Winkelwagen
Leveringskosten: Gratis
Totaal: -
Afrekenen

ASUS RC71L-NH001W

Levering mogelijk vanaf 03.05.24 (Gratis)

€ 704,00  € 799,00
Of - Simulatie
Let op, geld lenen kost ook geld.
ASUS RC71L-NH001W

Ook nieuw verkrijgbaar op vandenborre.be

Dit toestel is uniek en wordt toegewezen aan de eerste klant die de bestelling ervan afrondt.

Technische specificaties

Scherm 7 inch, 1920 x 1080 pixels (Full HD), IPS Lcd
Opslagcapaciteit 512 GB SSD
Processor type AMD Ryzen Z1-Extreme Processor
Kloksnelheid processor 3.2 GHz (5.1 GHz Turbo)
Processor kernen Octa Core (8)
RAM-geheugen 16 GB DDR5
Grafische kaart AMD Radeon Navi 3
Grafisch geheugen Shared
Type scherm Glanzend
Touchscreen
Webcam
Toetsenbord Niet van toepassing
Verlicht toetsenbord
Numeriek klavier
DVD/Blu-ray lezer/brander
Aansl. Hoofdtelefoon
Geheugenkaartlezer Ja, MicroSD
Wifi 802.11ax (Wifi 6)
Bluetooth Ja, 5.2
Ethernetpoort
HDMI-uitgang
DisplayPort Via USB-C-poort
USB-aansluiting 1x usb-c 3.1
Thunderbolt
Besturingssysteem Windows 11
Microsoft 365 inbegrepen
Windows Hello
Windows Ink
Ecocheques aanvaard
Gebruik Ultramobiliteit
Type Gaming laptop
Max. autonomie Niet meegedeeld
Kleur Grijs
Afmetingen (HxBxD) 3.24 x 28 x 11.1 cm
Gewicht 0.608 kg
Vanden Borre-code 20107171 - 7812515 - 55
Opslag
Een SSD (Solid State Drive) is stiller, compacter en sneller dan een gewone harde schijf (Hard Disk Drive). Bovendien verbruiken SSD-schijven minder stroom en zijn ze schokbestendiger. Traditionele harde schijven bieden dan weer een grotere opslagcapaciteit. Daarom combineren sommige pc’s een SSD- én een HDD-schijf.
Aantal kernen

De processor is het kloppende hart van je toestel. Hij bepaalt hoe snel je besturingssysteem reageert en hoe vlot applicaties werken. De snelheid wordt uitgedrukt in gigahertz (GHz). Ook belangrijk voor de snelheid is het aantal kernen. Hoe meer kernen, hoe sneller en hoe beter de prestaties van je toestel.

  • Dual Core = 2 kernen
  • Quad Core = 4 kernen
  • Hexa Core = 6 kernen
  • Octa Core = 8 kernen 
Ram-geheugen

Het werkgeheugen, ook wel RAM genoemd (Random Access Memory), is een geheugen dat in onmiddellijke verbinding staat met de processor en dat in werking treedt wanneer uw computer onder stroom staat. Het RAM geheugen stockeert de programma's die in uitvoering zijn. Op het moment dat je je computer of tablet uitschakelt, wordt de inhoud van dit geheugen leeggemaakt. We noemen dit geheugen daarom ook een "vluchtig' geheugen. De omvang van het RAM geheugen wordt uitgedrukt in Gigabyte (GB).

RAM komt voor in een aantal vormen:
> DDR3 RAM
DDR4 RAM

Sommige fabrikanten verkiezen een versie die "LP DDR" noemt. Deze "Low Power"-versie is een minder gulzige energievreter en draagt zo bij aan een langere batterijautonomie.

DDR4 is de vierde versie van DDR waarbij meer bits tegelijk kunnen gelezen worden en minder stroom verbruikt wordt dan bij DDR3. Dit kan mee zorgen voor een grotere batterijautonomie bij een laptop bv.

