Winkelwagen
Leveringskosten: Gratis
Totaal: -
Afrekenen

SAMSUNG LF22T450FQRXEN

Levering mogelijk vanaf 30.04.24 (Gratis)

€ 102,71  € 127,71
Of - Simulatie
Let op, geld lenen kost ook geld.
SAMSUNG LF22T450FQRXEN

Ook nieuw verkrijgbaar op vandenborre.be

Dit toestel is uniek en wordt toegewezen aan de eerste klant die de bestelling ervan afrondt.

Technische specificaties

Type scherm Lcd
Schermgrootte 22 "
Schermresolutie 1920 x 1080 pixels (Full HD)
Beeldverhouding 16:9
Reactiesnelheid 5 ms
Verversingssnelheid Jusqu'à 75 Hz
Helderheid 250 cd/m²
Statisch contrast 1000 :1
Dynamisch contrast Niet meegedeeld
Kantelbaar
Schermtechnologie IPS
Curved scherm
Touchscreen
Synchr. grafische kaart
3D
Ingebouwde luidspreker
Aansl. Hoofdtelefoon
VGA-aansluiting
DVI-poort
HDMI-ingangen
HDMI-kabel meegeleverd
DisplayPort 1x DisplayPort
Thunderbolt
In hoogte verstelbaar
VESA-norm 100 x 100
Gewicht 3.5 kg
Afmetingen (HxBxD) 32.5 x 48.8 x 21 cm
Ecocheques aanvaard Ja, in de winkel
USB-aansluiting 2x usb 2.0
Energieverbruik 12 kWh/1000u
Energiekost 4.68 euro/1000uur
Energieklasse E
Energieverbruik HDR Niet van toepassing
Energieklasse HDR Niet van toepassing
Vanden Borre-code 20108886 - 7874715 - 3
Resolutie
VGA = 640 x 480 pixels,
SVGA = 800 x 600 pixels,
XGA = 1024 x 768 pixels,
SXGA = 1280 x 1024 pixels,
UXGA = 1600 x 1200 pixels,
WQHD = 2560 x 1440 pixels
Beeldverhouding

De beeldverhouding (ook soms "aspect ratio" genaamd) geeft de verhouding weer tussen de breedte en de hoogte van een beeldscherm. Het geeft aan of een scherm eerder vierkantig is of net breed is.

Een tv heeft bijna altijd een verhouding van 16 : 9. Ook veel pc-schermen hebben deze verhouding, ook om te gamen, maar het kan ook

  • bijna vierkantig zijn zoals bv 4 : 3 of 5 : 4
  • iets minder breed zijn als een standaard tv of pc-scherm nl 16 : 10.
  • een veel breder formaat hebben van 21 : 9. Dit maakt het uiterst geschikt om films op te kijken want dit is het zogenaamd cinemaformaat. Ook om te multitasken is dit een goede keuze want je kan hierop al 2 documenten mooi naast elkaar tonen.
  • het meest brede formaat is 32 : 9. Met zo'n scherm heb je hetzelfde beeld als op twee 16 : 9-schermen naast elkaar. Plaatsbesparend en ideaal als je multitaskt !
Reactiesnelheid
De reactiesnelheid (voor lcd- en led-schermen) is de snelheid waarmee info wordt verstuurd. Dit varieert tussen 1 en 14 ms (milliseconden). Om bewegende beelden van video’s en games perfect weer te geven moet de reactietijd zo kort mogelijk zijn. Een goed gamingscherm heeft een reactietijd van 1 à 2 ms.

Er is geen responstijd voor plasmaschermen.

