Winkelwagen
Leveringskosten: Gratis
Totaal: -
Afrekenen

LENOVO M10 (3e Gen) 4/64GO PACK

Levering mogelijk vanaf 30.04.24 (Gratis)

€ 124,00  € 149,00
Of - Simulatie
Let op, geld lenen kost ook geld.
LENOVO M10 (3e Gen) 4/64GO PACK

Ook nieuw verkrijgbaar op vandenborre.be

Dit toestel is uniek en wordt toegewezen aan de eerste klant die de bestelling ervan afrondt.

Technische specificaties

Scherm 10.1 inch, 1920 x 1200 pixels (WUXGA), IPS Lcd
Opslag 64 GB
RAM-geheugen 4 GB DDR4
Processor type Mediatek Kompanio-Unisoc T610
Processorsnelheid 1.8 GHz
Processor kernen Octa Core (8)
Frontcamera 5 Mp
Videoresolutie camera vooraan Full HD (1080p)
Camera 8 Mp
Mobiel internet
Wifi 802.11ac (Wifi 5)
Bluetooth Versie 5.0
NFC
Gps ingebouwd
Capaciteit batterij 5000 mAh
Max. autonomie 10 u.
Snelladen
Draadloos oplaadbaar
Ingebouwde luidspreker Ja, Dolby Atmos
Aansl. Hoofdtelefoon
USB-aansluiting USB Type C
Geheugenkaartlezer Ja, MicroSD
HDMI-uitgang
Besturingssysteem Android 12
Geschikt voor kinderen Kids-modus beschikbaar
Bijzonderheden met gratis cover
Bijgeleverde acc. USB-C lader, USB-C kabel
Kleur Grijs
Afmetingen (HxBxD) 24 x 15.8 x 0.85 cm
Gewicht 460 g
Introductiejaar 2022
Vanden Borre-code 20109402 - 7835760 - 12
Mobiel internet
Smartwatches met Cellular (LTE) hebben toegang tot mobiel internet op de watch zonder dat de smartphone aanwezig moet zijn. Dit door middel van de fysieke of elektronische Simkaart (Esim) die zich in het toestel bevindt. Je kan deze aanvragen bij je provider.
Wifi
Een toestel met ingebouwde wifi maakt verbinding met je telefoon, zelfs als deze te ver uit de buurt is, waardoor je nog bepaalde meldingen kan ontvangen.
Bluetooth
Bluetooth is een technologie voor het draadloos verbinden van apparaten. Deze dient om je smartwatch aan je smartphone te verbinden of indien mogelijk draadloze oortjes te gebruiken met je smartwatch. Deze is echter beperkt en beide toestellen moeten zich in dezelfde ruimte bevinden of er moet genoeg doorgang zijn voor het signaal.
NFC

Staat voor Near Field Communication: dit wil zeggen dat je een toestel kan verbinden als je het in ‘koppelingsmodus’ zet en op maximum 10 cm van het toestel houdt.

Gps ingebouwd
Sommige toestellen hebben een geïntegreerde gps-module en kunnen dus je afgelegde traject bijhouden. Andere toestellen die geen geïntegreerde gps hebben, hebben nog steeds de assistentie van de smartphone nodig om de afgelegde trajecten bij te houden.
Max. autonomie

Is de batterijduur die het toestel volgens de fabrikant heeft bij één volledige oplading.

Draadloos oplaadbaar

Het toestel is draadloos oplaadbaar via een Qi-lader of de powersharing-technologie.

Besturingssysteem

Voor laptops

Elke laptop is voorzien van een besturingssysteem, een programma om mee te werken. Dit zijn de drie bekendste besturingssystemen :

  • Windows is het besturingssysteem van Microsoft. Je vindt het Windows 10-besturingssysteem op de meeste pc’s. Ideaal om voor zowel lichte als zware taken: surfen, series kijken, tekstverwerking, fotobewerking... Hou je van gamen? Dan is Windows de beste optie, omdat gaminglaptops op Windows draaien. Goed om weten: eind dit jaar is voor de meeste laptops een upgrade mogelijk naar de nieuwste versie: Windows 11.
  • MacOS is het eigen besturingssysteem van Apple. Je vindt het dus terug op Apple-toestellen: Mac mini, MacBooks en iMac. Ideaal om te surfen, naar een film te kijken maar ook perfect voor zware taken, zoals 4K-video’s bewerken.
  • ChromeOS werd ontworpen door Google en vind je terug op Chromebooks. Log in op je Google-account en gebruik makkelijk de Google Chrome-browser en Android-apps. Ideaal voor lichtere taken: surfen, mailen of naar een serie te kijken.


Voor smartwatches

Het besturingssysteem van het horloge is belangrijk voor de koppeling met de smartphone. Sommige toestellen zoals bv. Apple Watch hebben hun eigen besturingssysteem dat het meest compatibel is met Apple iPhones. Dit wil niet zeggen dat het niet compatibel is met andere besturingssystemen zoals bv. Android, maar niet alle functies zullen werken. Enkele voorbeelden van besturingssystemen voor smartwaches: Apple Watch OS, Fitbit OS , Garmin OS, Google Android Wear.