Grafische kaart

De grafische kaart, ook wel videokaart genoemd, zorgt voor het doorsturen van gegevens naar het scherm. De bekendste fabrikanten zijn AMD en Nvidia. Er bestaan twee soorten videokaarten: ofwel is het een chip die zich op het moederbord bevindt, ofwel is het een aparte kaart.

Grafische kaarten zijn heel belangrijk voor gaming. Wil je gamen op je pc, kies dan voor een model met een dedicated videokaart : AMD Radeon RX-kaart of een Nvidia GeForce-kaart. Ben je echter van plan om enkel te surfen, te werken en naar YouTube-video’s te kijken? Dan is een dedicated videokaart niet nodig. Wil je foto’s bewerken, dan is een dedicated videokaart ook niet nodig, maar kies dan vooral voor een pc met een krachtige processor zoals een Intel Core i5-, i7- of i9-processor of een AMD Ryzen 5 of 7-processor.

Grafisch geheugen
Het videogeheugen of grafische geheugen is het interne geheugen dat speciaal gereserveerd is om informatie voor het beeldscherm op te slaan. Naast de hoeveelheid geheugen speelt ook de snelheid ervan een belangrijke rol. Een GDDR5-geheugen werkt sneller dan een DDR3. Dit heeft invloed op de maximale resolutie waarin hogedefinitiebeelden vlot worden weergegeven. Uhd-videomontage en zeker games hebben baat bij veel en snel grafisch geheugen.
Type scherm

Briljant scherm: geniet van levendige kleuren met een hoog contrast. Ideaal voor foto’s, films en gaming. Dit type scherm is wel gevoeliger aan weerkaatsingen van het zonlicht. Hier is wel een alternatief voor: een briljant scherm met antireflectie. Gebruik je toestel ook buiten zonder zorgen.

Mat scherm: ideaal voor een dagelijks professioneel gebruik. De kleuren zijn minder fel en het scherm is antireflecterend. Je kan je toestel dus ook buiten in de zon of in een sterk verlichte ruimte gebruiken op een aangename manier. Zo’n scherm is ook minder vermoeiend voor je ogen.

Numeriek klavier

Een numeriek klavier is handig wanneer je veel berekeningen maakt of betalingen uitvoert met je laptop.

 

Op sommige laptops kan je op de touchpad een numeriek klavier doen oplichten of zelfs de touchpad als een 2de scherm gebruiken. Handig om je muziek erop te bedienen of je kalender en mails in het oog te houden. 

Wifi
Wifi of Wireless Fidelity is een technologie waarmee het mogelijk is op korte afstand draadloos gegevens te versturen.

Er zijn verschillende Wi-Fi standaarden afhankelijk van de snelheid waarmee gegevens worden doorgestuurd: B, A, G, N:
> G is de meest voorkomende standaard met een bandbreedte van maximaal 54 Mbps. Producten die gebruik maken van de G-standaard kunnen ook de B-standaard aan.
> N is 10 keer sneller dan G met een bandbreedte van minimaal 100 Mbps. Deze snelheid kan zelfs oplopen tot 540 Mbps.
> AC is 3 keer sneller dan N met een maximale snelheid van 1300 Mbps. Soms kunnen de N en AC-normen gecombineerd worden voor nog snellere verbindingen.
Bluetooth
Dankzij Bluetooth kunt u verschillende producten draadloos met elkaar verbinden. De apparaten communiceren met elkaar door middel van radiogolven die een draagwijdte van om en bij 10 meter hebben.
HDMI-connectie
HDMI is een digitale verbinding voor de overdracht van digitale HD-beelden en geluidssignalen. Doordat de conversie naar analoge signalen overbodig wordt, zorgt HDMI voor een perfecte beeld- en geluidskwaliteit.

HDMI is bovendien volledig compatibel met oudere versies van DVI.
USB-aansl.
Een USB-poort is een snelle en directe aansluiting voor randapparatuur zoals een muis, toetsenbord, webcam, externe harde schijf, ... Meerdere USB-aansluitingen hebben is handig om bijvoorbeeld een USB-stick of een digitaal fototoestel rechtstreeks aan te sluiten op uw computer. Op die manier kunt u heel eenvoudig foto's weergeven op uw scherm.

