Winkelwagen
Leveringskosten: Gratis
Totaal: -
Afrekenen

PHILIPS DST8050/20

Levering mogelijk vanaf 30.04.24 (Gratis)

€ 104,00  € 119,00
Of - Simulatie
Let op, geld lenen kost ook geld.
PHILIPS DST8050/20

Ook nieuw verkrijgbaar op vandenborre.be

Dit toestel is uniek en wordt toegewezen aan de eerste klant die de bestelling ervan afrondt.

Technische specificaties

Stoomdebiet 85 g/min
Stoomshot 260 g/min
Zool Inox
Vermogen 3000 W
Energieverbruik 3.00 kWh
Energiekost 1.17 euro/uur
Automatische waakstand
Ecofunctie
Inhoud waterreservoir 350 ml
Autom. stoomstart
Regelb. stoom Automatische stoomregeling
Verticaal ontkreuken
Antikalksysteem Ontkalksysteem
Antidrupsysteem
Spray
Draadloos
Snoerlengte 3 m
Kleur Blauw
Bijzonderheden Met de SteamGlide Advanced-zoolplaat, vertikaal zomen
Gewicht strijkijzer 1.78 kg
Zelfreinigende zool
Type Stoomstrijkijzer
Afmetingen (HxBxD) 17.5 x 13.5 x 33.3 cm
Gewicht 1.78 kg
Vanden Borre-code 20108194 - 7897103 - 9
Stoomdebiet
Hoe meer stoom, hoe beter het strijkijzer uw kledingstukken ontkreukt. Om doeltreffend stevig katoen te strijken is een hoog stoomdebiet nodig.
Stoomshot
Een stoomshot is een krachtige stoomwolk die kreuken soepel maakt. Daarna veeg je ze gewoon glad. De kracht van een stoomshot wordt uitgedrukt in gram/minuut.
Zool
Er bestaan verschillende soorten zolen.

- Inox: verdeelt de warmte op een homogenere manier voor professionele resultaten. Bovendien is een inox zool krasbestendiger.

- Email: vermindert het contact tussen de zool en de stof en maakt het glijden gemakkelijker. Handig om tijd te winnen!

- Geborsteld aluminium: deze strijkijzers zijn meestal lichter. Ideaal om snel en gemakkelijk te strijken.

- Inox met honingraat-structuur: zorgt voor een gelijkmatige, uniforme stoomverdeling en een perfect resultaat.

- Keramisch: glijdt gemakkelijk over uw kleren. Bovendien zijn deze zolen ook krasbestendig.
Vermogen
Het vermogen van een strijkijzer hangt samen met de opwarmtijd. Hoe hoger het vermogen, hoe minder tijd er nodig is om het strijkijzer op de gewenste temperatuur te krijgen.
Energieverbruik
De schatting van het maximale verbruik per uur van een toestel (uitgedrukt in kWh) wordt berekend op basis van het vermogen (uitgedrukt in watt) van het toestel gedeeld door 1000.
Bijvoorbeeld: als je toestel een maximaal vermogen heeft van 2000 watt: 2000 watt/1000 = 2 kWh. Je toestel verbruikt in dit geval 2 kilowatt per uur (kWh).
Energiekost
De energiekost is een schatting van het verbruik in euro van je toestel. Het wordt berekend op basis van het maximale verbruik per uur van het toestel vermenigvuldigd met de gemiddelde* energieprijs.
*Het gemiddelde tarief voor juli 2023 = 0,39 euro per kWh (kilowattuur)
Autom. uitschakelen
Het strijkijzer schakelt zichzelf automatisch uit als het niet gebruikt wordt of in een verkeerde positie staat. Handig om brandplekken door onoplettendheid te voorkomen.
Ecofunctie
De  ecofunctie vermijdt dat je onnodig veel stoom gebruikt. Afhankelijk van het model past de ecofunctie het stoomdebiet automatisch aan de gekozen temperatuur aan of zorgt ze altijd voor een gelijkmatig stoomdebiet.
Inhoud waterreservoir
Een groter waterreservoir zorgt ervoor dat uw toestel langer kan werken zonder om de haverklap bijgevuld te hoeven worden.
Autom. stoomstart
Een strijkijzer met automatische stoomstart begint automatisch te stomen wanneer je met het ijzer over je kledij glijdt.
Regelbare stoom
Tijdens het strijken kunt u de stoomtoevoer regelen in functie van de stof die u strijkt.
Verticaal ontkreuken
Dankzij deze functie kunt u jassen, hemden, … gemakkelijk strijken wanneer ze op de kapstok hangen: u houdt uw ijzer verticaal en laat een stoomstraal op de kreuken los.
Antikalksysteem
- Staafje: het antikalkstaafje verzamelt kalk en houdt het vast. Een antikalkstaafje is zeer eenvoudig schoon te maken: verwijder het staafje en laat het ongeveer 4 uur in schoonmaakazijn of citroensap weken. Spoel het af en plaats het terug in uw strijkijzer.

- Cassette: uitneembare antikalkcassette die regelmatig vervangen dient te worden. Werkt op dezelfde manier als een staafje.

- Self-clean: zelfreinigende strijkijzers reinigen hun eigen stoomkamer. In de self-cleanstand komen alle onzuiverheden en kalkdeeltjes los. Vervolgens worden ze via de zoolgaatjes afgevoerd of verzameld in een kleine opvangreservoir. Je hoeft het dan nog slechts te ledigen.

- Ontkalkingsprogramma: geïntegreerd kalksysteem dat de afzetting van kalk voorkomt.
Antidrupsysteem
Met een antidrupsysteem kunt u lelijke natte plekken op uw strijkgoed vermijden. Er kunnen onmogelijk waterdruppels lekken. Het strijkgoed wordt alleen met stoom bevochtigd.
Spray
De sprayknop op je strijkijzer biedt soelaas bij hardnekkige kreuken in katoen en linnen. De spray maakt sommige zones vochtig, waardoor plooien soepeler worden ean op die manier gemakkelijk weg te strijken zijn.
Lengte snoer
Hoe langer het elektrische snoer, hoe groter uw strijkvrijheid. U hoeft niet meer dicht bij een stopcontact te staan, maar strijkt gewoon waar u wilt: voor de televisie, in de keuken, in de tuin.
Zelfreinigende zool
Wist je dat sommige strijkijzers uitgerust zijn met een zelfreinigende zool? Dankzij de palladiumbekleding blijven er geen vezels aan de zool kleven.
Type

Stoomstrijkijzer: het water van het reservoir komt terecht in de stoomkamer van het strijkijzer en wordt omgezet in stoom (uitgedrukt in g/min)
Stoomstrijkijzer met extern waterreservoir: het water van het externe reservoir wordt in de stoomkamer van het strijkijzer gebracht door middel van een pomp, waarvan de kracht wordt uitgedrukt in bar. Op die manier wordt er meer stoom (uitgedrukt in g/min) geproduceerd dan in een klassiek stoomstrijkijzer, maar minder dan in een stoomgenerator. Hoe hoger het stoomdebiet, hoe sneller de kreuken verdwijnen. 
Stoomstrijkijzer en ontkreuker met extern waterreservoir: is hetzelfde maar is daarenboven speciaal ontworpen om eenvoudig kleren te stomen. Een hemd of broek die er na een dag wat gekreukt uitziet, kan je snel opnieuw aandoen.