Winkelwagen
Leveringskosten: Gratis
Totaal: -
Afrekenen

XIAOMI REDMI WATCH 3 IVORY WHITE

Levering mogelijk vanaf 30.04.24 (Gratis)

€ 114,00  € 129,00
Of - Simulatie
Let op, geld lenen kost ook geld.

Dit toestel is uniek en wordt toegewezen aan de eerste klant die de bestelling ervan afrondt.

Technische specificaties

Type Smartwatch
Opslag Niet van toepassing
Max. batterij-autonomie 12 dagen
Besturingssysteem Eigen OS
Compatibiliteit app iOS 12, Android 6.0
Stof-/waterbestendig Ja, IP68, tot 50 meter onder water
Mogelijkheid apps toevoegen
Notificaties Oproepen, berichten en sociale netwerken
Beheer oproepen
Beheer berichten Enkel melding
Muziekbeheer
Meldingen agenda
Hartslagmeter Ja, geÔntegreerd
Elektronische Hartslagsensor (ECG)
Optische hartslagsensor
Stappenteller
CalorieŽnteller
Stressniveau meten (EDA)
Zuurstofsaturatie meten (SpO2)
Analyse van de slaap
Vibrerend alarm
Bluetooth Ja, 5.2
NFC
Wifi
Mobiel internet
SIM-kaartslot Niet van toepassing
Gps ingebouwd
Navigatie (GPS)
Barometer
Scherm Amoled
Touchscreen
Grootte horlogekast 36.6 mm
Uitvoering Kunststof
Kleur Wit
Materiaal polsband Silicone
Maat polsband Aanpasbaar
Verwisselbare polsband
Gewicht 37 g
Bijgeleverde acc. Oplaadkabel
Antiverliesalarm smartphone
Staat van het product Nieuw
Ecocheques aanvaard Ja, in de winkel
Vanden Borre-code 20107738 - 7823002 - 25
Type
Een activity tracker maakt via bluetooth connectie met uw smartphone of tablet, en op deze manier kunt u een overzicht van uw dagelijkse activiteit aanmaken. U kunt zien hoeveel calorieën u heeft verbrand, hoe hoog of laag uw hartslag is en zelfs hoe goed uw slaap is. Activity trackers zijn in het algemeen vooral gericht op het verzamelen van biometrische data en info over fysieke activiteit, maar kunnen u bijvoorbeeld ook via een trilling op de hoogte brengen van een oproep of sms op uw smartphone.

Smartwatches beschikken over schermen in hoge resolutie en over een lange batterijduur en laten de gebruiker toe apps te installeren, en berichten en oproepen te beantwoorden. Afgezien daarvan kunnen gebruikers via hun smartwatch vaak ook hun dagelijkse fysieke activiteit monitoren en zelfs hun hartslag meten.

Met een sportwatch kunt u routes plannen en de routes bekijken die u heeft afgelegd, tijdens uw wandeling of loopsessie uw positie controleren, trainingsprogramma’s downloaden, uw fysieke activiteit monitoren en zelfs uw afgelegde routes op uw computer of tablet uploaden, delen via sociale netwerken en er foto’s aan koppelen.
Max. batterij-autonomie
Dit is een schatting van de maximale tijdsduur die een toestel meegaat bij normaal gebruik. Deze hangt ook af van het gebruik van het toestel en de gebruikte instellingen.  
Besturingssysteem

Voor laptops

Elke laptop is voorzien van een besturingssysteem, een programma om mee te werken. Dit zijn de drie bekendste besturingssystemen :

  • Windows is het besturingssysteem van Microsoft. Je vindt het Windows 10-besturingssysteem op de meeste pc’s. Ideaal om voor zowel lichte als zware taken: surfen, series kijken, tekstverwerking, fotobewerking... Hou je van gamen? Dan is Windows de beste optie, omdat gaminglaptops op Windows draaien. Goed om weten: eind dit jaar is voor de meeste laptops een upgrade mogelijk naar de nieuwste versie: Windows 11.
  • MacOS is het eigen besturingssysteem van Apple. Je vindt het dus terug op Apple-toestellen: Mac mini, MacBooks en iMac. Ideaal om te surfen, naar een film te kijken maar ook perfect voor zware taken, zoals 4K-video’s bewerken.
  • ChromeOS werd ontworpen door Google en vind je terug op Chromebooks. Log in op je Google-account en gebruik makkelijk de Google Chrome-browser en Android-apps. Ideaal voor lichtere taken: surfen, mailen of naar een serie te kijken.


