Winkelwagen
Leveringskosten: Gratis
Totaal: -
Afrekenen

DEVOLO MAGIC 2 WIFI NEXT START

Levering mogelijk vanaf 21.04.24 (Gratis)

€ 169,99  € 199,99
Of - Simulatie
Let op, geld lenen kost ook geld.
DEVOLO MAGIC 2 WIFI NEXT START

Ook nieuw verkrijgbaar op vandenborre.be

Dit toestel is uniek en wordt toegewezen aan de eerste klant die de bestelling ervan afrondt.

Technische specificaties

Type Powerline starterskit
Wifi AC Wave 2
Wifinetwerk Dual-band
Max. wifisnelheid (totaal) 2400 Mbps
Max. wifisnelheid (5 GHz) 867 Mbps x2
Max. wifisnelheid (2.4 GHz) 300 Mbps
Aantal Ethernetpoorten 1ste adapter 1
Aantal Ethernetpoorten 2de adapter 2
Aantal Ethernetpoorten 3de adapter Niet van toepassing
Ethernetsnelheid 1000 Mbps (Gigabit Ethernet)
PLC transmissiesnelheid 2400 Mbps
Signaal via aarding
GeÔntegreerd stopcontact Ja, op elk onderdeel
Wifibeveiliging WPA, WPA-PSK, WPA2, WPA2-PSK, WEP
Wifi aan/uit-knop
Ethernetkabel bijgeleverd Ja, 2
Netwerknorm IEEE 802.11 b/g/n 2.4 GHz + a/n/ac 5.0 GHz
Vanden Borre-code 20108090 - 8189595 - 16
Netwerkstandaard
De wifi-netwerkstandaard geeft de snelheid van het netwerk weer. De snelste standaard is AC, gevolgd door N, G, B en A. Daarnaast kan de 5 GHz-frequentie hogere snelheden aan dan de 2.4 GHz-frequentie.
Max. wifisnelheid (totaal)
De maximale wifisnelheid wordt uitgedrukt in Mbps (megabits per seconde). Hoe hoger het aantal Mbps, hoe sneller de gegevensoverdracht. De totale snelheid is de som van de individuele snelheden per gebruikte frequentie (2.4 GHz en 5 GHz).
Max. wifisnelheid (5 GHz)
Een wifisignaal kan op verschillende frequenties worden uitgezonden. De 5 GHz-frequentie kan hogere snelheden aan dan de 2.4 GHz-frequentie. Om hiervan gebruik te kunnen maken moet je toestel compatibel zijn met 5 GHz-technologie.
Max. wifisnelheid (2.4 GHz)
Een wifisignaal kan op verschillende frequenties worden uitgezonden. Via de 2.4 GHz-frequentie kan je toestellen die nog geen 5 GHz-techologie ondersteunen toch draadloos aansluiten. De snelheid is beperkter dan via het 5 GHz-netwerk, maar voldoende voor licht gebruik of om bijvoorbeeld je printer aan te sluiten.
Ethernetsnelheid

Beschikt een router over 'Gigabit Ethernet'? Dan is de overdrachtssnelheid tussen twee apparaten gelijk aan 1000 Mbps. Bij 'Fast Ethernet' is dit 100 Mbps. Heb je een snelle internetverbinding of download je vaak zware bestanden? Dan zorgt een router met gigabit ethernet ervoor dat je geen overdrachtssnelheid verliest. 

Signaal met aarding (MIMO)
Een geaarde powerline is minder gevoelig voor storingen en kan zijn maximale snelheid behalen.
GeÔntegreerd stopcontact
Als je powerline-adapter of repeater over een geïntegreerd stopcontact beschikt, blijft er een stopcontact beschikbaar voor een ander toestel. Gebruik je een verdeelstekker? Sluit de powerline-adapter dan rechtstreeks op het wandstopcontact aan om storingen te vermijden. Bij een wifi-repeater maakt het geen verschil.
Wifibeveiliging
WEP, WPA en WPA2 zijn de meest gebruikte methodes om een wifinetwerk te beveiligen. WEP is de oudste technologie, gevolgd door WPA. WPA2 is de nieuwste en meest veilige oplossing om je netwerk te beveiligen. WPA2 maakt gebruik van AES-encryptie.
Wifi aan/uit-knop
Schakel makkelijk het wifisignaal in en uit. Modellen zonder deze knop laten nog altijd toe het wifisignaal uit te schakelen via de configuratiepagina van het toestel.