SAMSUNG WW90T554AAW/S2 EcoBubble

Gratis levering mogelijk vanaf 05.10.22

€ 424,00  € 599,00

kleine deuk achterkant

zeer kleine kras bovenkant

zeer kleine kras rechterkant vooraan

zonder verpakking

Dit toestel is uniek en wordt toegewezen aan de eerste klant die de bestelling ervan afrondt.

Technische specificaties

Type Wasmachine
Wascapaciteit 9 kg
Max. zwiersnelheid 1400 tr/min
Energieverbruik 49 kWh/100 cycli
Energiekost 30.38 euro/100cycli
Energieklasse A
Startuitstel Ja, tot 24u
Aanduiding resttijd
Beladingsherkenning Elektronisch
Wasmiddeldosering Handleiding
Binnenverlichting
Type motor Inductiemotor
Snelle wasmiddelactivatie Ja, EcoBubble-technologie
Automatische waakstand
Schuimdetectie
Woolmark-certificatie
Kort programma
Progr. lage temperatuur
Handwasprogramma
Ecoprogramma
Stoomfunctie Stoomprogramma (vochtig wasgoed)
Programma's Super speed, katoen, dark, eco drum clean, super eco wash
Inkorting programmatijd
Antivlekkenfunctie
Warmwateraansluiting
Antilekbeveiliging Dubbele beveiliging (kuip + darm)
Kinderbeveiliging
Plaats deurscharnieren Links
Afwerking kuip Kunststof
Bediening via smartphone
Bijzonderheden AddWash, Steam, Inverter, EcoBubble
Zwierresultaat B
Ecocheques aanvaard Ja: winkel (papier/elektronisch) en levering (elektronisch)
Geluidsniveau 72 dB
Afmetingen (HxBxD) 85 x 60 x 60 cm
Gewicht 68 kg
Delicaat programma
Display Klein lcd-display
Voorwas
Spoelstop
Min. zwiersnelheid 800 tr/min
Vanden Borre-code 20098465 - 8140146 - 60
Capaciteit
De capaciteit omvat het aantal kilo (droog) wasgoed dat er maximaal tegelijkertijd gewassen of gedroogd kan worden.

Aanbevolen capaciteit wasmachine:
6kg: gezin van 1 tot 2 personen
> 6kg - 8kg: gezin van 3 tot 4 personen
> meer dan 8kg: gezin van 5 personen of meer

Aanbevolen capaciteit droogkast:
> Tot 6kg: 1 persoon
> 6kg - 7kg: gezin van 1 tot 2 personen
> 7kg - 8kg: gezin van 3 tot 4 personen
> meer dan 9kg: gezin van 5 personen of meer
Max. zwiersnelheid
De maximale zwiersnelheid geeft aan hoeveel toeren de trommel maximaal draait per minuut .
Energiekost
De energiekost geeft de jaarlijkse verbruikskosten van je toestel weer (in euro). Deze kost wordt berekend op basis van het verbruik na 100 wasbeurten van het toestel en de gemiddelde energieprijs van 0,62 euro per kWh (kilowattuur) "Het gemiddelde tarief voor augustus 2022".
Energieklasse
Er bestaat in de hele Europese Unie een uniform energielabel. Dit label is eenvormig voor alle apparaten in een bepaalde categorie (bv. wasmachines, koelkasten…) zodat je gemakkelijk het energieverbruik van verschillende toestellen kunt vergelijken.

Sinds 1 maart 2021 gelden nieuwe criteria voor het bepalen van het energielabel. De nieuwe energielabels gaan van A tot G. Klik hier voor gedetailleerde info over de nieuwe energielabels.

Het energielabel drukt de energiescore uit in zogenaamde energieklassen. Deze energieklassen gaan van “zeer energiezuinig” A tot “zeer energieverspillend” G. Het verbruik van je toestel is minstens zo belangrijk als de aankoopprijs. Anders gezegd: een duurder nieuw apparaat is uiteindelijk goedkoper als het weinig energie verbruikt. Indien je kiest voor een energiezuinig apparaat, gaat de winst bovendien niet alleen naar je portefeuille maar ook naar het milieu. Hoe minder energie er verloren gaat, hoe beter voor de natuur.
Uitgestelde start- of eindtijd
Dankzij de startuitsteltoets kunt u een was- of droogcyclus programmeren die 1 tot 24 uur later aanvangt.
Aanduiding resttijd
De aanduiding van de resttijd vertelt je hoe lang de wascyclus van je toestel nog duurt. De resttijd wordt weergegeven op een klein scherm.
Beladingsherkenning
De meeste wasmachines werken vandaag elektronisch. Kies een wasprogramma en de machine past het waterverbruik en de wastijd aan. Sensoren in de wasmachine meten de lading en de vuiltegraad van je wasgoed om het waterverbruik en de wastijd te bepalen. Zo beslist de machine bijvoorbeeld zelf of een extra spoelbeurt nodig is.
Dosering van het wasproduct
Bij toestellen die geen dosering van het wasproduct bieden, moet je zelf bepalen hoeveel wasmiddel je ingiet.
 
Toestellen met doseeradvies: dankzij de beladingsherkenning geeft je wasmachine advies over de hoeveelheid wasmiddel die je moet gebruiken. Zo geniet je van een beter wasresultaat en was je ecologisch. 
 