Helderheid
De lichtsterkte geeft de helderheid van het scherm aan. Ze wordt uitgedrukt in candela per vierkante meter (cd/m²). Hoe hoger deze eenheid, hoe beter het scherm heldere beelden kan weergeven.
Technologie
  • TN (Twisted Nematic): zorgen voor een zeer snelle reactietijd waardoor ze perfect zijn voor gamers.
  • IPS (In Plane Switching) en PLS (Plane Line Switching):
    - IPS-schermen bieden een uitstekende kleurweergave en een ruime kijkhoek.
    - PLS-schermen werken zoals IPS-schermen en bieden dezelfde kwaliteiten. Samsung gebruikt de term PLS-technologie, terwijl andere merken zoals HP, Toshiba, Apple en LG zullen spreken over IPS-technologie.
  • MVA (Multidomain Vertical Alignment): leveren een zeer goede contrastwaarde en bovendien ook ideaal om films op te bekijken.
Curved scherm
Een curved of licht gebogen scherm creëert een gevoel van diepte. Je lijkt in het midden van de actie te zitten, net zoals in de bioscoop.
Synchronisatie met grafische kaart
Synchronisatie tussen je scherm en je pc voorkomt 'tearing' (scheuren) en 'stuttering' (schokken) wanneer je gamet. Het resultaat? Haarscherpe, vloeiende beelden. Check vooraf altijd of je grafische kaart compatibel is. G-Sync werkt doorgaans vanaf een nVidia GTX 750, FreeSync is meestal compatibel vanaf een AMD Radeon R9.
DVI-poort

Via DVI kunnen digitale beeldsignalen van goede kwaliteit doorgestuurd worden. Hebben je computer én je scherm een DVI-poort? Dan krijg je zo een betere beeldkwaliteit dan via een VGA-poort. Met een adapter kan je ook een HDMI-kabel verbinden met een DVI-poort.

Een DVI-I-aansluiting is daarnaast ook compatibel met DVI-naar-VGA-adapters. Zo kan je bijvoorbeeld een monitor die enkel een VGA-poort heeft toch aansluiten op je computer via de DVI-poort. Een DVI-D-aansluiting ondersteunt geen analoge signalen en dus ook geen VGA-adapters.

HDMI-poort
HDMI (High Definition Multimedia Interface) is een rechtstreekse digitale verbinding voor de overdracht van digitale HD-beelden en geluidssignalen. Doordat de conversie naar analoge signalen overbodig wordt, zorgt HDMI voor een perfecte beeld- en geluidskwaliteit, zonder ruis. HDMI is bovendien volledig compatibel met oudere versies van DVI.
Thunderbolt

Een Thunderbolt-aansluiting is handig om een pc-scherm of een harde schijf aan een computer aan te sluiten. Deze technologie, ontworpen door Intel, biedt snelheden van 10 Gbit per seconde (2x zo snel als USB 3.0) tot zelfs 40 Gbit per seconde voor de laatste Thunderbolt 3-versie.

De connectie gebeurt via een DisplayPort of Mini-DisplayPort voor Thunderbolt 1 en 2. Thunderlbolt 3 gebruikt een USB type C-connectie. 

Afmetingen (hxbxd)
De buitenafmetingen van het toestel, gemeten in centimeter in de volgorde hoogte, breedte, diepte.
Ecocheques aanvaard

Een 'eco-cheques aanvaard'-logo is duidelijk weergegeven op de pagina's van onze toestellen die je met ecocheques kan betalen.

 

Je kan verschillende producten in onze winkels met papieren of elektronische ecocheques betalen. Bij levering aan huis van groot elektro of een tv kan je ook betalen met ecocheques, maar enkel elektronische ecocheques (geen papieren versie) van Sodexo, Monizze en Edenred.


Ecocheques worden verdeeld door de bedrijven Sodexo (EcoPass), Monizze en Accor Services / Edenred (Ticket Ecocheque) en hebben een waarde van 5€ of 10€. Ze zijn 2 jaar geldig.

Ontdek hier alle toestellen die je met ecocheques kan aankopen.

Energiekost
De energiekost geeft het verbruik van het toestel weer in euro per 1000 uur. Het wordt berekend op basis van het verbruik per 1000 uur van het toestel en van de gemiddelde* energieprijs.
*Het gemiddelde tarief voor juli 2023 = 0,39 euro per kilowattuur (€/kWh)