOSCH

AutoPilot: een keuze van automatische programma's om stressloos te koken.


SIEMENS

CookControl: Verschillende elektronische programma's voor vlees en vis zorgen voor perfecte gerechten. U hoeft enkel het programma te kiezen, het gewicht in te voeren en uw voorkeuren in te geven (bv. weinig of goed doorbakken), uw oven doet het nodige.
Thermische sonde
Dankzij een kernthermometer of vleesthermometer geeft de oven je een seintje zodra de gewenste cuisson (bleu, saignant, à point of bien cuit) bereikt is.
Bakniveaus
Aantal niveaus waarop u verschillende gerechten tegelijkertijd kunt stomen/bakken.
Kleur
Hiermee wordt de kleur van de behuizing bedoeld.
Afmetingen (hxbxd)
De buitenafmetingen van het toestel, gemeten in centimeter in de volgorde hoogte, breedte, diepte.
Energieklasse

Sinds 1 maart 2021 gelden nieuwe criteria voor het bepalen van het energielabel. De nieuwe energielabels gaan van "zeer energiezuinig" A tot "zeer energieverspillend" G. Klik hier voor gedetailleerde info over de nieuwe energielabels.

Ecocheques aanvaard
Een 'eco-cheques aanvaard'-logo is duidelijk weergegeven op de pagina's van onze ecologische toestellen.

Je kan verschillende ecologische producten in onze winkels met papieren of elektronische ecocheques betalen. Bij levering aan huis van groot elektro of een tv kan je ook betalen met ecocheques, maar enkel elektronische ecocheques (geen papieren versie) van Sodexo, Monizze en Edenred.

Met ecocheques wil de overheid via de werkgevers de aankoop van energiezuinige producten stimuleren. De ecocheques worden verdeeld door de bedrijven Sodexo (EcoPass), Monizze en Accor Services / Edenred (Ticket Ecocheque) en hebben een waarde van 5€ of 10€. Ze zijn 2 jaar geldig.

Ontdek hier alle toestellen die je met ecocheques kan aankopen.