Voor smartwatches

Het besturingssysteem van het horloge is belangrijk voor de koppeling met de smartphone. Sommige toestellen zoals bv. Apple Watch hebben hun eigen besturingssysteem dat het meest compatibel is met Apple iPhones. Dit wil niet zeggen dat het niet compatibel is met andere besturingssystemen zoals bv. Android, maar niet alle functies zullen werken. Enkele voorbeelden van besturingssystemen voor smartwaches: Apple Watch OS, Fitbit OS , Garmin OS, Google Android Wear.

Compatibiliteit app
Voor smartwatches

Dit geeft weer welke versie je minimum nodig hebt op je smartphone om je toestel te kunnen gebruiken.

Waar vind je de Android versie op je smartphone?
1. Ga naar instellingen
2. Scroll naar beneden en klik op Over de telefoon of Toestel-info
3. Hier of onder 'software informatie' staat je Android versie.

Waar vind je de iOS versie op je iPhone?
1. Ga naar Instellingen
2. Klik op Algemeen
3. Klik op Info, hier staat je iOS versie die je iPhone op dat moment heeft.
Stof- en waterbestendig

Als een toestel stof- en (spat)waterdicht is, krijgt het een IP-vermelding. Het eerste cijfer verwijst naar de stofbestendigheid, terwijl het tweede cijfer verwijst naar de (spat)waterbestendigheid.


IP-waarden voor stofbestendigheid
:


-IP 0X = niet beschermd

-IP 1X = beschermd tegen vaste voorwerpen > 50 mm

-IP 2X = beschermd tegen vaste voorwerpen > 12 mm

-IP 3X = beschermd tegen vaste voorwerpen > 2,5 mm

-IP 4X = beschermd tegen vaste voorwerpen > 1 mm

-IP 5X = bescherm tegen stof (stofvrij)

-IP 6X = stofdicht


IP-waarden voor (spat)waterbestendigheid: 


-IP X0 = niet beschermd

-IP X1 = beschermd tegen druppelend water

-IP X2 = beschermd tegen druppelend water bij een schuine stand tot 15 graden

-IP X3 = beschermd tegen sproeiend water (regenwaterdicht)

-IP X4 = beschermd tegen opspattend water (spatwaterdicht)

-IP X5 = beschermd tegen waterstralen (spuitwaterdicht)

-IP X6 = beschermd tegen stortbuien

-IP X7 = beschermd tegen onderdompeling tot 1 m diep gedurende max.30 minuten (waterdicht)

-IP X8 = beschermd tegen een langer of dieper verblijf onder water volgens de normen van de fabrikant (drukwaterdicht)Bv: een toestel met een IP-waarde IP 68 is stof –en waterdicht. Een toestel met IP-waarde IP 54 is stofvrij en spatwaterdicht.

