Winkelwagen
Leveringskosten: Gratis
Totaal: -
Afrekenen

KRUPS VERTUO POP WH YY4885FD

Levering mogelijk vanaf 03.05.24 (Gratis)

€ 124,00  € 149,00
Of - Simulatie
Let op, geld lenen kost ook geld.
KRUPS VERTUO POP WH YY4885FD

Ook nieuw verkrijgbaar op vandenborre.be

Dit toestel is uniek en wordt toegewezen aan de eerste klant die de bestelling ervan afrondt.

Technische specificaties

Koffietype Nespresso Vertuo-capsules
Druk Niet van toepassing
Inhoud waterreservoir 0.56 l
Automatische stop
Regelbare inhoud kopje Ja, automatisch via barcode van de capsule
Regelbare koffiesterkte Via regelbare kopjesinhoud
Regelbare kopjeshoogte
Cappuccino & Latte maken Manueel, met verse melk
Ook voor koude dranken
Herinnering ontkalken
Bediening via smartphone
Kopjes bijgeleverd
Bijzonderheden Centrifusion technologie= barcodetechnologie om elke koffie (capsules) te herkennen en past de extractieparameters aan
Verwarmingselement Niet meegedeeld
Vermogen 1500 W
Kleur Wit
Afmetingen (HxBxD) 32.8 x 26.5 x 40.2 cm
Gewicht 3.634 kg
Automatische waakstand
Kopjesverwarming
Aantal kopjes 1
Display
Indic. leeg waterreservoir
Melkreservoir
Stoom- en warmwaterpijpje
Vanden Borre-code 20107233 - 7853246 - 30
Capsule- en padtype

Je kan kiezen uit een groot aantal soorten capsules of pads en zo een verscheidenheid aan koffies proeven. Wel zijn de verschillende soorten capsules niet met elkaar compatibel.

Alle pads of capsulen zorgen voor een laagje schuim op de koffie maar bij de toestellen die onder druk werken (Dolce Gusto, Nespresso Original en L'OR Barista) is het schuim intenser en vaster.


Nespresso Original: deze capsules zijn gekend o.w.v. de verfijnde Nespresso koffie en ze bestaan in een breed gamma aan smaken. Ze bieden je 2 koffielengtes aan voor een kleine of een grote espresso. Alle aroma's worden uit de koffie gehaald dankzij de hoge zetdruk van 19 bar en je krijgt een heerlijke schuimlaag op elk kopje. Het aluminium uit de capsules kan gerecycleerd worden


Nespresso Vertuo: uniek aan deze capsules is dat ze langs hun rand een barcode bevatten. Bij het insteken van de capsule leest het toestel op die manier af hoe de koffie optimaal moet bereid worden (waterhoeveelheid, snelheid van het doorlopen, ...). De 3 groottes van capsules bieden samen 5 verschillende koffielengtes aan van 40 tot 414 ml. De koffie wordt hier niet door druk bereid maar door de capsule snel rond haar as te laten draaien. Geniet hier van een meer luchtige schuimlaag en een lichtere koffiesmaak dan met de Original. Ook deze capsules kunnen trouwens gerecycleerd worden.


Dolce Gusto: deze capsules bieden je een grote verscheidenheid van soorten dranken aan. Een espresso, een cappuccino, een latte macchiato, maar ook thee of een chocolademelk en koude dranken zoals ice-cappuccino zijn mogelijk.


L’OR Barista – L’OR Espresso: Met het L'OR Barista-systeem zet je koffie met een hoge druk van 19 bar zodat je zeker bent van de echte espressokwaliteit. De capsules bestaan in 2 groottes: L’OR Espresso voor enkele shots of L’OR Barista-capsules voor dubbele shots. Zo geniet je met 1 capsule van een ristretto van 25 ml voor één of twee personen of een lungo van 220 ml. De Nespresso Original-capsules hebben dezelfde grootte als de L'OR Espresso-capsules en kunnen daarom ook hier gebruikt worden.


Senseo: deze koffie wordt niet in capsules maar in pads aangeboden. Je geniet van heerlijke vers gezette koffie voor 1 of 2 tassen. Ook hier bestaat er een grote variëteit aan soorten en merken van pads. De pads zijn niet apart verpakt waardoor niet alle koffiearoma’s even goed bewaard worden. Wel vormen ze de meest interessante keuze op ecologisch vlak daar ze geen plastiek of aluminium bevatten en je ze eenvoudig kunt composteren.

