Winkelwagen
Leveringskosten: Gratis
Totaal: -
Afrekenen

PHILIPS SERIES 5000 S5884/38

Levering mogelijk vanaf 30.04.24 (Gratis)

€ 94,95  € 114,95
Of - Simulatie
Let op, geld lenen kost ook geld.
PHILIPS SERIES 5000 S5884/38

Ook nieuw verkrijgbaar op vandenborre.be

Dit toestel is uniek en wordt toegewezen aan de eerste klant die de bestelling ervan afrondt.

Technische specificaties

Scheersysteem Scheerkoppen
Voeding Herlaadbare batterij (adapter niet bijgeleverd)
Contourvolgend systeem 360° flexibel
Wet & Dry
Reiniging Onder water of met borsteltje
Technologie SkinIQ Power Adapt Sensor
Trimmer voor baard Baardstyler ingebouwd
Trimmer neus en oor
Scheerkop lichaam
Snelladen
Oplaadtijd 1 u.
Max. autonomie 60 min.
Oplaadindicatie Lcd-scherm
Bijgeleverde acc. Oplaadvoet, reinigingsborsteltje, reisetui
Kleur Zwart
Bijzonderheden Geleverd met USB-A kabel
Geschikt voor gevoelige huid
Gewicht 431 g
Precisietrimmer Ja, precisietrimmer ingebouwd
Vanden Borre-code 20107983 - 7827571 - 12
Scheersysteem
Er bestaan 2 scheersystemen: met scheerkoppen of met scheergrill. Deze 2 technologieën zijn even doeltreffend, maar vragen een aanpassingsperiode aan je huid. Ben je tevreden over één van beide technieken? Dan blijf je daar het best bij om een nieuwe aanpassingsperiode te vermijden.
Voeding
De scheerapparaten met netstroom en herhaalbare batterij kunnen met of zonder draad gebruikt worden in functie van de stand van de batterij. In dit geval wordt het snoer gebruikt om de batterij te laden maar is deze niet noodzakelijk tijdens het gebruik wanneer de batterij vol is.

De modellen met batterijen of herlaadbare batterij worden draadloos gebruikt. U verandert gewoon de batterij of herlaadt het toestel op de houder (in functie van het model) wanneer de batterij leeg is.

De scheerapparaten met netstroom worden enkel met snoer gebruikt door de kabel in het stopcontact aan te zetten.
Contourvolgend systeem
Hoe flexibeler de scheerkoppen, hoe vlotter je jezelf scheert. Met een contourvolgend systeem draait en buigt je scheerapparaat moeiteloos langs de contouren van je gezicht. Zo scheer je ook moeilijk bereikbare plaatsen, zoals je hals, helemaal glad. Met minder kans op huidirritatie, bovendien.
Wet & dry functie
De toestellen uitgerust met een Wet & Dry functie bieden u de keuze tussen droog en nat scheren. Bij sommige modellen is het zelfs mogelijk om gel of schuim op een natte huid te gebruiken voor nog meer comfort.
Reiniging
Sommige modellen zijn voorzien van zelfreinigende koppen. In dit geval vindt de reiniging plaats in de houder en gebeurt het met behulp van een antiseptische oplossing. De andere modellen worden gereinigd onder de kraan of hebben een reinigingsborsteltje nodig.
Trimmer
Werk makkelijk je bakkebaarden en je snor bij met een precisietrimmer. Sommige scheerapparaten worden zelfs geleverd met een baardstyler voor de perfect getrimde baard.
Quickcharge
Sommige toestellen laden zeer snel op: 3 à 6 minuten volstaan voor één scheerbeurt. En in 1 uur zijn ze volledig opgeladen.
Oplaadtijd

De oplaadtijd is de tijd die een toestel nodig heeft om volledig opgeladen te zijn.

Autonomie
De autonomie varieert tussen 30 en 60 minuten in functie van het model. Omdat een scheerbeurt slechts enkele minuten duurt, kan de autonomie ook in dagen uitgedrukt worden. In dit geval is de marge tussen 10 en 21 dagen.