Mogelijkheid apps toevoegen
Sommige wearables hebben een intern geheugen dat je toelaat om compatibele apps rechtstreeks op je apparaat te installeren.
Beheer oproepen
Met de functie 'Beheer oproepen' worden oproepen gemeld en kan je ze ook beantwoorden of weigeren. Indien mogelijk kan men zelfs een vooropgesteld antwoord meteen verzenden via sms, bv: ‘Ik bel je straks terug’) of een antwoord typen via de toetsen van de smartwatch.
Beheer berichten
Met de functie ‘Beheer berichten’ krijg je een melding van een inkomend bericht en kan je eventueel ook meteen antwoorden door zelf een bericht te typen of door een vooropgesteld antwoord te sturen.
Muziekbeheer
Als je muziek via bluetooth of wifi afspeelt, zie je welke track wordt afgespeeld en kan je ook het volume aanpassen, een volgend liedje afspelen, enz. Alsook de muziek op het interne geheugen afspelen.
Hartslagmeter
Je smartwatch meet je hartslag op regelmatige tijdstippen of continu gedurende de dag. De hartslagmeter kan geïntegreerd zijn in het toestel met meting aan de pols. Bij sommige modellen kan je een externe hartslagmeter aansluiten (meegeleverd of apart verkrijgbaar). Ondanks dat deze gegevens heel accuraat zijn, kunnen ze niet worden gebruikt als 'medisch hulpmiddel', tenzij vermeld door de fabricant
Elektronische Hartslagsensor (ECG)
Een elektrische hartslagsensor, ook wel ECG genoemd, meet je hartslag door elektrische signalen in je bloed te meten. Aan de hand van die elektrische signalen meet een ECG-hartslagmeter de timing en de sterkte van jouw hartslag. Een ECG-hartslagmeter is nauwkeuriger dan een optische hartslagmeter. Steeds meer slimme horloges zijn uitgerust met een ECG-hartslagmeter die ook onregelmatigheden in je hartslag detecteert en je hiervan een melding geeft.
Optische hartslagsensor
Bijna elke smartwatch heeft een optische hartslagmeter geïntegreerd. Deze bestaat uit groene ledlichtjes, deze groene lampjes zitten aan de onderkant van de smartwatch en knipperen heel snel achter elkaar. Het groene licht weerkaatst op het bloed en meet zo hoe snel je bloed door je aderen stroomt en hoe hard je hart klopt. Wanneer je hart klopt, detecteren de lampjes meer bloed dan wanneer het hart niet klopt. Optische hartslagsensoren zijn minder nauwkeurig dan ECG-hartslagmeters.
Stappenteller
De podometer-functie berekent hoeveel stappen je maakt. Ze geeft ook weer hoeveel calorieën je hebt verbrand en soms ook je afgelegde afstand. Hoe? Door de beweging van je pols te meten via sensoren. Dat is het geval bij smartwatches bijvoorbeeld. Daarom is het mogelijk dat bewegingen als strijken of stofzuigen, beschouwd worden als stappen.
CalorieŽnteller
Houdt bij hoeveel calorieën je per dag verbrandt. Gebaseerd op je hartslag en hoeveel je beweegt.
Stressniveau meten (EDA)
Het horloge maakt een analyse van de hartslagvariaties terwijl je inactief bent om het algehele stressniveau te bepalen. Training, fysieke activiteit, slaap, voeding en algemene stress beïnvloeden allemaal jouw stressniveau. Via je hartslag 'merkt' een sensor hoe het zit met jouw stress-levels en toont hij eventueel ook oefeningen om deze te verminderen.
Zuurstofsaturatie meten (SpO2)
Je saturatiewaarde of SpO2-waarde zegt iets over je algehele gezondheid. Is je saturatiewaarde lager dan 95%, dan is je weerstand mogelijk wat lager dan gemiddeld. Stress draagt ook bij aan een lagere saturatiewaarde. Vaak merk je het ook als je saturatiewaarde onder de 95% zakt. Je wordt er wat suffer van of voelt je benauwd.
Analyse van de slaap
De meeste smartwatches meten twee verschillende aspecten van de slaap, namelijk de slaapduur en de slaapkwaliteit en dit door middel van de ingebouwd bewegings- en hartslagmeter. De slaapduur wordt aangegeven door het aantal uren dat je daadwerkelijk slaapt. De slaapkwaliteit wordt vaak verdeeld in verschillende slaapniveaus. Zo hebben wij 4 verschillende slaapniveaus. Dit zijn de sluimerslaap, de lichte slaap, de diepe slaap en de rem-slaap. Vooral de diepe slaap en rem-slaap zijn belangrijk voor een goede nachtrust.
Bluetooth
Bluetooth is een technologie voor het draadloos verbinden van apparaten. Deze dient om je smartwatch aan je smartphone te verbinden of indien mogelijk draadloze oortjes te gebruiken met je smartwatch. Deze is echter beperkt en beide toestellen moeten zich in dezelfde ruimte bevinden of er moet genoeg doorgang zijn voor het signaal.
NFC

Staat voor Near Field Communication: dit wil zeggen dat je een toestel kan verbinden als je het in ‘koppelingsmodus’ zet en op maximum 10 cm van het toestel houdt.