Naast de oude USB 2.0- aansluitingen bestaan er ook snellere USB 3.0 en USB 3.1-aansluitingen, die soms Thunderbolt ondersteunen. Dit zorgt voor een ultrasnelle overdracht van bestanden. Onder andere DisplayPorts en USB-C-poorten zijn compatibel met deze snelle technologie.
USB-aansl.
Een USB-poort is een snelle en directe aansluiting voor randapparatuur zoals een muis, toetsenbord, webcam, externe harde schijf, ... Meerdere USB-aansluitingen hebben is handig om bijvoorbeeld een USB-stick of een digitaal fototoestel rechtstreeks aan te sluiten op uw computer. Op die manier kunt u heel eenvoudig foto's weergeven op uw scherm.

Naast de oude USB 2.0- aansluitingen bestaan er ook snellere USB 3.0 en USB 3.1-aansluitingen, die soms Thunderbolt ondersteunen. Dit zorgt voor een ultrasnelle overdracht van bestanden. Onder andere DisplayPorts en USB-C-poorten zijn compatibel met deze snelle technologie.
Besturingssysteem

Voor laptops

Elke laptop is voorzien van een besturingssysteem, een programma om mee te werken. Dit zijn de drie bekendste besturingssystemen :

  • Windows is het besturingssysteem van Microsoft. Je vindt het Windows 10-besturingssysteem op de meeste pc’s. Ideaal om voor zowel lichte als zware taken: surfen, series kijken, tekstverwerking, fotobewerking... Hou je van gamen? Dan is Windows de beste optie, omdat gaminglaptops op Windows draaien. Goed om weten: eind dit jaar is voor de meeste laptops een upgrade mogelijk naar de nieuwste versie: Windows 11.
  • MacOS is het eigen besturingssysteem van Apple. Je vindt het dus terug op Apple-toestellen: Mac mini, MacBooks en iMac. Ideaal om te surfen, naar een film te kijken maar ook perfect voor zware taken, zoals 4K-video’s bewerken.
  • ChromeOS werd ontworpen door Google en vind je terug op Chromebooks. Log in op je Google-account en gebruik makkelijk de Google Chrome-browser en Android-apps. Ideaal voor lichtere taken: surfen, mailen of naar een serie te kijken.


Voor smartwatches

Het besturingssysteem van het horloge is belangrijk voor de koppeling met de smartphone. Sommige toestellen zoals bv. Apple Watch hebben hun eigen besturingssysteem dat het meest compatibel is met Apple iPhones. Dit wil niet zeggen dat het niet compatibel is met andere besturingssystemen zoals bv. Android, maar niet alle functies zullen werken. Enkele voorbeelden van besturingssystemen voor smartwaches: Apple Watch OS, Fitbit OS , Garmin OS, Google Android Wear.

Office 365 incl.
Met Office 365 heb je altijd de laatste versies van Word, Excel, Powerpoint, OneNote, Outlook, Publisher en Access. Zo werk je van overal op al je favoriete apparaten, zowel Macs als Windows-pc's. Daarnaast krijg je 1000 GB online-opslagruimte, maandelijkse Skype-minuten, gratis updates en nog veel meer!

 

Windows Hello

Met Windows Hello kun je jezelf in minder dan 2 seconden aanmelden op een Windows-toestel. Hoe? Via je vingerafdruk of gezichtsherkenning. Bekijk onze video over Windows Hello.

 

Windows Ink

Vervang je notitieblok ! Dankzij Windows Ink kan je schrijven, tekenen, omcirkelen en dit rechtstreeks op je scherm.

Deze toepassing kan dienen om nota’s te nemen op een virtuele post-it, een PDF document te ondertekenen, notities te nemen in OneNote, belangrijke zinnen te onderlijnen in een Word document, notitities te nemen op een PowerPoint presentatie of nog om je verlangens te delen.