Toestellen met volledig automatische dosering: hierbij hoef je enkel het reservoir af en toe bij te vullen. Je wasmachine zorgt bij elke wasbeurt zelf voor een optimale dosering van het wasproduct. Je was zo het meest ecologisch en behaalt het beste wasresultaat. Het blijft natuurlijk mogelijk om zelf wasmiddel in bijvoorbeeld poedervorm te gebruiken. Perfect wanneer je wol wilt wassen.
Motor

Een inductiemotor heeft, in tegenstelling tot een standaardmotor geen koolborstels die voor wrijving zorgen. Hierdoor is hij niet alleen efficiënter maar ook stiller.

Er bestaan ook inductiemotoren met rechtstreekse aandrijving (DirectDrive). Deze werken nog stiller, hebben een lager toerental en bevatten minder onderdelen die kunnen verslijten.

Snelle wasmiddelactivatie
Deze technologie mengt het wasmiddel vooraf met water en verrijkt het met zuurstof. Zo is het wasmiddel sneller actief en dringt het volledig opgeloste product door tot diep in de vezels van je kledij.
Volledige uitschakeling einde progr.

Het toestel schakelt volledig uit wanneer het programma ten einde is om onnodig energieverbruik te vermijden.

Kort programma
Ideaal voor kleinere hoeveelheden was of om uw kleren op te frissen.
Programma lage temperatuur
Via dit programma was je ook op 15°C of 20°C. De grote wasproducenten verkopen zeep die al efficiënt werkt bij zulke lage temperaturen. Het resultaat? Heel propere kledij, gewassen met een minimum aan energie.
Handwasprogramma
Heb je delicate stoffen die je met de hand moet wassen? Gebruik dan het handwasprogramma. Dit centrifugeert niet of aan een lage snelheid.
Eco-programma
Bespaar energie door te kiezen voor het eco-programma. Doordat het toestel langer, maar trager en aan een iets lagere temperatuur draait, verbruikt het minder energie.
Stoomfunctie

Een stoomfunctie of stoomprogramma kan verschillende functies hebben.

Bij de meeste toestellen verwijdert het kreuken, zodat je minder of geen strijkwerk hebt. Deze stoomfunctie kan op het einde van de was- of droogcyclus worden toegevoegd, als optie.

Sommige toestellen beschikken ook over een apart stoomprogramma. Met een stoomprogramma voor droog wasgoed kan je ook je gedragen kledij gemakkelijk ontkreuken of opfrissen. Super handig!

Bij andere toestellen zorgt het stoomprogramma dat ziektekiemen zoals bacteriën effectief vernietigd worden.

Functie inkorting programma
Heeft u te weinig tijd of wenst u kleding op te frissen? Gebruik deze functie om de duur van de programma’s te verkorten.
Warmwateraansluiting
Sommige wasmachines beschikken over een warmwateraansluiting. In dit geval wordt er een koudwater- en een warmwaterslang aan de wasmachine gekoppeld (ipv. enkel een koudwaterslang). Hiermee bespaart u de energie die nodig is om het water op te warmen.
Antilekbeveiliging
Een antilekbeveiliging sluit de watertoevoer van de vaat- of wasmachine af zodra er een lek gedetecteerd wordt om zo eventuele waterschade te voorkomen.

Er zijn 2 mogelijkheden:

> Enkele beveiliging: De antilekbeveiliging bevindt zich in de machine zelf. De machine detecteert het lek en sluit de watertoevoer af na enkele minuten. Opgelet: de watertoevoer wordt niet onmiddellijk afgesloten en bovendien wordt een lek aan de toevoerdarm niet gedetecteerd.

> Dubbele beveiliging: Dit systeem sluit de watertoevoer vanaf de kraan af zodra er een lek (zowel in de watertoevoerdarm als in de wasmachine zelf) gedetecteerd wordt. Op deze manier bent u optimaal beschermd tegen eventuele waterschade.
Kinderslot
Het kinderslot blokkeert het bedieningspaneel tijdens de wasbeurt zodat kleine nieuwsgierige handjes het programma niet kunnen annuleren of wijzigen.
Connected toestel
Verbind je toestel met je smartphone of tablet, om zo van extra voordelen te genieten. 
Zwierresultaat
Het zwierresultaat van wasmachines wordt aangegeven met de letters A tot en met G, waarbij A staat voor het beste resultaat. De waarden werden bepaald bij het standaardprogramma '60°katoen'.
Ecocheques aanvaard
Een 'eco-cheques aanvaard'-logo is duidelijk weergegeven op de pagina's van onze ecologische toestellen.

Je kan verschillende ecologische producten in onze winkels met papieren of elektronische ecocheques betalen. Bij levering aan huis van groot elektro of een tv kan je ook betalen met ecocheques, maar enkel elektronische ecocheques (geen papieren versie) van Sodexo, Monizze en Edenred.

Met ecocheques wil de overheid via de werkgevers de aankoop van energiezuinige producten stimuleren. De ecocheques worden verdeeld door de bedrijven Sodexo (EcoPass), Monizze en Accor Services / Edenred (Ticket Ecocheque) en hebben een waarde van 5€ of 10€. Ze zijn 2 jaar geldig.

Ontdek hier alle toestellen die je met ecocheques kan aankopen.
Afmetingen (hxbxd)
De buitenafmetingen van het toestel, gemeten in centimeter in de volgorde hoogte, breedte, diepte.