Winkelwagen
Leveringskosten: Gratis
Totaal: -
Afrekenen

PHILIPS BRI923/00 LUMEA ADVANCED

Levering mogelijk vanaf 23.02.24

€ 239,00  € 319,00
Of - Simulatie
Let op, geld lenen kost ook geld.

Dit toestel is uniek en wordt toegewezen aan de eerste klant die de bestelling ervan afrondt.

Technische specificaties

Type IPL (Intense Pulsed Light)
Geschikt voor huidtypes I-II-III-IV
Niet geschikt voor rood, lichtblond, wit en grijs haar
Regelbare intensiteit 5 standen
Levensduur lamp 250000 lichtimpulsen
Huidskleursensor Ja, intelligente sensor
Lichaamszone Lichaam + Gezicht + Oksels + Bikinilijn
Huidcontactsensor
Automatisch flitsen
Bijgeleverde acc. Wenkbrauwkam, reiningingsborsteltje, schoonmaakdoekje, reisetui, 3 hulpstukken ( 1 bikinilijn, 1 lichaaam, 1 gezicht), Satin compact pentrimmer
Voeding Netstroom
App beschikbaar
Behandeltijd onderbenen 15 min.
Oppervlakte venster 4.2 cm≤
Oplaadtijd Niet van toepassing
Bijzonderheden IPL technologie, geÔntegreerde huidtintsensor, groot behandelvenster
Afmetingen (HxBxD) 16 x 22 x 9.6 cm
Gewicht 480 g
Vanden Borre-code 20106628 - 8357684 - 2
Type
Epileren met pincetjes: de pincetjes nemen de haartjes vast en verwijderen ze. Deze elektrische epilators zorgen voor een efficiënte epilatie van uw benen.

Scheren: met een epilator met scheerkop of ladyshave scheert u uw benen in een recordtempo. Hij volgt de contouren van uw lichaam en bovendien vermijdt u dat u zich snijdt.

Ontharen met was: warme was, identiek aan de was gebruikt in schoonheidsinstituten, zorgt voor een nauwkeurige ontharing.

Ontharen met lichtimpulsen (IPL): semi-definitieve epileerapparaten zorgen voor een langdurige gladheid. Via lichtimpulsen wordt de haarwortel in rustfase gebracht. Het haar laat los en komt lange tijd niet meer terug (ongeveer 12 weken). Vind hier alle semi-definitieve epileerapparaten of IPL-toestellen terug.

Ontharen met lichtimpulsen en radiofrequentie (IPL en Radiofrequentie): deze toestellen gebruiken een combinatie van de twee technieken (lichtimpulsen en Radiofrequentie). Hierdoor zijn ze efficiënt voor bijna alle haartypes, inclusief rood en lichtblond haar en zijn ze meestel ook geschikt op alle huidskleuren, ook het donkere Afrikaanse huidtype. Vind hier alle semi-definitieve epileerapparaten of IPL-toestellen terug.

Te gebruiken op huidtypes

  • Huidtype I: zeer lichte huid, vaak met sproeten. De huid verbrandt zeer snel en wordt nooit bruin. Mensen met rood of lichtblond haar en lichte ogen hebben meestal huidtype I.
  • Huidtype II: lichte huid. De huid verbrandt zeer snel en wordt moeilijk bruin. Mensen met blond haar, grijze, groene of blauwe ogen hebben meestal huidtype II.
  • Huidtype III: licht getinte huid. De huid verbrandt soms en wordt gemakkelijk bruin. Mensen met donkerblond of bruin haar en vrij donkere ogen hebben meestal huidtype III.
  • Huidtype IV (mediterrane type): natuurlijk getinte huid. De huid verbrandt zelden en wordt zeer gemakkelijk bruin. Mensen met donker haar en donkere ogen hebben meestal huidtype IV.
  • Huidtype V (Aziatische type): donker getinte huid. De huid verbrandt zelden en wordt zeer gemakkelijk bruin.
  • Huidtype VI (Afrikaanse type): zeer donker gepigmenteerde of zwarte huid. De huid verbrandt nooit.
Niet geschikt voor
Niet elk toestel kan haartjes met een lichte kleur (lichtblond en rood) behandelen. Voor mensen met een witte of grijze haarkleur bestaan er geen semi-definitieve epileerapparaten.
Levensduur lamp
De levensduur van de lamp vertaalt zich in het maximale aantal lichtflitsen dat de semidefinitief epileerapparaat kan genereren. Een epileerapparaat dat 100 000 flitsen kan produceren, zal je ongeveer 5 jaar kunnen gebruiken. Als het toestel er 300 000 produceert, zal het dus ongeveer 15 jaar meegaan. Houd er rekening mee dat dit een schatting is en afhankelijk van je gebruiksgedrag zal variëren.
Huidskleursensor
Een toestel met een gewone huidskleursensor werkt niet op een niet-compatibel huidtype. De intelligente huidskleursensoren van semi-definitieve epileerapparaten bepalen je huidtype en passen zich automatisch aan. Zo ben je zeker van een juist en veilig gebruik.
Automatische flitsstand
Heeft je toestel een automatische flitsstand? Dan hoef je de flitsknop niet telkens opnieuw in te drukken. Hou hem ingedrukt terwijl je het toestel over je lichaam laat glijden. Zo win je tijd!
App beschikbaar

Er is een applicatie beschikbaar voor technische hulp, aanpassing van instellingen of updates van het toestel.

Oplaadtijd

De oplaadtijd is de tijd die een toestel nodig heeft om volledig opgeladen te zijn.

Afmetingen (hxbxd)
De buitenafmetingen van het toestel, gemeten in centimeter in de volgorde hoogte, breedte, diepte.