Wifi
Een toestel met ingebouwde wifi maakt verbinding met je telefoon, zelfs als deze te ver uit de buurt is, waardoor je nog bepaalde meldingen kan ontvangen.
Mobiel internet
Smartwatches met Cellular (LTE) hebben toegang tot mobiel internet op de watch zonder dat de smartphone aanwezig moet zijn. Dit door middel van de fysieke of elektronische Simkaart (Esim) die zich in het toestel bevindt. Je kan deze aanvragen bij je provider.
SIM-kaartslot
Apparaten met Cellular (LTE) hebben een eigen simkaart (fysiek of electronisch [aan te vragen bij je provider] en laten je toe om te surfen, apps te gebruiken, oproepen te doen zondar dat je je smartphone bij jou hoeft te hebben.
Gps ingebouwd
Sommige toestellen hebben een geïntegreerde gps-module en kunnen dus je afgelegde traject bijhouden. Andere toestellen die geen geïntegreerde gps hebben, hebben nog steeds de assistentie van de smartphone nodig om de afgelegde trajecten bij te houden.
Navigatie (GPS)
Bij toestellen met deze functie wordt het afgelegde parcours bijgehouden door de ingebouwde gps in apparaat. Je hebt dus geen smartphone nodig om je te situeren. Door middel van de ingebouwde gps kunnen vooraf gekozen parcours afgelezen worden op het scherm of kan je het apparaat als gps gebruiken.
Barometer
De barometrische hoogtemeter gebruikt atmosferische druk om hoogteverschillen te bepalen, evenals drukveranderingen veroorzaakt door weersomstandigheden. In combinatie met de gps kan hij zo de hoogte meten waarop je je bevindt en ook de hoogteverschillen weergeven op het afgelegde parcours.
Uitvoering
Hier bedoelt men het materiaal van de behuizing. Indien je sommig stoffen zoals plastic, aluminium, staal,... niet verdraagt of er allergisch voor bent, chack dan zeker van welk materiaal de behuizing is gemaakt om eventuele problemen te voorkomen.
Materiaal polsband
Indien je sommige stoffen zoals plastic, leer ,staal,.... niet verdraagt of allergisch bent, check je best van welk materiaal de bandjes zijn gemaakt om eventuele problemen te voorkomen.
Verwisselbare polsband
Sommige merken laten toe om standaard horlogebandjes te gebruiken die je bij de juwelier kan kopen. Andere merken hebben een speciale aansluiting en zijn enkel compatibel met bandjes van hetzelfde merk als de smartwatch.
Antiverliesalarm smartphone
Indien je je smartphone niet meteen weet zijn, kan je via de smartwatch een signaal uitsturen en je smartphone laten overgaan.
Staat van het product
Refurbished toestellen zijn ofwel producten die tentoongesteld worden, ofwel producten met een beschadigde verpakking, of producten die door klanten naar de winkel werden teruggebracht. In tegenstelling tot tweedehandsproducten worden refurbished toestellen helemaal gecontroleerd en ook uitgerust met nieuwe onderdelen als dat nodig is. Een toestel staat bijna gelijk aan een splinternieuw toestel, zowel voor het materiaal als voor de software. Zo’n toestellen beschikken bovendien ook nog van de 2 jaar garantie. 

Een refurbished toestel kopen is een goedkoop en ecologisch alternatief: je geniet van de nieuwste technologieën aan een voordelige prijs terwijl je ook je ecologische voetafdruk vermindert. 

Goed om te weten: je kan je ecocheques gebruiken om refurbished producten te kopen die verkocht worden door Vanden Borre.
Ecocheques aanvaard

Een 'eco-cheques aanvaard'-logo is duidelijk weergegeven op de pagina's van onze toestellen die je met ecocheques kan betalen.

 

Je kan verschillende producten in onze winkels met papieren of elektronische ecocheques betalen. Bij levering aan huis van groot elektro of een tv kan je ook betalen met ecocheques, maar enkel elektronische ecocheques (geen papieren versie) van Sodexo, Monizze en Edenred.


Ecocheques worden verdeeld door de bedrijven Sodexo (EcoPass), Monizze en Accor Services / Edenred (Ticket Ecocheque) en hebben een waarde van 5€ of 10€. Ze zijn 2 jaar geldig.

Ontdek hier alle toestellen die je met ecocheques kan aankopen.