Winkelwagen
Leveringskosten: Gratis
Totaal: -
Afrekenen

ELECTROLUX TE 1120 MyPro

Levering mogelijk vanaf 25.04.24 (€ 19,00)

€ 1090,00  € 1560,00
Of - Simulatie
Let op, geld lenen kost ook geld.

Grote deuk linkerkant

Kleine deuk rechterkant vooraan

Zonder verpakking

ELECTROLUX TE 1120 MyPro

Ook nieuw verkrijgbaar op vandenborre.be

Dit toestel is uniek en wordt toegewezen aan de eerste klant die de bestelling ervan afrondt.

Technische specificaties

Type Professionele droogkast
Geschatte levensduur toestel 7500 cycli
Droogsysteem Condensatie
Droogcapaciteit 8 kg
Energieklasse B
Condensatie-efficiŽntieklasse A
Restvochtigheidsgraad 1 %
Energieverbruik jaar 560 kWh/jaar
Energiekost 218.4 euro/jaar
Programmatijd standaardcyclus 130 min.
Startuitstel
Aanduiding resttijd
Signaal einde progr.
Programma's Halve belading, verluchten
Indicator ledigen reservoir
Indicator filter reinigen
Materiaal trommel Inox
Binnenverlichting
Draairichting trommel Alternerend
Type deur Glazen deur
Plaats deurscharnieren Links
Omkeerbare deur
Afvoer Condenswater in reservoir of via afvoerkit (bijgeleverd)
Type motor Inductiemotor
Geluidsniveau 67 dB
Afmetingen (HxBxD) 85 x 59.7 x 62.5 cm
Gewicht 44 kg
Ecocheques aanvaard
Vanden Borre-code 20107742 - 8688303 - 79
Type droogkast

Condensatiedroogkasten met warmtepomp zijn energiezuinige droogkasten met energielabel A+, A++ of A+++. De lucht van deze droogkast wordt verwarmd dankzij een ingebouwde warmtepomp en geen elektrische weerstand.

Hybride droogkasten zijn condensatiedroogkasten die met een warmtepomp werken en dus zeer energiezuinig kunnen werken, maar die, wanneer je gehaast bent, de warmtepomptechnologie combineren met een ondersteunend elektrische weerstand. Zo wordt extra warmte gegenereerd en droogt je wasgoed veel sneller.

Met een condensatiedroogkast droogt uw wasgoed in een gesloten circuit. De vochtigheid wordt uit de droogkast gehaald en het condenswater wordt opgevangen in een speciale bak. Sommige condensatiedroogkasten hebben ook de mogelijkheid om het condenswater af te voeren via een buis die je bijvoorbeeld in dezelfde afvoerpijp van de wasmachine plaatst. Zo hoef je de condenswaterbak nooit te ledigen.

Het voordeel van een droogkast met luchtafvoer is dat deze het snelst wasgoed droogt. Wel gaat alle warmte (tezamen met de vochtigheid) naar buiten, wat voor energieverlies zorgt.

Capaciteit
De capaciteit omvat het aantal kilo (droog) wasgoed dat er maximaal tegelijkertijd gewassen of gedroogd kan worden.

Aanbevolen capaciteit wasmachine:
6kg: gezin van 1 tot 2 personen
> 6kg - 8kg: gezin van 3 tot 4 personen
> meer dan 8kg: gezin van 5 personen of meer

Aanbevolen capaciteit droogkast:
> Tot 6kg: 1 persoon
> 6kg - 7kg: gezin van 1 tot 2 personen
> 7kg - 8kg: gezin van 3 tot 4 personen
> meer dan 9kg: gezin van 5 personen of meer
Energieklasse
Er bestaat in de hele Europese Unie een uniform energielabel. Dit label is eenvormig voor alle apparaten in een bepaalde categorie (bv. wasmachines, koelkasten…) zodat je gemakkelijk het energieverbruik van verschillende toestellen kunt vergelijken.

Sinds 1 maart 2021 gelden nieuwe criteria voor het bepalen van het energielabel. De nieuwe energielabels gaan van A tot G. Klik hier voor gedetailleerde info over de nieuwe energielabels.