Druk
De druk van het toestel wordt uitgedrukt in bar en geeft aan hoeveel druk er gebruikt wordt om het hete water door de koffie te persen. Als u uw toestel wenst te gebruiken als espressomachine, moet u rekenen op een nodige druk van 15 bar.
Waterreservoir
De inhoud van het waterreservoir geeft aan hoeveel water (in liter) u maximaal in het reservoir van het toestel kunt gieten. Met een toestel met een grotere capaciteit kunt u meerdere tassen koffie zetten zonder dat u telkens het waterreservoir hoeft bij te vullen.
Automatische stop
Dankzij de 'automatische stop' functie wordt je koffiemachine na een tijdje automatisch uitgeschakeld om energie te besparen.
Regelbare inhoud kopje
Via deze functie regel je makkelijk de inhoud van je kopje en de sterkte van je koffie.
Regeling koffiesterkte
Regel de koffiesterkte volgens je eigen voorkeur door de hoeveelheid gemalen koffie per kopje koffie aan te passen. Of - als dat niet gaat - wijzig via regelbare tasinhoud niet de hoeveelheid koffie die je gebruikt, maar de hoeveelheid water. Zo smaakt je koffie zachter of net intenser.
Regelbare kopjeshoogte / schenktuit
Sommige toestellen beschikken over een verstelbare schenktuit of kopjeshouder. Zo past ook je favoriete kopje onder je koffiezetapparaat.
Cappuccino & Latte maken
  • Automatische cappuccino: je zet een cappuccino met één druk op de knop.
  • Manueel met verse melk: dit werkt met een melkopschuimer of stoompijpje.
  • Manueel via capsules: hierbij gebruik je vaak een koffiecapsule en een melkcapsule na elkaar.

Ook voor koude dranken
Met deze functie is je toestel ook geschikt voor koude dranken, zoals ijskoffie.
Herinnering ontkalken
Met deze functie verwittigt het toestel je wanneer je het moet ontkalken.
Connected toestel
Verbind je toestel met je smartphone of tablet, om zo van extra voordelen te genieten. 
Verwarmingselement

Er zijn drie mogelijkheden:

 

> Waterverwarming met een boiler: de klassieke manier om water te verwarmen. Het creëert een voorraad warm water waaruit de machine tijdens het percoleren trekt.

 

Het voordeel is dat de watertemperatuur constant is wat ideaal is om alle aroma's vrij te geven en te behouden.

 

Het nadeel is dat dit watervolume klein is en dat er na elk kopje een wachttijd is.

 

 

> Verwarming met thermoblock: dit is een blok dat volledig opwarmt en waar het water doorheen stroomt.

  

De voordelen: het water warmt sneller op, er zijn vaak minder kalkaanslag in het apparaat en al het water wordt na elk gebruik opgebruikt. Je gebruikt dus elke keer vers water.

 

Het nadeel is soms dat de watertemperatuur niet perfect constant is. Zo wordt het water dat begint te stromen eerst erg heet en daarna iets minder, wat minder goed is voor de koffiearoma's.

 

Sommige apparaten met de automatische cappuccinofunctie zijn uitgerust met 2 thermoblokken. Hun voordeel? U hoeft minder tijd te wachten tussen een kopje koffie en een cappuccino of thee. Inderdaad, een thermoblok zal worden gebruikt om het water voor de koffie te verwarmen, terwijl het tweede op een hogere temperatuur zal werken om kokend water of stoom te bereiden om de melk op te schuimen.

 

> SensoFlow-systeem: dit is een soort thermoblok waar Siemens veel aandacht aan heeft besteed om een ​​ideale maar ook constante infusietemperatuur te verkrijgen. Resultaat? Koffie die een barista waardig is.

Vermogen
Hoe groter het vermogen van uw koffiezetter, hoe sneller hij uw water warm kan maken.
Afmetingen (hxbxd)
De buitenafmetingen van het toestel, gemeten in centimeter in de volgorde hoogte, breedte, diepte.
Automatische waakstand
Dit is een handige functie om energie te besparen. Je toestel schakelt automatisch over naar waakstand indien je het een tijdje niet gebruikt. Het toestel is niet helemaal uitgeschakeld en blijft meteen weer klaar voor gebruik wanneer je het wenst te gebruiken.