Winkelwagen
Leveringskosten: Gratis
Totaal: -
Afrekenen

SENNHEISER RS 2000

Levering mogelijk vanaf 01.03.24

€ 149,80  € 179,80
Of - Simulatie
Let op, geld lenen kost ook geld.

Dit toestel is uniek en wordt toegewezen aan de eerste klant die de bestelling ervan afrondt.

Technische specificaties

Type In-ear oordopjes
Draadloze verbinding UHF
Max. draadloos bereik 50 m
Active Noise Cancelling
Bedieningsknoppen
Max. autonomie 9 u.
Voeding Ingebouwde batterij, oplaadbaar via USB
Bijzonderheden De RS 2000 is qua klank volledig afgestemd voor mensen met een mild tot matig gehoorverlies.
Bijgeleverde acc. Geen
Kleur Zwart
Vanden Borre-code 20107200 - 8512264 - 17
Type
  1. In-ear: in-ear oortjes worden in de gehoorgang geplaatst.

  2. In-ear True Wireless: zijn in-ear oortjes die volledig draadloos zijn. Licht en comfortabel, je verbindt ze via Bluetooth 

  3. On-ear: de hoofdtelefoon rust op de oorschelp.

  4. Over-ear : ook Around-ear-hoofdtelefoon genoemd, omgeeft de oren volledig en oefent dus geen druk uit op de oorschelpen. Hij biedt dankzij zijn vorm een betere (passieve) demping van het omgevingsgeluid en een groot comfort
Zendmethode
  1. Infrarood: bij de infrarood-technologie moet de hoofdtelefoon in de buurt blijven van het zendstation om het geluid te ontvangen. Deze technologie wordt bijvoorbeeld ook voor afstandsbedieningen gebruikt. Muren en plafonds limiteren of blokkeren het geluid.

  2. UHF (Ultra High Frequency): deze frequentie werkt via radiogolven en biedt u een groot zendbereik tot 100 m. U kunt dus uw muziek overal in huis, op het terras of zelfs in de tuin beluisteren.

  3. Bluetooth: laat draadloze communicatie toe op korte afstand tussen uw hoofdtelefoon en uw smartphone, tablet of laptop.

  4. NFC (Near Field Communication): de verbinding met andere apparaten gebeurt nog eenvoudiger en sneller. U hoeft enkel de 2 apparaten op een korte afstand van elkaar te houden en de verbinding wordt gemaakt, zonder noodzaak van een toegangscode.
Zendbereik
Het zendbereik hangt af van de zendmethode. Bluetooth en infrarood zijn ideaal voor gebruik in dezelfde ruimte, zonder dat obstakels het signaal kunnen verstoren. UHF laat een groter bereik toe van 100 m.
Active Noise Cancelling
Met noise cancelling wordt het omgevingsgeluid actief onderdrukt. Ideaal voor mensen die vaak pendelen of reizen. Zo moet je het volume van je hoofdtelefoon of oortjes veel minder luid zetten om prima naar je muziek te kunnen luisteren.
Afstandsbediening in kabel
Hiermee kun je het volume wijzigen, nummers doorspoelen en oproepen opnemen/beëindigen bij toestellen met microfoon. Soms heb je nog meer bedieningsfuncties bij verbinding met een Apple- of net met een Android-toestel.
Max. autonomie

Is de batterijduur die het toestel volgens de fabrikant heeft bij één volledige oplading.

Voeding

Er bestaan 3 verschillende types hoofdtelefoons:

1. Hoofdtelefoons met een ingebouwde, niet verwijderbare batterij, oplaadbaar via USB.

2. Hoofdtelefoons met verwisselbare (AAA) batterijen, die oplaadbaar zijn via een laadstation. U hoeft dus enkel de hoofdtelefoon op het laadstation te plaatsen en kunt de batterijen altijd vervangen.

3. Hoofdtelefoons met verwisselbare batterijen (AAA) die extern opgeladen moeten worden of die telkens vervangen moeten worden.