Het energielabel drukt de energiescore uit in zogenaamde energieklassen. Deze energieklassen gaan van “zeer energiezuinig” A tot “zeer energieverspillend” G. Het verbruik van je toestel is minstens zo belangrijk als de aankoopprijs. Anders gezegd: een duurder nieuw apparaat is uiteindelijk goedkoper als het weinig energie verbruikt. Indien je kiest voor een energiezuinig apparaat, gaat de winst bovendien niet alleen naar je portefeuille maar ook naar het milieu. Hoe minder energie er verloren gaat, hoe beter voor de natuur.
Condensatie-efficiŽntieklasse

Bij een condensatie-efficiëntieklasse A, blijft de luchtvochtigheid in de ruimte laag waardoor het er aangenaam vertoeven blijft en er zich geen schimmels aan wanden of plafonds voordoen. De droogkast kan overal opgesteld worden, zelfs in een ruimte zonder vensters of zonder extra ventilatie van de ruimte.


Bij een toestel met een condensatie-efficiëntieklasse B moet de ruimte al sneller actief geventileerd worden (d.m.v. een luchtextractor bv. of door een raam in kiepstand te zetten). Dit komt des te vaker voor bij koude dagen en wanneer de droogkast in een kleine ruimte staat.

Energiekost

De energiekost geeft het jaarlijks verbruik in euro weer van je toestel. Het wordt berekend op basis van het jaarlijks verbruik van het toestel en van de gemiddelde* energieprijs.
*Het gemiddelde tarief voor juli 2023 = 0,39 euro per kilowattuur (€/kWh)

 

Uitgestelde start- of eindtijd
Dankzij de startuitsteltoets kunt u een was- of droogcyclus programmeren die 1 tot 24 uur later aanvangt.
Aanduiding resttijd
De aanduiding van de resttijd vertelt je hoe lang de wascyclus van je toestel nog duurt. De resttijd wordt weergegeven op een klein scherm.
Indicator ledigen reservoir
Deze indicator waarschuwt je wanneer het reservoir van de droogkast vol is en je het reservoir moet leegmaken.
Indicator reinigen filter
Deze indicator waarschuwt je wanneer je de filter met pluisjes en stof moet schoonmaken.
Trommelverlichting
Trommelverlichting is handig als je droogkast op een donkere plaats staat.
Draairichting trommel
Ofwel draait de trommel van je droogkast in één richting, ofwel wisselt de draairichting (alternerend). Het voordeel van een alternerende draairichting? Je wasgoed raakt niet verstrengeld waardoor grote stukken zoals tafellakens of beddenlakens op een gelijkmatige manier drogen.
Omkeerbare deur
Bij een omkeerbare deur kunt u de draairichting van de deur aanpassen.
Motor

Een inductiemotor heeft, in tegenstelling tot een standaardmotor geen koolborstels die voor wrijving zorgen. Hierdoor is hij niet alleen efficiënter maar ook stiller.

Er bestaan ook inductiemotoren met rechtstreekse aandrijving (DirectDrive). Deze werken nog stiller, hebben een lager toerental en bevatten minder onderdelen die kunnen verslijten.

Afmetingen (hxbxd)
De buitenafmetingen van het toestel, gemeten in centimeter in de volgorde hoogte, breedte, diepte.
Ecocheques aanvaard

Een 'eco-cheques aanvaard'-logo is duidelijk weergegeven op de pagina's van onze toestellen die je met ecocheques kan betalen.

 

Je kan verschillende producten in onze winkels met papieren of elektronische ecocheques betalen. Bij levering aan huis van groot elektro of een tv kan je ook betalen met ecocheques, maar enkel elektronische ecocheques (geen papieren versie) van Sodexo, Monizze en Edenred.


Ecocheques worden verdeeld door de bedrijven Sodexo (EcoPass), Monizze en Accor Services / Edenred (Ticket Ecocheque) en hebben een waarde van 5€ of 10€. Ze zijn 2 jaar geldig.

Ontdek hier alle toestellen die je met ecocheques kan aankopen.