Bekijk hier onze video om meer te weten over Windows Ink.

Ecocheques aanvaard

Een 'eco-cheques aanvaard'-logo is duidelijk weergegeven op de pagina's van onze toestellen die je met ecocheques kan betalen.

 

Je kan verschillende producten in onze winkels met papieren of elektronische ecocheques betalen. Bij levering aan huis van groot elektro of een tv kan je ook betalen met ecocheques, maar enkel elektronische ecocheques (geen papieren versie) van Sodexo, Monizze en Edenred.


Ecocheques worden verdeeld door de bedrijven Sodexo (EcoPass), Monizze en Accor Services / Edenred (Ticket Ecocheque) en hebben een waarde van 5€ of 10€. Ze zijn 2 jaar geldig.

Ontdek hier alle toestellen die je met ecocheques kan aankopen.

Type toestel

=> Er bestaan 3 type toestellen:

  1. De laptop = een standaard draagbare pc
  2. De 2-in-1 = een draagbare pc waarvan je het scherm helemaal kunt draaien zodat je de pc ook als tablet kunt gebruiken. Dankzij het touchscreen kan je hem even gemakkelijk onderweg, als thuis of op het werk gebruiken
  3. De tablet-pc is draagbare pc zonder vast toetsenbord. Typen doe je op het touchscreen of op een apart klavier dat je vastklikt (inbegrepen of in optie verkrijgbaar). Een tablet-pc is vaak licht dus is het makkelijk om op verschillende locaties te werken.  
Deze 3 type pc’s bestaan in 2 configuraties:

- Een standaard configuratie: “om te starten”. Deze is prima als je geen zware programma’s gebruikt zoals video-bewerkingssofware of wanneer je maar af en toe multitaskt; 

- Een geavanceerde configuratie: “om verder te gaan”. Deze laat je toe om vlotter en sneller programma’s te gebruiken, zelfs tegelijk (multitasking). Ook wanneer je zwaardere foto- en video-bewerkingssoftware gebruikt, zijn deze de perfecte toestellen.

 

 

=> Daarnaast bestaan er ook nog 2 andere type pc’s:

  • Gaminglaptop: ontworpen om zware grafische toepassingen te ondersteunen en vooral om te gamen. De koeling van de pc, het klavier en een krachtige grafische kaart kregen de aandacht. Ook het design is knap en vaak kleurrijk. Het gewicht ligt meestal boven de 2kg maar bij een gaminglaptop zijn sterke prestaties belangrijker.
  • Business laptop (of zakelijke laptop): bestemd voor professionelen. Ze hebben niet alleen Windows 10 Pro standaard geïnstalleerd, maar veel modellen hebben ook een vingerafdruksensor of zelfs een TPM-chip waardoor alle gegevens extra veilig opgeslagen worden. Ze zijn steviger ontworpen en genieten vaak van een verlicht toetsenbord dat morsbestendig is. Ook kan een docking besteld worden zodat je je stroom- en aansluitkabels niet in – en uit- hoeft te pluggen.

 

Type
  • Laptop pc: draagbare computer uitgerust met een Windows-besturingssysteem 
  • Macbook: draagbare computer uitgerust met een iOS-besturingssysteem 
  • Tablet pc: tablet uitgerust met een volledig Windows-besturingssysteem, die op dezelfde manier gebruikt kan worden als een traditionele computer. Het toetsenbord kan soms ook losgekoppeld worden van de tablet.
  • Laptop pc 2-in-1: een pc waarvan je het klavier 360° kan omplooien of waarvan je het scherm 180° om zijn as kan draaien. Je kan ze op die manier ook als tablet gebruiken want ze hebben ook een touchscreen.
Max. autonomie

Is de batterijduur die het toestel volgens de fabrikant heeft bij één volledige oplading.

Afmetingen (hxbxd)
De buitenafmetingen van het toestel, gemeten in centimeter in de volgorde hoogte, breedte, diepte.